Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

Hobby Hall

Keskiarvo: (1.5): 1.5 Star Rating
Arvosteluja: 4

"Hobby Hall on osa Stockmann Oyj Abp :tä ja sillä on Suomessa yli puoli miljoonaa kanta-asiakasta. Hobby Hall tarjoaa asiakkailleen tuotteita ja palveluita postimyynnin, verkkokaupan ja myymälän kautta." 


Kirjoita arvostelu!


www.hobbyhall.fi

 
27.1.2020
Pettynyt


Tilasin itselleni patjan Black Friday-tarjouksesta ja maksoin sen heti. Minulle saapui joulukuun puolivälin tienoilla aivan vääränlainen ja väärän kokoinen patja enkä voinut ottaa sitä käyttöön, vaan laitoin sen odottelemaan päivää jolloin tietäisin mitä sen kanssa tulee tehdä. Laitoin samana päivänä asiasta sähköpostia, kun en puhelimitse saanut yhteyttä Hobby Halliin. Ostin uuden patjan kaupasta, kun en halunnut enää lattialla nukkua.

Sähköpostiini vastattiin tammikuussa ja ilmoitettiin, että patja haettaisiin tuota pikaa. Postista soitettiin, että tulevat hakemaan mattoa. Sanoin että kyseessä lienee patja, koska en ole tilannut mattoa. Posti ihmetteli asiaa ja totesi ettei tuo haku kuulukaan sitten sille osastolle, mistä soitettiin. Hetken päästä puhuin toisen postityöntekijän kanssa, joka ilmoitti olevansa tulossa hakemaan mattoa. Lopulta saivat "matoon" haetuksi. Nyt odottelen rahojani takaisin. Kauankohan niitäkin saa odotella... Laitoin asiasta jo ilmoituksen, mille tilille toivon heidän rahat maksavan kun en puhelimella saanut yhteyttä...


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
29.12.2019
Nopea toimitus


En ole koskaan ennen tilannut Hobbyhallista mitään. Nyt katselin verkkokaupasta edullista soundbaria, toimitusajaksi sanottiin 1-2 viikkoa. Tilasin laitteen kuitenkin sen edullisen hinnan takia. Oli maanantai puolipäivä ja maksoin tuotteen heti. Seuraavana päivänä aamulla postista soitettiin että tuote tuodaan tänään kotiin!


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
3.10.2019
Surkea verkkokauppa, asiakaspalvelu ala-arvoista


Verkkokaupan toimitusajat venyy kohtuuttomiksi: tuote, jolle toimitusaika 2-5 vrk tuli 16 viikkoa myöhemmin. Toinen tuote, jolle toimitusaika 7-8 viikkoa, tuli 3 viikkoa myöhässä. Tuotteiden hinta kuitenkin velotetaan välittömästi - ei toimitushetkellä kuten muissa verkkokaupoissa. Sähköpostilla/tekstiviestillä luvattuja toimitusilmoituksia ei lähetetä. Seurantatunnuksia paketeille ei saa kuin pyytämällä asikaspalvelusta, joka puolestaan ei vastaa. Palautelomakkeeseen ei vastata koskaan. Kun lopulta useiden yritysten jälkeen asiakaspalvelijan saa kiinni, hän on töykeä, kieltäytyy kertomasta nimeään ja vähättelee Hobby Hallin virheitä. En ikinä enää osta mitään Hobby Hallin verkkokaupasta! Puolikas tähti tulee verkkokaupan laajahkosta valikoimasta.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
10.2.2015
Antaa odottaa


Tilasin melkein pari viikkoa sitten tuotteen osamaksulla, jonka toimitusaika oli 3-5 päivää. Yritin viikon aikana ottaa yhteyttä sähköpostilla (johon ei vastattu) sekä puhelimitse jossa sanottiin kaikkien asiakaspalvelijoiden olevan varattuja (niin viissiin). Kumma kun laittoi arvostelun sosiaaliseenmediaan niin heti heräsi asiakaspalvelu halukkuus. Eivät lähettäneet pakettia kun piti varmistaa, ettei kukaan käyttänyt nimeäni hyväksi. Siis mitä hittoa! Puhelimessa sanottiin, että kyllä oli laitettu soittopyynto tekstiviestillä. Kun kyselin, että mihin numeroon niin vastaus oli ettei he tiedä! Pahoitteli tilannetta ja lupasi laittaa tilauksen tulemaan. Viiminen kerta kun asioin tässä puljussa. En hae pakettia. Pistän rahani muualle.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Hobby Hall