Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

Hobby Hall

(0.9): 1 Star Rating
Arvosteluja: 9

"Hobby Hall on osa Stockmann Oyj Abp :tä ja sillä on Suomessa yli puoli miljoonaa kanta-asiakasta. Hobby Hall tarjoaa asiakkailleen tuotteita ja palveluita postimyynnin, verkkokaupan ja myymälän kautta." 


Kirjoita arvostelu!


www.hobbyhall.fi

 
8.2.2021
Kusetus firma!


Tilattiin jenkkisänky noin puolivuotta sitten. Ja tilauksesta ei ole muuta kuin huonoja kokemuksia. Ostimme sängyn osamaksulla.

Ensinnäkin toimituskulut maksoivat n. 60e ja sänky tuli 3kk myöhässä. Eikä sitä edes kannettu sisälle asti.

Ja nyt huomasimme että sängystä on vielä melkein saman verran maksamatta kuin lähtiessä.

Sänky maksoi 599e ja toimituskulut n. 60e eli yht. 660e. Kun olimme maksaneet n. 170e jäljellä oli vielä 591e. Eli 70e vähentynyt laskun hinnasta.. Eli korkoihin mennyt ilmeisesti kolminkertainen määrä.

Joka kuukausi hintaan on tullut 8e korko ja 3e tilinkäsittelymaksu.

Soitimme hobby hallille ja sieltä vastasi huonosti suomea puhuva nainen (oletettavasti venäläinen). Kerroimme asian ja hän vastasi vain tylysti että itse olette hyväksyneet meidän maksuehdot ja että lueppa ne uudelleen. Sitten kun pyysin selittämään tämän ihmeellisen asian että miten korkoihin menee enemmän rahaa kuin itse sänkyyn hän selitti epämääräisesti vaikka mistä korosta. Mainitsi normikoron ja kuukausittaisen koron ja todellisen vuosikoron ja tilinkäsittelymaksut. Ja puhui 15%:sta vaikka meidän sopimuksessa lukee vain 1,25% koroista. Missään ei oltu mainittu monista eri koroista eikä varsinkaan 15% korosta. Ja sitä paitsi näyttäisi siltä että korot ovat yli 200% koska 170e maksusta vähenee vain 70e sängyn hinnasta. Ja nainen yritti koko ajan siirtää taakkaansa ja käski minua soittamaan laskutusyhtiölle. Vaikka eihän ne siitä tiedä muuta kuin sen mitä olemme maksaneet ja mitä maksamatta ja ne me nähtiinkin jo itse netistä joltain sivulta.

EN IKINÄ OSTA TÄÄLTÄ ENÄÄ MITÄÄN ENKÄ SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.10.2020
Älkää tilatko


Tilattu sänky yli 2kk sitten. Rahat kelpasivat (700€), mutta sänkyä ei ole näkynyt. Puhelimeen vastasi huonosti suomea puhunut naishenkilö joka vakuutteli että sänky olisi edelleen muka matkalla.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
28.6.2020
Amatööri toimintaa... :(


Surkeaa ja epäilyttävää toimintaa! Tilattiin 2 puhelinta n. 200€ kpl hintaan, eli n. 400€ tilaus. Tilaus meni norm. läpi. Vajaan viikon päästä tuli viesti että kyseinen tuote on loppu, mutta saavat lisää n. 3 vko:n kuluttua ja toimittavat sitten meille.

Odotimme tuon ajan ja sitten heiltä tulikin viesti että eivät valitettavasti saa tuotetta myytäväksi. Koko tämän prosessin ajan heillä oli sama tuote myynnissä 1 viikon toimitusajalla, mutta n. 250€:n hinnalla???

Miten on mahdollista että 2020- luvulla yksikään nettikauppa saa myydä tuotetta, jota heillä ei oikeasti ole. Eikä varmaa tietoa saatavuudesta, mutta silti myyvät nopeahkolla toimitusajalla?

Ja sitten vielä kehtaavat myydä täsmälleen samaa tuotetta (siis myös saman värisenä), kalliimmalla ja lyhyemmällä toimitusajalla.

Tämän jälkeen tilasimmekin samat tuotteet eräästä toisesta firmasta, kun huomasimme tuotteen hinnan tippuneen heilläkin tuohon n. 200€:n. Tuotteet tulivat n. viikossa kuten lupasivat. Eli tuotetta oli kuitenkin markkinoilla ja tuohon samaan hintaa.

Ja nyt ottaa periaatteen vuoksi päähän se, että kun luen iltapäivälehtiä netissä, niin heidän mainoksensa pyörii edelleen jatkuvasti näytölläni.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
6.5.2020
Hukkaan heitettyä aikaa.


Tilasin 26.3.2020 neljä eri tuotetta. Arvioitu toimitusaika kuukausi. Laitoin sähköpostia arvioidun toimitusajan jälkeen. Vastauksessa pahoiteltiin myöhästymisiä ja kerrottiin tuotteiden olevan kuukauden myöhässä. Tästä viikon päästä tuli uusi ilmoitus, jossa tuotteiden toimitusaika olikin kaksi kuukautta myöhässä. Tilauksessa oli neljä eri tuotetta ja ne kaikki siis myöhässä kaksi kuukautta. Verkkokaupan tuotteiden saatavuus tiedot ei taida perustua mihinkään. Peruutin tilaukseni viikko sitten. Viimeinen kerta kun asioin jo putiikin kanssa.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
26.4.2020
Vanhan Hobby Hallin irvikuva?


Minun 10 kuukautta sitten peruuntunut kauppatapahtuma ei olisi yksinään ongelma. Mutta koska tuote on edelleen myynnissä, niin haluan kirjoittaa tänne viestiä varoitukseksi.

Tilasin kesäkuussa 2019 kyseisestä nettikaupasta Miele STB305-3 turbosuulakkeen imuriin, koska hinta oli hyvä. Toimitusajaksi ilmoitettiin NOIN VIIKKO ja maksoin tilauksen välittömästi maksupalvelun kautta. Kuitenkin sain sähköpostitse 6 VRK KULUTTUA ilmoituksen "Valitettavasti tilaamasi tuote on loppunut valikoimista", jonka jälkeen pyysin rahat välittömästi takaisin. Maksu palautettiin melko pian kokonaisuudessaan. Mutta jälkeenpäin havaitsin tuotteen olevan edelleen myynnissä verkkosivuilla SAMALLA HINNALLA JA TOIMITUSAJALLA. Asia ei jäänyt kuitenkaan vaivaamaan silloin ja unohtui.

Nyt asia muistui uudelleen, kun kuulin ongelmista saman myyjän kanssa toisella henkilöllä. ONGELMANA on ettei minulle tapahtunut näyttäisi olevan ihan vahinko. Tuote on edelleen lähes vuoden kuluttua myynnissä samalla toimitusajalla ja hintaa on nostettu 69,90->79,90 eli kympillä.

Ennen ko. myyjällä oli myymälöitäkin Suomessa ja verkkokauppakin toimi hyvin. Viime vuosina tapahtuneet muutokset omistussuhteissa löytyvät kyllä netistä.


3 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
2.3.2020
Älä tilaa Hobbyhallista!


Tässä varoituksena kaikille, jotka harkitsevat tilaavansa jotain Hobbyhallista:

Tilasimme Hobbyhallin verkkosivujen kautta uuden sängyn, patjat sänkyyn, petivaatteita yhteensä yli 900 eurolla. Saimme arvioidun toimitusajan kahden kuukauden päähän tilauksesta. Noin 1,5 viikkoa ennen arvioitua toimitusaikaa lähetimme sähköpostia Hobbyhallin asiakaspalveluun selvittääksemme tarkempaa toimituspäivää, jotta osaisimme olla kotona toimituksen saapuessa. Tähän viestiin emme koskaan saaneet vastausta.

Noin viikkoa ennen arvioitua toimituspäivää soitimme Hobbyhallin asiakaspalveluun, jossa huonosti suomea puhuva naishenkilö vastasi puhelimeen kertoen vain nimensä (ei esitellyt itseään Hobbyhallin työntekijänä tms.) ja hän vakuutti puhelimessa hyvin töykeään sävyyn, että sänky saapuu arvioituna toimituspäivänä. Tässä vaiheessa laitoimme oman vanhan sänkymme myyntiin ja se menikin hyvin nopeasti kaupaksi. Myimme vanhan sänkymme ja otimme väliaikaisesti käyttöön ilmapatjan.

Kaksi päivää ennen arvioitua toimituspäivää Hobbyhallista tuli meille sähköpostia, että tilaamamme sänky on loppuunmyyty ja muut tuotteet tulisivat meille arviolta kuukauden päästä eli toimitusaika pitenisi ja tilaamaamme sänkyä emme tulisi saamaan. Olimme täysin tyrmistyneitä tästä. Miten sänky voi olla loppuunmyyty, kun maksoimme sängyn jo kaksi kuukautta sitten ja tämän lisäksi huomasimme noin viikkoa ennen Hobbyhallin sähköpostin vastaanottamista, että tilaamamme sänky löytyi tarjoushinnalla yhä Hobbyhallin verkkosivuilta! Tässä vaiheessa vastasimme sähköpostiin, että haluamme perua koko tilauksemme ja haluamme rahamme takaisin. Sähköpostiimme vastattiin muutaman päivän viiveellä ja vastaus oli suuntaan katsotaan mitä voimme tehdä.

Onneksi tajusimme tässä vaiheessa ottaa yhteyttä Avardaan, jonka kautta ilmeisesti kaikki rahaliikenne Hobbyhallin ja asiakkaan välillä tapahtuu. He ilmoittivat ottavansa yhteyttä Hobbyhalliin. Noin viikko tästä eteenpäin Avardalta ilmoitettiin, että asia on kunnossa ja saimme rahamme takaisin.

Täten neuvon kaikkia välttämään tilaamista Hobbyhallista! Hobbyhall ei ole enää suomalainen firma. Hobbyhall meni konkurssiin aika päiviä sitten ja verkkokauppa myytiin Viroon. Tätä nykyä Hobbyhall ei ole millään tavalla luotettava tai asianmukainen kauppa. Kiitos!


11 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
27.1.2020
Pettynyt


Tilasin itselleni patjan Black Friday-tarjouksesta ja maksoin sen heti. Minulle saapui joulukuun puolivälin tienoilla aivan vääränlainen ja väärän kokoinen patja enkä voinut ottaa sitä käyttöön, vaan laitoin sen odottelemaan päivää jolloin tietäisin mitä sen kanssa tulee tehdä. Laitoin samana päivänä asiasta sähköpostia, kun en puhelimitse saanut yhteyttä Hobby Halliin. Ostin uuden patjan kaupasta, kun en halunnut enää lattialla nukkua.

Sähköpostiini vastattiin tammikuussa ja ilmoitettiin, että patja haettaisiin tuota pikaa. Postista soitettiin, että tulevat hakemaan mattoa. Sanoin että kyseessä lienee patja, koska en ole tilannut mattoa. Posti ihmetteli asiaa ja totesi ettei tuo haku kuulukaan sitten sille osastolle, mistä soitettiin. Hetken päästä puhuin toisen postityöntekijän kanssa, joka ilmoitti olevansa tulossa hakemaan mattoa. Lopulta saivat "matoon" haetuksi. Nyt odottelen rahojani takaisin. Kauankohan niitäkin saa odotella... Laitoin asiasta jo ilmoituksen, mille tilille toivon heidän rahat maksavan kun en puhelimella saanut yhteyttä...


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
29.12.2019
Nopea toimitus


En ole koskaan ennen tilannut Hobbyhallista mitään. Nyt katselin verkkokaupasta edullista soundbaria, toimitusajaksi sanottiin 1-2 viikkoa. Tilasin laitteen kuitenkin sen edullisen hinnan takia. Oli maanantai puolipäivä ja maksoin tuotteen heti. Seuraavana päivänä aamulla postista soitettiin että tuote tuodaan tänään kotiin!


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
3.10.2019
Surkea verkkokauppa, asiakaspalvelu ala-arvoista


Verkkokaupan toimitusajat venyy kohtuuttomiksi: tuote, jolle toimitusaika 2-5 vrk tuli 16 viikkoa myöhemmin. Toinen tuote, jolle toimitusaika 7-8 viikkoa, tuli 3 viikkoa myöhässä. Tuotteiden hinta kuitenkin velotetaan välittömästi - ei toimitushetkellä kuten muissa verkkokaupoissa. Sähköpostilla/tekstiviestillä luvattuja toimitusilmoituksia ei lähetetä. Seurantatunnuksia paketeille ei saa kuin pyytämällä asikaspalvelusta, joka puolestaan ei vastaa. Palautelomakkeeseen ei vastata koskaan. Kun lopulta useiden yritysten jälkeen asiakaspalvelijan saa kiinni, hän on töykeä, kieltäytyy kertomasta nimeään ja vähättelee Hobby Hallin virheitä. En ikinä enää osta mitään Hobby Hallin verkkokaupasta! Puolikas tähti tulee verkkokaupan laajahkosta valikoimasta.


6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)Arvostele Hobby Hall