Viimeiset 100 arvosteluaInk Pistols
  24.11.2017
Älkää menkö ink pistolsiin..

Kähmitty on! Uskomattoman röyhkeää käytöstä mut eiköhän se kulissi pian kaadu. Naiset kiertäkää tää mesta kaukaa.


Halpis.fi
  23.11.2017
halpiksen palvelu!!!!!!!

halpis on sellainen yritys mitä kannatan enemmän kuin mitään muuta yritystä. esim soneraa tai teliaa tämän firman siis halpiksen tapa vaikuttaa asiakkaisiin on jotain aivan ennen kuulumatonta. en ole saanut näin hyvää palvelua missään netti kaupoissa ja siksi tulen pitämään aina tästä firmasta ja tiedän mistä ostan aina puhelimen tai tablen. kiitos suuresti halpis.


Shellit.org networks
  22.11.2017
Joustamaton asiakaspalvelu

Tilasin taannoin palvelun, joka ei toimut kunnolla ja lopulta vastannut tarpeitani. Maksoin useamman kk kerralla, mutten saanut minkäänlaista hyvitystä. vaikka pyysin. Joustamattomuus on suomalaisten firmojen ongelma.


Gym voimapuoti
  22.11.2017
voimapuoti

Yhdeksän viikkoa sitten tilattuja ja maksettuja tavaroita ei ole toimitettu.

Meileihin ja puheluihin ei vastata. Maksettu checoutin kautta jotka kehoittivat tekemään rikosilmoituksen.


AdLibris
  22.11.2017
Hyvä vaihtoehto

Kolmen tilauskerran perusteella:

Hyvät puolet: +kilpailukykyiset hinnat +laaja valikoima +sivusto kohtuu toimivasti tehty

Löytyy paljon kirjoja joita muuten joutuisi tilailemaan Amazonista tms kaukopaikasta.

Asiakaspalvelu on ollut yhden tarvekerran perusteella riittävää.

Huonot puolet: -saattaa olla hieman hidas, mutta suurinpiirtein luvatussa ajassa perillä -useita kirjoja tullut vastaan, joilla ei kuvausta (etsivä toki löytää) -toisinaan "tupla"kirjoja, eli sama kirja, mutta ei kerrota onko jotain eroa, joskus ollut hintakin eri

-Klarna-laskulla maksuaika on näyttänyt olevan luvatun 2vk(?) sijaan hieman alle sen [[Posti vastaanottanut ennakkoilmoituksen lähetyksestä, mutta paketti ei Postilla, mutta Klarna lähettää laskun jo kun se ilmoitus mennyt Postille ja taitaa sitten vielä olla kuljetusaika siihen päälle(?)]] Laskin, että viimetilauksessa maksuaikaa 11 päivää siitä päivästä, kun paketti saapunut postitoimipaikkaan.

-yksittäisten/pienten kirjojen kirjelähetykset. [[itse haluan aina lähetykset seurantakoodilla/nouto jostain, jotta ei tule ongelmaa Klarnan kanssa. Vaikea alkaa todistamaan, että en ole saanut kirjettä, vaan kadonnut jonnekin matkalla]]

Yhden kirjan kohdalla tuli ongelma, että oli tilattavissa sivuilla, mutta sitten pidemmän odottelun jälkeen tuli ilmoitus, että kirjaa ei ole saatavilla kustantajalla.

Näistä huolimatta, ylivoimainen nettikirjakauppa, jos ei halua alkaa ulkomailta tilailemaan. Mitään maailmaa kaatavaa ongelmaa ei ole tullut vastaan, joten tilaan jatkossakin täältä. Valikoima ja hinnat sen verran hyvät.


Verkkokauppa e-ville.com
  21.11.2017
Kiinan tavaraa vain

Halusin kokeilla tätä kauppaa koska sen mainoksia näkyy joka puolella. Iloisesti vastaavat parin päivän viiveellä mutta tuotteen laatu on umpisurkeaa kiinanroskaa. Kierrän kaukaa tästä edespäin!


Halpis.fi
  21.11.2017
AAA+++

Toimii hyvin. Puhelin pakattu hyvin ja mukana vielä pieni lahja. Oli valmiiksi suomeksi. Tuli perille parissa päivässä.


Arlatec Oy
  21.11.2017
Hyvä kauppa. Tuli nopeesti paketti

Nopeesti tuli perille kun viime viikolla tilasin. Hyvin oli pakattu ja asiakaspalvelu oli erinomaista. aion ostaa uudelleenkin.

eipä mitään huonoo tuu mieleen


Verkkokauppa e-ville.com
  20.11.2017
Kumpa kaikki yritykset toimisivat samoin...

Tein ensimmäisen tilauksen jonkin aikaa sitten. Asiakaspalvelu, tuoteen laatu ja kaupan valikoima muutti käsitykseni Kiinantuoteista kokonaan. E-villen tiimi todellakin valitsee vain parhaimmat tuotteet valikoimaansa. Valehtelematta taisi olla mukavin verkko-ostos, jonka olen tehnyt ja olen tehnyt niitä tosi paljon. Suosittelen kaikille lämpimästi, ette tule pettymään :)


FitnessFirst Online
  19.11.2017
Pitkä toimitusaika ja mykkä asiakaspalvelu

Ensimmäisen tilauskokemukseni perusteella yrityksestä välittyy ristiriitainen vaikutelma.

FitnessFirst-verkkokaupan koti- ja Lärvikirja-sivulta voi lukea ihmisten kirjoittamia ostokokemuksia ja tuotearvosteluja, mutta esillä olevat kommentit ovat käytännössä poikkeuksetta täyden viiden tähden arvosteluja. Tämä ei ole mikään yllätys sillä verkkokaupan käyttämä Yotpo-arvostelupalvelu tukee kirjoitettujen kommenttien valikointia: "Publish/Unpublish Reviews" ja "Minimum star rating to publish". Yotpo-palvelun hallintaominaisuuksista voi lukea lisää heidän verkkosivuiltaan:

https://support.yotpo.com/en/article/moderating-reviews-9343984

Tämän vuoksi olisi toivottavaa, että ihmiset kirjoittaisivat ostokokemuksistaan sellaisille verkkosivuille, joiden sisältöön yritykset eivät pääse suoraan itse vaikuttamaan. Yotpon kaltaisten arvostelupalveluiden käyttäminen antaa yrityksestä erittäin huonon kuvan, eikä se myöskään lisää luottamusta yritystä kohtaan.

Tilaukseni käsittely kesti reilun viikon (10 työpäivää), joka on tuplasti verkkokaupan sivuilla luvattu enimmäistoimitusaika (5 vrk). Myöskään sähköpostitiedusteluun tilaukseeni liittyen ei koskaan vastattu. Kaikki tilaamani tuotteet saapuivat kuitenkin perille. Tilaukseni arvo oli yli 110 euroa ja käytin maksutapana suoramaksua, joten reilun viikon kestänyt toimitusaika ja asiakaspalvelun täysi radiohiljaisuus saivat rehellisesti sanoen hieman säikähtämään. Olisin toivonut saavani asiakaspalvelulta edes lyhyen tilannepäivityksen. Mielestäni hyvään asiakaspalveluun kuuluu viesteihin vastaaminen, vaikka vastaus annettaisiin parin päivän viiveellä, mutta vastaamatta jättäminen ei pitäisi koskaan olla vaihtoehto.

Verkkokauppa tarjoaa maksutavaksi myös lisämaksuttoman Klarna-laskun, jota todennäköisesti käytän ainakin seuraavassa tilauksessani. Tilaukseni mukana ei toimitettu mitään ylimääräistä, ainoastaan tilaamani tuotteet ja kopio tilauslistasta.

Olen kiitollinen, että tilaukseni saapui perille, mutta en tiedä, voinko sanoa olevani onnekas muihin tilaajiin verrattuna. Lisäksi kaikki tilaamani tuotteet vaikuttavat erittäin hyvälaatuisilta, joten tuotteiden hinta-laatusuhde on huomattavasti parempi kuin paikallisissa luontaistuotekaupoissa ja marketeissa. Toivon kuitenkin, että myös seuraava tilaukseni toimitettaisiin perille ja mielellään nopeammalla toimitusajalla, koska FitnessFirst on alallaan ainoa Suomessa, ainakin tällä hetkellä. Kilpaileva liiketoiminta olisi kuitenkin tervetullutta jo pelkästään kuluttajien kannalta.


Varuste.net
  19.11.2017
Garmin

Erittäin nopea palvelu netin kautta.Sain myös nopeasti ohjeita koiratutkan käytöstä.Tästä näkee että,liike ei unohda asiakasta kaupan jälkeen! Suosittelen.


Verkkokauppa e-ville.com
  17.11.2017
Luotettava

Lisää luottoa kiina tilauksiin


Veikon Kone Oy
  17.11.2017
Veikon Kone nettikauppa

Ensi ostos ko. kaupasta. Todella vaikea saada tilaama tuote perille. Kuljetusyhtiö ei vastaa. Nettisivunsa pudottaa 1 pois, jolloin tuote luonnollisesti lähtee väärään paikkaan. Pojot ystävällisestä puhelin palvelusta. Jatkossa ostan muualta, tämä liian hankalaa vaikka onkin ilmainen toimitus.


Kauneushoitola Denova
  16.11.2017
Denovassa Helsingin paras brassi sokerointi

Olen käynyt säännöllisesti brassi-sokeroinnissa jo 5 vuotta ja kokeillut hyvin montaa palveluntarjoajaa. N. 2v sitten ostin brassi-diilin Denovaan. Olin aiemmin tottunut, että karvasänkeä nyhdetään reilusti yli puoli tuntia ja silti yleensä on vielä jäänyt pikkusänkeä ja varsinkin aivan genitaalialueelle. Lisäksi homma on välillä ollut tosi kivuliasta, koska sokeroija on arkaillut asiassa. Denovassa Natalija hoiti homman 15 minuutissa ja jälki oli aivan huippusileää ja koko homma sattui vähintäänkin puolet vähemmän, kuin muualla. Tosin siihen vaikuttaa se, että pidät itse myös ihoasi kireällä Natalijan ohjeiden mukaan. Natalija ei paljoa puhu, mutta tekee siis käsittämättömän hyvää työtä ammattitaitoisesti ja nopeasti. En enää käy muualla kuin Natalijalla. Lisäksi hinta on hyvin edullinen. Suosittelen lämpimästi!


Verkkokauppa e-ville.com
  16.11.2017
vc-pöntön valo

ostin tuotteen e-villestä tavara saapui kiinasta kaikki toimi niin kuin oli luvattu,aikataulu piti eikä mitään ylimääräisiä maksuja ,ainoo mikä tässä ryssi oli posti joka kuljetti paketin ihan jonnekkin muualle minne piti


Aminopörssi
  15.11.2017
En suosittele

Tilasin kahdet samanlaiset housut kahdessa eri koossa aminopörssistä. Paketti tuli nopeasti. Mutta toiset paketissa olevista housuista olivat täysin väärät, joita en ollut tilannut. No toiset housut olivat sopivat ja päätin pitää ne. Housut kuitenkin menivät rikki ensimmäisen käyttökerran jälkeen, joten olin asiasta yhteydessä verkkokauppaa. Heiltä sanottiin,että voin lähettää housut takaisin ja he lähettävät minulle uudet samanlaiset heti kun niitä saapuu valmistajalta.No housujen piti saapua viikon kuluttua, mutta eipä saapunut. Sitten heiltä soitettiin minulle, että palautukseni vastaanottaja oli kämmännyt asian suhteen ja poistanut laskuni, koska ei ollut hoksannut palautukssani olevien toisien housujen olevan reklamaatio, vaa oli luullut niiden olevan normaali palautus. Olin asiasta siis kirjoittanut palautuksen mukaan lapun kuten olivat minulle opastaneet. No tästä syystä kun lasku oli poistettu, he eivät voineet suoraa lähettää minulle uusia housuja vaan minun pitäisi itse tehdä uusi tilaus heille sitten kun housuja olisi saapunut. Asiakaspalvelija lupasi ilmoittaa minulle heti kun housuja saapuu jotta kerkeän tilata housut ennen kuin loppuvat. No viestiä ei kuulunut seuraavana päivänä, jolloin housujen olisi kuulemma pitäny valmistajalta saapua. Kävin viikko jälkikäteen nettikaupassa katsomassa niin housuja oli heillä mutta viestiä ei ole kuulunut. Toista kertaa en samasta puljusta tilaa, jos yhden tilauksen aikana saan kolme kertaa paskaa palvelua. Sain samat housut toisesta nettikaupasta.


Verkkokauppa e-ville.com
  15.11.2017
Takuu

Palautin takuuaikana stopannen tabletin e-villen huoltoon saamieni ohjeiden mukaan, ja parin päivän päästä tuli s-postilla ilmoitus että kone on vastaanotettu ja aletaan tutkia. Taas pari päivää ja viesti koneeseen vaihdettu se ja se osa mutta vikaa ei saatu korjattua näillä toimilla joten toimitamme sinulle uuden laitteen tehtaalta. Joten mitä tähän lisäämään, palvelu oli henkkohtaisempaa kuin isolla G alkuisella liikkeelä. Ei voi kuin olla tyytyväinen


Synttärikuningas.fi
  15.11.2017
Synttärikamat tuli ajoissa

Toimitus on oli nopea (3-4 päivää) ja tilaus helppo. Hinnatkin aika halvat. Voin suositella!


Konsolinet
  14.11.2017
Puolikas tähti siitä, että vastasivat puhelimeen.

Ennakkotilasin pelin, joka mahdollisti kolmen päivän aikaisempaan pelaamiseen.

Tilausvahvistus tuli välittömästi ja siinä luki, että seuraavana päivänä nouto josta vielä lisävahvistus. Kun mitään ei iltapäivään mennessä ollut kuulunut tai näkynyt, soitin ja kerrottiin, ettei kyseistä peliä olekkaan, koska on sattunut jokin virhe tukkurin kanssa.

Ei pahoittelua. Vain selittelyä. Onneksi en maksanut ennakkoon.

Sain pelin kilpailevalta yritykseltä samana päivänä, joten tukkurissa ei se päävika ollut.


Aarrekorven Koirahoitola
  14.11.2017
Päivitys viimeiseen arvosteluun

Pitkään olin tyytyväinen, mutta on mennyt hoito huonommaksi ja omistaja ei kestä kritiikkiä vaan rupeaa kiukuttelemaan maksavalle asiakkaalle


Tilitoimisto Nordic C-Management
  14.11.2017
Ravintola Helsingissä

Minäkin olen hyvin tyytyväinen asiakas heidän palveluihinsa, ja ravintolan omistaja! Hinta hyvinkin kohtuullinen, tarkkaa työtä ja jatkuvasti saan apua! Lisäksi saan omat ravintoloille suunnitellun raportointimallin joka auttaa minua parantamaan tulosta! Ja henkilökohtaisesti käydään läpi se ja myös muuta avoimet asiat!


Tatuointikellari
  13.11.2017
Halvalla saa paskaa ihoonsa..

Kävinpä syksyllä tuolla kuvalla..Ukko poikkesi sovitusta ja alkoi mustata kättäni..Ukko keskeytti sotkemisen,kun karjaisin sille:mitä vittua sinä teet..Kiertäkää kaukaa tämä paikka sillä tatuoinnit ovat ikuisia,ja lisäksi laserointi ja peitekuvan teko maksaa paljon..Laserointi kallista puuhaa..


Halvat Hinnat verkkokauppa
  11.11.2017
Lumia 1520 akku

Tilasin Halvat Hinnat verkkokaupasta Lumia 1520 akun. Paljosta kritiikistä huolimatta homma toimi. 10.11.2017 akku tuli yhdeksän päivän kuluttua suoraan postilaatikkoon. Akku oli aivan samanlainen kuin puhelimen alkuperäinenkin. Kiinassa koottu Nokian logolla varustettu alkuperäisakku. Oli edullinen ja toimii. Valmistuspäiväksi oli merkitty 3.2017.


Verkkokauppa e-ville.com
  10.11.2017
Useasti E-Villeltä tilannut.

Tekee minkä pitääkin, eli toimii luotettavana kanavana idän halpamarkkinoille. Tilaan jatkossakin.


LÄVISTYSLIIKE
  09.11.2017
Paskin palvelu ikinä!

En ole koskaan tullut vastaan näin huonoa palvelua !! Aivan hirveää Työntekijöillä oli naurettava asenne, katsoivat vain vinoon ja ei olleet ollenkaan mukavia! Menin lävistyliikkeeseen, matkustin 45 minuuttia turhaan, koska he siirsivät aikani vain koska olin pari minuuttia myöhässä?? Hirveää en suosittele!


MiGame
  09.11.2017
ÄLÄ TILAA MITÄÄN TÄÄLTÄ MiGamesista !!!

Tilasin ennakkotilaajan edulla hittipelin 2 päivää ennen sen julkaisua sähköpostimainonnan perusteella. Maksoin saman tien ja tilasin toimituksen pikapakettina (2 työpäivää). Ei kuulu, ei näy. Soitin asiakaspalveluun 5 päivän päästä ja pääsin läpi! Henkilö vastasi, että "Näen tilauksenne, mutta en sen tilaa. En tiedä enempää.". Hän lupasi välittää soittopyyntöni myyntiin, että voivat kertovat mikä on toimitukseni tilanne. Ei tullut yhteydenottoa. Odotin 2 päivää, jolloin laitoin heidän weppisivujensa kautta kysymyksen tilaamani tuotteen toimitusajasta ja pyysin ottamaan yhteyttä. Ei yhteydenottoa. Tänään (7pv tilauksesta) laitoin sähköpostilla pyynnön ottaa yhteyttä minuun ja siitä riippumatta, mikäli he eivät NYT pysty toimittamaan tilaamaani tuotetta, niin perun kaupan, ja heidän tulee palauttaa rahat tililleni, jonka numeron viestissäni myös heille annoin. Yritin sitten soittaa asiakaspalveluunkin vielä, mutta sieltä kerrotaan, että olet jonossa. Odottelin muutaman minuutin, jonka jälkeen puhelin meni mykäksi, mutta puhelu jatkui. EN JÄÄNYT ODOTTAMAAN. Soitin uudestaan ja sama juttu. Eli ilmeisesti kyseessä on maksullinen numero, jossa veloitus juoksee koko ajan. En tiedä. Sen tiedän, että tästä firmasta EI KANNATA OSTAA MITÄÄN, koska heillä ei ole toimittaa tavaraa, eikä heillä ole toimivaa asiakaspalveluakaan. Tämän foorumin kymmenien viestien perusteella en ole ensimmäinen huijattu tämän firman kanssa asioidessa. On huijattu olo.


Halpis.fi
  09.11.2017
Suositukset

Tilasin käytetyn applen tabletin, tuli alle luvatussa ajassa ja vielä suklaa oli mukana. Suosittelen.


Supersaver.fi
  09.11.2017
Supersaver / Travaellink

Olen molemmista tehnyt niin halpoja kuin kalliitakin matkoja ja AINA kaikki toiminut hyvin. Ei mitään ongelmia. Jos tilaa mahdollisimman halvan matkan on mahdollisuus muutoksiin rajallisia koska matkan peruminenhan on mahdotonta vaan menetät rahasi mikä mainitaankin tilauksen yhteydessä. Jos ei itse tee virheitä ja katsoo ehdot oikein niin ei mitään vikaa sivustoissa.


Halpis.fi
  08.11.2017
Täydellinen asiakaspalvelu alusta loppuun +++

Iso kiitos saamastani hyvästä palvelusta ja tietenkin myös hyvästä puhelimesta!


Verkkokauppa e-ville.com
  08.11.2017
Ei puhettakaan!

Hyi olkoonkin millainen myyjä! Tilasin tuotteen minkä piti olla metallia mutta rikkinäinen muovinen härpäke tuli kahden kuukauden odottelun jälkeen postissa! Huijauksen maku jäi suuhun!


Faktacount Oy
  08.11.2017
Aliarvoinen palvelu - Tukea et tule saamaan

En edes tiedä kuinka saatoin olla Factacountin asiakas lähes neljä vuotta. KERTAAKAAN en saanut minkäänlaista tukea tai informaatiota yritykseni tilanteesta. Laskuja kyllä pukkasi, eikä mitenkään realistisilla loppusummilla. Nyt viimeisen tilikauden tilanne menikin ihan farssin puolelle. Siellä oli kirjapitoa tekemättä reilu 1,5 vuotta ja minulle kerrottiin, että koska ennakkolaskua ei ole maksettu. Rehellisesti tällaista ei ollut koskaan tullutkaan, mutta unohtivatpahan myös infoa yrittäjää asiasta ja antoivat asoiden vaan seistä kuukausi tolkulla. Mielestäni asiantunteva tilitoimisto ei toimi näin. Verovelkaa oli kertynyt lähes vuoden liikevaihdon verran, koska KAIKKI ilmoitukset olivat tekemättä. Menin paikanpäälle Kaupintielle ratkomaan asiaa ja esiin marssi kokonainen komitea, kovasti oli kaikilla selityksiä valmiina. Laitoin heille luun kurkkuun ja purin yhteistyön. Kysyin kättelyssä arviota loppulaskusta. Sehän sitten lähes kolminkertaistui ja tästäkään he eivät ottaneet mitään vastuuta. Kismittää suunnattomasti, miten annoin asian paisua näin pitkälle, enkä ottanut härkää sarvista jo huonosti hoidetuista asioista ensimmäisellä kierroksella. Voin rehellisesti sanoa, etten keksi kovinkaan mitään positiivista yhteistyöstämme. Ikuista vääntöä kaikesta! Ja kuten joku edellä mainitsi, komppaan täysillä ylimielistä asennetta ja ylihinnoittelua.


Hostinger
  08.11.2017
Kaatuva paketti

Sivusto kaatuu pienimmästäkin trafiikista, myös premium versio. Erittäin turhauttavaa


Taloon.com
  07.11.2017
Homma hoitui

Tilasimme oven. Se saapui 5-6 arkipäivässä ja kuljettaja soitti n. tunnin ennen saapumistaan. Eli kaikki meni kuten piti.


Verkkokauppa e-ville.com
  05.11.2017
Homma toimii

E-villestä olen satunnaisesti tilannut tavaraa jo vuosien ajan. Aina on asiat hoituneet hienosti, kun osaa itse suhtautua toimitusaikoihin ja tuotteitten laatuun sopivan varautuneesti. Kiinasta tulee paljon tavaraa ja laatu vaihtelee suuresti, mutta usein laatu yllättää hyvinkin positiivisesti. E-villen sivuihin ja toimitusehtoihin kun tutustuu niin ei pitäisi tulla yllätyksiä. Varsinkin tullattavien tavaroitten tullimaksu saattaa jotkut yllättää, mutta tulli kuuluu asiaan ja tullaustoimenpiteisiin löytyy yksityiskohtaiset ohjeet villen sivuilta. Itse olen ollut tyytyväinen kaikinpuolin, suosittelen muillekin jotka ymmärtävät että halvalla saa useimmiten tyydyttävää ja joskus jopa hyvää.


MRoom
  04.11.2017
Aivan karsea tukka

Voi luoja. Pyysin sivuilta lyhyttä niin leikkasivat eka päältä. Sitten ku saivat sivut leikattuu, niin sano et päältä pitää leikata lisää. Lopputuloksena sentin pitkä tukka joka kohdasta. Tai oispa edes sitä. Epätasaisuuksia siellä täällä ja tukkaa sojottaa.

Tänne en mene enää koskaan. Täysin ammattitaidotonta toimintaa.


VPD
  02.11.2017
EI Pelit Rahaksi

Käytin Pelit Rahaksi -palvelua ja myin sinne pari peliä. Lupasivat, että "Rahat saat tilillesi tai lahjakortin muutamassa päivässä." No, näin ei valitettavasti ole. Pari s-postia piti sinne laittaa, jossa pahoittelivat viivettä ja ruuhkaa. Kesti kaksi viikkoa ennen kuin sain sitten rahat tilille.

En kyllä enää käytä tuota palvelua. Eivät lunastaneet asiakaslupausta. Jos en olisi laittanut sinne s-postia, olisinkohan milloin saanut rahat tilille?


Laatuvalaisin.fi
  02.11.2017
Asiakaspalvelu olematon, kyvytön toimittamaan tuotteita

Yritys vastaa huonosti viesteihin, asiakaspalvelun puhelinnumerot eivät ole käytössä. Loppujen lopuksi useiden yhteydenottojen jälkeen yritys ilmoitti, että eivät pysty toimittamaan tilaamiani ja maksamiani tuotteita. En voi suositella valaisimien tilaamista tästä yrityksestä.


Power
  02.11.2017
Läppäristä lisähintaa

Ostin Powerista halvan 200e läppärin. Soitin helsinkiin missä todettiin kyseistä läppäriä olevan 3 kpl eräässä tampereen (missä itse asun) liikkeessä hyllyssä joten päätin etten osta netistä vaan menen suoraan liikkeestä hakemaan. Liikkeessä kyllästyneen oloinen nuorimies heti ensitöikseen ilmoitti että kyseisiin kolmeen läppäriin on esiasennettu windows ja poistettu turhat ohjelmat joten nettihintaan tulisi asennusmaksua lisää 80e!!! Totesin että nettisivuilla lukee hinnan olevan samat kuin liikkeissä..pureskeltuaan faktoja 10 sekuntia myyjä tiuskaisi että myy tälläkertaa sovittuun hintaan kyseisen tuotteen.. Huijari liike jota ei todellakaan voi suositella kenellekkään..


Verkkokauppa e-ville.com
  31.10.2017
Kusetusta

E-ville ei kertonut missään vaiheessa sitä, että tullausmaksu halvalle kännykälle on yli 20 euroa. Olisin saanut Gigantista halvemmalla saman.

Ei näin. Kertokaa suoraan lisäkustannukset tuotteillenne.

ex-asiakas


Verkkokauppa e-ville.com
  30.10.2017
helppo asioida

Tilasin tuotteita e-ville verkkokaupasta kiinasta. Verkkokaupan asiakaspalvelu oli ammattitaitoista ja nopeaa. Asiakaspalvelu vastasi tilauksiin liittyviin tiedusteluihin nopeasti ja asiallisesti. Tilaamani tuotteet yllätti minut positiivisesti luvattu tuote oli niin laadukas kuin luvattiin. e-ville verkkokauppaa voi suositella kavereille, sillä verkkokaupalla on suomenkielinen asiakaspalvelu, joka on välttämättömyys kielitaidottomalle. Lisäksi verkkokaupan tarjoama takuu ja palautusoikeus on hyvä asia mikäli tulee inhimillinen näppäilyvirhe tilattaessa.


Kärkkäinen
  28.10.2017
Nopea

Todella nopea toimitus ja kaikki ok.Kiitos.


Verkkokauppa e-ville.com
  28.10.2017
Toimitusaika

Tilasin tuotteen jonka toimitusaika on 2-4 viikkoa. Nyt 6 viikkoa tilauksesta tavara on asiakaspalvelun mukaan jossain Siperiassa junassa. Lasku piti jo maksaa. Asiakaspalvelun mukaan Kiinan kansallispäivän takia väki on pois töistä 4 viikkoa, josta johtuu myöhästyminen. Tosin èri ĺähteet antoivat hyvin erilaisen lähtöpäivän tavaralle Kiinasta.


Tattoo Studio Nobody
  28.10.2017
Hyvää jälkeä

Oli Mukavaa, leppoista ja silmää miellyttävä jälki.


Gigantti
  27.10.2017
Bocsh-kylmälaitteet (jääkaappi-pakastinyhdistelmä)

Kesällä 2017 ostin Gigantista (Mannerheimintieltä) Bosch-kylmälaiteyhdistelmän. Olin tyytyväinen sovittuun toimitusaikaan, joka piti hyvin paikkansa vaikkakin se olisi voinut tapahtu nopeammin kuin noin viikon kuluttua. Ostokseeni varsinkin jääkaappiin, jossa oli ilahduttavasti erilliset lokerot juomapulloille vaakatasossa. Jopa yksiosaiseen oveenkin totuin huomaamattoman nopeasti. Mielestäni tämä antaa vielä enemmän säilytystilaa kuin vanha kaksiovinen jääkaappi. Yhdellä oven avauksella löytyy tarvittava tuote hetkessä silmäillessä. Pakastin on luonnollisesti erityisen ihana, kun sitä ei tarvitse erikseen sulatella. Hoitaa siis itse itsensä! Myöskin "Kylmäkalle"-lokerikko on vertaansa vaille. Aina käyttövalmiina palvelemaan!!! Vetolaatikotkin on hienosti huomioitu pakastettavan tuotteen koon mukaan. Jonkinlainen valaistus voisi siellä ehkä olla. Lämpimästi voin suositella kyseistä yhdistemä-kaappikaksikkoa sellaista kaipaavalle.


Kärkkäinen
  27.10.2017
Kärkkäisen vaihdot ja palautukset

Kärkkäisen verkkokaupan tuote -ja vaihtopalautukset luokattoman hitaita. Älkää ostako sieltä verkkokaupasta mitään, jos vaikka joudutte vaihtamaan! Pyydetään sielläkin rekisteröitymään, josta ei ole mitään hyötyä vaihdoissa ja palutuksissa että näkisi missä vaiheessa vaihto tai palautus menee.


Kuvatoimisto Rodeo
  26.10.2017
ilmaista työvoimaa

Löysin ilmoituksen jossa haetaan malleja Helsingissä ja palkaksi annetaan vain otetuista kuvista kopiot. Myyntioikeudet jää firmalle. Tälläkö malli elää? Törkeätä.


Petäys Resort
  25.10.2017
Laiturin hinnoittelu

Laiturimaksut törkeitä nykyisin. Eip niillä hinnoilla tarvi paatin kanssa tulla viikonloppua viettämään hotelli petäykseen. TAKSAT KOHDILLEEN NIIN ALKAA LAITURI TÄYTTYMÄÄN.


Verkkokauppa e-ville.com
  25.10.2017
pappa 63.

olen erittäin tyytyväinen joka asiointiin .tuotteet ovat olleet hinta /laatu suhteellaan yllättäneet minut todella positiivisesti ja homma on toiminut kuin junan wc eli en ole kohdannut ongelmia tilauksieni suhteen joten olen suositellutystävillenikin ja osa on myös ostanut ja olleet tyytyväisiä joten tulen käyttämään e-villen palveluita myös jatkossakin.


Megaklinikka.fi
  25.10.2017
Megaklinikka.fi

hinnoittelu ei ole avointa.

Tyttäreni kävi hammaslääkärillä 25.10.2017 ja kaksi hammasta otettiin pois lasku oli 400€ hampaalta yhteensä 800€ kun kysyin heiltä miksi Teillä ei ole hinnastossa tuota hintaa niin huonolla suomenkielellä vastattiin emme tiedä. Hinnastossa lukee EBA05 Vaativa hampaan poisto ilman leikkausta125,74 €. Operaatio oli EBA10 joka vaatii leikkausta

Olkaa tarkkana kyseisen paikan kanssa koska hyvin nopeasti se lasku on kuitenkin eri mitä oletat. Hampaan poistot siis vaativat leikkausta ja yhteisaika mitä siihen meni oli 40 minuuttia ja hinta 800€.

Pyytäkää vahvistettu hinta ennenkuin menette operaatioon. Tuntuu olevan hintojen pimittämistä miksi ei ole kaikki hinnastossa siitä syystä että kukaan ei kävisi siellä.

SIIS VAROVAISUUTTA

EN käytä koskaan heidän palvelujaan
One.com
  25.10.2017
Varokaa rahojen menetystä

Markkinoivat aggressiivisesti ilmaisia hotelleja vuodeksi (suomen kielellä). Jossain pienellä on sitten printattu, että tilaus jatkuu automaattisesti. Sen jälkeen maksatkin aivan törkyhintoja. Esim. domainin uusiminen tais olla lähes 60e ku normi hinta on yleensä joku 10e.

Heillä myös kanpanjoita, jolla voit ilmaiseksi "upgreidaa" webhotellisi vain nappia painamalla ja pääset testaamaan nopeampaa palvelinta. Tästäkin lähtee tilaus ja lasku perään.

Ohjeet ja sivut markkinoidaan suomeksi, kaikki asiakaspalvelu ja pienellä präntätty enkuks.

Vien oman asiani kuluttajalautakuntaan jos jatkavat ahdistelua. Välttäkää kaikin keinoin.


Verkkokauppa e-ville.com
  24.10.2017
Ala-arvoista toimintaa

Tilaamani tuote on umpisurkeaa laatua josta puuttuu kaikki turvallisuussäännösten mukaiset merkinnät. Jo kirjeeseen oli tarrattu, ettei tuote täytä Euroopan turvallisuusstandardeja.. pahimmillaan siis saan sähköiskun ja laakin moisesta roskasta. Kauppa mainostaa olevansa suomalaisten asialla, mutta on vain kiinalaisten sekundatuotteiden välistä vetäjä.


Verkkokauppa e-ville.com
  24.10.2017
Hyvä ja luotettava

Hyvä verkkokauppa. Tilaukset tulleet ajallaan. Edulliset hinnat. Jos on ollut huomautettavaa niin reklamaatiot ovat toimineet nopeasti ja luotettavasti.


Louhi Networks
  23.10.2017
En suosittele

Minulla on kaksi kaksi Louhen webhotellia. Molemmissa tapauksissa hidas ja joskus ei toimi ollenkaan. En suosittele kenellekään.

Puolikas tähti halvoista hinnoista. Tuli taas säästettyä väärässä paikassa.


Verkkokauppa e-ville.com
  21.10.2017
Saamatta jäi

No ei voi suositella tätä kauppa verrattuna esim verkkokauppaan. Odotin melkein kaksi kuukautta ja kaiken lisäksi tuote vaikutti piraatilta. Parempi tuhlata pari euroa lisää ja ostaa suomalaisesta kaupasta, tai ostaa sitten oikeasti halvalla suoraan aliexpressistä.


Megaklinikka.fi
  21.10.2017
Laatu epäilyttää

Hammaslääkärit eivät puhu kunnolla suomea, touhu tuntuu kiireiseltä ja paikattu hammas on ruvennut oireilemaan.

Halpa hinta houkuttelee, mutta en uskaltaisi suositella.


Verkkokauppa.com
  20.10.2017
Verkkokauppa.com toimitusarviot ja varastot

Tilasin noin 2000€ määrän tavaraa työn merkeissä, joka piti parissa päivässä olla perillä. No nyt reilu viikkoa myöhemmin vieläkin lukee eräässä 400 e tuotteessa 4-5 työpäivää. Tarvitsen tavarat nyt viikonlopun jälkeen ja joudun todennäköisesti ostamaa pakolliset kaapelit tuplana maanantaina laadukkaammasta liikkeestä. Tulevaisuudessa pyrin hankintani ostamaan muista liikkeistä.

Älkää ostako mitään jota ei ole varastossa useita kappaleita, jos tarvitsette tavaraa lähiviikkoina!


Verkkokauppa e-ville.com
  20.10.2017
Makibes DM58 älykello sykemittarilla.

Jo useamman vuoden Villeltä tilanneena,suosittelen,homma toimii kaikinpuolin vuodesta toiseen,ja on Suomalainen Asiakaspalvelu,jolta saa hyvin vastauksia,jos tulee kysyttävää.


Muuttopalvelu Niemi Oy
  19.10.2017
Palvelu todella surkea hajonneen omaisuuden korvaamisessa

Niemen muuttofirma hoiti meidän ulkomaanmuuton kesällä 2017. Polkupyörä oli vaurioitunut matkan varrella ja siitä oli irronnut ja hävinnyt toinen poljin. Olin maksanut erikseen Niemen muuttofirman vakuutuksesta tavaroiden rikkoutumisen varalle. Ensin kun polkupyörän vaurioituminen todettiin alkoi kamppailu, että onko kyseessä Singaporen paikkallisen Classic Move.in virhe vai Niemen muuttopalvelun virhe. Niemeltä sain lupauksen, että hakevat vakuutuksesta korvausta. Ostin itse osat polkupyörään ja vaivan jälkeen löysin korjaajan, joka sai sen korjattua ja saimme omasta toimesta toimivan pyörän. En ole kuulut Niemen muuttopalvelusta mitään ja nyt 4kk myöhemmin en ole saanut penniäkään korvausta. Paikallinen muuttopalvelu lupasi tarjota vaivasta illallisen ravintolassa. Kävimme syömässä, toimitin kuitit ja siitäkään en saanut rahoja takaisin.

En siis valitettavasti voi suositella. Kaikki toimi hyvin siihen saakka, mutta siitä juuri muutossa (ja vielä ylimääräisellä vakuutuksella) maksaa, että joku hoitaa tavarat ehjänä perille. Jos jotain hajoaa (inhimillistä sekin), niin sitten se korvataan, niin että asiakkaalle koituu mahdollisimman vähän vaivaa. Näin ei meidän tapauksessa käynyt.


Foodora
  19.10.2017
Jos haluat jäädä nälkäiseksi

Tilaaminen ei toimi, en saanut ruokaa. 0,5 pistettä siitä että asiakaspalvelussa vastattiin, vaikkei osatukaan auttaa.


Vannetukku.fi
  18.10.2017
Vanhoja renkaita

Kannattaa huomata, että varsinkin ns. merkkirenkaista osa on monta vuotta vanhoja. Tieto on "piilotettu" ilmoitustekstin loppuun muotoon "dot noin XX" joista se XX valmistusvuosi.

Plussaa siitä että renkaita varastossa enemmän kuin monessa muussa paikassa.


Verkkokauppa e-ville.com
  18.10.2017
Palvelu toimii

Hyvää palvelua. Kun tuotteen palautusajan mentyä kerroin osittaisesta pettymyksestä tuotteeseen, hyviteltiin sitä alennuskoodilla. Miinuksena koen jonkun tuotteen oudosti edestakaisin vaihtelevat hinnat. Ja aletuotteen ilmoitettu korkea lähtöhinta, pitääkö paikkansa?


Flesh.fi
  17.10.2017
Flesh.fi

Nykyään on lyhyemmin Flesh.fi.

Vieläkin paras ja laajin Fleshlight valikoima suomessa. Nopea huomaamaton toimitus.


Halpis.fi
  17.10.2017
Vaivaton Tilaus

Hei Kiitokset nopeasta ja vaivattomasta palvelusta. Tilaus luonnistui hienosti. Puhelin tuli jo seuraavana päivänä tilauksesta. Tuote oli tosiaan hyvin pakattu, kuten aiemmissa viesteissä oli todettu. Kaiken kaikkiaan hyvä palvelukokonaisuus. Terveisin Pekka


Scandia Rent
  16.10.2017
Tosi tyytyväinen

Perheyrittäjillä erittäin hyvää,notkea ja ja kursailematonta palvelua.Monia alan yrityksiä käyttäneenä mukavinta asioida Rentillä.


Supersaver.fi
  15.10.2017
Varokaa SUPERSAVERIA

Ostimme mieheni kanssa viime viikolla edulliset suoranlennon lentoliput supersaverin kautta Singaporeen tammikuussa 2018. Huomasin muutaman päivän päästä,että vaikka varaus vaiheessa tarkistin nimet monta kertaa ja kaikki oli oikein jostain syystä maksettuani lentoliput ja saatuani varausvahvistuksen mieheni sukunimi ja etunimi olivat menneet väärinpäin lentolipussa??!Yritin laittaa heti sähköpostia SS:lle ,no heillä ei ole sähköpostia käytössä, soitin hädissäni SSn asiakaspalveluun siellä vastasi puhelimeen joku nainen joka puhui ainoastaan englantia. Pyysin häntä korjaamaan nimet,mutta hän sanoi että heillä ei ole oikeuksia ja sanoivat että lentoyhtiö jonka kautta lennämme ei anna heille lupaa korjata nimiä. Otin välittömästi yhteyttä siihen lentoyhtiöön. Soitettuani lentoyhtiölle minulle kerrottiin että nimen korjaaminen on mahdollista mutta supersaverin pitäisi korjata nimet jos ne ovat väärin koska tämä kyseinen lentoyhtiö ei pysty tekemään niitä korjauksia kun liput on ostettu supersaverin kautta. Puhelun aikana tuli myös ilmi että etunimen ja sukunimen korjaus soittoja on tullut kyseiselle lentoyhtiölle valitettavan paljon ja liput ovat yleensä ostettu SUPERSAVERILTA. Lentoyhtiön virkailija kertoi myös,että supersaverilla on suora puhelinlinja lentoyhtiölle mihin supersaverin asiakaspalvelijat voivat soittaa jotta nämä nimet voidaan korjata,koska näitä tapauksia on paljon!! Mutta jostain syystä supersaver ei suostu näitä korjauksia tekemään..he myös sanoivat että lippua ei voi peruuttaa,elikkä periaatteessa emme myöskään saa rahoja takaisin. haluan kertoa tämän esimerkin sen takia ,että itsekin menin valitsemaan tälläisen halvan välitysfirman ja nyt mahdollisesti joudun ostamaan kokonaan uuden lentolipun. Loppujen lopuksi lipun hinta ei olekaan niin halpa. Elikkä kaikki sujuu niin kauan hyvin kun kaikki on hyvin,mutta kun tulee yksikin pieni virhe tai ongelma asiakas on aina yksin. Supersaverin asiakaspalvelu on alhaisella tasolla ja SUOSITTELEN TARKKAAN HARKITSEMAAN SUPERSAVERIN KÄYTTÖÄ!!!! Varoitan kaikkia jotka varaavat lentojaan sieltä,että lukeekaa ensin muiden ihmisten kokemuksia ja arvosteluja ennen kuin valitsette SUPERSAVERIN. TARKISTAKAA MyÖS hyvin tarkkaan kaikki etunimet ja sukunimet ottakaa kuvakaappaukset kaikista varausvaiheista ja lukekaa kaikki erityisehdot tarkkaan.


Verkkokauppa e-ville.com
  15.10.2017
Takuu asioiden hoito

Ostamani tuote hajosi, rannekello jonka pitäisi kestää. Otin yhteyden Suomen tuotetukeen ja siitä annan kiitoksen että reklaamtiooni vastattiin kohtuullisen ajan kuluessa ja tuotteen vaihto hoidettiin asiallisesti eli takuu toimi niinkuin pitää. Kiitos vielä hyvästä palvelusta.


Matkavaruste.fi
  15.10.2017
Myyvät ei-oota

Kolmatta viikkoo odottelen termosmukia. Ensimmäisen viikon jälkeen piti itse tiedustella, kun toimituksessa ei tapahdu edistystä. Tilaamaani tuotetta ei ollutkaan myynnissä, "tilaus päässyt vahingossa läpi".

Vaihdoin sitten saman hintaiseen mukiin ja pyysin palauttamaan rahat, jos kyseistä mukia ei ole varastossa. Vaihto kuulemma ok. Viikko kuluu taas ja ei taaskaan kuulu mitään, joten piti taas kysellä tilannetta. Vastaus: "tilaamasi muki tulee ensi viikolla varastoomme ja lähetämme sen sitten."

Tämän jälkeen piti jo pistää vähä äkäsempää palautetta. Niin vastauksena tulee, että "haluatteko vielä, että palautamme rahanne tilille vai lähetämmekö mukin ensiviiikolla?"

0,5 pst. JOS muki tulee vielä joskus perille. Suosittelen välttämään kyseisestä verkkokauppaa.
Verkkokauppa e-ville.com
  15.10.2017
Eka kertaa eikä ikinä enää!

Tavarani tulee Suomesta eli 1-3 vrk toimitus luki tilauksessa. Olen odottanut 2 viikkoa ja ei ole saapunut. Lasku tuli Klaarnasta eli sen piti maksaa vaikka tavarat ei ole tullut! V..u mikä huijarit!


Kärkkäinen
  14.10.2017
Toimitus ei oikein

Asun Tampereella ja tilattu paketti toimitettiin Nokialle! Useita viestejä asiakaspalveluun ja kai se sitten lopulta tulee sinne mihin pitikin. Vielä paketti tulematta, kulunut viikko lähettämisestä jo! Verkkosivuilla ei kaikkia toimitusvaihtoehtoja ollut valittavana joita heidän infonsa mukaan piti olla useitakin. En ikinä enää tilaa mitään Kärkkäiseltä.


Zoner Oy
  13.10.2017
Nopea!

Käytin webhotelli.fi palveluita ennen ja kyllästyin niiden jatkuviin katkoksiin ja hitauteen. Tein pitkään vertailuja ja päädyin muutaman nopeustestin perusteella Zonerille. Pyörittelen verkkokauppaa joten nopeus on todella tärkeätä jotta kauppa kävisi.

Enpä olisi uskonut että n. 30 eur lisää vuodessa ja tuotesivu aukeaa 4x nopeammin kuin entisellä tarjoajalla... Taas tuli todettua että halpaa ei vaan kannata ostaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  13.10.2017
Miksi tuhlata rahaa kun halvemmalaki saa

Asiallista kaupantekoa ja luotettavaa semmoista, suosittelen muillekin.


Verkkokauppa.com
  12.10.2017
Pidetään asiakasta tyhmänä

Asiakkaan kysymys: Kuinka kauan kestää saada tuotetta jota ei ole varastossanne?

"Jokaisen tuotteen kohdalla kerrotaan saatavuusaika-arvio. Arvio perustuu tavarantoimittajaltamme saatuun tietoon. Se päivittyy jatkuvasti ja automaattisesti, joten se on aina tarkin saatavilla oleva arvio."

Saatavuusaika-arvio siirtyy automaattisesti joka päivä päivällä eteenpäin ja viikonloppuna enemmän. Liike ei ota selvää eikä kerro asiakkaalle milloin tavara on todellisuudessa tulossa. Kyvyin jo ennen tilaustani sähköpostilla milloin tuotteen saa, ja vastattiin sen lukevan tilaussivulla. Kun rupesi viipymään kysyin uudestaan ja edelleen ilmoitettiin taas päivä joka sivuilla sillä hetkellä luki, eli siitä alkuperäisestä luvatusta päivästä on jo mennyt monta viikkoa eteenpäin. Todennäköisesti en saa tilaamaani koskaan. Älkää tilatko Verkkokaupasta sellaista jota ei varastossaan ole, tai varautukaa kuukausien toimitusaikoihin tai siihen ettei toimiteta.


CDON.COM
  11.10.2017
CDON.COM ja TRETTI.FI myyvät olematonta tavaraa

Tilasin kaksi kertaa saman tuotteen CDON.COM ilta sivuilta, "alihankkija myyjänä" TRETTI.FI, joka on vissiin osa CDON.COM -yritystä) enkä kummallakaan kerralla saanut tuotetta. Tilaus vain peruttiin parin päivän päästä mitään syytä kertomatta. Lisäksi asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin eikä esim. chat toimi. Tuotetta on edelleen www-sivuilla myytävänä vaikka tilaus peruttiin jo kahdesti vaikka tilaukset oli maksettu luottokortilla.

Kannattaa todellakin harkita kahdesti näiden kauppojen käyttöä ainakin mun kokemuksen pohjalta. Itse en kajoa kumpaankaan kauppaan


Tretti Oy
  11.10.2017
TRETTI.FI ja CDON.COM myyvät olematonta tavaraa

Tilasin kaksi kertaa saman tuotteen Tretiltä Cdon.com sivuilta, enkä kummallakaan kerralla saanut tuotetta. Tilaus vain peruttiin parin päivän päästä mitään syytä kertomatta. Lisäksi asiakaspalvelu ei vastaa viesteihin eikä esim. chat toimi. Tuotetta on edelleen www-sivuilla myytävänä vaikka tilaus peruttiin jo kahdesti vaikka tilaukset oli maksettu luottokortilla.

Kannattaa todellakin harkita kahdesti näiden kauppojen käyttöä ainakin mun kokemuksen pohjalta. Itse en kajoa kumpaankaan kauppaan.


Halpis.fi
  11.10.2017
Homma toimi

Puhelimen piti tulla 14 päivän aikana tuli kuitenkin alle viikossa. Pakattu OK ja ystävällinen palvelu.


Verkkokauppa e-ville.com
  11.10.2017
Hyvin toimiva verkkokauppa.

Hyvin toimiva verkkokauppa. Lähetys paketissa parantamisen varaa, saattavat levitä matkalle.


Dustin.fi
  11.10.2017
"Express samana päivänä" kesti useamman päivän

Eivät pysty toimittamaan heidän tarjoamalla aikavälillä ja asiakaspalveluun vastataan kun jaksetaan


Verkkokauppa e-ville.com
  11.10.2017
En luota enää!

Odotin melkein kaksi kuukautta turhaan ja lopuksi myyjä haluaa korvata odotuksen jollain kupongilla ostaa lisää ! haiskahti pyramidilta joten pyysin rahani takaisin ! odotellaan


Nettikulta
  10.10.2017
Nettikulta nopea

En olisi uskonut että kullan myynti voi toimia näin nopeasti :)


Forenom
  09.10.2017
Huono systeemi..

Vuokrattiin kyseiseltä firmalta kämppä. Avainta hakiessa koko toimisto kiinni eikä puhelimeen vastata. Kun vihdoin saadaan asiakaspalvelija kiinni, laittoivat sitten työntekijän toimittamaan avaimen meille. Monen mutkan takana oli avaimen toimitus. Jouduimme odottamaan ulkona lähemmäs tunnin. Kun työntekijältä kysyttiin asiasta, ei tiennyt ollenkaan miten tai minne avaimet normaalisti toimitetaan ja sanoi että meidän avain on varmaan vain unohtunut. Yö saatiin olla rauhassa, seuraavana päivänä asunnossa ramppaa kaikenlaisia ovien ja netin tarkastajia sekä työmiehiä. Yhteenveto: Asioiden selvittely kestää, Tietämättömät työntekijät, Erittäin huono systeemi kaiken kaikkiaan. En suosittele.


Webhotelli.com - Pionnet Oy
  08.10.2017
Välttäkää tätä

Nettisivujen asentaminen tälle palvelimelle oli hyvin hankalaa ja vaatii kikkailua outojen asetusten vuoksi. Asiakaspalvelu on ylimielistä ja puhelinpalvelunumeroon soittaminen törkeän kallista, puhelujen hintaa ei kerrota missään. Kaiken huipuksi kun aloin vaihtamaan palveluntarjoajaa niin tämä kaveri yritti vedättää laskutuksessa ja laskuttaa 80 euroa 8 kuukautta sitten antamistaan asennusohjeista. Välttäkää tätä palveluntarjoajaa viimeiseen asti.


Akkukauppa.com
  08.10.2017
Toimi luvatusti.

Omalla kokemuksellani voin suositella Akkukauppa.com:a. Tilasin akun Samsung J5 puhelimeeni. Kys. akkutyyppi oli tilap. lopussa ja luvattu saapuvaksi heille varastoon n.10 päivässä. Luvatusti akku saapui lähipostiin 12 vrk:n kuluttua. Akku on oikean lainen ja on toiminut moitteetta.


Ink Pistols
  07.10.2017
Pudia ja kourintaa

Kävin joskus ottamassa kuvaa paikan omistajalta. Taukoa piti muutaman otteeseen nyrkin kokoista leimaa tehdessään, tuli aina takaisin pilvestä haiselvalta. Narkkarikavereita juoksee liikeestä sisään ja ulos, takahuoneessa käydään huumekauppaa. Asiasta ei edes yritetä olla hyshys. Saman reissun kruunasi se kun äijän käsi sujahti jalkojeni väliin ”vahingossa”, ja vähän ajan päästä sama käsi olikin jo matkalla paidan sisälle. Oksettavaa käytöstä. Tuli myöskin huomattua epähygieeniset toimintatavat ja tilat. Hemmo kuori uuden neulan, tiputti sen lattialle ja aikoi laittaa sen koneeseen ennen tikkausta, mutta vaadin vaihtamaan uuden.


Verkkokauppa e-ville.com
  07.10.2017
Tuotteet ja toimitus

Tuotteet olleet niin kuin tuoteselostuksessa on kerrottu. Toimitukset tulevat suomivarastolta nopeasti ja muualta niin kuin on luvattu 2-4viik. Tuote palautukset ja korvaukset tai korvaavat tuote toiminut moitteetta. Sähköpostilla asioiminen ei mikään ongelma.


La Chica
  07.10.2017
Geelilakka vai geelikynnet?

Kävin laitamassa geelilakkaa, ja kysyin, onko heillä Shellac tai vastaava kynsilakka, vastaus oli myönteinen. Silti minulle laitettiin geelikerros mun kynsien päälle. Kysyin, miksi tätä laitetaan, ja annoin tehdä, koska se sanoi, että ne toimii näin eikä muuta vaihtoehtoa annettu. Ainut vaihtoehto olisi ollut pyytää työntekijää lopettamaan, ja kohteliaisuuden takia en tehnyt sitä. Nyt kaduttaa!

Olisi pitänyt kysyä multa, haluanko geelikerroksen kynnen päälle vai vain geelilakkaa. Tämä ei ole oikein asikasta kohtaa. En mene enää takaisin.

Asikaspalvelu oli asiallinen ja työntekijä mukava.

Geelikynnet ja geelilakka ovat eri asioita, ja asiakkaan pitää antaa valita. En suosittele tätä paikkaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  06.10.2017
En saanut tilaamaani tuotetta

Haluaisin kirjoittaa kokemukseni tilaamastani tuotteesta, mutta sen puuttuessa kirjoitan vain tästä kauppiaasta jolle ilmeisesti viiden viikon toimitusaika on liikaa pyydetty.

Suosittelen ( pysymään erossa tästä kaupasta! )


Auto Ahonen
  06.10.2017
Säästi meille 2keur

Merkkihuolto olisi halunnut vaihtaa iskunvaimentimet, vaihteiston takatuen ja muutaman muun osan. Kysyttiin AutoAhosen mielipidettä, tehtiin vain heidän suosittelemansa korjaukset. Näitä muita korjaustoimenpiteitä ei nyt vuosia myöhemmin vieläkään ole tarvinnut tehdä.

Muutenkin toiminta on ollut rehellistä ja työn jälki hyvää, seurauksena onkin ollut monen vuoden asiakassuhde.


INT2000
  06.10.2017
Sain tarpeekseni!

Nyt minulle riitti! Vuosikausia olen kärsinyt ongelmista ja huonosta asiakaspalvelusta vain siksi,että heillä toimi sähköpostilista. Tai toimi vuodesta 2013 alkaen viime kesään asti. Sitten homma stoppasi eikä asiakaspalvelu ole saanut asiaa enää kuntoon. Tuessa tuntuu olevan töissä paikallinen päiväkoti, koska ei omata minkäänlaista ymmärrystä palveluntarjoajan itsensä aiheuttamaa ongelmaa kohtaan. Joka kerta viestiin vastaa joku toinen tukihenkilö ja pitkä kirjeenvaihtohistoria pitää jokaiselle toimittaa erikseen (lähetetty kuitenkin aina tuen sähköpostiosoitteeseen). Luojan kiitos, olin sähköpostini hoitanut Elisan office365 -palvelun kautta ja varayhteydetkin muuta reittiä. Muuten olisi liiketoiminta vaikeutunut monasti viikoiksi.

Lähtölaskenta alkoi itse asiassa jo viime keväänä, kun yhtä äkkiä liikenne kasvoi 100-kertaiseksi. Liikenne tukki sivustoni ja varasi kaistaa muistaakseni 20 Gt asti. Syynä jokin ihme luuppi 404 ja 301 virheilmoituksissa, joka tuntui johtavan erään Intin asiakkaan domainiin. Minkäänlaista ilmoitusta en saanut, vaikka ongelma hävisi kevään aikana. Minut oli nimittäin syylistetty tuon ongelman aiheuttajaksi, vaikka sivustolla ei tehty mitään muutoksia.

Mutta joo, nyt on palvelu onneksi irtisanottu ja toivon asioiden hoituvan paremmin uudella palveluntarjoajalla.


Rentalcars.com
  05.10.2017
Älä varaa/maksa autoa etukäteen

Rentalcarsin kautta varattu kesän/syksyn 2017 aikana kahteen kertaan auto. Kummallakaan kerralla ei ole saatu autoa joka varattu etukäteen vaan jouduttu tyytymään "vastaavaan" malliin samassa kokoluokassa. Toisella kerralla vuokraamo (alamo) suosui antamaan tilalle vastaavan mallin(seuraavasta autoluokasta) samaan hintaan. Totuus valkeni luottokorttilaskun saapuessa. Maksoin kummiskin autoluokan korotuksesta saman verran kun alkuperäisen auton hinta oli! Tuplahinta siis. No toki asia selvisi omaksi harmiksi sopimuspaperi jälkikäteen luettua. Olisi kiva kyllä voida luottaa vuokraamoon. Oppirahat maksettu. En siis suosittele varaamaan/maksamaan autoa etukäteen vaan kävele tiskille kyselemään vaikka jonoa olisi. Jos et saa sitä mitä haluat mene seuraavaan vuokraamoon. Et silloin ole jumissa vuokraamon kanssa johon olet tehnyt varauksen ja maksanut jo jotain. Autoja kyllä riittää.


Tilitoimisto Nordic C-Management
  05.10.2017
Erittäin positiivinen kokemus!

Meillä on erinomaiset kokemukset yrityksestä, itse vaihdoimme lopputalvesta/ alkukeväällä 2017 tilitoimistojen kiireellisempään aikaan ja saimme erittäin hyvää palvelua. Koko ajan meille on ollut aikaa niin tapaamisiin kuin yhteidenottoihin muutoinkin, ilman että kaikesta laskutettaisiin. Korjasivat myös edellisen tilitoimiston kaikki virheet jolloin säästimme pitkän pennin! Meillä on sähköinen kirjanpito mutta silti on mukavaa pistäytyä siellä kun tuntee aina itsensä tervetulleeksi! Olen myös saanut paljon neuvoa miten säästää eri kustannuksissa, jopa kirjanpidon osalta! Ei "mummotilitoimisto" jossa vaan kiukutellaan vaan auttava, osaava ja erittäin mukava porukka jonka kanssa asioida! Voin suositella erittäin lämpimästi!


Cloud City Oy
  05.10.2017
Erittäin hyvä

Useamman webhotellin kokemuksella voin antaa täydet 5/5 Cloudcityn palvelusta. Erityisen tyytyväinen olen hallintapalvelun helppouteen. Uuden webhotellin tilaaminen onnistuu muutamalla klikkauksella ja on samantien käyttövalmis. Tämä säästää aikaa eikä tarvitse odotella, että tilaus käsitellään.


Koirahoitola rixu
  05.10.2017
Ei ikinä enää sinne!!!!

Koiramme oli siellä viikon. Koiraa oli selkeästi lyöty päähän, koska pelkäsi nopeaa käden liikettä ja painui matalaksi kun koitti päätä paijata. Koira oli laihtunut todella paljon ja päkiijöistä päätellen oli ollut koko ajan pelkästään sisällä, päkijät oli kuluneet täysin sileiksi ja kiiltäviksi. Aivan kamala paikka.


Vannetukku.fi
  04.10.2017
AUDI A8 kesäkumit...

ostin viime keväänä audiin leveät ja matalat linglongit.niissä oli hinta /laatu- suhdekohdillaan , eikä ajopuolessakaan ollut mitään valittamista.suosittelen muillekin,palvelu ja toimitus hyvää.


Power
  04.10.2017
Maailman huonoin kauppa

Ostin läppärin, tulin kotiin ja avasin pakkauksen. Silloin näin he laittoivat vanha, käytätty tietokone pakkaukseen. Älkää ostako mitään sieltä.


Suomi24 Treffit
  04.10.2017
Pieniä teknisiä puutteita mutta muuten toimiva treffipalsta

Suomi24:n treffeillä haetaan vähemmän tositarkoituksella seuraa kuin esim. Happypancakessa, mutta kyllä sielläkin on laidasta laitaan.

Liittyminen on ilmaista, ja viestitelläkin voi ilmaiseksi, rajana on kolme viestiketjua vuorokaudessa. Ostamalla ns. plus-paketin raja nousee käytännössä rajoittamattomaksi. Hinta vaihtelee paketin keston mukaan. Muita etuja ovat erilaiset tilastotiedot ja listaukset sekä mahdollisuus lukea yli kuukauden vanhoja viestejä.

Tietokoneen selaimella palstaa käytettäessä viestien lukeminen ja kirjoittaminen sujuvat ongelmitta. Pientä harmia aiheuttaa, että selainistunnossa on jokin aikakatkaisu eli jos ei räpyttele vähän väliä, järjestelmä heittää ulos ja joutuu kirjautumaan uudestaan – ja saattaa se heittää ulos, vaikka olisi räpytellyt. Moni käyttäjä ei viitsikään kirjautua itse ulos, vaan jättää uloskirjaamisen sivuston hommaksi.

En tiedä, seuraako tuosta vai mistä erittäin ärsyttävä seikka, ettei läsnäoloa osoittava vihreä täplä ole luotettava. Monesti on nimittäin minulle käynyt, että olen viestinäkymässä räpytellyt eri viestiketjujen kesken varmistaakseni, että jonkin tietyn keskustelijan valo tosiaan palaa eli hänen pitäisi olla linjalla. Kirjoitan hänelle viestin ja heti kun painan lähetyspainiketta, valo sammuu, aivan kuin toinen ei olisikaan ollut linjalla.

Toinen läsnöolosta kertovaa valoon liittyvä ilmiö on, että valo vaihtuu, kun vaihdan viestinäkymässä viestiketjusta toiseen.

Uusi ilmiö on, että valo palaa, viestit merkitään luetuiksi, mutta niihin ei koskaan vastata. Tietysti kyseeseen voi tulla ihminen, joka on joko äärimmäisen ujo tai jolla ei ole käytöstapoja vastata edes jotain, mutta toisinaan sitä pohtii, onkohan siellä ihmistä lainkaan, vaan jokin botti.

Tietokoneen selaimen lisäksi olen käyttänyt palstaa Applen Iluuri-puhelimen Safari-selaimella. Käyttökokemus ei ole ollut huikaiseva varsinkaan viestien kirjoittamisen osalta. Viestintähän on koko palstan keskeisin toiminto. Loppukesällä viestettely kävi mahdottomaksi, kun kirjoituskursori piti jokaisen kirjaimen näppäilyn jälkeen monen sekunnin välkyntätuokion. Googlasin tuota ilmiötä ja kyseessä lienee ollut, että palstan tekstikenttiä ei ollut koodattu html-standardin mukaisesti lomakkeelle. Sittemmin Suomi24 näyttää korjanneen vian eli tekstin kirjoittaminen toimii taas normaalisti. Tosin viestikenttä on edelleen yhtä pieni.


Vvebhotellit.com
  04.10.2017
Täysin susi

Eivät vastaa tukiposteihin, mistä syystä esim. suljettuja tilejä ei saa millään auki. Koitapa siirtää tilit pois täältä, ei muuten onnistu. Koko palvelu on muuttunut vitsiksi.


Parturi-Kampaamo Smart Look
  03.10.2017
Ensimmäinen ja viimeinen kerta!!!

Ensimmäinen ja viimeinen kerta!!!


Megalon Sport
  03.10.2017
Nopea mutta huolimaton...

Tilaukseni tuli nopeasti (2-3 arkipäivää) toiselle puolelle suomea ja siitä plussat. Mutta toimitettu kaukalopallomaila oli väärää jäykkyyttä ja väärän kätinen (Left oli tilattu ja luki lapussa mutta pakeissa oli right).

Tilauksen mukana tullut lappu kyllä ilmoitti että tuote on oikea. Otettuani yhteyttä ilmoittivat että ottavat selvää tilauksesta ja soittavat myöhemmin. Muutaman tunnin jälkeen soittivat takaisin ja sanoivat että oikea tuote lähtee tulemaan seuraavana päivänä mutta ei mitään hyvityksiä eikä edes pahoitteluja tullut asiakaspalvelusta.


Verkkokauppa e-ville.com
  01.10.2017
Hyvääkin asiakaspalvelua

E-ville verkkokaupan tuotevalikoima on laaja -olisiko amatöörille hieman liiankin laaja.

Tuotteet eivät sijaitse aina loogisesti sivuilla. Jos haet kännykkälaturia, saat näkyviin toki kaiken mahdollisen muun osittain kännyköihin liittyvän lisäksi muutaman myynnissä olevan laturinkin.

Kysyin käykö Lumian tai Huawein kännykän laturi iPhone 6:n. Sain vastauksen, että kyllä e-ville myy lightning-laturia/kaapelia. Amatööri päätteli, että tuo vastaus tarkoitti, että Lumia/Huawei -laturit käyvät iPhoneen. Ei käy. Asiakaspalvelu pahoitteli epäselvää vastausta, muuta ei vastannut kysymykseeni.

Uskon, että e-villen asiakaspalvelulla on halua palvella asiakkaita hyvin!! Pientä tarkkuutta kiitos.

Toimitusajat on ilmaistu hienon väljästi: 2-4 viikkoa. Pari kertaa on mennyt yli 4 viikkoa. Kyllä he korvaavat viivytyksen parilla eurolla. Tärkeämpää olisi JO TILAUSVAIHEESSA kertoa toimitusaika. Voisi sitten päättää, onko aikaa odottaa. Jahka nämä asiat tulee kuntoon, palvelu on bueno.


Finink.com
  01.10.2017
Onko uusiomusteessanne jotain vikaa?

Jouduin lähettämään tulostimeni huonon jäljen takia takuuhuoltoon. Laitteen palautuksen yhteyteen oli liitetty kirje, jossa sanottiin, että takuu ei koske enää laitettani, jos edelleen käytän uusiomusteita tai uusiopatruunoita, kumpia ne nyt sitten ovatkaan. Laitteeni on Cannon Pixma MG6650 ja olen aina ostanut musteeni teiltä, tosin joskus jopa alkuperäisenäkin.Miten on? Uskalsin kirjoittaa arveluni tässä muodossa, koska en tiedä musteen valmistajaa. Teidän tulee mielestäni tässä tilanteessa ilmoittaa valmistaja. Viittaan alempana olevaan " Luithan nämä kohdat". Minusta verkkokaupan tulee ottaa huomioon tavaran laatu, myös omin kokemuksin. Siinä teille purtavaa.