Viimeiset 100 arvosteluaKeltainen Ruusu
  24.06.2018


Huono asiakaspalvelu verkkokaupassa. Kysymyksiin ei vastata vaikka myyjä on paikalla. Juuri kun olin kirjoittanut kysymyksen, myyjä meni offline- tilaan. Ei sitten. Jäi 89e tuote ostamatta, hankin sen muualta. Yhden tähden suoritus. Ei hyvä. Annoin myös spostin johon ei myöskään vastata.


Verkkokauppa.com
  23.06.2018
Verkkokauppa.com, kannattaa välttää

Verkkokauppa.comia kannattaa todellakin välttää. Ostin HP-tietokoneen kyseisen kaupan kivijalkamyymälästä. Laitteessa ilmeni vika, kun aloin sitä pikkuhiljaa ottaa normaaliin käyttöön. Laite ilmoitti yhteensopivaisuusongelmasta, jonka mukaan se täytyy käynnistää uudelleen. Uudelleen käynnistyminen ei onnistunut, kone ilmoitti, että käyttöjärjestelmää/kovalevyä ei löydy. Sammutus virtakytkimestä, ja laite taas toimi. Vika toistui aina 1,5-3 tunnin välein. Siis useita kertoja päivässä. Ehdotin koneen vaihtamista/rahan palautusta, johon ei suostuttu. Vaadittiin takuukorjauksen tekemistä. Näitä tehtiin kahdesti. Joka kerta raportoitiin ihan kirjallisesti, että vika korjattu. Mutta vika oli ennallaan.Tämähän kertoo siitä, että vikaa ei edes haettu huollossa esille, eikä tietenkään niinmuodoin testattu vian häviämistä korjauksen jälkeen. Korjausyritelmät olivat naurettavaa hakuammuntaa, kun luki korjausraportit. Ne kyllä annettiin, kun niitä kysyi. Naapurin teini olisi heti ollut jäljillä siitä, mistä on kyse, mutta takuun vuoksi ei voinut antaa hänelle. Vaadin tässä vaiheessa taas koneen vaihtoa. Verkkokauppacom ei suostunut, kehottivat vetoamaan Kuluttajariitalautakuntaan (KRIL). Oletin, että takuukorjauksia jatketaan, mutta firman tj ilmoitti, että he eivät tee mitään, koska asia on KRILissä. Kertoin, että toimivat KRILin päätöksen jälkeen, joka vie 1-2 vuotta. Kehotin lukuisia kertoja toimiin myydyn takuulupauksen perusteella tuloksetta. Ei mitään vastausta heiltä. Otin asian pois KRIListä, ilmoitin siitä kirjallisesti, mutta tähänkään ei mitään reaktiota. Vein koneen sitten itse HP:n huoltoon, jossa konetta alettiin korjailla. Nuo Verkkokaupan "korjaukset" mukaanluettuna korjauskertoja oli kaikkiaan 5, jolloin kone sitten alkoi toimia normaalisti. Aikaa ostoajankohdasta kului n. 10 kk. Vika oli SSD:levyssä. Se vaihdettiin, ja vielä yksi huoltokeikka tarvittiin, kun BIOSin asetuksia ei oltu osattu panna kohdaleen. Verkkokaupan törkeä suhtautuminen on merkille pantavaa. Toki sitten HP:n huoltokin oli uskomattoman amatöörimäista. Jatkossa en koskaan osta mitään Verkkokauppacomista, ja todennäköiseti vältän myös HP:n tuotteita. Havainnot kertovat, että Verkkokauppacom ei osaa vähittäiskaupan normeja vaan toimii aivan omilla pelisäännöilllään, jotka ovat kuluttajalle äärimmäisen epäedullisia.


Verkkokauppa e-ville.com
  22.06.2018
Verkkokauppa e-villen toiminta

Tuotteet ovat pääasiassa hinta/laatusuhteltaan edullisia. Yksi lähetys oli "kadonnut" matkalla. Lähetin viestiä ongelmasta. Pian selvisi että lähetys oli palautunut Kiinan postista. Lähettivät uudelleen, toivottavasti nyt tulevat perille. Sain pienen korvauksen toimituksen pitkittymisestä asiakasrahana.

Joistakin tuotteista toivoisin hieman laajemman selvityksen ominaisuuksista.

Voin suositella e-villen verkkokauppaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  22.06.2018
Erinomainen ja vastuuta ottava palvelu

Tilasin tuotteen joka oli puutteellinen. Asia korjattiin mallikkaasti. Ilman mitään ongelmia tai mutinoita sain uuden tuotteen. Olen todella tyytyväinen palveluun


Kärkkäinen
  22.06.2018
Ei yhtään ongelmaa toistaiseksi

Olen jo useamman kerran tilannut Tampereelle ja kertaakaan ei ole ollut ongelmia, kerran tuli sama tuote jopa kahteen kertaan:) palautin ylimääräisen ihan siksi koska kaikki on toiminut niin hyvin. Ainakin omalla kohdallani siis toiminut erittäin nopeasti ja on usein se edullisin paikka. Kokemusteni mukaan jos tuote ei saavu luvatussa ajassa, syy on useimmiten kuljetuspalvelussa, eli tämän voi laittaa myyjälle tiedoksi ja antaa se katkera palaute kuljetukseen...


Clamos.net
  20.06.2018
Hyvä kauppa

Olen tilannut alusta asti heiltä ja oon tosi tyytyväinen koska nykyisin tuotteet tulevat 1 päivässä. Aiemmin meni ehkä parista päivästä viikkoon. Ainut miinus on, ettei muutamaa suosikkisarjaa ole valikoimassa. :(


Taloon.com
  20.06.2018
Paikkansa pitämätön toimitusaika

Siis aivan huono kauppa. Tilasin hiekkapumpun uima-altaaseen 11.5.2018 ja nyt 20.6.2018 tuote ei ole vieläkään tullut, peruin kaupat. Toukokuun upeat ilmat meni katsellessa tyhjää allasta, (haettiin honkkarista sitten 50€ hintainen väliaikainen suodatin). Toimitusaika pumpulle oli 5-10 arkipäivää, 14 päivän jälkeen lähetin s-postilla kyselyä että koskahan se tulee, sanoivat selvittävänsä pikaisesti ja ilmoittavansa sitten. No viikon päästä soitin ja kyselin että miten on asian laita, he selvittävät sitä edelleen. Sitten tuli viesti 3 päivän päästä, että kyseinen pumppu onkin loppuun myyty, tarjosivat toista tilalle ja hyväkyin, ei ole tullut sekään. Toimitus- sekä asiakaspalvelu ovat aivan ala-arvoisia. en suosittele kenellekään. Olisi pitänyt käydä ensin heidän omalla palaute sivulla, siellä on satoja asiakkaita jotka ovat olleet sitä mieltä että toimitusajat eivät pidä paikkaansa vaan kaikki myöhästelee ja osa on saanut aivan väärän tuotteen joka piti olla.


Tukkatalo
  19.06.2018
Mikä kumman laatu Tukkatalossa maksaa?

Mikä kumman laatu Tukkatalossa maksaa? Sitä sieltä on turha odottaa.


Ilolashes
  19.06.2018
Laadukasta ja huolellista jälkeä

Kävin ensin ottamassa ripsenpidennykset toisessa liikkeessä. Ne kuitenkin kirvelivät ja tuntuivat epämiellyttäviltä. Olin kuullut tutulta Ilolashesista ja sain samalle viikolle vielä peruutusajan jossa Ilona tarkasti ripseni ja huomasi laitossa pahoja puutteita. Aluksi arvelin vähän koska Ilolashes ei toiminut salongissa ja paikka vaikutti aluksi epämääräiseltä. Varasin kuitenkin ajan ja päädyttiin laittamaan ripset kokonaan uudestaan seuraavalla viikolla jotta ripset ehtisivät vähän kasvaa takaisin. Todella mukava ja ammattitaitoinen tekijä. Uusista volyymiripsistäni tuli aivan ihanan luonnolliset ja kevyet vaikka ovatkin juuri sopivan näyttävät. Uusi luottopaikka, suosittelen erittäin lämpimästi!


Spizy Co.
  18.06.2018
Paras ravintola

Jumalauta helvetin hyvät pastat. Soosia riittämiin. saatana


Kärkkäinen
  18.06.2018
Hidas toimitus

Toimitusajaksi laitettu 2-4 päivää ei pitänyt paikkaansa. Nopean toimituksen takia tuotteen juuri heiltä tilasin. Viikon verran ollut nyt matkalla, saa nähdä milloin saapuu. En voi suositella jos suht pikaisen toimituksen haluaa. Jatkossa tilaan muualta ainakin isommat paketit.


CDON.COM
  18.06.2018
Ala-arvoinen asikaskokemus

Tilasin pelin (download versio) ja minulle toimitettiin koodi, jonka piti toimia Steam:ssä (tästä Steam kuviosta ei tosin tilattaessa ollut mitään mainintaa). Pelin viallisuudesta olen ollut yhteydessä CDON.com, ilman vastausta. Steam:n asiakaspalvelija sentään vastasi, mutta englanniksi ja neuvoi olemaan yhteydessä suoraan pelinkehittäjään tai etsimään vastausta erinäisistä keskustelupalstoilta. Hei haloo, minulle on myyty rikkinäinen tuote, josta olen maksanut käyvän hinnan! Käytännössä tämä on näppärä tapa ulkoistaa asiakaspalvelu.

Kiteytettynä, CDON.com toimii tässä vain viallisen tuotteen välittäjänä ja kieltäytyy ottamasta sille kuuluvaa vastuuta tavaran toimittajana. Palautus/reklamaatio ei onnistu, koska 1.reklamaatio/palautus "kaavake" edellyttää tilausnumeroa, jota "download" peleissä ei näyttäisi olevan, 2.CDON.com:n oma asiakaspalvelu ei vastaa, eikä sinne löydy edes puhelinnumeroa johon voisi soittaa, 3.toimitusehdoissa on pienellä präntillä maininta, ettei palauttaminen ole mahdollista softatuotteissa.

Itse ainakin aion jatkossa kiertää kaukaa CDON.com:n ja suosittelen samaa myös muille. Lisäksi suosittelen suhtautumaan suurella varauksella myös Steam:iin. Ainakaan sieltä on turha odottaa mitään kovin korkeatasoista asiakaspalvelua ongelmatilanteissa.


Puhelinfix.fi
  13.06.2018
Heikko aspa, huono tuote

Toimitus oli nopea, mutta luvattua työkalusarjaa ei tullut. Lisäksi sivuilla ei ollut luvattuja asennusohjeita. Tuote ei toiminut luvatusti. Tähän kaikkeen sain vastaukseksi tehdä kuten olin jo tehnyt (puhdistaa pinta ennen asennusta huolellisesti) ja ostaa uusi tuote, jolla ongelma korjaantuisi. Aspa ohjasi ottamaan kuluttaja-asiamieheen yhteyttä, sillä hän oli varma siitä ettei tuotteessa voinut olla vikaa. Näin teinkin, ja jatkossa ostan tarvittavat tuotteet muilta toimijoilta.


Nebula
  13.06.2018
Jos tykkää ongelman sattuessa soitella kymmeniä kertoja...

Ja ongelmiakin riittää...


Tinder
  09.06.2018
Frinder on parempi

Frinder on Tinderistä huomattavasti parempi versio!


HelsINK Tattoo Studio
  09.06.2018
Pettynyt

Tatuointini ei ole erityisen iso n nyrkin kokoinen, olen maksanut koko hinnan 1,5 v sitten. Omistaja peruu jatkuvasti tatuointi aikoja. Jouduin tekemän tatuointini loppuun muualla. Minua varoitettiin että Mizulla on tapana ottaa rahat ja jättää kesken eräisiä töitä roikkumaan, mutta varasin kuitenkin ajan koska työn jälki on upeaa. En kuitenkaan halua jatkaa yhteistyötä koska 1h tatuointi ajat joista osan aikaa viettää tupakalla tai perhe asioita setvimällä eikä työ valmistu edes kahdessa vuodessa.


Muuttopojat
  09.06.2018
Huom! Koskee Kokkolalaista Muuttopojat.fi yritystä

Tämä Kokkolalainen muuttofirma hoiti hienosti tyttöystäväni muuton Kalajoelta Ouluun. Ei mitään negatiivista sanottavaa ja kilpailukykyinen hinta. Suosittelen todellakin. Kun otat kantajan kuskin lisäksi ei tarvitse itse kantaa mitään. Muutto Kalajoen yhdestä asunnosta Oulussa kahteen asuntoon hoitui kokonaisuudessaan neljässä tunnissa josta siirtymiin yli puolet ajasta. Käytännössä voit ajatella että paikallinen muutto hoituu alle kolmessa tunnissa. 45min vei tavaroiden pakkaus autoon suunnilleen ja saman verran kahdessa osoitteessa yhteensä purkaminen. Tilava auto, ripeät muuttajat joilla voimaa saada huonekalut hankaliinkin paikkoihin. Täydet kymmenen pistettä.


Fiorellashop.com
  06.06.2018
FIORELLASHOP.COM

Tilasin ekaa kertaa täältä muutama viikko sitten. Tuotteet tulivat todella nopeasti perille, ehk 2 päivässä? Täydellinen tyyli niillä nykyään, paljon erilaisia tuotteita jota ei löydy esim. HM, BikBok. Suosittelen!!


Huippukiva.fi
  05.06.2018
Huippu asiakaspalvelu

Olen tilannut Huippukivalta tuotteita useasti. Nyt sattui ensimmäisen kerran heikkolaatuinen tuote joka hajosi heti eikä siitä ennättänyt olla iloa. Laitoin asiakaspalveluun viestiä ja vastaus tuli nopeasti, joko uusi tuote tai laskun hyvitys. Olin erittäin tyytyväinen jo hyvitykseen, mutta laittoivat vielä lisäksi 10e alennuskoodin seuraavaan tilaukseen. Asiakaspalvelu on siis ystävällistä ja nopeaa. Eikä siinä vielä kaikki.:D Sain taas, niinkuin jokakerralla tähänasti, tilaamieni tuotteiden lisäksi ilmaisen tuotteen, kun siellä on aina hyviä tarjouksia. Sekä värikkäät pakkaukset ovat vaihtuneet valkoisiin, täysin huomaamattomiin paketteihin. SUOSITTELEN KAIKILLE!


Aaltovoima henkilöstövuokraus
  05.06.2018
Ei maksa sovitusti lomarahoja

Joka asiasta joutuu tappelemaan kyseisen yrityksen kanssa, palkkakuiteista uupuvat lomarahat, vaikkakin lomarahaa kertyy mutta et voi niitä seurata. Rahojasi käsittelee puoliksi venäläinen huonolla suomella varustettu työntekijä, jotain kun tarvitset, kerkeät kielimuurin takia hermostumaan. Kun sen teet, eivät vastaa enää puheluihin. Kaikki yhtä sekamelskaa ja kaikille syille löytyy tekosyy, ja tekosyyn tekosyy.

suosittelen kiertämään tätä työpaikkaa! - Ehdottomasti.


Verkkokauppa e-ville.com
  05.06.2018
Kolmijalka

Ihan paras 5/5 gorillapod ja magneetilla vieläpä


Zalando
  05.06.2018
Lähettivät väärän tuotteen

Lähettivät väärän tuotteen, jonka lähetin kiltisti takaisin. Tuotteen olisi pitänyt mennä eri maahan, joten jo matkahuollossa kieltäytyivät ensin vastaanottamasta pakettia. Jouduin jo tässä vaiheessa kääntymään takaisin ja alkaa itse selvittää, millä koodilla palautus onnistuisi. Sitten ilmoitettiin etten oikeaa tuotetta saa ilman uutta tilausta. Lopulta selvisi, ettei palautustani ole heille rekisteröity ja jälleen soittelua, jonotusta ja lopulta minun piti tulostaa ja skannata heille takaisin vakuutteluni ja kuittini, että olen paketin takaisin lähettänyt. Vieläkään en ole rahoja takaisin saanut, vaikka palautuksestani on jo lähes kuukausi aikaa. Zalandolta olivat niin avokätisiä, että tarjosivat seuraavasta tilauksestani 10 prosentin alennuksen vaivanpalkkaa. Tähän mennessä olen heidän virheensä takia ajanut useamman kerran matkahuoltoon, soitellut monta puhelua ja lähettänyt sähköposteja. Olisivat voineet jättää tämän tekemättä! Toista kertaa en Zalandolta tilaa. Asiakaspalvelussa olivat kuitenkin ystävällisiä.


Jammaa.com
  03.06.2018
Ala-arvoista toimintaa

Valvontakamera tuli ilman jalkaa, luvattiin lähettää, ei ole näkynyt. Kuvauksen perusteellä laadukas valvontakamera lähettää niin suttuista kuvaa ettei saa mitään selvää. Mallikuvilla lähetettyyn sähköpostiin ei ole vastattu. Täysin ala-arvoista toimintaa. Onneksi liike on lähellä, voi käydä antamassa palautetta paikanpäällä. Ei voi suositella.


MRoom
  02.06.2018
Huono vitsi

Tämä paikka on kyllä iso vitsi. Kortteja myydään niin paljon kun ehditään, mutta hlökuntaa ei ole palkattu leikkaamaan. Tänään jonotin kultakortilla 1,5h. Siinä välissä ainakin 5 silverkorttilaista lähti kotiin. Tähän päälle se, että palvekertoja alettu rajoittamaan ja jälki surkeaa, niin se on moro. Kortti loppuun ja seuraava paikka kiitos.


Verkkokauppa e-ville.com
  31.05.2018
E-Villeä tarvitaan

Itse olen 76 vuotias, ja pelkään tehdä Netin kautta ostoksia, varsinkaan ulkomailta en ole uskaltanut tilata mitään. Tiedän, että ostamalla Ebaysta tai jonkun muun maailmanlaajuisen verkkokaupan kautta saisin tuotteita halvemmalla kuin E-Villeltä, mutta kynnys tällaiseen on minulle liian suuri. Enkä edes pidä E-Villen hinnoittelua erityisen paheksuttavana!

Tämän vuoksi koen turvallisemmaksi käyttää E-Villen kaltaisia myyjiä, jolla on tässä tapauksessa monipuoliset yhteydet kiinalaisiin markkinoihin. Ja saahan asioinnin suorittaa selvällä suomenkielellä. Lisäksi minä uskon että tällaisia ihmisiä on nuorempiakin kuin minä, joka sota-aikana syntyneenä ei ole kovin hyvin perillä tällaisesta kaupankäynnistä...


Halvat Hinnat verkkokauppa
  30.05.2018
Tuotteet oli laadukkaampia kuin odotin

Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteisiin. Suosittelen tuotteita myös muille!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  30.05.2018
Edulliset hinnat ja hyvät tuotteet

Tilasin puhelimeen uuden akun, tilaus tuli sovitussa ajassa, tuote vastasi kuvaustaan ja nyt vanha puhelimeni on kuin uusi!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  30.05.2018
Laadukkaat tuotteet

Tilasin Samsungin nahkakotelot ja ovat todella hyvää materiaalia ja hienot muutenkin.


Mustekasetti.com
  29.05.2018
Ei koskaan enää

Tilasin mustekasetteja Mustekasetti.comista tammikuun lopulla 2018. Ostaessani jo tiesin, että kasetit käyvät Canon Pixman tulostimeen, mutta eivät ole alkuperäisiä Canon tuotteita, siitä siis jo edullisempi hinta. Tuotteet tulivat nopeasti tilauksen jälkeen ja olivat "sovitun" kaltaisia.

Hinta/laatusuhde taisi olla kohdallaan, sillä kasettien väri on niin huonoa, että valokuvia en ole pystynyt senjälkeen tulostamaan, enkä siis muitakaan väritulosteita. Ja tulostimesta ei kyseinen huono laatu riipu.

Eli, vaikka yritys toimittaa myymänsä tuotteet ripeästi, ei niillä yksinkertaisesti tee mitään.


Koiralinna
  28.05.2018
Mahtava paikka koiralle.

Koiramme ollut nyt toista kertaa hoidossa Koiralinnassa.Nyt meidän oli pakko valita koiralle hoitola, missä tiedämme, että koirastamme välitetään ja pidetään oikeasti huolta, koska jouduimme tällä kertaa jättämään pienen neidin Suomeen kahdeksi ja puoleksi kuukaudeksi. Mikä sen parempi vaihtoehto kuin häkitön koirahoitola. Ihanasti on hoitoaika sujunut ja Krista lähetellyt kuvia "mummo"koirastamme. Ensi perjantaina palaamme Suomeen ja haemme neidin lomalta Kustavista, toivottavasti suostuu palaamaan kotiin, niin hyvin on viihtynyt Koiralinnassa❤


Halvat Hinnat verkkokauppa
  28.05.2018
Tullimaksu

Tilasin lisenssin HH:sta win10:een. Juuttui tulliin koska tavara tuli Hongkongista. Miksi ei varoiteta tästä etukäteen??


ON24 Sisustus Oy
  28.05.2018
on24.fi

Ostin ko nettimyynnistä sohvan. Toimitus meni hyvin, mutta sohvan tyynyt menivät kuopalle jo kahdessa viikossa. Yritys saada asiaan korjausta liikkeeltä tuotti vain asiakaspalvelusta lyhyen viestin, että eihän niissä ole edes kuoppaa. Ja niissä todellakin on kuoppa joka sivulla kun olen koitanut käännellä niitä saadakseni ne pysymään edes jonkun näköisenä. En uskaltaisi enää tilata tästä liikkeestä. Tähdet vain toimituksen hoitaneelle.


Verkkokauppa e-ville.com
  27.05.2018
Ostin: INBIKE Langaton polkupyörän mittari

Olen muutamien vuosien ajan tilannut useita tavaroita e-Villen verkkokaupasta. Pääsääntöisesti kaikki on sujunut hyvin. Muutaman kerran olen ihmetellyt Kiinasta tulevien tavaroiden pitkää toimitusaikaa. Jopa kysynyt asiakaspalvelulta. Vastaukset ovat olleet hyväksyttävissä. Toki, samanaikaisesti kun Suomessakin monissa yrityksissä tehdään töitä 24/7 -tahtiin, ihmetyttää, että Kiinassa! kaupat/varastot ovat kiinni tai työntekijät pitävät vapaapäiviä ns. kansallisina juhlapäivinä = tavara ei tuolloin liiku. E-Ville korvaa säntillisesti vialliset tuotteet. Hinnat ovat pääsääntöisesti kohdallaan. Itselleni tärkein oppi on ollut: tiedä mitä tilaat. Tutki ja perehdy - et pety. Kääntäen, olen joskus ollut liian hätäinen josta syytän vain itseäni.


Verkkokauppa e-ville.com
  27.05.2018
4 krt tilannut

Aina on tuotteet tulleet, Suomen varastosta nopeasti,Kiinasta toki kestää kauemmin. Mielenkiintoisia tuotteita monesti edulliseen hintaan. Tilaan jatkossakin, kun sattuu jotain sopivaa tarvitsemaan.


Tattoo Studio 52
  25.05.2018
Suosittelen suuresti!

Käynyt Antin tatuoitavana useaan kertaan. Kuvat on hyvin tehty. Ei infektioita tai muita ongelmia ole ollut. Hinnat ovat olleet sopivat.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  24.05.2018
Välitön toimitus ja halpa hinta

Tilasin F-securen virustentorjuntaohjelman halvathinnat.comista ilman ongelmia. Toimitus tapahtui välittömästi sähköpostin kautta ja ilmeisesti varsinainen fyysinen pahviläpyskä (josta koodi myös löytyy) tulee myöhemmin kirjattuna kirjeenä (6.5€ toimitus) Hong Kongista. Hinta oli huomattavasti halvempi kuin muualla ja verkkopankkimaksu kirjautui heti. Ainoa miinus tulee siitä, että tilauksessa ei nimenomaisesti sanottu, että tilauskoodi tulee saman tien sähköpostiin, jolloin olisi voinut säästää postimaksun. Lisäksi aiheutti epätietoisuutta, sillä tilaus olisi umpeutunut hyvin pian ja postin odottelu olisi vienyt liian kauan.


Halpis.fi
  23.05.2018
Luvatta arvosteltu!

Taitavat olla itse kirjoitettuja. Tännehän on helppo itse kirjoittaa mitä haluaa...Eikö puskaradio tarkista arvostelujen aitoutta milläänlailla?


Verkkokauppa e-ville.com
  22.05.2018
Tilasin aikoja sitten plasma sytyttimen. Tuotetta ei ole kuu

Tilasin aikoja sitten plasma sytyttimen. Tuotetta ei ole kuulunut? Missä lienee vika?


Carowart
  20.05.2018
cavalie herra viihtynyt todella hyvin

Meidän cavalier herra on ollut nelisen kertaa Carowartissa, n. kerran vuodessa, ja olemme joka kerta olleet todella tyytyväisiä. Cava herrasta näkee, että on mieluinen paikka. Aina kun pihassa auton ovi avataan ja herra näkee mihin tultiin, on äiskä unohtunut välittömästi. Majoitus on ollut oma "yksiö" josta on päässyt lenkille ja saanut myös huilata omassa rauhassa. On ollut helppoa jättää hoitoon, kun on nähnyt miten koiraliini tykkää sinne mennä ja on siellä viihtynyt.


Verkkokauppa e-ville.com
  19.05.2018
Enimmäinen tilaus

Tuotteissa ei ole mitään moitittavaa, vaikka edullisemmasta päästä ovatkin. Toimitusaika ei aivan pysynyt luvatussa, mutta oli vain viikon verran myöhässä ensimmäisen paketin osalta ja muutaman päivän välein tulivat kaksi muutakin, eli kokonais toimitusaika ensimmäisen ja viimeisen paketin välillä oli n.2 viikkoa. Ei paha kun ei kiirettäkään ollut. Tilaan taatusti toisetekin jos ja kun tarvetta ilmenee. Suosittelen!


FOOTWAY
  17.05.2018
Tarkkuutta kiitos

Nopea toimitus ja edulliset hinnat. Mutta tarkkuutta voisi olla enemmän. Tilasin kengät ja ensin ne tulivat perille väärän kokoisena. Tilasin samat kengät uudestaan ja tällä kertaa väri oli väärä. Turhaa säätöä ja odottelua palautusten kanssa, ei varmaan tule halvaksi itse firmallekaan.


Lux-Case
  17.05.2018
Toimi, kuten luvattu

Vähän ylihintainen puhelimen silikonisuoja, mutta kun muualta (en tutkinut kaikki a kiinalaisia verkkokauppoja) ei löytynyt, niin tilasin täältä. Tilausvahvistus tuli nopeasti, mutta luvattua linkkiä lähetyksen seuraamiseen ei milloinkaan tullut. Luvattu toimitusaika 5-7 päivää, ja 7. päivänä kolahti postiluukkuun.


PaulSaar.com Sähkötupakka-kauppa
  16.05.2018
Aivan surkeaa kuraa

Ainakin nesteet mitä kauppa myy, on aivan hirveitä. Kaikessa maistuu tunkkainen sukkahiki. Oma arvio perustuu vuosien takaiseen kokeiluun, joka tänä päivänä päivittyi ajantasalle. Lähdimme reissuun ja nesteet unohtuivat lähtiessä ilmeisesti auton katolle. Täyti siis Googlettaa matkalta löhin myyjä ja tämän firman nestettä löytyikin. Jäi vaan höyryttelemättä. Hyi olkoon.


LapLay-sylitaso
  16.05.2018
Ergonominen ja laadukas

Sylitaso on laadukkaasti valmistettu ja toimiva tuote. En tulisi ilman sitä enää toimeen! Olen käyttänyt sylitasoa piirtämiseen ja tietokonetyöskentelyyn. Suosittelen! Kevyt sylissä, pehmeä jalkoja vasten ja läppäri ei luista pinnalta. Ulkonakin kätevä, varsinkin, jos ei ole pöytää. Ergonominen.


Puhelimenkuoret.fi
  15.05.2018
Nopea palvelu

Tilasin tabletin suojakotelon, nopea toimitus ja hyvälaatuinen tuote. Hyvä hinta/laatusuhde.


Verkkokauppa e-ville.com
  14.05.2018
ensi tilaus/kokemus

Tilasin ensimmäisen kerran evillestä tuotteen. Sainkin suhteellisen nopeasti. Tuotteessa oli hiukan vikaa joten heti täytyi testata myös se palautus/asiakaspalvelun puoli siltäkin osin. Ihan hyvin sujuivat vaikkakin aluksi joutui vastausta odottelemaan. Toimitus oli myöskin luvatun ajan rajoissa. Ei ole vielä sellaisia negatiivisia asioita tullut eteen joista tähän tarvitsisi mainita joten suosittelen kokeilemaan jos verkkokaupasta löytyy jotain jonka haluat tilata. Minun tilaamani otsalamppu on saanut kehuja Käykää ihmeessä tutustumassa eville verkkokauppaan


Legacy Tattoo
  12.05.2018
Tosi vajaata

kerran käyny vilasee ja kyselemäs... tosi vammasta menoo. tatuoinnit joita tekeevät on massatuotantoo ja lähinnä ylitäydellistä old school paskaa joista pesoonallisuus itse ottajalle jää miinuksen puolelle. kuvia tehään liikkeen nimellä enemmän kun yksilölle persoonana,legacy ovat kovassa huudossa, täs vaan haisee suuri raha pahemmin kun paska. mut jos tollanen ylitäydellisyys ja massa/persoonaton tuotanto kiinnostaa ni sinne vaa vajokkien kanssa höhöttelemään. mun mielestä saatte hienommat ja kiehtovammat kuvat kun vaikka teette ite hyönteisneulalla. täällä kommentin takana tatuoinneista, sen tyylisuunnista, ja historiasta vahvasti tietävä ja rankasti tatuoitu mies. varokaa tota seilör ändiä, se voi esittää tosi asiantuntevaa, mutta oikeasti ihan pelle. eli jos tosi tatuointia hakee niin en suosittele kenellekkään!


MRoom
  11.05.2018
Pettynyt

Tässä parhaillaan odotan kohta jo kolmatta tuntia ja täytyy sanoa että viimeinen kerta mroomissa. Ennen homma pelannut hyvin. Ei enää.


Mustekasetti.com
  10.05.2018
Mustekasetti.com

Tein ensin tuotekyselyn MV lasertulostimen kasetista sähköpostilla. Sain kyselyyni asiallisen vastauksen kasetin sopivuudesta tulostimeeni.

Tilaus sisään maanantaina 7.5.2018. Maksoin tilauksen verkkopankin kautta. Sähköpostiin tuli tilausvahvistus. Tilauksen nouto postista.9.5.2018. Hyvin toimi hommat.


Fiorellashop.com
  09.05.2018
Surkea kauppa

Tilaaminen kyllä helppoa ja toimii samalla tavalla kuin muissa paikoissa. Vaatteiden laatu hintaan nähden kyllä huono. Paita oli pakattu ilman mitään pussia ja ilman lappua ja siitä roikkui naruja. Yksi paita ei saapunut koskaan. Katsotaan kuin käy kun lähetän takaisin että saanko rahojani koskaan takaisin. Hyvin pettynyt, jää varmasti ekaksi ja viimeiseksi kerraksi.


MRoom
  09.05.2018
Mroom parturi

Mroom parturi tässä moi, kerrompa hieman miksi nämä jäsenyydet uudistui, tässä keskustelussa on selkeästi puhetta asiasta. Ymmärrän, että jos on tottunut pitämään omaa tukkaa koko ajan millin pituisena, mutta viikon välein meillä leikkaamassa silverkortin hinnalla, maksaa teiltä 7€ per leikkaus, elikkä käytännössä puoli- ilmainen. Olemme kasvava yritys, ja koska jonot tukkiutuu kun porukka ravaa kerran viikkoon leikkaamassa, ja toisen kerran vain pesettämässä, asian eteen pitää jotakin tehdä, että yritys pärjää. Uudistuksen myötä jonotus on nopeutunut huomattavasti, ja palvelun taso on noussut. PS:Jäsenyyttä saa edelleen käyttää rajattomasti, mutta ei ilmaiseksi.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  08.05.2018
Toimiva nettikuppa

Tilaamani tuotteet ovat tulleet perille ilman ongelmia.


Biiliapu.fi
  07.05.2018
Autokorjaamo

Erittäin asiallinen ja osaava korjaamo. Täältäkin saa sijaisauton tarvittaessa.


Verkkokauppa e-ville.com
  07.05.2018
Palvelu nopeaa ja erinomainen.

Palvelu oli hyvää ja nopeaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  06.05.2018
Takuu palvelu nopeaa

Todella nopeaa ja ystävällistä toimintaa takuu asian käsittelyssä. Ei tarvinnut kysellä perään, vaan kaikki eteni nopeammin kuin osasin odottaa. Tulen tilaamaan e-villestä tulevaisuudessakin. Tilaaminen helppoa ja takuu/huollon toiminta nopeaa.

Suosittelen!!


Puhelinfix.fi
  06.05.2018
Suosittelen!

Tilasin OnePlus 5 näytön, panssarilasin asennuksella. Näyttö tuli postitse kahden päivän kuluttua tilauksen teosta ja panssarilasi nätisti asennettu. Olen kaikin puolin tyytyväinen kauppaan, hintaan ja nopeaan toimitukseen. Toivottovasti enään ei näyttö mene hajalle. Jos näin sattuu, tiedän mistä tilata. Kiitän!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  05.05.2018
Hyvä ja edullinen

Tilaamani Samsung J5 kuoret sopivat erinomaisesti ja istuvat napakasti puhelimen ympärillä. Kaikki toimi, kuten odotinkin.


Verkkokauppa e-ville.com
  05.05.2018
Pyörän lukko hälytin

Tilaaminen oli nopeaa ja helppoa. Maksutapojakin oli riittävästi. Tuote tuli luvatussa ajassa.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  04.05.2018
Suosittelen lämpimästi

Tuotteet tulivat hyvin pakattuina suoraan ovelle. Edulliset hinnat ja laadukkaat tuotteet.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  04.05.2018
Helppoa tilata

Oikea tuote tuli luvatussa ajassa. Ostos helppo tehdä verkossa.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  03.05.2018
Toimiva luotettava verkkokauppa

Tilaamani ensimmäinen akku latautui vain 80%. Tästä reklamoin, sain uuden akun veloituksetta. Tämä uusi akku toimii niin kuin pitääkin.


Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö
  02.05.2018
Ei ikinä enää Pohjantähteä

Hei,

Vaihdoin vakuutusyhtiön kun Pohjantähti ei korvannut ja heidän kanssaan oli vaikeata asioida. Olen erittäin tyytyväinen nykyiseen vakuutusyhtiööni.


Megaklinikka.fi
  02.05.2018
Hampaan poisto

Eka kerran kun kävin Megaklinikalla kaikki kävi todella hyvin. Lääkärinä kokenut hammaslääkäri, ilmeisesti opettanut hammaslääketieteellisessä ja tullut uran lopuksi vielä töihin. Kaikki reiät paikattiin ja hammaskivi poistettiin kerralla, lasku muistaakseni 147 euroa. Toinen kerta ei ollutkaan yhtä sujuva. Poistettiin hammas, nuori naislääkäri ei sitä pitkästä yrittämisestä huolimatta saanut irti. Mieskollegaa konsultoi välillä, tarjosi apua mutta hän halusi yrittää. Lopulta mieskollega kävi rikkomassa hampaan ja naislääkäri jatkoi siitä. Kotona ien ei alkanut paranemaan, aloin tutkia sitä itse ja löysin paikalleen jääneen hampaan sirun. Sain sen itse aikani yritettyäni irti ja sen jälkeen ien parani umpeen. Joten kokemusta on laidasta laitaan.


Parturi-kampaamo Tixi
  02.05.2018
Volyymiripset

Olen Jennyn asiakas, ollut jo vuosia. Ja nyt hänen jäädessä viime vuoden loppupuolella äitiyslomalle jouduin käymään ”vieraissa”, ja valehtelematta kävin varmaan 10 eri tekijällä, koska ei millään löytynyt sellaista tekijää, joka olisi tehnyt lähellekään sellaista lopputulosta mitä haen. Oikeasti hyviä tekijöitä on todella vähän ja minusta tuntui, että suurimman osan jälkeen ripset näyttivät ihan paakkuisilta klassisilta ja volyymiviuhkat eivät olleet viuhkoja vaan ihan sellaisia liimaklönttejä :(

Nyt olen päässyt taas takaisin Jennyn asiakaslistoille ja kyllä olen tätä odottanut! Kyllä tykkään ehdottomasti eniten näistä ripsistä! Ovat sopivan tuuheat, mutta silti kevyen näköiset ja tuntuiset, eikä ole liimaklönttejä tai nipistele. Ja huoltoväli on nyt pidentynyt n. 4,5vkoon.


MRoom
  01.05.2018
Surkeaa

Gold kortilla joutuu jatkuvasti jonottamaan. Jälki on surkeaa ja hinnat nousee. Viimeinen niitti oli tämä, että ei saa enää käydä rajoituksetta. Onneksi hairstore tarjoaa nykyään edullisen vaihtoehdon. Äänestän vihdoin jaloillani ja suosittelen muillekin. Ylimielistä touhua, jossa asiakasta ei kuunnella lainkaan johdon päässä.


Verkkokauppa e-ville.com
  01.05.2018
Takuu toimii

Oukitel kännykkääni tuli pieni tummentuma näyttoon. Muutama päivä palautuksesta ja posti toi uudemman mallin Oukitelin tilalle. Ystävällinen ja nopea palvelu. Kyllä nyt kelpaa!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  30.04.2018
Hidas kuin mikä

Puhelimen akku tilattu 3vk sitten, viikko tilauksesta tuli tilausvahvistus jossa sanottiin, että kertovat sähköpostitse sitten kun tilaus postitettu. Vieläkään ei lähetysilmoitusta ole tullut. Varmaan louhivat vielä akun litiumia Afrikassa.

En tosiaan suosittele tätä kauppaa!


Wepardi
  28.04.2018
Yrityksen tunnusluvut

En voi sanoa yhtään positiivista asiaa kyseisestä yrityksestä. Yritykseni menetti aikoinaan huomattavan summan tuloja, koska sivut olivat jatkuvasti poissa käytöstä. Syy oli tietenkin aina asiakkaan päässä..tai auringon pilkuissa..tai vuoroveden pintajännityksessä tai aivan-kaikessa- muussa paitsi heissä.

Ennen palveluntarjoajan valintaa kannattaa perusteellisesti tutustua asiakaspalautteen lisäksi yrityksen tunnuslukuihin. Tässä yrityksessä yksinkertaisesti kaikki on retuperällä.

Jo pelkästään Retardin omat sivut antavat erittäin kyseenalaisia mainospuheita/tunnuslukuja:

- 13000 asiakasta…eli vuotuinen liikevaihto on siis jopa 70 euroa asiakasta kohden. Olisi kiinnostavaa tietää perintäkulujen osuus tästä.

- 100% suomalainen..eli 100% virolaisomisteinen yritys (omistajatiedot).

- 15 vuoden kokemus..eli yritys on oikeasti perustettu vuonna 2007 (kaupparekisteri). Ilmeisesti kaikki ”laskentaosaaminen” menee perintäkulujen helmitaulupähkinään.

- Asiakaspalvelu sinua varten..eli tarkoittaa varmaan kirjaimellisesti Sinua-nimistä henkilöä, joita ei suomessa asu. Me muut emme saa mitään palvelua.

- Turvallinen valinta. Palvelinkeskuksessamme on ajantasaiset turvatoimet, jotta kutsumattomat vieraat pysyvät ulkosalla. Päivitämme järjestelmäämme säännöllisin väliajoin ja reagoimme mahdollisiin ulkoisiin uhkiin nopeasti. Todellisuudessa yrityksellä ei ole omia palvelintiloja ja tuolla liikevaihdolla onnistunee (rimaa hipoen) alkeellinen datanomitason freeware- haittasuojaus. Turvalliset palvelintilat tulisi varmaan esitellä edes jotenkin ja tuoda esille mahdolliset sertifikaatit..

- Pohjolan kokenein..NO COMMENTS!

- Safarin nopein..tämä on oikeastaan erittäin hyvä mainoslause ja pitää jopa paikkaansa. Perintäkirjeet tulevat todella nopeasti.

Sokerina pohjalla Retardin referenssiasiakkaana mainitaan ensimmäisenä koiranruokien verkkomyyntiyritys, joka sekin on nykyään entinen asiakas (lähde: yrityksen omat sivut ja lähdekoodi).


Puhelinfix.fi
  28.04.2018
Puhelinfix, ylioptimistinen toimitusaikalupaus :)

Tilasin Huawei Honor 8 näytön, jonka kehuttiin olevan alkuperäistä vastaava tarvikenäyttö. Kuvan perusteella näyttö näytti hyvinkin passelilta esim. valoisuuden tunnistimen linssi näkyi kuvista selkeästi. Paketin saatuani huomasin näytön olevan kuitenkin samaa sarjaa kuin ebayn puolet halvemmat tarvikenäytöt. Myös kuulokkeen suojaverkko puuttui näytöstä ja sininen väri ei mätsää ihan sävysävyyn. Päädyin alkujaan tilaamaan näytön, koska kuvittelin laadun olevan parempaa ja toimitusaika luvattiin olevan 1-3 arkipäivää. Viikko meni tasan tarkkaan toimitukseen, mutta tämä ei liene lähettäjän vika. Briteistä siis puolet halvemmalla olisi selvinnyt ja toimitusaikakin olisi ollut melko sama. Ihan ok liike, mutta varauksella suhtautuisin tuotteiden laatuun. Toimitusaikalupaus ei toteutune 1 vrk sisään.


CDON.COM
  27.04.2018
Lasku tulee, mutta tavara ei

Aikoinaan Cdon.com oli netin nopein ja luotettavin kauppapaikka elokuvien ja levyjen ostamiseen. Kyseiseen lafkaan kun ei saa puhelimitse mitenkään yhteyttä eivätkä vastaile sähköposteihin niin on aivan mahdotonta käydä kommunikointia tilauksiin liittyen. Minulle on tullut lasku, mutta ei tilaamani tavara.


Tattoo Room
  26.04.2018
Loistava tatuointistudio

Kävimme eilen ottamassa vaimon kanssa kuvaa, vaimo oli käynyt ko. liikeessä jo ennenkin. Itselle oli ensimmäinen kuva, vaimolla jo useampi. Molemmista kuvista tuli erittäin hyviä, asiakaspalvelu oli mukavaa ja hinta oli erittäin kohtuullinen. Täydet pisteet, seuraavaa ideaa toteutetaan saman katon alla jos (kun) tarvetta tulee.


JA-KI Oy
  25.04.2018
En voi suositella kenellekään!

Kilpailutimme ennen muuttoa muutaman muuttofirman ja Ja-Ki:n tarjous oli hieman kilpailijaa edullisempi, joten päätimme tällä kertaa ostaa palvelun heiltä. Muuttopäivänä muuttomiehet saapuivat ajallaan, mutta heistä tuli heti epäilyttävä fiilis ”onnistuukohan muutto ongelmitta”. Miehiä oli tilattu neljä joista kolme oli firman varusteissa ja neljäs siviilivaatteissa. Siviilivaatteissa oleva mies vaikutti minusta ulkopuoliselta henkilöltä. Muutto aloitettiin epäilyksistä huolimatta ja miehet alkoivat kantaa laatikoita autoon. Laatikkojen kantaminen onnistui ongelmitta, mutta tietokoneen näyttö ja iso TV vietiin paljaana pois ilman minkäänlaista suojausta? Huomautimme asiasta, jonka jälkeen suojasimme ne ja jäljellä olevat huonekalut itse. Kun vanha asunto oli saatu tyhjäksi ja pääsimme uudelle asunnolle, kerroin muuttomiehille kyseessä olevan täysin uusi asunto, joten pyysin heitä olemaan erityisen varovaisia tavaroita sisään kannettaessa. Pyynnöstä huolimatta huonekaluja ja muuttolaatikoita raahattiin pitkin uutta parkettia ja kattoa kolhittiin. Lopulta yksi laatikosta tippui muuttomiehen kädestä lattialle, aiheuttaen siihen reijän!

Mikäli haluatte muuton, joka sujuu ammattimaisesti ja huoletta, ilman ongelmia, ÄLKÄÄ valitko kyseistä muuttofirmaa! Edes reklamaation käsittely ei tunnu onnistuvan ja odotamme edelleen korvauksia.


Staffpoint
  25.04.2018
En suosittele

En voi suositella. Haastatteluvaiheessa kaikki sujui ihan mainiosti, mutta työsopimuksen kirjoittamisen jälkeen ei heitä enää kiinnostanut mikään. Sain epäselviä ohjeita, jopa vääriä ohjeita, ja kun mm järjestelmän käytössä oli ongelmia, lähinnä haukuttiin tyhmäksi, kun ei osaa käyttää. Myös itse työ oli aika lailla erilaista, kun mitä luvattiin. Jos pitää soittaa staffpointille esim palkka- tai sairasloma-asioissa, pitää soittaa kalliisiin maksullisiin numeroihin.


MiGame
  24.04.2018
Tuli kahdessa päivässä

Luin negatiiviset kommentit mutta ystävällisen asiakaspalvelun takia halusin antaa kaupalle mahdollisuuden. Tilasin tuotteen keskiviikkona ja oli perjantaina postissa! Aivan loistavaa asiakaspalvelua minun kohdallani. Harmi, jos jonkun muun kohdalla ei ole tullut ajallaan.


Suojaapuhelin.fi
  24.04.2018
Nopeaa toimintaa

Tilasin puhelimen suojakuoret ja näytönsuojan Tiistaina ja tilaus oli perillä Torstaina. Lisäksi oli todella ystävällinen asiakaspalvelu. Suosittelen.


Moppi.com
  23.04.2018
Sekavaa ja huonoa

Todella sekavasti ja huonosti johdettu yritys. Jouduimme vaatimaan uuden siivouksen, koska ensimmäisellä kerralla ei oltu tehty mitään - oikeasti. Jostain meille arvoitukseksi jääneestä syystä siivooja oli todella jättänyt siivoamatta vaikka tuli paikalle. Vaivalloisesti uusi siivous onnistui, mutta kommunikaatio vaikeudet olivat merkittäviä ja jälki ei hyvää. Jälleen oudosta syystä paikalle tuli tällä kertaa toisistaan tietämättä tuplamiehitys. Näkemyksemme on, että yrityksen sisäinen kommunikaatio ei toimi ja johto ei aidosti piittaa työntekijöiden perehdytyksestä


Megaprint Ky
  22.04.2018
Mainostarrat

Minulla oli hieno visio tarratyöstä jonka toteutus olisi melko vaativa, kerroin suunnitelman ja muutaman tunnin kuluttua minulle kerrottiin miten se voidaan toteuttaa, loistavaa! Erittäin osaava ja mutkaton asiakaspalvelu.


AdLibris
  20.04.2018
Hintaa ei palauteta

Tilasimme syksyllä 2017 tyttärelle koulukirjoja ja Adlibris lähetti eri kielen oppikirjan kuin olimme tilanneet. Palautimme kirjan ja palautukseen selkeä selitys palautuksen syystä sekä tilinumero, jolle toivottiin raha palautetusta kirjasta maksettavan. Vaan eipä ole palautusta tilille tullut vieläkään!

Olen myöhemmin lähettänyt sähköpostitse tiedustelun asiasta, mutta vastausta ei siihenkään ole kuulunut!

Adlibris toimii näin, ei palauta rahoja!!!!


Eurorent
  20.04.2018
Aivan luokatonta palvelua

Osaamatonta henkilökuntaa, puhetta riittä mutta ei sitten mitään katetta puheille. Kannattaa kiertää kaukaa niin säästyy vi...lta.


Tyyliluuri.fi
  19.04.2018
Kännykän kuoret

Olen erittäin tyytyväinen Tyyliluurin palveluun. Löysin kännykkääni mieleiset kuoret ja päätin ne tilata. Kaksi päivää kesti ja ne oli postilaatikossani. Postimaksukin oli muodollisuus 1€. Kerron kavereille ja olen jo kertonutkin Tyyliluurin sujuvasta palvelusta. Vastaisuudessakin tulen käyttämään varmasti Tyyliluuria. Hyvän nimen olette firmalle keksinyt


Tyyliluuri.fi
  19.04.2018
Kivutonta toimintaa

Kaikki sujui mainiosti:). Suosittelen.


Nettihotelli.fi
  19.04.2018
Erinomainen

Nopeat ja luotettavat palvelimet, myös asiakaspalvelu pelaa. Suosittelen.


Mister Spex
  17.04.2018
Hyvä suomenkielinen palvelu

Ekan kerran ostin piilarit Misterspexiltä kun sain halvimmalla. Seuraavalla kerralla oli alennuskoodi, joka ei toiminutkaan. Soitian as.palveluun ja siellä selvällä suomenkielellä puhui ystävällinen as.palvelija, hoiti alennukset ja antoi vielä ekstraa! Huiman positiivinen kokemus!


Halvat Hinnat verkkokauppa
  17.04.2018
Halvat hinnat

Kuukaude venaillu puhelime akkua eikä kuulu. Paska pulju


Moppi.com
  17.04.2018
Moppi.com Kotisiivous

Olen käyttänyt Moppi.com siivouspalvelua muutaman kerran ja olen ollut todella tyytyväinen. Varaus-systeemi on todella kätevä; Merkkasin siivottavan kokonaisuuden, näin hinnan samantien ja tilasin. Hyviä puolia on ollut siivouksen laatu ja se että he tuovat ammatilaisten siivousvälineet mukanaan. Myöskin nopea saatavuus ja asiakaspalvelun auttavaisuus on ollut plussaa. Kiireellä olen soittanut asiakaspalveluun ja olen saanut siivoojan seuraavalle päivälle. Ainoa miinus on, että siivooja on ollut kerran 10 minuuttia myöhässä, mutta senkin he korvasivat minulle sopivalla tavalla. Voin suositella palvelua, koska voin hyvällä mielellä antaa kotini Mopin siivoojille siivottavaksi. Hinta-laatu suhde on kohdallaan.


Kotisivut.com
  17.04.2018
Luotettava

Hinnat ovat vähän kalliimpia kuin muualla, mutta palvelu pelaa. Ei katkoksia, asiakaspalvelu nopeaa. En vaihda. Minulle tärkeää on luotettavuus ja olen siitä valmis maksamaan.


Vähänkäytetty.fi
  16.04.2018
Hidas sivusto, puutteelliset hakutoiminnot, hidas toimitus

Vahankaytetty.fi:n idea on todella hyvä, mutta valitettavasti toteutus ei niinkään. Seuraavassa listaan tyytymättömyyteni aiheet:

1) Sivusto itsessään palveluna. - Sivusto pyörii todella hitaasti laitteesta ja yhteysnopeudesta riippumatta - haut kestävät iäisyyden. - Haussa pitää ensin valita kategoria, sitten vasta voi hakea. Nyt jos olen kiinnostunut vaikkapa Ted Bakerin mekoista, laukuista ja kengistä, minun on haettava kaikkia näitä erikseen - sillä hemmetin hitaalla haulla. Työlästä! - Hakutuloksista voi valita "näytä myyjän kaikki tuotteet", mikä olisi oivallista, mutta valitettavasti näitä tuotteita saattaa olla vaikka 187, eikä sieltä voi rajata esimerkiksi "naisten vaatteet", vaan joudut katsomaan kaikki myyjän tuotteet läpi, niin vauvanvaatteet, kirjat kuin kodintekstiilitkin sun muut, nähdäksesi ne mahdollisesti kiinnostavat muutamat naisten vaatteet. Sanomattakin lie selvää, että tämä jää helposti sivuston hitauden vuoksikin tekemättä, ja moni ehkä kiinnostava tuote löytymättä. - hakujen yhteydessä tarjottava "voisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista" -toiminnon logiikka on hieman outo, kun se tarjoaa kokoa 36 hakeneelle koon 44 tuotteita. Suosittelulogiikka on kertakaikkisen pielessä ja menee tämäkin toiminto sitten hukkaan asiakkaan kannalta.

Hakutoimintojen huonous surettaa, sillä kovalla työllä vahankaytetty.fi:sta voi löytää oikein hyviä tuotteita, ja on sääli että hakutoimintoja ei ole työstetty toimivammiksi ja käyttäjäystävällisemmiksi, sillä uskon että paljon hyvää jää löytymättä tästä syystä.

2) Tuote-esittelyt eivät anna riittävän hyvää kuvaa tuotteesta: Ensinnäkin kuvien laatu on usein aivan liian huono. Käyttäjien itse ottamat kuvat ovat usein todella surkeita: hämäriä, tuotteesta näkee vain osan, lisäksi kuvia on usein vain yksi. Heidät pitäisi ohjeistaa paremmin ja esimerkiksi aina vaatia joka tuotteesta useampi kuva. Toiseksi tuotekuvaukset ovat kovin puutteellisia: Esimerkiksi laukusta ei ole sanottu onko se nahkaa vai ei, eikä esimerkiksi tuotteen mittoja ole annettu. Tuotteen koko voi myös olla virheellisesti määritelty. Ostin itse esimerkiksi mekon joka oli myyjän kuvauksen mukaan kokoa S, kun tuotelapussa sitten lukikin että kokoa US12, joka on siis lähinnä L tai suorastaan XL. Mekko meni kaverille - vaikka sen olisi toki saanut virheellisten tietojen takia palauttaa ilman lähetyskustannuksia, kuten lain mukaan toki kuuluukin - siksi en laske sitä palvelulle plussaksi. Toisessakin tilauksessa oli yksi tuote, jonka koko oli päin prinkkalaa.

3) Tuotteiden toimitus on luvattua hitaampaa. Sivuilla luvataan lähettää tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä, mutta nyt kun olen kolme kertaa tilannut, kaksi kertaa kolmesta olen saanut vielä viisi päivää myöhemmin kysellä lähetykseni perään, kun lähetystunnus ilmoittaa että "lähetys ei ole vielä saapunut postille". Asiaa ei ole pahoiteltu eikä hyvitelty, mistä päästäänkin viimeiseen kohtaan:

4) Asiakaspalvelu on tympeää ja ylimielistä. Virheitä ei pahoitella, hyvityksiä ei tunneta. Kun esitin parannuksia hakutoimintoihin, vastaus oli lähinnä että "nykyinen hakumme on hyvä". Lisäksi, kun ilmoitin teknisestä virheestä palvelussa, mistä johtuen tilaus ei onnistunut(tarjosi 0 eur postimaksuja, joita palvelussa ei koskaan ole), tieto ei mennyt eteenpäin tekijöille, koska asiakaspalvelija ei uskonut minua :) Kehittymishalua ei tunnu olevan. Se on sääli, että tämä olisi ainakin minulle potentiaalisesti todella kiinnostava ostopaikka ja löytöaitta. Nyt paljon hyvää menee hukkaan ja jää löytymättä, ja suuhun jäävä kokonaismaku on tympeä.


Nettikaluste
  12.04.2018
Mallikasta palvelua

Juuri tänään saapui sänky. Kaverit soittivat 2 päivää etukäteen, että olisivat tuomassa sänkyä. Sovittiin, että puoliltapäivin olisivat paikalla ja niinpä noin varttia vailla 12:00 tuli puhelu taas, että kohta paikalla ja ei muuta kuin alaovelle ja pari ystävällistä miestä jo purkamassa lastia. Erittäin hyvä kokemus, ei voi kuin vain suositella lämmöllä.

Ainoa pieni miinus oli suht pitkä toimitusaika, mutta tämä oli kyllä selkeästi ilmoitettu etukäteen, jo myymälän sivuilla. Että siinä mielessä aika pieni miinus tosiaan.


Superkuva
  11.04.2018
Nopea toimitus

Tilaamani kamera saapui kahdessa päivässä postiin.


Tretton Tattoo
  11.04.2018
Todella hyvä

Vivian on loistava tatuoija ja aina niin ystävällinen asiakaspalvelija. Hän osaa joka kerta suunnittella toiveiden mukaisen kuvan ja aina saa olla supertyytyväinen lopputulokseen. Liike on myös erittäin viihtyisä ja hyvällä paikalla. Voin vain suositella!


Halpis.fi
  11.04.2018
Tilaus

Aivan mahtava asiakaspalvelu. Vastasivat todella nopeasti yhteydenottoon tuotteesta ja toimituksesta. Sen lisäksi henkilökunta taipui aivan mahtavaan suoritukseen tuotteen pakkaamisessa ja toimituksessa. Jättikiitos!


MyTrendyPhone
  10.04.2018
Luokaton firma

Tilasin puhelinkotelon syksyllä 2017 ja muutaman kuukauden käytön jälkeen muovinen osa, johon puhelin napsautetaan, irtosi noin vain. Lisäksi vyöklipsin pinnoite kuoriutui ensimmaisen vyöllelaiton yhteydessä. Tuotetta käytin normaalisti ja siihen mihin se on tarkoitettu. Kotelo osoittautui erittäin heikkolaatuiseksi. Halvasta hinnasta huolimatta tuotteen pitäisi kestää käyttöä johon se on tarkoitettu.

Tein reklamaation tuotteesta kuvien kera ja minulle kerrottiin, että "Tuote ei ole enää palautuskunnossa. Emme voi ottaa reklamaatiota vastaan." No, vastasin, että ei tietenkään koska kotelo hajosi normaalissa käytössä. Luvattiin viedä asiaa eteenpäin. Kun kolmeen kuukauteen ei mitään kuulunut, otin uudestaan yhteyttä. Lopputulos oli sama: "Olen pahoillani näin myöhästyneestä vastauksesta Ei missään nimessä tätä ei ole mahdollista reklamoida. Tuote on täysin fyysisesti murskannut.". Kotelohan ei ole murskaantunut vaan lähettämistäni kuvista aivan selvästi näkee, että muoviosa on irronnut kansista ja vyöklipsin pinnoite kuoriutunut. Ilmoitin tämän jälkeen, etten viitsi asiasta enempää kinata tuon rahan takia. Ihmettelen vaan kovasti, etteivät vastaa tuotteistaan näköjään millään tavalla. Takuulla viimeinen ostos tästä firmasta enkä voi mitenkään suositella muillekaan.


Forenom
  10.04.2018
FORENOM rikollista toimintaa

Heip ! Voiko Suomessa nostaa ryhmäkanteen ? Näyttää nyt siltä että on niin paljon ihmisiä jotka ovat kypsyneet FORENOMin toimintaan....myös allekirjoittanut


Clamos.net
  10.04.2018
täti-espoosta

Hain tänään heiltä uusimman tilaukseni ja tulin niin iloiseksi halvoista ostoksista ja iloisesta palvelusta :)


Tatuointikellari
  10.04.2018
Tyytyväinen

Kaitsu työskentelee ammattimaisesti ja tulos on laadukasta.Olen tyytyväinen hänen liikkeessään ottamaani kolmeen kuvaan.


Lux-Case
  10.04.2018
Toimitusta ei tullut

Maksoin nettitilauksen luottokortilla ja jäin odottamaan tilausvahvistusta ja toimitusta. Reklamoin asiasta kun toimitusta ei kuulunut ja sain vastauksen että olemme tuotteenne lähettäneet jo aikoja sitten mutta se on todennäköisesti kadonnut matkalla. Nyt tätä tuotetta ei enää varastossamme ole joten pyydämme tutkimaan jos sieltä löytyisi jokin korvaava. Muussa tapauksessa ilmoittakaa niin palautamme maksamanne summan.

Oma epäilykseni on että tuotetta ei alunperinkään ollut varastossa vaan nyt yritetään valkopestä omaa virheellistä toimintaa. Tietoinen tilausvahvistuksen lähettämättömyys on merkki siitä että yrityksen toiminnassa on jotain vilppiin viittaavaa.

Harmi sillä yrityksellä on laaja valikoima tuotteita ja joissakin kilpailykykyiset hinnat. Tämän kokemukseni valossa tämä oli viimeinen tilaus jonka tälle yritykselle teen.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  09.04.2018
Samsung S4 akku ei alkuperäinen

Samsung S4 akku ei ollut alkuperäinen, vaikka tilasin. Tuli kirjekuoressa, ja akussa oli kirjoitettu tussilla S4 ja X Ei ole mitään kuulunut kaupustelusta. Vien tämän kuluttaja-asiamiehelle, vaikka onkin pieni asia. Koskettaa monia.


Suncomet
  08.04.2018
Miten päästä pois?

Kuinkahan tältä operaattorilta pääsee pois kun eivät vastaa asiakaspalveluviesteihin verkkotunnuksen siirtoavaimesta? Palvelimet katkeilee, jatkuvaa hidastelua ja sähköpostiongelmia.


Verkkokauppa.com
  08.04.2018
Verkkokauppa.com:n ei voi luottaa

Pienet ostokset voi ostaa verkkokaupasta, mutta heti kun joudut ostamaan yli 100€ tuotteen kannattaa ostaa se muualta. Koska verkkokauppa ei anna takuuta tuotteille. Taistelin aikoinaan uuden puhelimen toimimattomuudesta ja eivät suostuneet purkamaan kauppoja vaikka perustelut olivat selkeät. Laite kävi keskieuroopassa yli kolme kertaa korjauksessa ja ei koskaan korjaantunut. hävisin rahallisesti noin 450€ ja reklmaatioihin ei suostuttu. Verkkokaupalla on väsytystaktiikka. Mutta en luovuttanut, koska koin olevani oikeassa. Vein asian kuluttajalautakuntaan ja loppujen lopuksi pitkin hampain verkkokauppa korvasi 50€ vasta kun lautakunta sitä suostutteli (ELi verkkokaupan väsytystaktiikka onnistui siinä, että katsottiin että kuluttaja oli laitetta kuitenkin käyttänyt, vaikka se oli käyttämättömänä koko ajan pöytälaatikossa). No luottamus meni verkkokauppaan ja sitä ei palauta enää mikään! Mutta sen 50€ sain, sillä ehdolla, että lähetän puhelimen takaisin verkkokauppaan. (en tiedä laittoivatko takaisin hyllyyn myyntiin?)


Verkkokauppa e-ville.com
  08.04.2018
Verkkokauppa e-ville.com

Olen tilannut Verkkokauppa e-ville.com tuotteita ja aina saanut hyvää ja luotettavaa palvelua voin suositella e-villeä vilpittömästi. Asiakaspalvelu pelaa ja kauppa pitää sen mitä lupaa.