Viimeiset 100 arvosteluaFaktacount Oy
  26.05.2017
Vältä tätä toimistoa

Faktacount on yrittäjäurani kehnoin tilitoimisto. Ehdin olla siellä reilun vuoden ajan jonka tuloksena yrityksennasiat olivat täysin sekaisin. Henkilökunta on asenteeltaan ylimielinen: meileihin ei vastata tai jos vastataan, ovat vastaukset yliolkaisia tai suurpiirteisiä. Toimiston hintataso on kallimpi kuin minkään muun toimiston, sillä laskuttavat joka ikisestä pienestäkin toimenpiteestä minimiveloituksen, jonka seurauksena yrityksen kk-maksut olivat useita satoja euroja.

Tekivät firmani kohdalla isoja, kirjanpidollisia ja laskutukseen liittyviä virheitä ja mitään ei korjattu. Asenne oli täysin välinpitämätön. Eivät edes ilmoittaneet, kun oma kirjanpitäjäni oli irtisanottu ja kaikki asiat vain jätettiin hoitamatta.

Suosittelen pysymään kaukana Faktacountista.


Webhotelli.fi
  26.05.2017
Arvaamatonta toimintaa

Pitkä asiakassuhde on ollut koetuksella arvaamattoman toiminnan johdosta. Siinä mielessä olen ollut kärsivällinen ihminen ja taustaa on monelta vuodelta kyseisen yrityksen osalta. Nämä ovat minun kokemuksiani asiasta ja on mahdollista että asiakaskokemus on toisille toisenlainen. Kerron joitakin havaintojani palvelusta:

Sivusto voidaan sulkea käytännössä haittakoodin tai vaikka kuorman takia yksipuolisesti ilman ennakkoilmoitusta. Asiakkaalle ei anneta mahdollisuutta korjata sivustoa ennen yksipuolista sulkemista. Suurimpaan osaan häiriöilmoituksista tai palvelupyynnöistä saa vastauksen, mutta vastausaika voi vaihdella huomattavasti päivästä kahteen viikkoon. Puhelinpalvelun kautta saa paremmin kiinni ja se onkin maksullinen. Kannattaa huomioida että myös odotusaika maksaa ja asia kannattaa olla itselle kirkkaana ennen soittamista esim aiempi tukipyyntönumero esillä, johon puhelun aikana viittaat. Tällöin pääsevät siihen kiinni nopeammin, mistä on kysymys. Palvelussa ei anneta takeita SLA tasoista, sivut voivatkin olla kiinni useamman päivän jopa viikon. Hyvitystä ei kannata odottaa näistä "katkoksista".

Yritys on parantanut siinä mielessä että jonkinlainen aika annetaan varautua PHP päivitykseen etukäteen. Koodarit kyllä tietävät että PHP päivitys ei yleensä mene täysin kivuttomasti läpi, jos ei ole varautunut. Ei vaikka kuinka vakuutellaan että ei tule katkosta jne. Esim funktioita voi poistua käytöstä tai voi muuttua. Siksi kannattaa tarkistaa muutoksen vaikutus php.net sivulta. Toki ilman koodausosaamista tätä on vaikea tarkasti hahmottaa. Käyttäessä esim wordpress julkaisujärjestelmän uusinta versiota näistä päivityksistä on harvoin haittaa. Webhotelli.fi:ssä on nykyään kuitenkin hyvää se, että PHP versiota voi muuttaa asiakas itse Cpanelista. Valittavana oli kirjoitushetkellä 5.5, 5.6 ja 7 versiot. Näistä olen muutaman kerran saanut avun eikä koko sivuston tekeminen ole mennyt uusiksi.

Henkilökohtaisesti arvostan luotettavuutta ja varmuutta palvelujen jatkuvuudelle. En tässä valossa ole voinut suositella yritystä enää pitkään aikaan, näistä parannuksista huolimatta. Parempia vaihtoehtoja on tarjolla ja itselläkin käytössä useammassa paikassa. Ero on ollut huima varsinkin asiakaspalvelun suhteen. On kuitenkin syystä muistaa että palvelu on erittäin edullinen käyttökustannuksiltaan. Eikä "kuningaspalvelua" voi hintaan nähden odottaa.

Kalliimmissa webhotellipalveluissa maksetaan luotettavuudesta. Esimerkiksi on nopea asiakaspalvelu (chat / puhelin / sähköpostituki), tietyt minimi vastausajat (SLA:t), lisäksi heillä on käytössä erilaisia palveluhallinnan viitekehyksiä esim ITIL. Näistä on hyötyä asiakkaalle esimerkiksi ennakoiva häiriönhallinta (häiriöitä pyritään ennakoimaa ja minimoimaan niiden laajuus / ehkäisemään kokonaan niiden syntyminen), jatkuva palvelunparantaminen (opitaan virheistä ja tehdään korjauksia), ennakkoon suunnitellut huoltokatkot ja niistä ilmoittaminen asiakkaalle. Näissä asioissa voisi tämä yritys parantaa.


Superkauppa
  26.05.2017
Toimitusajat eivät pidä alkuunkaan

"Tuote varastossa", "Toimitusaika 1-3 päivää". Todellisuus: Lahjaksi tilattuja tavaroita odoteltu jo toista viikkoa ja asiakaspalvelusta leikitään kuurupiiloa. Ei mitään tietoa tullaanko tuotteita koskaan saamaankaan. Ei muuta kun markettiin hakemaan hätäiset lahjat tilalle.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  25.05.2017
Suosittelen tuotetta: Led Suihkupää

Tämä on loistava tuote lisäämään suihkunautintoa. Hienot värit: Vihreä=kylmä, Sininen=lämmin, Punainen=kuuma. Eli LEDien väri vaihtelee veden lämmön mukaan. Käytännöllisyyttä lisää LEDien toiminta vesivoimalla eli pattereiden kanssa ei tarvi säätää. Miinusta tämä suihkupää saa veden leviämättömyydestä. Eli vesi tulee liian pienelle alueelle suihkuteltaessa. Toki tuokin on makuasia. :) ***SUOSITTELEN***


Supersaver.fi
  25.05.2017
Vanhentunut asiakaspalvelun sähköpostiosoite

Yritin tiedostella paljonko varaamani matkan paluulennon muuttaminen maksaisi, mutta asiakaspalveluun lähettämääni sähköpostiin vastattiin että käyttämäni sähköposti osite ei ole enää voimassa. Yritin etsiä sivuilta palaute osiota, mutta en löytänyt sitä, minkä jälkeen turvauduin googleen ja totesin että muillakin on ollut sama ongelma.

Super Saverin kokoisella firmalla väärän sähköpostiosoitteen pitämistä etusivulla ja piilossa olevan palautelaatikon täytyy olla joko täysin käsittämätöntä epäpätevyyttä ( joka ei luo luottamusta siihen että he pystyisivät hoitamaan matkasi järjestelyt) tai tahallista.

Onneksi olkoon Super Saver säästätte asiakaspalvelukuluissa, sillä luettuani arvostelut joihin törmäsin googlettaessani teidän asiakaspalveluanne en aiokaan muuttaa varaustani, jotta minulla olisi edes jonkinlainen mahdollisuus päästä kotiin matkaltani. En tosin aio enää koskaan tilata mitään Super Saverin kautta :)

Lieventävänä asianhaarana mainittakoon että muistaakseni olen joskus aiemmin onnistuneesti matkustanut kohteeseen ja takaisin Supersaverin kautta varatuilla lennoilla, joten ilmeisesti sekin on mahdollista tällä yhtiöllä kunhan asiakaspalvelua ei tarvi. Asiakaspalvelusähköpostin jemmaaminen on kuitenkinn niin ikävä tempaus että yksi tähti.


Salon West-Hair, Espoon toimipiste
  25.05.2017
East West Hair

Sekoitin onnekseni kaksi eri parturi-kampaamoa keskenään eli East West Hair:n joka on Olarissa Tokmannia vastapäätä uudessa talossa ja West Hair:n joka on Omenassa. Onneni oli East West Hair:n Happy Hours (10- 13) jolloin hiustenleikkaus maksoi 10€! Siisti uusi paikka, ehkä hiukan kansainvälinen tunnelma ; )


Halvat Hinnat verkkokauppa
  25.05.2017
Palvelua parhaimmillaan

Tuotteiden ostaminen, toimitus, vaíhtaminen ja upgradaaminen onnistuivat vaivattomasti ja nopeasti. Kommunikointi sähköpostitse oli nopeaa ja asiallista. Tällaista palvelua on ilo saada ja käyttää.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  24.05.2017
Edullinen lisäboksi HD DVB-T2 digiviritin

Ominaisuuksiinsa nähden huippuedullinen ja kompakti tallentava digiboksi.

Miinuksina: - jumittuu joskus (onneksi virtapainike boksissa sitä varten) - ei tunnista aina USB-muistitikkua. Uudelleenkäynnistys auttaa. - Käyttöliittymän suomennus karseaa "Google-kääntäjä"-tasoa. Kannattaa valita englanti, jos EPG:n ruotsittuminen ei haittaa. - ei tallenna irtotekstejä. - ajastus epävarma (liittyy ehkä tallennusvälineen tunnistusongelmiin)

Plussaa: + käyttää 5V jännitettä, voi viritellä USB-virtalähteellä tai paristoilla toimivaksi (kunhan virtaa riittävästi). + lisäksi erillinen jatko-IR-vastaanotin, jos tarvii. + pieni koko. Mahtuu vaikka TV:n taakse


FOOTWAY
  24.05.2017
Kiitokset.

Oli helppo tilata. Tuote tuli nopeasti. Ihanat jalassa, kauniimmat luonnossa kun kuvassa. Täältä ostan jatkossakin. Kiitoksia :)


Verkkokauppa.com
  24.05.2017
Grillin tilaus

Tilasin grillin. Se saapui muutamassa päivässä pakulla kotiovelle. Kootessani sitä huomasin kaikkien valurautaritilöiden olevan katki. Ei tietoa missä vaiheessa vahinko on sattunut. Ei kun meiliä asiakaspalveluun valokuvan ja tietojen kera. Seuraavana päivänä verkkokaupan huolto laittoi uudet ritilät toimitukseen. Ripeää ja toimivaa toimintaa!


Matkavaruste.fi
  24.05.2017
En suosittele

Tilauksen jälkeen sain tilausvahvistuksen sähköpostiin, sen jälkeen viestin, että toimitus viivästyy. Kaksi viikkoa tilauksesta selvisi, ettei tuotetta enää saa ollenkaan, joten ehdottivat kolmekymppiä kalliimpaa tuotetta korvaajaksi. Hintaeroa eivät suostuneet korvaamaan. Asiakkaana jäi tunne, että myyvät netissä halvempaa tuotetta ja yrittävät jälkeenpäin myydä kalliimman tilalle, kyllä kahdessa viikossa pitäisi pystyä asiakkaalle ilmoittamaan, löytyykö varastosta tuotetta vai ei. Tilasin loppujen lopuksi saman tuotteen halvemmalla muualta.


Netrauta.fi
  23.05.2017
16-32 mm sepeli

Tilattu tuote ei vastannut myynnin mukaisia puheita ja mainoksia, tuote oli väärä ja toimitus venyi pitkäksi luvatusta, asiakaspalvelussa oli ruuhkaa, joten vastine toimittajalta pitkittyi. Asia kuitattiin tuotteen olevan tilatun mukaista, näin ei todellakaan ollut. Kannattaa olla tarkalla silmällä internetissä olevien mainoksien perään, tuote ei todellakaan aina ole sitä mitä hienoissa kuvissa esitetään.


Karkkainen.com
  23.05.2017
3/5

Sisustustuotteita tilatessa värin valinta ei ole mahdollista, josta suuri miinus. Jää usein kivat tuotteet tilaamatta, kun ei tiedä minkä vaihtoehdoista saa.

Plussaa todella nopeasta toimituksesta.


Tinder
  21.05.2017
Älypuhelimelle varmaan suosituin deittisovellus

Paljon käyttäjiä.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  21.05.2017
Kauppa toimii

Ostin Win 7 PRO lisensin eriköishinnalla. Tuoteavain tuli nopeasti sähköpostiin. Lisenssitarran kanssa meni yli 3 viikkoa mutta perille tuli. Joten kaupat onnistuneet.


Verkkokauppa e-ville.com
  21.05.2017
Luotettava

Vaikka toimituksia osittain tulee kiinasta niin mielestäni e-villellä on hyvä ja avoin kommunikointi toimituksistaa, arvostan!

Toimitusajat voisi olla nopeampi mutta ymmärrän että kiinasta ei pysty kovin nopeasti toimittamaan


Jy-Pi Oy
  20.05.2017
Erinomaisesti sujunut muutto

Tilasin Jy-Pi Oy:sta muuton 4 h + k -asunnosta 80 muuttolaatikolle ja koti-irtaimistolle. Auto saapui täsmälleen sovittuna ajankohtana, ja muuttomiehet olivat ystävällisiä ja kohteliaita. Tavarat oli kannettu ja auto pakattu jo tunnissa, vaikka tavarat piti kantaa ilman hissiä kolmannesta kerroksesta kierreportaita alas. Kaikki sujui loistavasti ilman mitään ongelmia, ja muutto oli hoidettu alle 2,5 tunnissa, vaikka arvioksi oli annettu 4 - 5 tuntia. Hintakin oli kohtuullinen. Suosittelen lämpimästi Jy-Piä!


Picknpay.fi
  19.05.2017
Huokeata!

Vaikka puuttui yksi tuote, niin en kehdannut sitä edes pyytää takaisin, koska niin halvalla sain ostokset muutenkin ja postikuluitta.


Verkkokauppa e-ville.com
  19.05.2017
Kun apua tarvitset takuu asian kanssa kaikki menee vaikeaksi

Tilasin erään tuotteen tästä firmasta ja vieläkin on käsittely kesken joten en mene yksityiskohtiin ettei lopullinen ratkeaminen vaikeudu entisestään. Joka tapauksessa firma ei ole kiinnostunut sinusta sen jälkeen kun on rahansa saanut. Nyt olen yksin rikkinäisen tuotteen kanssa kun en jaksa aloittaa jo kuukausia kestänyttä taistelua alusta. Teen ilmoituksen kuluttajaviranomaiselle, mutta tuskin se mitään auttaa. Varoitus vain muille, maksakaa mieluummin muutama kymppi enemmän, että saatte palvelua!


Happy Pancake
  19.05.2017
Huono saitti

Naiset pilaavat itse saitin. Ihan tavalliset akat ettii jotain filmitähtee. Tosi laiskasti vastaavat eli ovat siis epäkohteliaita.

Olen reissannut paljon ja työskennellyt useita vuosia ulkomailla ja missään muualla en ole tavannut yhtä kylmiä ja tylsiä naisia kuin Suomessa.

Suomessa on maailman huonoimmat naiset.


HairStore
  19.05.2017
Kaikkea mitä en pyytänyt

Minun piti käydä hairstoressa pitkien hiusten latvojen tasoituksessa ilman pesua, kampaaja väitti ettei niin voi tehdä naiselle vaikka olin samana aamuna hiukset pessyt ja niissä ei ollut muotoilu tuotteita. Kampaaja myös väitti että olen tehnyt väärän varauksen. Kampaaja ei pelkästään tasoittanut latvoja vaan alkoi myös kerrostamaan. Samalla hän muutti taakse päin pitenevät hiukset eteenpäin piteneviksi kysymättä. Tulos oli ihan hyvä mutta toiveitani ei kuunneltu


Clamos.net
  18.05.2017
Ihan ok

Toimii ihan ok:sti. Tilasin meikkivoiteen ja tuote oli juuri se mitä halusin ja toimitusaika kohtuullinen (tilasin maanantai-illalla, nyt torstaina tuote tuli). Plussaa ilmaisesta toimituksesta vaikka tilaukseni loppusumma oli vain reilun kympin. Tuote tuli kirjeenä kotiini. Huonona pidän valikoiman rajallisuutta, eli osa haluamistani tuotteista puuttui, siksi 3 tähteä.


Verkkokauppa e-ville.com
  18.05.2017
Asiakaspalvelu ei lue viestejä

Tilasin puhelimen ja vajaan viikon jälkeen siihen tuli vikaa. Taisi kuitenkin omalla kohdalla olla vain huonoa tuuria. Tein RMA-hakemuksen ja selvitin vian useampaan kertaan asiakaspalvelijan kanssa ja RMA-kuvauksessa oli lopulta silti väärä viankuvaus. Selitin myös että halusin palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin mutta asiakaspalvelija ei ilmeisesti tätäkään lukenut ja tuote tuli minulle takaisin todella pitkän odotusajan jälkeen. Myyn tuotteen eteenpäin ja en tilaa täältä enää yhtikäs mitään. En suosittele kalliimpia tuotteita tilaamaan. Jotkut halvat tuotteet saattavat ollakin ihan jees.


Autokorjaamo KOV
  18.05.2017
Huolto

Mukava palvelu , kahvi tarjoilu ja huolo miehen pitivät minut ajantasalla , hinta arvio oli hyvä , vähän yllätti mutta ongelma oli isompi kuin aluksi ajateltiin,,, mutta kokonais kuva todella hyvä
Verkkokauppa e-ville.com
  18.05.2017
EN SUOSITTELE!

Asiakaspalvelu ei vastaa, en pysty perumaan tilaustasi. Varmaan odottavat, että väsyy asiaan ja rahat jää saamatta.

KALLIS. Aliexpress toimitti samat tuotteet 50% halvemmalla

HARHAAJOHTAVA Tilatessa ei huomaa, että joudut maksamaan tavaroista tullit ja arvonlisäverot vielä lisäksi. Vois olla paremmin näkösällä.
Vannetukku.fi
  16.05.2017
heidän myymä (SteyrTek Pyöränmutteriavain jatkovarrella)

heidän myymä (SteyrTek Pyöränmutteriavain jatkovarrella) on täyttä paskaa ei kannata ainakaan tuota avaita ostaa. https://www.vannetukku.fi/pyoranmutteriavain-jatkovarrella-p-54432.html


AdLibris
  16.05.2017
Laaja valikoima - hidas toimitus

Muutaman kerran on tullut tilattua täältä, aluksi toi ihan hyvin, nykyään toimitusajat ei pidä ollenkaan paikkaansa. Jatkossa täytynee tilata muualta, ei jaksa odottaa yhtä varastotuotteena myytävää kirjaa kahta viikkoa.


Verkkokauppa e-ville.com
  16.05.2017
Loistava ja edullinen!

Olen hyvin lukuisia kertoja e-villeltä tuotteita tilannut ja jokainen kerta kokemukseeni ollut tyytyväinen! Alkuun pakko sanoa, että ainoa minuakin harmittanut asia on pitkä (mutta ymmärrettävä) toimitusaika Kiinasta saakka. Usein, kun itseä kiinnostavan gadgetin ja tuotteen löytää, haluaisi sen kouraan ja käyttöön heti, mutta Kiinasta tilatessa täytyy odottaa. Hinta kompensoi kuitenkin niin hyvin, että odotus kannattaa!

Reilun parinkympin tuotteista täytyy maksaa alv ja tullata tuote itse. Se onnistuu helposti Tullin nettisivuilla ja e-villen asiakaspalvelijat auttavat ilmeisesti tässä(kin), jos ongelmia on!

Pari kertaa on tullut tuote rikkinäisenä perille, palautus on onnistunut helposti ilmaiseksi, odotusaika alkaa vain alusta, kun korvaava tuote lähtee toiselta puolen maailmaa matkaan.

Asiakaspalvelu e-villellä on laadukasta ja ystävällistä, yhteydenottopyyntöön saa vastauksen nopeasti ja asiakkaasta selkeästi välitetään ja kokemuksestasi halutaan tehdä mahdollisimman laadukas.

Valikoima ja hintataso ovat varmasti Suomen verkkokaupoista laadukkaimmat! Uutena hyvin positiivisena ratkaisuna e-villellä on Suomi-varasto Mäntsälässä, josta olen myös tilannut ja käynyt jopa noutamassa muutaman tuotteen. Näissä on alvit jo maksettuna ja hinta hitusen korkeampi, mutta tuotteen saat usein ja parhaimmillaan päivässä kotiisi.

Tykännyt olen kaikin puolin. Vaihtoehtoratkaisuja on varmasti jokaiselle, mutta mielelläni tuen asiakaspalveluun ja kokemuselämykseen panostavaa yrittäjää. Verkkokaupassa hintataso on kilpailukykyinen, mutta valikoima myös sellainen, että muualta vastaavia tuotteita vaikea löytää - suosittelen siis vahvasti! :)


Piercing.fi
  15.05.2017
Välttäkää tätä firmaa

Eivät vastaa puheluihin eivätkä sähköpostiin. Tilatut ja maksetut tuotteet ovat jääneet tulematta. Säästäkää rahanne parempaan paikkaan


Piercing.fi
  15.05.2017
Yritykseen ei saa yhteyttä

En suosittele tilaamaan tästä nettikaupasta. Tilattuani sain väärän kokoisen korun, ja toisen olisin halunnut vaihtaa, koska huomasin jo muovipussin läpi, että olen itse tilannut vääränkokoisen tuotteen. Olen lukuisia kertoja ollut yhteydessä yritykseen jotta voisin perua kaupan/vaihtaa tuotteet, mutta yrityksestä ei ole tämän kahden kuukauden aikana vastattu. Eli jos tilaat, varaudu siihen, että (avaamatonta) tuotetta et saa vaihdettua tai palautettua.


Verkkokauppa e-ville.com
  15.05.2017
Led Pässi 300w

tilaamani valo tuotteen toimituksessa hieman aika viivästyi mut ei ollut villen vika vaan kiinan päässä tehtaassa joka niitä tekee mut erittäin näyttävä valo onkin muuten ja E hyväksytty malli vastaava valo suomessa maksaa yli tupla hinnan tilaan jatkossakin tuotteita edulliseen hintaa kun on suomalainen toimittaja eikä mikään kiina kauppa josta voi olla ettei tuote koskaan tule perille


CDON.COM
  15.05.2017
rahat meni kankkulan kaivoon

Ajattelin tilata Kake Randelinin cd-levyn tältä firmalta ja maksoin tuotteen etukäteen 12,95 euroa. Vahvistusilmoitus tuli sähköpostiin, muttei tuotetta ole kuulunut vieläkään, piti tulla 2-4 päivässä. Hain puhelinnumeroa ei löytynyt, vain sähköpostiosoite. En tilaa enää ikinä. Olen pienituloinen eläkeläinen, mutta kuvittelin saavani ko levyn, tilauksesta on nyt kaksi viikkoa. Luulin, että posti on niin hidas ja siksi tilaus viipyy. Olen tilannut nuorempana ko firmasta monta tuotetta ja silloin tilaamani tuotteet tulivat.En olisi tilannut, jos olisin lukenut arvostelut ensin. Harmittaa .En suosittele kenellekään.


Verkkokauppa e-ville.com
  15.05.2017
Ei voi arvostella kun ei tilattua/maksettua tuotetta ei näy

3.4.2017 tilattu ja mksettu. 15.5.2017 tuotetta ei ole näkynyt, arvostella pitäisi, mutta mitä


Ekasalongit
  14.05.2017
En tajua.

Tukka meni pieleen ensimmäisessä kampaamossa, valitettavasti EKA salonki kauppakeskus Kaaressa toi vain puolittaisen helpotuksen. Otin aiemmasta kampaajasta vaarin ja raahasin EKA salonkiin kuvat mukaan: haluamani leikkaus edestä, takaa sivulta. Joskus kuitenkaan edes kuva ei näköjään auta. Edestä kaikki oli ok, mutta takaosassa(lyhyt tukka)tehtiin sitten kaikki kardnaalivirheet (katselimmekohan edes samaa kuvaa?): koneella ajaltu takaraivo nuppiluun yläpuolelle ja suora leikkaus siilistä pidempää (kaksivärinen tukka kaiken lisäksi) vaikka lyhyimmissäkin malleissa tulisi aina porrastaa, että nuppiluu ja muoto korostuu oikealla tavalla ja oikeaan kohtaan jää tarpeeksi massaa. Itsekin olen joskus kampaajan opit saanut, mutta kun omaa tukkaa on vaikea leikata. En tiedä mikä oli kyseisen kampaajan visio. Itselläni oli kyllä materiaalia hyvän leikkauksen aikaansaamiseksi. No kasvaahan se. Muutama korjaava raita (muutama), leikkaus ja lasku 160e. Viimeinen kerta kun kyseisessä paikassa ikinä käyn.


Verkkokauppa e-ville.com
  14.05.2017
30 pv palautusoikeus

En voi suositella, eivät suostu 30 pv kuluttajasuojalain mukaiseen palautusehtoon. Jää rahat saamatta takaisin!!


Konsolinet
  11.05.2017
Cmon

Tilasin 20.4.2017 pelin tuolta konsolinetistä ja nythän on 11.5.2017 ja ei vieläkään ole peliä näkynyt. Maksettu on ja peli mukamas lähetetty. Mutta varmaan ihan nopea palvelu, joskin vain ei minulle.


Netrauta.fi
  11.05.2017
Asiakaspalvelu, kokonaisuus ja toimitus

Palvelu oli erinomaista. Sain, mitä tilasinkin ja aikataulu toimi. Erityiskiitos kuljettajalle :) Suosittelen!


MRoom
  10.05.2017
Ei lisättävää aikasempiin arvosteluihin!

Tätä surkeampaa palvelua on vaikea keksiä. Jonottaa saa tunnin, sitten toisen ja lopulta sinut heitetään pihalle ilman hiustenleikkuuta. Ja kyllä, olen jäsen. Tähän episodiin riitti pari kultakorttilaista, jotka kiilasivat jonossa. Ja tietystikään illalla ei sitten ole kuin muutama tyyppi töissä, joista toinen lähtee kotiin jo tuntia ennen sulkemista vaikka liike täynnä.

300€/vuosi siitä, että saan käydä kerran kuussa aina tunnin tai kaksi jonottamassa, ei maksa vaivaa.


Vähänkäytetty.fi
  09.05.2017
Kätevä & turvallinen!

Ostin vaatteita, todella kätevä, kun voi ostaa useilta eri myyjiltä samaan aikaan. Myös turvallisempi kuin monet muut nettikaupat, kun maksu menee nettikaupan kautta ja tavarat tarkastetaan varastolla ja odottavat siellä. Ei riskiä joutua myyjän huijaamaksi. Ja plussaa palautusoikeudesta :) Puoli tähteä pois siitä, ettää tuotteiden etsiminen on hieman hankalaa puutteellisten filttereiden takia - esim. väri saisi olla yhtenä filtterinä.


INT2000
  09.05.2017
Huonoa asiakaspalvelua ja toimitusjohtajalta vastaus

Tällä kyseisellä firmalla oltu asiakkaana yli kymmenen vuotta. Meidän firman toiminta ollut pientä, joten tämä palvelu on sopinut meille ihan hyvin. Nyt syksyllä sivut kuitenkin saivat jonkin viruksen ja ovat olleet pois monta kuukautta. Sivuja ei ole saatu vielä kuntoon. Tämän lisäksi tuli myös PERINTÄKIRJE, jossa saatavat 3,00€ ja korko 0,01€ oli saanut vielä 15,00€ kulut. Lasku oli lähetetty sähköpostiin, mutta mitään huomautusviestiä maksun myöhästymisestä ei ole tullut.

Ensin otettu asiakaspalveluun yhteyttä, josta kerrottiin, että voidaan jatkossa lähettää myös paperilasku. Kerroin, ettei vastaavasta ole koskaan ennen mainittu, mutta jos nyt lasku myöhästyy, niin miksi se lähetetään heti perintään? Meillä ei ole koskaan ollut mitään maksuvaikeuksia!!

Tämän jälkeen toimitusjohtajalle asiasta viestitetty ja kun aikaisemmin ei ole helposti asiakaspalvelua tavoitettu, niin nyt hienosti viestiini reagoitiin heti muutamassa tunnissa. Kirjoitin tiukkasanaisen viestin, jossa ihmettelin miten asiakasta kohdellaan heti perimisellä (suututetaan turhaan ja ei peilata lainkaan asiakashistoriaan 10v. ja kaikki ajallaan hoidettu). Kerroin päättäväni asiakassuhteen, jos asiaan ei puututa. Kuitenkin hän oli valmis lopettamaan asiakassuhteen 3€ laskun takia. Sanoi laittavansa viestin asiakaspalveluun, että auttavat katkaisemaan palvelun. Ja hei aidosti.. viestini hänelle oli yksityinen ja ihmettelevä, miten harjoittavat liiketoimintaa noin, että tänä päivänä eivät tunne asiakaspalvelua lainkaan... En missään nimessä suosittele! Ja tosiaan miten kyseinen firma voi olla vielä pystyssä. Olisi itsekin pitänyt herätä aikaisemmin. Mitä voin tästä firmasta kertoa: jos jokin mättää, niin asia ei hoidu. Asiakkaat unohdettu! Tähän puljuun en katso enää pitkällä tikullakaan..
Partioaitta
  09.05.2017
Partioaitan verkkokaupan vaatteet usein nuhruisia

Olen tilannut paljon vaatteita ja varusteita Partioaitan verkkokaupasta. Palvelu on mielestäni hyvää ja toimitukset joskus todella nopeita. Ongelma on lähinnä siinä, että heillä ei ole erillistä varastoa verkkokaupan puolella vaan tuotteet ovat myymälöiden hyllyiltä. Nämä postitetaan verkkokaupan asiakkaille ilman sen enempää tarkastusta. Näin ollen olen useasti joutunut palauttamaan tilaamani tuotteet koska vaatteissa on ollut tahroja tai, esim termospullossa on ollut lommo. Joskus vaatteen tuotelapusta on vedetty irti alennushintalappu, mikä harmittaa koska olen maksanut siitä normaalihinnan verkkokaupassa. Mielestäni viallisia tuotteita pitäisi myydä sekunda-tavarana jonka arvo ei ole sama kuin tehtaan pakkauksessa olevalla tavaralla (vertaa XXL jonka verkkokaupan tuotteet ovat aina iskemättömässä pakkauksessa). Viimeksi tänään palautin Sastan takin (maksoin siitä normaalihinnan 239€) koska siinä oli tahroja hartian kohdalla, rinnuksilla ja helmassa). Kun tiedustelin tilalle samanlaista virheetöntä tuotetta, minun kokoni oli loppunut. Eli minulle postitettu tahrainen takki oli ilmeisesti viimeinen ja roikkunut pitkänkin aikaa kaupan vaaterekissä. Joskus tilaamani tuotteet ovat tulleet Hollannin Fjällrävenin varastosta, tällöin ovat olleet uusia ja virheettömiä. Näin ilmeisesti menetellään jos Fjällräven tuote on myymälöistä loppu.


Gigantti
  08.05.2017
Gigantti on huijari!!

ostin MSI pelikannettavan hintaan 856 eurolla ja 2 kk päästä näyttö sammui ja akku kului tunnin jälkeen vaikka siinä luki normaali käytössä pitäis kestää 6-7 tuntia! huollosta soitettiin että minä olen sen kannettavan koneen näyttöä rikkonut ja pitää maksaa 256 euroa jotta ne korjaa sen! väittivät, että olen muka painannut näyttöä sisään päin voimalla ja näin olen rikkonut näyttöä!!!! enn ole koskaan painannut missään nimessä näyttöjä, mutta näin he syyttivät minua ja vaativat 256 euroa korvausta! hyvät ihmiset älkää ostako gigantista mitään koska jos tuote menee rikki se on teidän vika eikä ne sitä tule korjaamaan!!!! esim jos avaatte paketin ja tuote on rikki se on teidän vika gigantin mukaaan!


JA-KI Oy
  07.05.2017
Pelkkää plussaa!

Ja-Ki muutti minut väistöasuntoon peruskorjauksen tieltä. Vaikka etukäteisohjeen mukaan kaikki piti olla pakattuna laatikoihin tai muovisäkkeihin,siihen en kyennyt. Minulla on hirmuisen paljon tavaraa, osa sellaista, jota ei oikein voi pakata, esim. huonekasveja, isoja koriste-esineitä. Muuttomiehet olivat reippaita, avuliaita, joustavia ja huumoerintajuisia. Muutto sujui ripeästi, mitään ei mennyt rikki. Kaiken kaikkiaan kaikki sujui hienosti. 5/5 pistettä ja papukaijamerkki!


IYOUWEBUY
  07.05.2017
Täyttä huijausta

Tilasin helmikuussa (3 kk sitten)tuotteen, jonka sitten ostin amazonilta puoleen hintaan.

Maksu heti. Kun toimitusta ei kuulunut otin yhteyttä, mistä alkoi täysi farssi. Aluksi kerrottiin tavaran loppuneen, mutta toimituksen tulevan piakkoin. Kun kyselin uudestaan annettiin mahdollisuus saada maksu takaisin. Rahoja ei ole parissa kuukaudessa kuulunut, kaksi kertaa on kysytty pankkitiliäni, mutta jo laajan kirjeenvaihtomme yleisin viesti on automaattinen "Asiakaspalvelumme on nyt kiinni, palaamme ensi tilassa".

Kyseessä on ilmeinen huijaus, koska näin ala-arvoisesti ei mikään firma voi toimia.

VÄLTTÄKÄÄ KUIN RUTTOA !


Verkkokauppa e-ville.com
  05.05.2017
Ihan jees

Tilasin kännykän Suomi-varastolta ja tuli kotiin n. 5 päivässä. Hintaa tuli noin 100€ enemmän suoraan Kiinasta tilattavaan verrattuna kilpailijalta, jota saisi sitten odottaa sen 4-8 viikkoa. 100€ halusin siis maksaa nopeammasta toimituksesta ja 2v takuusta jonka E-ville tarjoaa verrattuna muihin Kiina- kauppoihin. Tähän asti kaikki toiminut hienosti. Esi siis halvin Kiina-kauppa, saat takuun tiettyihin tuotteisiin ja osa tavarasta nopeassa toimituksessa suomen varastolta. Suosittelen!


Kauppakoti.fi
  04.05.2017
korkea rullaverho

piti löytää kohtuulliseen hintaan 2,3 metriä korkea pimentävä rullaverho; vaihtoehdot on aika vähissä joten guuglasin tämän. Soitin as.palveluun ; aiheena ripustuksen mitoitus yms, puhui vähän virolaisittain ja asia jäi vähän epäselväksi. LAitoin s-postia, siihen ei vastattu. No otin sitten "riskin" kun kilpailijoita on vähän, rajallinen kokovalikoima ym. PAketti tuli matkahuoltoon noin luvatussa KAHDESSA VIIKOSSA, kuluineen olin maksanut 109 eur joka on aika hyvä kun leveyttäkin oli 1,6m . Kaikki lopulta sujui kuten pitikin, ja tuote on positiivinen yllätys, laatu ja toimivuus; ja just oikean kokoinen. As. ohje on vähän vajavainen.


Gigantti
  04.05.2017
Takuu

Ostin puhelimen gigantista, viikon päästä oli jo rikki. Lagaili paljon jne Vein huoltoon. Sain viiden päiväs päästä takaisin. Puhelimelleni ei tehty Mitään, päivittivät vain muka puhelimen (puhelimessa ei ollut saatavana edes päivitystä) Sanoivat että ehkä puhelin oli liian täynnä 16g muistia appsit olivat fb,ig,Snapchat Miten voi olla muka täynnä? Hetken puhelin kesti meni taas viikon päästä rikki. Nyt se on tuolla laatikossa ei mene edes päälle enkä jaksa turhaan viedä huoltoon sinne meni 200 euroa vessan pöntöstä alas. Ps; puhelimessa oli sivuissa isot naarmut jotka huollossa ovat tehneet.


MRoom
  03.05.2017
köyhät kyykkyyn

Ostan platinum-jäsenyyden. Katson netistä milloin jonossa on paljon gold-jäseniä ja menen sitten kiilaamaan niiden ohitse juuri ennen sulkemisaikaa. Hauskinta on se, että en edes tarvitsisi parturia. Haluan vain kiilata gokd-jäsenten ohi.


AdLibris
  01.05.2017
epäluotettava

Ostin kirjautumatta adlibriksestä kaksi kirjaa, maksoin Nordean pankkikortilla. En saanut tilausvahvistusta lainkaan. Tilatessa ilmoitettiin että toimitusaika on 3-5 päivää plus kuljetusaika. Odotin kaksi viikkoa, laitoin sähköpostikyselyn. Sain automaattivastauksen että vastaus kestää tavallista pidempään. Parin päivän päästä laitoin uuden kyselyn johon ei vastattu ollenkaan. Ilmoitin Klarnaan tästä. Sieltä tuli ilmoitus muutaman sähköpostiviestin keskustelun jälkeen että ovat ilmoittaneet Adlibrikseen aloittavansa rahojeni palautuksen. Heti perään sain Adlibriksestä viestin että kirjani on laitettu postiin sekä seurantanumeron.

En todellakaan aio enää ostaa tuosta firmasta yhtään kirjaa, toiminta on tökeröä ja surkeaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  30.04.2017
Takuuasiaa !!!

Tilasin E-villestä REMAX RB-T5 handsfree-laitteen. Aluksi kaikki toimi hyvin, mutta sitten tuli ongelma: soittaja kuuli minut, mutta minä en kuullut soittajaa. Otin sähköpostilla yhteyttä E-villen asiakaspalveluun, josta tulikin nopeasti vastaus, että mulle on tulossa uusi viallisen tilalle, eikä viallista edes tarvinnut palauttaa. Homma toimii taas, voin suositella.


Verkkokauppa e-ville.com
  28.04.2017
Huono kokemus

Tilasin kännyn. Toimitusaika 1-3 viikkoa, ei kuulunut mitään 5 viikkoon. Sitten sain seurantakoodin asiakaspalvelusta ja vihdoin puhelin tulikin Suomeen. Maksoin tullit käyttäen tätä tunnusta jonka sain asiakaspalvelijalta. Kahden päivän päästä tullilaitokselta soitettiin että joku toinen yrittää maksaa saa tullimaksua ja kyseltiin onko oikea tunnus ollut minulla. Sitten tuli tullin lappu kotiin ja siellähän oli eri tunnus joten olin maksanut jonkun toisen puhelimen tullit. Maksoin uudelleen tullit. Asiakaspalvelija pahoitteli ja lupasi palauttaa tullausmaksun tilille hyvityksenä viikon sisällä kunhan toimitin heille maksusta kopion ja tilinumeron. Näin tein, kului 1.5 viikkoa otin yhteyttä samaan henkilöön ja vastauksena tuli että hyvitys on maksettu tilille FIxxxxxxxxx. Sepä hienoa, ainut ongelma vain tässä oli että kyseinen tilinumero ei ole sama jonka ilmoitin. Eli nyt oli sitten palautukset maksettu jonkun muun tilille. Edellisen arvostelijan kysymykseen: "Voisiko mennä huonommin?" vastauksen voi jokainen päätellä itse.


Kaalimato.com
  26.04.2017
Kaalimato panee parastaan

Erinomainen nettikauppa seksistä nauttijoille. Tilaus on helppoa, valikoima laaja, hinnat ovat yleensä kohtuullisia ja toimitus nopeaa sekä huomaamatonta.

Suosittelen kaikille, avasi myös omaa seksuaalisuuttani!

-19,Mies


Verkkokauppa e-ville.com
  26.04.2017
1-3 viikkoa on 8 viikkoa...

Ostin kännykän. Piti tulla alle kolmen viikon. Tuli kahdeksan viikon päästä, ja simmin avain ei ollut paketissa...

Voiko paskemmin vetää?

Täysin ala-arvoista touhua.


Vuosaaren ATK
  25.04.2017
Korjaus edullisesti takuutyönä!

Löytetty HUUTO.NET:ista "Näytönohjaimen / emolevyn / bios- piirin korjaus edullisesti takuutyönä! Tarkistusmaksu- 20eur (ei peritä jos laite korjataan) BGA- korjausasemalla voidaan irrottaa, kiinnittää tai vaihtaa niin BGA- kuin muutkin piirit."

Korjattu iMakki missä oli emo hajonut! Muisa huoltopaikkassa miehet laitovat silmanmunat ylös, ohjelmat pelastettu tiedon kansaa! Mesteri kultakädet kiitos sydämestä sinulle.


Ostohyvitys.fi
  25.04.2017
Bonuswayn toiminta epäammattimaista

Yksinkertaiset Bonusten kirjautumatta jäämiset saattavat johtaa useisiin sähköposteihin ja selontekoihin. Bonusten saaminen käy vähintäänkin työstä - selvittelyä, selvittelyä, lisäselvityspyyntöjä jne.... Liian hankalaa - tästäkö me välistä vetäjälle maksamme että saamme käyttää aikaamme selvittelyihin ja että tuote on kalliimpi jotta siitä voidaan osahinta palauttaa Bonuksena.


Verkkokauppa e-ville.com
  25.04.2017
Suosittelen!

Nopeat toimitukset, hyvän laatuiset tavarat. Ei ehkä kaikista halvin kiina tavara paikka, mutta asiakaspalvelu on kohdillaan. Suosittelen, itsellä ei ole ollut mitään ongelmia kyseisen firman kanssa.


AXN Data Oy
  25.04.2017
Asiakkaana jo 10 votta!

Aina nopea, asiantunteva ja ystävällinen palvelu !!!


Rentalcars.com
  25.04.2017
Parempi varata ilman välikäsiä

Palvelu ei sovi ainakaan tiheään vuokraajille jolla on alle 10k€ luottolimiitti.

Rentalcarsin kautta otettuna autovuokraamo ei vapauta luottokortin katevarausta (tässä tapauksessa 800€) vielä kuukausi auton palautuksen jälkeenkään vaikka autossa oli Rentalcarsin kautta otettu täysturva ja auto palautettu virheettömänä. Viikottaisen vuokraajan tapauksessa tämä alkaa sitomaan varoja jo aikalailla. Vastaavia haasteita ei ole kun asioi suoraan autovuokraamon kanssa.

Palvelulla voi etsiä tarjolla olevat vuokraamot, mutta vuokraus tulee kokonaisuutena edullisemmaksi ja helpommaksi asioimalla suoraan vuokraamon kanssa.


Ostosraha
  24.04.2017
Valehteleva pulju

Itse olen 2 kertaa ottanut lainaa tästä puljusta , kummatkin maksoin etuajass pois ensimmäisellä kerralla lupasivat vähän isompaa lainaa jos on tietyn summan maksanut pois, olin maksanu sen ja maksoin loputkin velasta pois, myöhemmin hain uuden lainan jossa taas luvattiin jos olet maksanut tietyn summan takas saat lainaan korotusta, maksoin taas koko lainan pois että saan uuden lainan, mutta tulikin kielteinen päätös ja tyhmä maksoin lopun lainan pois lapseni ja minun loma rahoilla, kun ajattelin että saisin vähän enemmän lomarahaa, mutta nyt ei ole sitä vähääkään, kun tyhmyyttäni uskoin mitä lupasivat, mitta lupaus olikin täyttä paskaa, ei kyllä pitäs valittaa itse olen tyhmyyttäni uskonut ja maksanut


Verkkokauppa e-ville.com
  23.04.2017
DDR 3 muisti PC.

Homma toimi täydellisesti kaikilta osin. Hinta/laatu erinomainen.


Verkkokauppa e-ville.com
  21.04.2017
E-ville kauppapaikkana

Kyllä suosittelen E-villelä kauppapaikkana. Ei ehkä ole se kaikkein halvin, mutta tuotteiden laatu ja asiakaspalvelun palvelualttius on niitä asioita, joita minä arvostan. Olen joutunut lähettämään valitusta eräästä tuotteesta, jonka tilasin E-villestä, mutta loppujen lopuksi asiakaspalvelu hoiti homman tyylikkäästi.


Gigantti
  20.04.2017
Hyvä asiakaspalvelu

Varasin netin kautta uuden matkapuhelimen noudettavaksi toimipaikasta. Vahvistus tilauksesta tuli sähköpostiin välittömästä ja alle 5 min tilauksesta sain toimipaikasta puhelun, jossa kysyttiin tarvitsenko mahdollisesti puhelimen mukaan lisätarvikkeita. Haluamani suojakotelo löytyi siis samasta paikasta, vaikka netissä varastosaldo näytti nollaa.


Gigantti
  19.04.2017
En osta enää Outletista

En enää ikinä osta mitään käytettyä Gigantista. Myyjä myi minulle NORMAALIIN hintaan outlet-puhelimen missä oli selviä käytön jälkiä mutta antoi ymmärtää että olisi muka halvempi. Eipä ollut kun huomasin kotona milloin oli liian myöhäistä. Jos edullisesti haluaa luurin, suosittelen ostamaan vaikka jostain erikoisliikeestä mielummin. Ainakin Swappie Suomessa myy näitä: https://www.swappie.fi/iphone-6s-ja-iphone-6s-plus/ ja olin itse tyytyväinen.


MRoom
  18.04.2017
MROOM:n syrjivä toimintaperiaate

Nyt kannattaa sitten alkaa miettimään kannattaako mennä tuon Mroom- konsernin liikkeisiin jonottamaan hiustenleikkuuta, kun kanta-asiakkaat kiilaavat ohitse, kumman kortti kimaltaa eniten- periaatteella. Järjestelmä on mielestäni muita asiakkaita syrjivä. Onhan se toki oma valinta, jos kyseisen ketjun liikkeeseen menee ilman kanta-asiakkuutta. Voihan sitä mennä muihinkin liikkeisiin ilman kanta-asiakkuutta eikä kukaan kiilaa jonon ohtise. Liike toimii hienolla periaatteella, koska se on siirtänyt osan toimintansa kustannuksista kanta-asiakkailleen, jotka käyttävät palvelua mielensä mukaisesti. Parturien määrä mitoitetaan kanta-asiakkuuksien pohjalta. Eli järjestelmä nyppii rahat kanta-asiakkailta ja muuta maksavat asiakkaat saavat jonottaa tunti tolkulla, että pääsee pehkostaan eroon. Vihdoinkin kun pääsee istahtamaan parturin penkkiin niin sitten alkaa se tuotteiden tuputtaminen. On tarjolla ylihintaista rasvaa ja shamppoota omalla logolla varustettuina. No, niinhän sitä sanotaan, että kanta-asiakas järjestelmän kustannukset näkyvät hinnoissa, niinhän ne S- ja K- ryhmätkin tekevät. Onneksi suomessa on muitakin parturiliikkeitä kuin tämä MROOM.


Verkkokauppa e-ville.com
  17.04.2017
Pääsääntöisesti tämä on toiminut hyvin,

Pääsääntöisesti tämä on toiminut hyvin,aiemmin tilaamani tuote ei toiminutkaan,reklamaation jälkeen,sain uuden tuotteen tilalle nopeasti,kiitos siitä.Mutta nyt tilaamani peruspuhelin ei ole saapunut vieläkään ,ja tilauksestani on ainakin kaksi kuukautta,ellei enemmänkin,tulee vain sähköpostia,että tilauksessa/toimituksessa on viive,odota vielä hetki,ja taas uudelleen,odota hetki,kohta kärsivällisyys alkaa loppua,tuotteen olen maksanut.


Megaklinikka.fi
  16.04.2017
Megaklinikka

Menin pitkäperjantaita edeltävänä torstaina poistamaan yhden hampaan. Se oli poistettava myöhemmän muualla tehtävän suuren remontin tieltä ja pelkäsin et jos alkaa särkeä pyhinä niin otetaan pois. NAIShammaslääkäri puudutti ensin ja sitten alkoi vääntely, loputon vääntely ja avustaja juoksi yhtenään hakemassa sopivia pihtejä. Ja vääntely jatkui. Lopulta pyydettiin MIEShammaslääkäriä avuksi. Häntä odotellessa vääntely jatkui, kohta irtoaa -tyyliin. Luojan kiitos MIESHL tuli ja yli puoli tuntia kestänyt vääntely loppui siihen. Hän vain otti hampaan pois, joka olikin jo melkein irti. Naishl antoi sitten hoito-ohjeet ja sanoi että särky jää varmaan vähäiseksi koska hammas lähti siististi pois . Noudatin ohjeita. Särky vähäiseksi? Nyt on sunnuntai-iltapaivä ja toimenpiteestä on kulunut tasan kolme vuorokautta ja edelleen särky on hirvittävä. Särkylääkkeen otto auttaa osittain vain pari tuntia. Mielestäni lääkärin olisi pitänyt myöntää paljon aikaisemmin ettei hänen voimansa/taitonsa riitä ja hakea apua eikä jatkaa vääntelyä. En enää ikinä mene Megaklinikkaan, enkä ikinä antaisi enää naisen poistaa hammasta vaikka homma varmaan monelta naiselta onnistuukin hyvin. JOS KYVYT EI RIITA TARVITTAVAAN HOITOON NIIN PITÄÄ HAKEA APUA, EIKÄ JATKAA JÄÄRÄPÄISESTI. SE ON NORMAALIKÄYTÄNTÖ .


Verkkokauppa e-ville.com
  15.04.2017
Hdmi-johto

Tämän tuotteen kohdalla homma toimi, kuten rasvattu. Suosittelen


Nebula
  14.04.2017
Nebulan lisämaksu 5 € /kk puhelintuesta??

Viime viikolla yrityksemme sai Nebulalta uuden laskun "yritystuki" -nimellä. Tiedustelun jälkeen perustelivat uutta "palvelumaksua" sillä, että Nebula on panostanut puhelintukeen uusia resursseja, ja jokaiselta asiakkaalta peritään tämän vuoksi erityinen 5 € /kk -lisämaksu. Whaaaaaat?? Mitään infoa asiasta ei ole tullut missään vaiheessa, eikä asiasta ole tehty minkäänlaista sopimusta.

Aika hyvä idea rahastusmielessä, mutta mielestäni hyvin kyseenalainen siksikin, että Nebulan asiakaspalvelu ei millään tasolla ole kilpailijoita parempaa. Asiakkailta peritään yhtäkkiä lisämaksua siitä, että on olemassa numero, johon voi valittaa toimimattomista tuotteista tai ongelmista palveluissa??

Meillä vaihtuu palveluntuottaja vuodenvaihteessa, koska koemme Nebulan toiminnan hyvien tapojen ja normaalin yrityskäytännön vastaiseksi.
Halvat Hinnat verkkokauppa
  14.04.2017
Erinomainen akku!

Ostin kaksi akkua EOS 20D kameraani varten. Molemmat täyteen ladattuina voin lähteä pitemmällekin kuvausretkelle ilman huolta latauspaikan löytämisesta, niin hyvin näiden kapasiteetti riittää omassa käytössäni. Hinta on suorastaan halpa ja toimitus nopea. Suosittelen lämpimästi.


Verkkokauppa.com
  13.04.2017
Ei oo - ei tuu

Tein maaliskuussa tilauksen Verkkokauppa.comiin kahdesta eri tuotteesta. Saatavuusarvio molemmissa oli 2-4 arkipäivää. Kun viikko oli kulunut, laitoin e-mailia liikkeeseen ja kyselin missä vaiheessa tilaukseni on. Täytyy myöntää, että vastaus tuli tosi nopeasti, eli saman päivän aikana. Viivettä tilaukseni saapumiselle olisi tulossa kymmenen päivää. Odotin kymmenen päivää ja kyselin uudelleen tilaukseni perään, koska seurantahistoriassa ei ollut tapahtunut mitään. Sain e-mailin taas nopeasti ja siinä kerrottiin, että tavarantoimittajalla viivytyksiä, mutta pyritään toimittamaan mahdollisimman noepasti. Odotin viikon ja sitten peruin tilauksen. Mietin vaan, että miksi Verkkokauppa.comin sivustolla kyseiset tuotteet ovat edelleen ja toimitusajaksi on arvioitu edelleen se muutama päivä. Annan puoli pistettä nopeasta asiakaspalvelusta. Moni firma nimittäin on sellainen, ettei vastaa ollenkaan tai vastaus viipyy, viipyy...


Hymyklinikka
  12.04.2017
Hyvää hoitoa

Minulle tehtiin muutama vuosi sitten Hymyklinikassa oikomishoito, joka onnistui hyvin. Tottakai se kesti kauan ja hampaita kivisti ja särki, sekä tuli vielä tosi kalliiksi. Kärsin ja maksoin, mutta nyt minulla on komea hammasrivistö jolla kehtaa hymyillä. Turha inistä oikomishoidon kalleudesta, ei se halpaa ole missään.


Hotbox
  12.04.2017
Huijausta

Älä tilaa missään nimessä, yli kaksi kuukautta tilauksesta ja tilattuja tuotteita en ole saanut ja silti jouduin maksamaan!!


Alppilan Autohuolto
  12.04.2017
Asiallista toimintaa

Olen asioinut Pitäjänmäen toimipaikassa Volkswagen huollossa. Huollon varaaminen toimii hyvin ja tehtävistä töistä on saanut tarvittaessa opastusta ja niistä on sovittu selkeästi. Pienet työt hoituu odottaessa ja asiakastilat ovat hyvät (nettiyhteys). Hinnoittelukin on ok, vaikka ainahan auton huoltaminen kallista on! Sijainti Pitäjänmäellä on loistava, kun pääsee julkisilla jatkamaan matkaa ja noutamaan.


Suncomet
  11.04.2017
Uusia ominasuuksia vanhoillekin asiakkaille

Oon ollu jo vuosia asiakas ja tyytyväinen, joten hiukan ihmettelen alla olevia arvosteluita. On tietysti mahdollista et kaikilla palvelimilla ei ole toiminta ollut yhtä hyvää kuin mun palvelimella (C2). En tiiä.

+ Hinta edullinen ja ainakin mun palvelin on toiminut erittäin luotettavasti.

+ Asiakaspalvelu on vastannu kaikkiin mun kysymyksiin nopeasti ja asiallisesti melkeimpä ajasta ja päivästä riippumatta.

+ Hyvät ominaisuudet hintaan nähden (esim. ilmanen Weebly).

- Kaikki minkä voi tehdä ite maksaa aspan tekemänä...

Lisähuomiona, et tälle vanhalle palvelimelle, jossa oon edelleen tuli isompi päivitys ja sivujen nopeus parani huomattavasti vaikka mulla on hidas Startti. Samoin tuli ilmane sertifikaatti domainille ja useampi PHP. Jos nopeus ja luotettavuus pysyy jatkossakin tällä tasolla, nii en voi kuin suositella kaikille!


Mediaplazashop.com
  10.04.2017
Osta ja ole tyytyväinen, mutta älä palauta - rahoja et saa

Tuotteet pääosin edullisia ja useimmat todella laadukkaita. Toimitus sujuu nopeasti, asiointi helppoa verkkokaupassa.

Tässä kohtaa olisin helposti antanut 4-5 tähteä!

Mutta, mutta... ensimmäisen kerran törmäsin vialliseen tuotteeseen. Otin yhteyttä ja toimin annettujen ohjeiden mukaan, jopa lähetyskulut luvattiin korvata. Menee viikko, otan uudelleen yhteyttä, kun tilille ei tule hyvitystä. Nyt ollaankin mykkiä, eikä tule edes vastausta s-postiin. Toisen viikon jälkeen uudelleen, ei tulosta. Tähän suuntaan rahaliikenne ei toimi, vaikka tuotteilla väitetään olevan 1v takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Ymmärtäisin, jos olisi heti vastattu, että tuote lähtee esim. takaisin tehtaalle tutkittavaksi ja saattaa mennä viikkoja/kuukausia.

Tämän episodin jälkeen ei voi antaa kuin 2 tähteä, tuohtuneempana vain 1.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  06.04.2017
Huippulaitos! Modeemi ja lisäantenni

Hankin modeemin ja sille antennin ulos kaupasta saadun suosituksen perusteella. Luvattiin, että jos ei toimi, niin voi palauttaa joten rohkenin kokeilla. Antennit laitoin katolle piippuun kun oli valmis teline ja suuntasin operaattorilta saadun tiedon mukaan koilliseen. Heti lähti rokkaamaan, aiemmin ei ollut kun hidas kaapeliyhteys!


Halpis.fi
  06.04.2017
Halpis.fi

Vai halpaa.

Halpis.fi.Superlux HD 668B kuulokkeet 75€ + Postit

Thomann. Superlux HD 668B kuulokkeet 29€ + Postit

JimmsPc Superlux HD 668B 39€ Postit sis hintaan.


Pakuovelle.com
  06.04.2017
Ei saa palvelua omalla äidinkielellään :(

En suosittele. Minkä takia ruotsinkieliset eivät saa palvelua omalla äidinkielellään. Palvelunalanyrityksenä heidän pitäisi ymmärtää, että ruotsinkieliset haluavat palvelua ruotsiksi ei suomeksi.


Halpis.fi
  06.04.2017
Hyvä mesta

Hienoa asiakaspalvelua ja tuotteet sopuhintaisia!


Verkkokauppa e-ville.com
  06.04.2017
Näin se pitää mennä

Tilaamisen helppous, seuranta ja saapuminen pian tilauksesta, muut voisivat ottaa mallia.


Liskogalleria
  06.04.2017
Virheitä ei korjata

Iso kuva, joka ei vastannut lainkaan alkuperäistä piirrosta. Ääriviivat eri tavoin suhteessa piirrokseen ja varjostukset luokattomia. Korjaamisesta olisi otettu maksu, vaikka liikkeen työntekijät pitävät kuvaa huonosti tehtynä. Maksullista korjausta olisi pitänyt odottaa puoli vuotta. Korjautin toisaalla. En missään nimessä suosittele.


Verkkokauppa e-ville.com
  05.04.2017
yleisesti

E-Ville on ihan ok! ei halvin mutta saa tavaraa yksittäin. tietty kun käy paikan päällä ostamassa shanhaissa niin on ne paljon halvempia siellä. kannattee panostaa siellä päässä laatuun. sieltäkin sitä saa! t.jari


Kotisivut.com
  05.04.2017
Salasana hukkui

Hei, olen jo monien vuosien ajan todennut, että meidän sivut toimii moitteettomasti,

Kuitenkin minulla on pieni ongelma, nimittäin salasana on hkkumnut.

Tili: xxx

Ole hyvä ja lähetä sen osoitteella: xxx

BosseJohansson


FlyHi.fi
  04.04.2017
Älä luota- älä osta

Erittäin huonoja kokemuksia jäi Flyhi.fi:sta. Epäluotettava. Valehteleva. Huijaava.


Rde.fi
  03.04.2017
Toimiva kauppa

Ostin vahingossa tuotteen jota ei ollutkaan varastossa, tämä luki kyllä tuotetta tilatessani, mutta en sitä huomannut. Soittivat liikkeestä ja selvällä suomenkielellä asioituani sain vaihdettua tuotteen toiseen (n15e kalliimpaan) ilman lisämaksua. Jos olisin halunnut rahapalautuksen, sekin olisi onnistunut.

Hieman häslinkiä tuli kun laittoivat vahingossa väärän seurantakoodin sähköpostiini, mutta ei se haitannut minua.

Näyttöjen hinnat ainakin kilpailukykyisiä. Takuuasioissa en ole joutunut olemaan yhteydessä.

Toimitusaika oli 4 arkipäivää siitä kun olin valinnut toisen näytön.

puolikas tähti menee tuosta häslingistä seurantakoodin kanssa.


Mindfactory
  03.04.2017
Hyvä, edullinen kauppa

Hyvä, luotettava kauppa. Toimitus oli nopeaa ja tuotteet juuri mitä tilasinkin. Erittäin hyvä hintataso, tosin tuotteisiin tulee 20e kuljetusmaksu, joten kannattaa tilata vain jos tarvitsee useita tuotteita(eli jos vaikka tilaat prossun, jäähyn, näyttiksen ja ram in, niin samaan pakettiin menee ja maksu 20e); itse tilasin lähes kaikki komponentit uuteen koneeseen. Kotelosta ja näytöstä tulee kummastakin 20e lisämaksu.

heikkoutena on saksan kieli; ymmärtäminen on hankalaa ja siksi tilaaminen hieman haastavaa, mutta löytyy ohjeita kuinka ko. puljusta tilata.

Takuujuttuja en ole joutunut testaamaan, olettaisin sen kuitenkin toimivan.


MTV Katsomo
  03.04.2017
MTV KATSOMO / C More

Kun tilaat ja maksat vain tietyistä MM-jääkiekkopeleistä, niin MTV Katsomo / C More huijaa ja veloittaa sinulta turhaan joka ikinen kuukausi sen jälkeen, kunhan ovat saaneet sinun luottokorttitunnuksen. Ja vielä jos maksat verkkomaksulla automaattisesti luotto-ostokset, niin ne voi maksattaa sulla useita vuosia, vaikka et käyttäisi, etkä olisi koskaan tilannutkaan kestotilausta. Minulle kävi niin ja ÄLÄ KOSKAAN KÄYTÄ MTV KATSOMO tai C More -palvelua!


Verkkokauppa e-ville.com
  03.04.2017
Kiinalaista tavaraa suomalaisella kuluttajansuojalla

E-ville tarjoaa hyvän valikoiman kiinalaisia tuotteita suomalaisella asiakaspalvelulla ja kuluttajansuojalla. Periaatteessa myynnissä on samaa kamaa mitä saa kiinalaisista nettikaupoista kuten GearBest ja AliExpress usein hieman halvemmalla, toisaalta tavara on ehkä "läpikäydympää" suomalaiseen makuun ja lisäksi tuolla kuluttajansuojalla on kyllä arvoa monissa tapauksissa. E-Villellä myös suomivarasto, josta saa tullit maksettuna tilattua tavaraa nopeilla toimitusajoilla. Kiinasta tilatessa toimitusaika on aina iso kysymysmerkki, kuten kaikissa sikäläisissä kaupoissa.

Kiinalaisista nettikaupoista tuttua on myös mahdollisuus saada asiakasrahaa tuleviin ostoksiin tekemällä arvosteluja tuotteista. Tämä takaa sen, että arvosteluja on yleensä olemassa, mikä on ostajalle mukavaa. Arvostelujen teko tällöin win-win tilanne.

Omassa tapauksessa on käsitelty myös 1 takuuasia, kun edullinen kasvivalo lakkasi pieneltä osin toimimasta. Sain suurehkon osan hinnasta hyvityksenä, vastaus tuli nopeasti. Lisäksi valo rupesi myöhemmin toimimaan taas täydellisesti :)

Itse voisin suositella E-Villeä, jos haluaa Kiinasta esim. hieman kalliimpaa tavaraa jolle mielellään ottaisi suomalaisen kuluttajansuojan tai jos muuten vain karsastaa tilaamista suoraan kiinalaisista kaupoista. Suomi-Varastosta löytyy myös välillä hyviä löytöjä.


Camo Tattoo
  02.04.2017
Hirmu hyvä tatskaliike

Kolme tatskaa olen Tarmolta saanut ja jokaiseen olen ihan tajuttoman tyytyväinen. Yksikään tatuoinneista ei näytä yhtään siltä mitä alkuun ajattelin, Tarmo on ottanut tärkeimmät elementit jokaisesta kuvasta jonka lähetin malliksi ja tehnyt siitä paljon parempaa kun mitä ajattelin. Viimeisin tatska piti olla sammuva kynttilä jossa on kolme pientä hahmoa. Palloiltiin hommia edestakas vähän aikaa ja nämä kolme "pientä" hahmoa on nyt puolet tatuoinnin koosta. Mutta tällä tavalla tatuointi toimii kaikista parhaiten.

Tarmo on hyvin nöyrä kaveri kun tatuoi ja ottaa asiakkaan toiveet huomioon. Mutta parhaimman tuloksen saa kun juttelee hänen kanssa ja kuuntelee häntä. Mitä vapaammat kädet hänelle antaa, sitä parempaa tulosta tulee. Suosittelen lämpöisesti että hänelle tullesaan on idea, mutta antaa hänen tehdä siitä omaa versiota. Jokaisessa omassa tatuoinnissa on se oikea tunnelma ollut tärkeintä, Tarmo on ottanut sen tunnelman ja vahvistanut sitä. Jos jokin elementti ei oikein toimi, hän mielellään jättää sen pois tai muokkaa sitä ja sanoisin että kannattaa kuunnella silloin.

Jos haluaa isomman tatskan niin tämä on oikea paikka. Pienin tatuointini on about 15x15cm ja kaksi muuta ovat about A4-paperi arkin kokoisia. Isot ja yksityiskohtaiset tatskat ovat hänelle ilo tehdä. Hänellä on myös hellät otteet kun tatuoi eikä käytä rankkaa kättä, sattuuhan tatska aina, mutta voisi sattua paljon enemmänkin. Myöskin mukava kaveri heittää läppää niin ei kuole tylsyyteen vaikka on sen seitsemän tuntia neulan alla.

Suurin syy miksi suosittelen Tarmoa on että hän haluaa tehdä uniikkeja tatuointeja. Eli ei tee samaa tatskaa kahta kertaa. Jokainen tatska suunnitellaan alusta loppuun juuri sinulle ja siitä tulee sinun oma. Ja jälki on aivan loistavaa ollut joka kerta!


Verkkokauppa e-ville.com
  02.04.2017
Takuuasian käsittely

Takuuasioiden hoito kestää todella pitkään. Asia luvataan hoitaa noin viikossa, mutta minun tapauksessani se kesti melkein kaksi kuukautta. Olisi kestänyt varmaan vieläkin kauemmin, ellen olisi useita kertoja hoputtanut asiasta, kun ei alkanut kuulua mitään. Viimein sain korvaavan tuotteen tilalle.


Verkkokauppa e-ville.com
  31.03.2017
Luotettava kiinakauppa

Verkkokauppa on yksi omista suosikeistani. Tuotteiden laatu täsmää hintaa todella hyvin ja merkkituotteet ovat kaikki olleet alkuperäisiä. Toimitus on nopeampaa kuin kiinasta muuten tilaamalla. Ebaysta jos tilaa kiinasta tuotteita on 1-2kk toimitus aika yleinen keskiarvo.

Negatiivista sivustolla on ehkä tuotteiden paljous ja siitä johtuva vaikeus löytää itselleen sopivia tuotteita. Tuotteiden paljous vaatisi siis jonkin verran järjestelyä.

Asiakaspalvelu toimii loistavasti! Tuotteiden palautus onnistuu helposti ja yhteydenpito on nopeaa.


Rajala Pro Shop
  31.03.2017
Ei valittamista

Kymmenkunta kertaa olen Rajalasta tilannut ja aina saanut nopeasti tilaamani ilman kirjeenvaihtoa tai puheluita.


Tattoo House Inksomnia
  30.03.2017
Huono fiilis jäi

Otin ensimmäisen tatuointini täällä. Jonkin aikaa tatuoinnin aloittamisesta pyörryin hetkeksi ja pidimme tauon ja hän teki toiselle tatuoinnin. Jatkoimme ja stressasin todella paljon miten selviän loppuun asti. Tatuoija ehdotti jos tekisi siivet yksinkertaisemmin. Olin niin sekaisinettä suostuin. Jälkeenpäin tämä on jäänyt harmittamaan erittäin paljon, mielestäni olisi pitänyt vaikka tehdä tatuointi 2 osassa kuin että sitä muutetaan. Enkä ollut silloin siinä tilassa että olisin voinut tehdä päätöksen ja tatuoijan olisi pitänyt tietää se.. hintakaan ei laskenut vaikka työtä vähemmän.. olihan tatuointi loppujen lopuksi kiva, muttei sellainen kuin olisin halunnut


Digishop
  29.03.2017
Xcover2 akku

Digishop tampere 29.3.2017 Akun osto samsung xcover2 14.90e , pari asiaa nosti kulmakarvaa.. - Kysyi nimeä kuittiin, kuitissa ei näy nimeä - Akku, jonka sain kokeiltiin samantien tiskipöydällä ----> akussa 1% varausta (lithium) akut yleensä on vähän eri varauksella varastossa. - Vastaus miksi 1% varausta "joskus ne akut tulee täynnä tai tyhjänä" - en saanut pakkausta mukaan ja ei hirveesti antanut mahdollisuuttakaan.. (jotta voi taas...)

Noh.. lupasin uuden akun kännykän ostajalle ja sai sen..(jonkinlaisen) Tähänkö tosiaan ollaan tultu.. (ei kantasuomalaisia töissä)

Ja sit taas rasismin piikkiin laitetaan tämä juttu :)


Kauneussalonki Glory For You
  29.03.2017
kuumakivihieronta

Olin yhdistetyssä klassinen-ja kuumakivihieronnassa. Rentouttava kokemus, kesti luvatun tunnin. Miellyttävä ja kohtelias hieroja. Ei moitteen sijaa.


Gym voimapuoti
  29.03.2017
Surkeaa asiakaspalvelua, välttäkää tätä.

Tilasin vyön, jota odottelin ensin yli kuukauden. Vastasivat kyllä sähköposteihin ja lupailivat jopa jotain kaupanpäällisiä ylimääräisestä odottelusta.

Lopulta vyö saapui, ilman mitään luvattuja ylimääräisiä tuotteita. Vyö oli väärä, sekä väärän kokoinen, vaikka selvällä suomen kielellä olin mittani heille antanut. Lähetin vielä ennen palautuspäätöstäni viestiä ja kyselin miten vaihto kannattaisi tehdä, että saisin oikean vyön oikean kokoisena. Ainut vastaus heiltä oli tieto siitä kuinka vyö palautetaan.

Palautukseen menee ja vyön tilaan muualta, oikeen tuntuu että hekin haluavat ettei heiltä tilata.


Verkkokauppa e-ville.com
  28.03.2017
Diel Carbon led projektori halvin 109e + alv 24%

E-vilelltä tilasin tuollaisen projektorin marraskuussa 2016. Toimitus oli hidasta osa-syy saattoi olla myös se että joulukuussa postin kusti polkee postia vähän hitaammin tuotteen sain sitten tammikuun alussa ja kun olin maininnut e-villelle useampaan kertaan toimituksen hitaudesta niin e-ville hoiti tullimaksut 24% alv samaan hintaan eli marraskuussa projektori oli tarjouksessa norm. hinnasta muistaakseni 89e eikä meiken tarvinnut hoitaa niitä tullimaksuja e-ville hoiti ne että e-ville tuli vastaan aika mukavasti alv ja tulli asioiden hoidon myötä.

Mitä tulee tuohon Diel Carbon led projektoriin (halvin) niin projektorista löytyy ominaisuuksia joita ei ole edes mainittu myynti-esitteessä että monipuolinen tuote. Mukana tulee käyttö-ohje suomeksi-ruotsiksi mutta se on vain sellainen yleis-ohje että ostajan kannattaa varata aikaa ja tutkiskella projektoria tarkasti niin löytää niitä säätöjä kuvalle, äänelle, ja hidastukset, kuva kuvalta toiminnot tallennetulle materiaalille esim. tietokoneesta vga-hdmi liitintä tai usb-tikku. Lopuksi sanon vain että rahalle saa erinomaisen vastineen ja projektorilla on vielä vuoden takuu. Peter Viitasaarelta.
Rajala Pro Shop
  28.03.2017
Ala-arvoista palvelua

Tilasin runsas viikko sitten Rajalan verkkokaupasta objektiivin. Toimitusajaksi on ilmoitettu 1-4 päivää. Vieläkään tavaraa ei ole edes lähetetty heiltä, vaikka kyseistä tuotetta on ilmoitettu olevan jatkuvasti varastossa. Olen lähettänyt Rajalan asiakaspalveluun kolme sähköpostiviestiä tiedustellakseni tilaukseni viipymistä. Yhtään vastausta en ole saanut, joten asiakaspalvelu on todella outoa eikä ainakaan palvele asiakkaita. Minusta kuluttajasuoja-asiamiehen tulisi puuttua Rajalan käsittämättömän ylimieliseen toimintaan.


Verkkokauppa e-ville.com
  27.03.2017
E-Ville arvostelu

Erittäin hyvää palvelua. Tuotteet tulee milloin pitääkin ja ihan ehjinä! Aijon tikata sieltä paljon muutakin.


4G-antennit.fi /Mobile Evolution Oy
  27.03.2017
ÄLKÄÄ TILATKO TÄÄLTÄ MITÄÄN !!

Tilasin 4G antennin jota piti olla varastossa. Tuotetta ei kuulunut ja katsoin netistä että tuotteet loppu ja tulee myöhemmin. Mitään viestiä asiasta ei minulle ilmoitettu. Kun tuote lopulta saapui ja päädyin kuitenkin palauttamaan sen niin alkoi se tyypillinen ongelma. Rahoja ei näy tilillä eikä puhelimeen/sähköpostiin vastata. Aikaa palautuksesta jos yli kuukausi. Ostakaa hyvät ihmiset jostain muualta kun noita liikkeitähän löytyy. Turha tuollaista liikettä elättää joka ei hoida edes perusasiaa eli asiakaspalvelua kunnolla.