Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

Hobby Hall

(0.2): 0 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Hobby Hall on osa Stockmann Oyj Abp :tä ja sillä on Suomessa yli puoli miljoonaa kanta-asiakasta. Hobby Hall tarjoaa asiakkailleen tuotteita ja palveluita postimyynnin, verkkokaupan ja myymälän kautta." 


Kirjoita arvostelu!


www.hobbyhall.fi

 
3.10.2019
Surkea verkkokauppa, asiakaspalvelu ala-arvoista


Verkkokaupan toimitusajat venyy kohtuuttomiksi: tuote, jolle toimitusaika 2-5 vrk tuli 16 viikkoa myöhemmin. Toinen tuote, jolle toimitusaika 7-8 viikkoa, tuli 3 viikkoa myöhässä. Tuotteiden hinta kuitenkin velotetaan välittömästi - ei toimitushetkellä kuten muissa verkkokaupoissa. Sähköpostilla/tekstiviestillä luvattuja toimitusilmoituksia ei lähetetä. Seurantatunnuksia paketeille ei saa kuin pyytämällä asikaspalvelusta, joka puolestaan ei vastaa. Palautelomakkeeseen ei vastata koskaan. Kun lopulta useiden yritysten jälkeen asiakaspalvelijan saa kiinni, hän on töykeä, kieltäytyy kertomasta nimeään ja vähättelee Hobby Hallin virheitä. En ikinä enää osta mitään Hobby Hallin verkkokaupasta! Puolikas tähti tulee verkkokaupan laajahkosta valikoimasta.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
10.2.2015
Antaa odottaa


Tilasin melkein pari viikkoa sitten tuotteen osamaksulla, jonka toimitusaika oli 3-5 päivää. Yritin viikon aikana ottaa yhteyttä sähköpostilla (johon ei vastattu) sekä puhelimitse jossa sanottiin kaikkien asiakaspalvelijoiden olevan varattuja (niin viissiin). Kumma kun laittoi arvostelun sosiaaliseenmediaan niin heti heräsi asiakaspalvelu halukkuus. Eivät lähettäneet pakettia kun piti varmistaa, ettei kukaan käyttänyt nimeäni hyväksi. Siis mitä hittoa! Puhelimessa sanottiin, että kyllä oli laitettu soittopyynto tekstiviestillä. Kun kyselin, että mihin numeroon niin vastaus oli ettei he tiedä! Pahoitteli tilannetta ja lupasi laittaa tilauksen tulemaan. Viiminen kerta kun asioin tässä puljussa. En hae pakettia. Pistän rahani muualle.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Hobby Hall