Viimeiset 100 arvosteluaVuosaaren ATK
  22.02.2018
Rikkoi korjausarviointiinlähetetyt laitteet, eikä korvannut.

Rikkoi korjausarviointiinlähetetyt laitteet, otti maksua tarkistuksesta, eikä korvannut tekemäänsä vahinkoa.


Halpis.fi
  21.02.2018
Sovitusta pidettiin kiinni, palvelu nopeaa

Tilasin tabletin, tuote saapui nopeammin mitä luvattiin ja sitä ei tänä päivänä usein näe. Asiointi verkkokaupassa yllättävän simppeliä ja voin suositella Halpista muillekin.


Mytrendyphone
  20.02.2018
Tilaus meni hyvin, hiukan kesti

Pakko laittaa ok-palautettakin firmasta. Tilasin läppäriin akun, vaikka olin lukenut kauhutarinoita netistä. Hinta oli noin kolmasosa kaikkiin muihin firmoihin verrattuna vielä postikulujen jälkeenkin! Viikko meni odotellessa ja putosin melkein tuolilta, kun akku oli se, mikä pitikin ja näyttää vielä toimivan moitteettomasti. Tänä päivänä viikko on pitkä toimitusaika, mutta kyllä tällä hinnalla mieluusti sen ajan jaksaa odotella. Vanha tietokoneen rousku sai uuden elämän erittäin halvalla.


Petäys Resort
  20.02.2018
Odotan kesää

Katsotaan miten Petäys huomio veneillä tulevat asiakkaat kesällä 2018. Odotan innolla!!! Toivottavasti laituri maksu ei ole 20euroa vuorokaudelta.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  18.02.2018
Ei takuuta, huono asiakaspalvelu

Tuote luvattiin Suomen varastosta viikon toimitusajalla. Tuli kuukauden päästä kiinasta. rikkinäisen tuotteen tilalle ei saa uutta eikä ole takuuta. älä missään nimessä osta täältä. Täysin huijari yritys


Mustekasetti.com
  17.02.2018
Samsung värikasetti

Tilasin musta-valkokasetin, toimitus oli nopea. Kaksi kasettia tuli hinnalla, joka oli noin puolet alkuperäisen hinnasta. Toimitus ja hinta hyvä, mutta kasetissa riitti muste kunnolla vain pariin kymmeneen tulosteeseen luvatun 1500 sijaan. Että sellainen kokemus, taitavat yleensä nämä kaikki kierrätyskasetit olla samaa humpuukia.


Gigantti
  17.02.2018
Pesevät kätensä

Ostin Gigantista syksyllä 2017 OLED television ja kysyin myyjältä onko kuvan kiinnipalamisesta vaaraa. Myyjä vastasi ettei vaaraa kuvan kiinnipalamisesta olisi, joten uskalsin ostaa TVn. 4kk myöhemmin huomasin alkanutta kiinnipalamista. Gigantti ei suostunut auttamaan eikä vaihtamaan tuotetta toiseen, vaikka ostamani tuote ei vastannut luvattua. He käskivät olemaan yhteydessä valmistajaa, koska voimassa oleva takuu on valmistajan antama ja Gigantilla on oikeus yrittää ensisiajaisesti tuotteen korjaamista. No olen nyt sopinut valmistajan kanssa, että jahka saan hommattua korvaavan kuvaruudun niin TV lähtee takuu huoltoon. Olen tehnyt tilanne päivityksiä Gigantin tuotesivulle, jotta muut ihmiset tietäisivät ongelmasta ja miten sen hoitaminen edistyy. Olen nyt neljä kertaa yrittänyt kommenteissa kertoa miten asian hoito Gigantin kanssa on mennyt niin kommenttini on joka kerta hylätty. Viestini ovat olleet siististi kirjoitettuja niin ulkoasultaan kuin sisällöltäänkin. Ilmeisesti Gigantti ei vaan halua ihmisten tietävän, että heilläkin voi olla tyytymättömiä asiakkaita. Vaikuttaahan se myyntiin.

Gigantista saa varmasti hyvää tavaraa ja ehkä myös hyvää asiakaspalvelua, vaikka itse olen joutunut pettymään jo muutamia kertoja. En kyllä itse enää aio heillä asioida.


Direct123
  16.02.2018
Tosi tyytyväinen

TIlasin muutama kodinkonetta ja olen tosi tyytyväinen.


Game House
  15.02.2018
Vakioasiakas

Olen tilannut täältä pelini monta vuotta ja aina on mennyt oikein hyvin. Sen muutaman kerran, kun asiakaspalveluun on tarvinnut olla yhteydessä, on aina palveltu mallikkaasti.


Verkkokauppa e-ville.com
  15.02.2018
Hyvä suomalaiseksi verkkokaupaksi

E-ville on omassa luokassaan (toistaiseksi) kun laitetaan viivalle suomalaiset verkkokaupat, mm. toimitus sujui ja pysyi aikataulussa.

Tosin muut suomalaiset verkkokaupat ovat todella ala-arvoisia joten tässä suhteessa ne antavat tasoitusta.

Miinusta ylihinnoittelusta kun vertaa mm eurooppalaisiin nettikauppoihin, mutta mikäpä Suomessa olisi halpaa?


Verkkokauppa e-ville.com
  14.02.2018
Pelituoli

Tilasin ennen joulua pelituolin. Toimitusaika venähti päivällä yli, mutta tuote on sitä mitä luvattiin, ja chat asiakaspalvelu toimi loistavasti. Suosittelen!


CDON.COM
  12.02.2018
Kolmen viikon toimitus ajalla väärä tuote

Tilasin rannekellon. Kello tuli lähes kolmen viikon kuluttua tilauksesta Paketissa oli vain täysin erimerkkinen ja toiminnoiltaankin täysin erilainen kello, jonka tilasin. Tein reklamaation cdon:lle. CDON.COM facebooksivuilla kertovat, että kestää 0,5-3 viikkoa, että reklamaatio otetaan käsittelyyn. Kuulemma jonoa reklamaatioiden/palautusten käsittelyssä.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  12.02.2018
PS4 ohjain

Huonot puolet: Ostin kyseisetä verkkokaupasta uuden PS4 ohjaimen, kesti parisen viikkoa saapua. Saapui ohuessa kuplamuovikirjekuoressa käytetty ja rikkinäinen ohjain. Naarmuja joka puolella, likainen, yksi moottori irrallaan sisällä ja R2 nappi ei toimi. Tein RMA-pyynnön heidän sivuiltaan, enkä saanut mitään vastausta moneen päivään kunnes otin yhteyttä heihin s-postilla. Palautus ja vaihto uuteen 14 päivän sisällä ja toimitus omalla kustannuksella Luxemburgiin ei oikein kiinnostanut, kun ei tiedä mitä tilalle toimittavat. Toinen vaihtoehto on palauttaa rikkinäinen tuote Luxemburgiin omalla kustannuksella (n. 20e) ja he palauttavat rahat 48e tilille joskus, sekä saisin "2lk kirjemaksua takiasin seuravaa tilausta varten lahjakorttina", en tule ikinä tilaamaan heiltä mitään, niin ihan arvoton minulle. Pitää varmaan itse korjata tämä sitten. Ja erimielisyyksiin sovelletaan Hong Kongin lakia. En todellakaan suosittele kenellekään tätä kauppaa.

Hyvät puolet:


Avaruus.net
  12.02.2018
Peruskäyttöön hyvä

Olen useamman vuoden käyttänyt avaruus 1 lähinnä sähköpostin "kääntämiseen". Mielestäni ollut hyvä hinta / laatu -suhde.


Mobiilitukku.fi
  09.02.2018
Loistavaa palvelua, Mobiilitukku!

Löysin Mobiilitukun ihan puolivahingossa netistä, kun googlasin sanalla Samsung...lompakkokotelot. Valikoima oli tosi hyvä ja löysin juuri sen kotelon, mitä olin etsinyt pitkän aikaa. Netissä maksaminen sujui helposti ja sähköpostiini tuli tilausvahvistus ja päivää myöhemmin ilmoitus, että tuote on postissa. Tilasin kotelon toissapäivänä ja tänään se oli jo tullut postiluukustani kotiin. Plussat siitä myös, että te suomalaiset miehet olette perustaneet tämän firman. Ja vielä Joensuussa, joka on tuttu kaupunki myös minulle. Suosittelen verkkokauppaani tutuilleni tilaisuuden tullen ja varmasti käytän palvelujanne myös myöhemmin. Kiitos!!


Verkkokauppa e-ville.com
  08.02.2018
+++

Toimitus kesti kamerassa yllättävän kauan, mutta tuote minkä tilasin oli se mitä luvattiin++


Mytrendyphone
  08.02.2018
Surkeaa toimintaa.

Todella hidas palvelu ja huonoa asiakaspalvelua, joutuu viikkotolkulla odottamaan korjausta ja tuotteen saaminen takaisin tuntuu kestävän normaalia kauemmin, no ehkä se ei ole niiden vika ainakaan kokonaan. En voi kyllä suositella ko. yritystä kenellekään.


Urakkamaailma.fi
  08.02.2018
VAROKAA NÄITÄ KUSETTAJIA

#WARNING# Olen varovainen näiden huijareiden kanssa. Yrittävät esittää ulospäin itsestään parasta laillista ja periatteitaan hyvästä rakennustavasta ja käytännöistä ym.... Ovat itse juuri päinvastaisia omissa toiminnoissaan, sopimuksissaan, laskutuksissaan erityisesti ehdoissaan sopimuksia tehdessään ja hyväksyessään mielivaltaisesti, kilpailulainsäädännön vastaisesti, rajoittaen vapaata kilpailemista ja vääristämällä markkinoita ja vapaata kilpailua, eriarvoistamalla valitsemillaan yrittäjillä. Ja kun joudut riitelemään heidän kanssaan, sinut välittömästi suljetaan pois estämällä urakkatarjoukset, ja lopulta potkivat sivustoiltaan pois. Ja päätökset ja perustelut mielivaltaisia, omia etuja puolueellisesti edistäen. Ja laskuttavat olemattomia ja perusteettomia/perusteettomasti laskujaan. Kun riitautat ne, alkaa helvetti. Uhkailevat kaikella mahdollisella. Yrittävät laittomia trattoja saada niskaanne, laittomilla perintätoimilla ym... Ja kun yrität saada perusteet ja tiedot näille toimille et niitä saa eikä heidän perintätoimistokaan kun osoitat heille että kysessä laiton toimi. Taistelkaa oikeuksienne puolesta ja tuokaa muutkin julkisesti mätä firma ja sivusto toimintoineen asiakkaiden tietoisuuteen. Kyllä tämä julkinen paikka hoitaa ´tehtävänsä aikanaan kunhan uskallatte ihmiset avautua kokemuksistanne ja kohtelustanne. NIMIMERKILLÄ TÄMÄN KAIKEN KOKENEENA


Clamos.net
  08.02.2018
Päivitetty palaute

Nyt on pakko laittaa hyvästä kokemuksesta vaikka näitä ei usein tule kirjoiteltua. Tilasin tosiaan tästä puljusta vuonna 2016 ja tilauksessa meni kaikki mönkään mitä nyt voi kuvitella (aiempi palaute tässä viestiketjussa aiemmin..). Kirjoitin tänne puskaradioon silloin tulikivenkatkuisen kirjoituksen. :D Edellispäivänä tilasin uudelleen siksi, että Clamosilla tuote oli oikeasti tosi paljon halvempi kuin kenelläkään muulla ja halusin Joe Blascon meikkivoiteen. Ja mitä helvettiä!! Tuote tuli tilaajalahjan kanssa tänään! Ovat parantaneet siis huomattavasti asiakaspalvelua, toimitusaikaa ja pakkausta. Kerrankin joku on ottanut palautteesta vaarin ja kehittänyt palvelua! Hienoa! Periaatteesta kannatan suomalaista, joten jos pitävät tämän tason, minusta tulee uudelleen vakioasiakas.


Kodin1
  07.02.2018
pettynyt

ÄLKÄÄ TILATKO KODIN1:STÄ!! Mietin loppuvuodesta 2017 että uskallankohan tilata Kodin1:stä sohvapöytää, kun osa oli antanut huonoa palautetta että esim etukäteen maksun jälkeen tuote ei ole tullutkaan. Tein siis niin että otin laskulle jolloin mun ei tarvitsisi pyytää rahoja takaisin. Noh, tuote tuli kyllä mutta nyt tiedän miksi ÄLKÄÄ KOSKAAN TILATKO KODIN1STÄ!. Ihmettelin miksi sain maksuvaatimuksen Svea perinnältä, jossa oli pöydän hinta + 10,43€ maksukehotushintaa. Laitoin viestiä että laskua ei ole tullut (tiedän koska laitetaan joka ainoa kirje pöydälle kunnes tarkistetaan ne mainoksiksi)

Esim Elisalla ne laskun tulematta jättämisestä korvasi mun maksuvaatimuksen. No, sain viestin Svealta että ne ei korvaa mitään, koska muka ovat lähettäneet laskun ja huomautuskirjeen(viimeksi mainitun posti virheellisesti laittoi vanhaan kämppääni). En oo siis saanut kumpaakaan, pelkän maksuvaatimuksen. Nyt tiedän miksi tuolta en tilaa enää ikinä. Syyttivät postia / sitä ettei uusi asukas vienyt kuorta takaisin postiin. Ihanku se olis hänen vika...


Halvat Hinnat verkkokauppa
  07.02.2018
Edullinen lisäboksi HD DVB-T2 digiviritin

Lähetys tuli Hong Kongista. Tilaus 22.1 nouto postista 7.2 eli 17 pv:ä. Tilaukseen oli laitettu noutopaikaksi paikallinen K-kauppa. Noutopaikan vaihtuminen oli ainoa miinus, jos sitä voi miinukseksi sanoa.


Mobiilitukku.fi
  07.02.2018
Mobiilitukku

Aivan ylivoimaista palvelua. Chatin kautta minulle suositeltiin juuri niitä tuotteita joita olin etsimässä, toimitus tuli 2 päivässä ja tuotteet olivat ominaisuuksiltaan juuri sitä mitä halusin. Asiakaspalvelu huippuluokkaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  06.02.2018
Palvelu, yhteydenpito huippua

E-villen palvelu ja yhteydenpito aivan mahtavan hienoa. Kaikki kaupat onnistuneet hienosti ja jos jotain ongelmia ollut ne on ratkaistu e-villen puolelta. Asiakaspalvelu ystävällistä ja ymmärtäväistä. Kaukaa tilatessa joskus jotain voi olla rikki vaikka hyvin ovat pakattu. Kaksi tuotetta jotka tilasin eivät toimineet ja molemmilla kerroilla minulle annettiin uusi tuote tilalle. Toinen oli puhelin joka tehdas kunnostettu ja yksi virtapankki ei toiminut. Kuitenkin lähes kaikki toimineet hienosti. Vuosia ollut e-villen asiakas ja aina kokemus ollut hieno. Tuotteethan on hinnaltaan halpoja ja siihen nähden laadukkaita. En ole kertaakaaan kokenut ettei minua olisi palveltu ja asiakkaana arvostettu. Voi tuntua yli kehumiselta, mutta tälläisia liikkeitä ei vaan ole juurikaan. E-ville toimii asiakkaan parhaaksi. Kiitos kaikesta palvelusta. Hienoa että voi ostaa ulkomailta ja saa Suomenkielistä palvelua. +++


Gym voimapuoti
  06.02.2018
Pelannut mulla

Useammanvuoden olen nettiasiakkaana ollut. Kerran olen joutunut tuotetta odottamaan reilu kolmeviikkoa, muuten on ollut viikonsisällä paketti postissa.


Verkkokauppa e-ville.com
  06.02.2018
Kiinakamaa helposti ja turvallisesti.

Mielestäni hyvä palvelu. En ikinä jaksa tilata ebaystä hankalan maksun ja toimitusaikojen takia. Kokeilin evilleä ensimmäistä kertaa kuukausi sitten ja tuote tuli ajoissa ja tuote myös vastasi odotuksiani. Suosittelin kaverille ja sama tarina heillä.


Travellink
  06.02.2018
Travellink: saat mitä et tilannut

Huomaa, että yhtiö pyrkii tekemään tuloksen toimilla, joita asiakas ei kaipaa!

Tutkin kotimaan lentoja Momondosta, aiempaan tapaan. Muilla käyttämilläni välittäjillä ei ole ilmennyt seuraavia ongelmia. Valitsemani lentojen hinnat eivät vastanneet sitä hintaa, jonka Momondon suodatin ilmoitti. Tämähän on vain teknistä kikkailua, kun muut kulut piilotetaan niin, ettei Momondon suodatin niitä hoksaa.

Hämmästyin, kun Danske Bank puuttui verkkomaksuvaihtoehdoista. Mitä!? Yksi yleisin pankki Suomessa! Silloin jo mietin, että tähän täytyy olla erityinen syy: ja selvisihän se. Kun sivu palaa viimein muutaman minuutin päästä takaisin maksuvaihtoehtonäkymään, on se vaihtanut kohdallani (kuten aiemmillakin kommentoijilla) paluulennon päivämäärän. Lisäksi käyttämänsä maksunvälittäjä Trustlyn sivuston suomen kieli on virheitä täynnä: tämä kertoo jo paljon ja olisi kannattanut lopettaa eteneminen jo siinä kohtaa.

No jatkat siitä, mutta varauksesi onkin muuttunut, kätevää, ja varauksen tehtyäsi huomaat asian. (varminta aiheuttaa harmia asiakkaalle on matkustuspäivän vaihtuminen, kellonaika ei välttämättä ole niin iso juttu kaikille)

Asiakaspalveluun jonotat ja sinua veloitetaan 10e mitätöinnistä (siis molemmat lennot, vaikka vain toinen olisi virheellinen) ja lisäksi 10e palvelumaksua päälle. Siis kun lippujen hintaan sisällytettiin jo yksi palvelumaksu, jota ei Momondossa nähnyt! Annoin palautetta, peruuttaa varaukseni ja maksoin 20e. Heti perään varasin halvemmalla toisesta välityksestä matkani.

Tuin siis Travellinkin asiakasta harhauttavaa toimintaa 20 eurolla. Tämä kaikki, jotta pääsen kertomaan kokemukseni Teille, sekä kuluttajansuoja-viranomaiselle. Mikäli yhtiö olisi tarjonnut ilmaista mitätöintiä tai muuta asianmukaista kompensointia, asia olisi ollut puolestani siinä. Arvostelun 0,5 tähteä annan siitä, että puhelinpalvelu kuitenkin oli oikeasti olemassa.

Matkustan nyt täsmälleen samoilla Finnairin lennoilla, kuin alunperin suunnittelinkin. Tsemppiä teille, ketkä olette yhtiön palveluksessa.


Verkkokauppa e-ville.com
  06.02.2018
Koulutuspanta

Panta ei toiminut joeten palautin sen toiveenani, että se korjataan tai vaihdetaan uuteen. Sama panta tuli takaisin korjaamattomana. Sen jälkeen lahetetty takaisin ja nodettu uudelleen sama panta toimimattomana. Takuu ei ilmeisesti toimi ollenkaan.


Wepardi
  06.02.2018
Uudet koreat kuoret, alla sama vanha ***

"INT2000 on nyt Wepardi

Kyllästynyt odotteluun? Enää ei tarvitse odotella, sillä Safarin nopein on saapunut. "

Toden totta, tämä lause pitää paikkansa - nimittäin laskujen ja erityisesti perintälaskujen (aiheettomista laskuista) perille toimitus on edelleen yhtä nopeaa kuin INT2000:nkin aikana. Ja vain ja ainoastaan niiden osalta. Muutoin palvelu on yhtä surkeaa ja naurettavaa, kuin INT2000:n nimenkin alla. En ymmärrä, miksei vuosienkaan jälkeen INT2000 eikun Retardi eikun Wepardi ole saanut asiakkaidensa laskutusta kuntoon. Vai onko niin, että Retardin kassavaje on edelleen sitä luokkaa jotta täytyy yrittää laskuttaa olemattomista ja irtisanotuista palveluista. Noh, tuo olkoon ns. retorinen kysymys sillä kaikkihan näkee netin yritystietopalveluista, mihin suuntaan firman talous on menossa.

Lukekaa kuulkaa aiempia INT2000:a koskevia palautteita mm. Puskaradiosta, niin näette millainen puhallusfirma on kyseessä.


Tattoo Studio Black Arts
  06.02.2018
Täyttä huojausta

Täyttä sontaa saa kuvat todella surkeita ja töhrysiä, kuittia ei saa ja käteisellä pitää maksaa Olihan sillä isot meijerit


Verkkokauppa e-ville.com
  05.02.2018
Vähän huijattu olo

ostin Oukitel K5 5.7" Android 7 -puhelin ennakko myyntinä 124,95 10.1-2019 puhelin ei ole vielä tullut ja nyt ko puhelinta kaupataan 114.95 on vähän huijattu olo käsitin että kun ostaa ennakko myynnistä niin saa edullisemmin,Paskat kaupat tuli tehtyä


Halvat Hinnat verkkokauppa
  05.02.2018
Epämiellyttäviä kokemuksia

Tilasin ulkoisen ulkoisen kovalevyn. Toimitusaika oli lähes 2 viikkoa, tuote tuli Hong Kongista. Tuotteen matkaseikkailua ei päässyt seuraamaa lupauksesta huolimatta. Tuote osoittautui kelvottamaksi. Alusta alkaen alkoi silloin tällöin kuulua kummallista naksutusta ja käyttöjärjatelmä hukkasi levyn. Kun poistin levyn ja kytkin uudelleen, ilmeni, että levylle oli tullut bad sectoreita ja tiedostoja kadonnut/vaurioitunet. Olen nyt neljä kertaa korjannut levyä chkdsk.ohjelmalla (cmd.exe Windows 10:ssä) ja päätin vaatia tilalle virheettömän tuotteen tai rahat takaisin. Kotisivuilla ei ole ohjeita reklamaatiota ja palauttamista varten. Yritin tarjotun firman palautesivun kautta, mutta tuli ilmoitus, ettei minulla ole postinlähetysoikeutta sinne. Kotisivulta löytyy puhelinnumero, johon soitto maksaa lähes euron/minuutti. Yritän huomenna sinne. Jos asia hoituu joustavasti, olen valmis korjaamaan antamaani arvosanaa. Mainitsemiani puutteita toimituksessa se ei tietysti korvaa.


Halpis.fi
  04.02.2018
Suosittelen

Vastaa nopeasti viesteihin ja nopea toimitus. Kiitos teille!


Liskogalleria
  03.02.2018
En suosittele liskogalleriaa - amatöörimäistä touhua !!’

Kävin ottamassa ranteeseeni pienen sydämen - omisajan mielestä tämä ol niin pieni juttu että sen voisi tehdä harjoittelija. Näin tehtiin. Harjoittelijan toimintaa ei valvottu ollenkaan - hän laittoi minut satulatuolille istumaan jossa oli pyörät - pyörryin ja lensin lattialle pitkin pituuttani. Sen jälkeen kun ikuinen kuva oli ranteessani paikan omistaja tuli toteamaan tuloksen - kuva oli laitettu ranteeseeni väärin ja nyt kuva venyi epätasaisesti kun ranteeni oli normaalissa lepoasennossa. EIKÖ TÄLLAISET ASIAT PITÄISI TARKISTAA ENNEN KUIN HARJOITTELIJA KÄYNNISTÄÄ KONEEN. Aivan ala-arvoista ja täysin amatöörimäistä toimintaa.


Matkavaruste.fi
  02.02.2018
Nopeaa, ystävällistä palvelua

Tilasin Matkavarusteesta laukun. Tuote oli heti noudettavissa. Selkeä info aukioloajoista napsahti sähköpostiin ja kävin noutamassa laukun. Paikanpäällä asiointi sujui nopeasti ja palvelu oli ystävällistä, siksi viisi tähteä. Suosittelen.


Bluebiit
  01.02.2018
Toimitus tilausta seuraavana päivänä!

Ostin 31.1. Bluebiitin verkkokaupasta Powercard- varavirtalähteen. Osto sujui mutkattomasti jonka jälkeen sain heti tilausvahvistuksen ja hieman myöhemmin samana päivänä ilmoituksen että tilaukseni on lähtenyt matkaan. Paketti toimitettiin minulle seuravana päivänä! Tuote just sellainen kun odotinkin ja hyvin toimii. 10+ would order again


Halvat Hinnat verkkokauppa
  01.02.2018
Myyjä ei mainitse tullimaksuja

Myyjä ei mainitse tullimaksuja jotka räpsähtävät maksetun tuotteen päälle. Tilauksen yhteydessä ei mainita mistä tuote lähetetään ja että tuote on tullattava ja tulli on maksettava.

Hinnaksi muodostui tulleineen samanverran kun mitä kivijalkakaupassa saisi maksaa, jolloin se on helpompi vaihtaa tai reklamoida. En suosittele. Ei ollut halpahinta.


Huippukiva.fi
  01.02.2018
Huippukiva

Aivan uskomattoman nopeaa ja ongelmantilanteen ratkaisua sain kun tilaamani tuote oli viallinen. Suosittelen kyseistä nettikauppaa kaikille jos tarvetta kyseisen firman tuotteille. Asiakaspalvelija Jeminalle +++++


Halpis.fi
  31.01.2018
Palvelu

Toimii hyvin, kiitos! Suosittelen.


Sokos Kauneuden verkkokauppa
  31.01.2018
Ei enää sokoksella

Olen tilannut kerran aiemmin sokoksen verkkokauppasivuilla. Ensimmäisen tilauksen kanssa kaikki sujui ihmeen hyvin, vaikka sivu olikin erittäin hidas. Toinen kerta jäi sitten viimeiseksi. Tai voiko sitä sanoa toiseksi kerraksi, jos koko tilausta ei koskaan tapahtunutkaan? Olin tekemässä tilausta lähes tuhannen euron edestä kosmetiikkaa, sillä oli 50-70% alennus. Nyt mietin oliko koko alennusta ollenkaan? Kun tilausta ei pystykkään lunastamaan, sitä kummasti luulee kuvitelleensa kaiken. En siis päässyt tilauksen kanssa maksuvaiheeseen, en vaikka kokeilin 1,5 tuntia koko hommaa eri koneilla ja eri kännyköillä. Olin pohjustanut tulevaa tilaustani kokonaisen viikon. Kyllä, itse en ole koskaan ollut kosmetiikan perään. Ajattelin, että tällä kertaa panostan itseeni, kun hinta ei ollutkaan niin kova. Väärin ajattelin. Tilaus ei koskaan päässyt maksuvaiheeseen, ei pankin kautta, ei laskun kautta eikä luottokortin kautta. Sivu vain jummaili paikallaan eikä ilmoittanut kertaakaan missä piili vika. Otin kuvia todisteeksi, muuten voivat myöhemmin väittää että tein ostokset määräpäivän jälkeen, jolloin alennus päättyi. Olen yrittänyt ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ensin palautelomakkeen muodossa. Verkkokaupassa löytyvään numeroon ei koskaan vastata. Myöskään chatti-palveluja ei osannut sanoa mitään uutta, ei hän myöskään ehdottanut apuaan tai neuvonut eteenpäin asiassa. Sähköpostiin sain vihdoin viimein vastauksen, asiakaspalvelija oli hyvin nihkeä, ja luuli asioivansa aivottoman asiakkaan kanssa ja eikä voinut auttaa mitenkään. Olen todella pettynyt koko yrityksen toimintatapaan. Tämä saattaa kuulostaa pinnalliselta turhautua kosmetiikan perään. Mutta olin kerrankin löytänyt jotakin innostavaa, jotakin itseäni varten. Itsekin asiakaspalvelun parissa työskennelleenä haluaisin korostaa, että asiakkaat ovat koko jutun ydin. Ilman asiakkaita, ei olisi koko yritystä olemassa. Voin myös lisätä, että yritin asioida toiden yrityksen verkkosivuilla, jolla oli sama ongelma. Ihanan asiakaspalvelun avulla sain tehdä uuden tilauksen. Minun piti vain lähettää heille uuden tilauksen tilausnumero ja he lähettivät minulle uuden laskun, johon oli päivitetty alennetut hinnat. Toivo ei ole vielä menetetty, mutta en enää koskaan asioi Sokoksen verkkosivuilla. En koskaan.


Verkkokauppa e-ville.com
  30.01.2018
Toimitusnopeus

Tilasin sunnuntai-iltana tuotteen ja tiistaina aamulla tuote oli perillä :)


Salon REZA
  29.01.2018
En menisi uudelleen

Kävin leikkauttamassa hiukseni Salon Rezassa walk-in asiakkaana. Ensinnäkin en tiennyt että liike sulkee sunnuntaisin niin paljon aikaisemmin, mutta minusta on osa hyvää ammattitaitoa kertoa se asiakkaalle eikä ottaa asiakasta sisään jos palvelun laatu siitä kärsii. Halusin sivut ja hiusrajan siistiksi ja suht lyhyeksi mutta päälliosan tukasta jättää pitkäksi. Näytin vielä kuvan parturille jotta mitään ei jäisi tulkinnan varaan tai epäselväksi. Hän sanoi, että ei koskisi päälaen hiusosioon lähes ollenkaan jotta lopputulos olisi haluamani. Olimme samaa mieltä asiasta. Sivut oli tehty ihan kohtuullisen hyvin joten siitä piste. Mutta hän toivomuksistani huolimatta otti sakset ja lähti saksimaan päälliosaa. Luulin aluksi että kyse on siistimisestä joten annoin asian tapahtua. Sitten parturi otti OHENNUSSAKSET ja lähti kunnolla saksimaan. Lopputulos oli epätasainen, epäsiisti ja huomattavasti lyhyempi vaikka olimme mielestäni olleet yksimielisiä siitä että hiusta ei lähdetä lyhentämään. Se ei ollut millään tavalla perusteltua ohentaa jo valmiiksi ohutta tukkaa jota olin vaivalla kasvattanut. Näytän nyt siltä että olisin suurinpiirtein kaljuuntumassa. En kotona voinut muuta kun itkeä. Onneksi tämä tukka nyt kasvaa takaisin mutta valitettavasti en voi oman kokemukseni perusteella suositella paikkaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  27.01.2018
Toimii

Tilasin tuotteet ennen joulua ja luvattiin aikataulu joka piti ja ilmoittivat että saan lähetyksen kahdessa osassa. Olisi mukava jos vaikka toimitus olisi yhdessä niin ei tarvitsi käydä niin usein postissa kun niiden säilytysaika on muuttunut. Suosittelen näillä kokemuksilla.Jatkoon.


Pakumiehet.fi
  26.01.2018
Epäluotettava firma

Ei luotettava firma. Ei pidä lupauksiaan. Muuttoa ei tosiankaan kannata laittaa näiden veijarien käsiin.


Halvat Hinnat verkkokauppa
  26.01.2018
Älä osta täältä

Hyvin pitkä toimitus, asiakaspalvelu ei toimi. Ostakaa mielummin jostain muualta.


Webhotelli.fi
  26.01.2018
Palvelu huonontunut vuosi vuodelta

Olin Webhotelli.fi:n asiakas yli kahdeksan vuotta ja ongelmia on ollut enemmän tai vähemmän koko ajan. Välillä firmalta jäi domain uusimatta, vaikka olin maksanut laskut ajallaan, ja nettisivuni toimivat usein hitaasti tai olivat kokonaan nurin. Aika pitkään siedin ongelmia pelkästään sen takia, että palvelu oli edullinen ja varsinkin alkuvaiheessa firma hyvitti mokiaan antamalla samaan hintaan enemmän levytilaa tai muita etuja.

Viimeisen vuoden aikana esimerkiksi sähköposti on toiminut todella epäluottavasti. Ensimmäisen kerran minulla oli vuosi sitten sähköposti nurin yli viikon, ja asiakastuki reagoi korjauspyyntöihini vasta useamman viestin jälkeen. Kuten täällä moni muukin on kommentoinut, liiketoimintaa on vaikea harjoittaa, jos ei sähköposti toimi. Reilun viikon jälkeen webhotelli korjasi ongelman, tosin väitettyään ensin virheellisesti, ettei ongelmaa enää ole. Ongelman korjaamisen jälkeenkin sähköposti on toiminut epäluotettavasti.

Kun Webhotelli vielä päätti nostaa hintoja (minun kohdallani yli kaksinkertaiseksi entisestä) ja karsia mm. kuukausiliikenteen määrän puoleen siitä, mitä aiemmassa paketissani oli, päätös vaihtaa palveluntarjoajaa oli helppo.

On varsin erikoista toimintaa paikata ensin omia töppäilyjään antamalla asiakkaalle samaan hintaan lisää ominaisuuksia ja sitten myöhemmin tuplata palvelun hinta ja ottaa aiemmin annetut edut pois.


CDON.COM
  26.01.2018
Hitaasti hyvä tulee?

Tilasin kameraan vara-akun kun halvalla sai. Tulihan se perille, mutta kaksi viikkoa siinä kesti. Jatkossa maksan suosiolla vähän enemmän jollekin kotimaiselle putiikille.


Kärkkäinen
  26.01.2018
Heti ensimmäiseen tilaukseen petyin.

Tilasin liimaa jota oli varastossa. Tilaus meni läpi nettipankkimaksulla ja rahat lähtivät tililtä. Tämänjälkeen tarkistin sähköpostista oliko tilausvahvistus tullut, ei mitään tilaukseen viittaava näkynyt. Soitin Kärkkäisen nettikaupankaupan puhelimeen ja tiedustelin asiaa, ja selvisi että tilaus oli mennyt perille. Sanoin että minä tarvitsen tätä liimaa eikä sitä ollut kaupassa, voisitteko varmistaa että saisin sen luvatussa ajassa. Ei tullut sähköpostiini mitään tietoja lähetyksestä eikä tilaus tullut perille luvatussa ajassa perjantaina 26.1.2018, tilauksen tein 22.1.2018 aamupäivästä. Soitin tänään taas onko lähetyksestä mitään tietoa, olihan sitä kun tarpeeksi pitkään odottelin. Lähetys oli pakattu 24.1.2018, lähetty varmaankin on. Nyt luvattiin kyllä lähettää tietoja sähköpostiin. Ihmetyttää kovasti kun puhelimessa kyselykään ei edistänyt asin käsittelyä, tulee mieleen että suhtaudutaan tilauksiin hälläväliä tyylillä, kanhan rahat saadaan.


Verkkokauppa e-ville.com
  26.01.2018
ihan jees

ihan jees


La Chica
  26.01.2018
Volyymiripset

Sain niin ihanat ripset Christinelta, La Chica City Centerista. Nämä Volyymiripset ovat niin kauniit ja pehmeät!


Verkkokauppa.com
  25.01.2018
Aina todennäköisesti hankalampi, verkkokauppa.com

Asiakkaana ilmeisesti tuurilla vuodesta 2002. 2017 kun hankittu TV lakkasi 5kk käytön jälkeen toimimasta, lakkasi myös verkkokauppa.com toimimasta. Eivät huolla, Eivät korvaa. verkkokauppa.com ei kanna virhevastuutaan. Yritin ensin selvittää asian kiltisti ja olla joustava.

" Hei, Kuluttajaoikeusneuvoja on meihin yhteydessä vastineemme osalta -verkkokauppa.com "

En suosittele verkkokauppa.com:ia, koska jos jotain menee pieleen homma ei toimi.

Kokemuksella voin sanoa, että ulkomailta hankittujen tuotteiden palauttaminen, huoltaminen tai virheen korjaaminen on helpompaa kuin verkkokauppa.com:in kanssa asiointi.


Biiliapu.fi
  25.01.2018
Etanoli vai bensa ?

Niin se vaan on että on tekijöitä ja TEKIJÖITÄ, eli jos haluaa hyvää ja laadukasta

työtä on auto vietävä BIILIAPUUN ! Eli kiitokset siististä ja osaavasta työstä

paikalliselle yrittäjälle Kari Makkoselle! Tulen jatkossakin käyttämään kyseisen

yrityksen palveluja ja siitä kiitos !!


MRoom
  25.01.2018
Romahtanut asiakaspalvelu

Valtavaa odotusta, koskaan ei edes silverkortin omistajana saa alle tunnin odotuksella leikkausta. Kolme kertaa olen lähtenyt pois kun puolitoista tuntia odotusta täynnä. Pari vuotta sitten alkoi hyvin mutta nyt liian paljon asiakkaita ja liian vähän työntekijöitä. Ei enää kannata korttia ostaa..


Halvat Hinnat verkkokauppa
  24.01.2018
En suosittele

Tilasin puhelimenkuoret 3 viikkoa sitten. Eipä ole kuoria näkynyt vaikka toimitusajaksi luvattiin 5-7 työpäivää.


AlphaGeek.fi
  24.01.2018
Sähköposteihin ei vastata

Tuote tuli, mutta rikkinäisenä. Nyt odotettu kuukausi palautusta eikä viesteihin vastata. Eivät voi mennä edes roskapostiin, koska on laitettu sivun oman palautelomakkeen kautta.


Ricky's Tattoo & Piercing
  23.01.2018
Riku teki mun ekan ja toisen tanskan ja hyviä tuli ja pysyy

Kiitos Riky Hollywood ajoista. Terveisin se jing jang kaksonen sieltä lapinlahdenkadulta strigeissä arja


Ellos
  23.01.2018
PASKA PALVELU

Ellos

Asiakaspalvelussa töykeitä henkilöitä, vittuilevat asiaa selvittävälle asiakkaalle, että soita sinne älä tänne. K on pahin, ei ymmärrä ja puhuu soomekeelt.


Suomen Polkupyörätukku
  22.01.2018
Laatu tökkii ja pahasti

Tympeää ylimielistä palvelua.. en suosittele


Clamos.net
  21.01.2018
epäluotettava ja outo

ostin tuotteita alennuksesta. Osaa ei voitu toimittaa, koska oli virhe hinnoittelussa. Lopulta tuli vain osa tilauksesta, ja kyseltyäni asiaa tuli viesti että loput tulee perässä. Inttivät että on lähetetty. No ei tulleet ikinä. Lopulta palauttivat rahat. Ihme firma. En osta enää ikinä täältä mitään. Ostamani korvikset olivat tosin kivat, jos jotain positiivista tähän laittaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  20.01.2018
Palvelu

Olen tehnyt useamman tilauksen ja kaikki on mennyt niin kuin luvattu. Tuotteet ovat tulleet aikataulussa. Suosittelen!!


Planeetta Internet Oy
  18.01.2018
Planeetta.net siirtoavain

Pyysin siirtoavainto domainin siirtoon ja sain sen muutaman tunnin sisällä. Ilmeisesti asiakaspalvelu on parantunut. Siirron syy oli, että domain oli pari kertaa hävinnyt kokonaan; tosin se palautettiin välittömästi, kun huomautin asiasta. Samoin sähköpostin uudelleenohjaus oli hidasta ja epävarmaa.


Verkkokauppa e-ville.com
  17.01.2018
Kiitokset E-villelle kiitoksia

Teidän asiakspalvelu on hienoa ja aina yhteydenotttoihin vastataan. Kaikki tilaamani tuotteet tulleet perille ja olleet sitä mitä pitikin. Yksi virtapankki ei toiminut ja sen tilalle annoitte uuden. En ole kokenut kuin postiivista, asioidessani kanssa. Tyytyväinen asiakas jatkosssakin.(olen miettinyt joidenkin negatiivisia kokemuksia lukiessani..et milloinkahan noin heikko kokemus tulee, kun aina kaikki niin loistavaa:)


Hostinger
  17.01.2018
Maksat 502:sta

Yritä siinä sitten tehdä bisneettiä, kun et pääse päiväkausiin kirjautumaan sähköpostiin ja nettisivu tökkii. Ja kokemusta siis maksetusta Premium -tilistä.


Mytrendyphone
  17.01.2018
ÄLKÄÄ SORTUKO

Jooh elikkäs itse tilasin tablettiin akkua ja tiedustelin etukäteen chatista että kauanko mahtaa olla toimitusaika kun ei löydy varastosta, chatin ämmä sanoi että n 2 viikkoa ja minähän sitten rupesin akkua tilaamaan ja odottelin kiltisti 2 viikkoa, 3 viikkoa, kuukauden ja sitten rupesin kyselemään perään nii eivät osaa kertoa millon toimittavat, asiakaspalvelu vain sanoin että "pahoittelut että tässä kävi nyt näin." nyt 2kk mennyt eikä mitään tietoa milloin olisi akku saatavilla. haistatin firmalle vitut ja sanoin että rahat takas ja pitäkää tunkkinne. EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN TÄTÄ KUSETUSFIRMAA! Varmasti olisivat odottaneet että unohtaisin tilanneeni jotain, kyllä rahat kelpaa mutta tavaraa ei ole mitä toimittaa ja rahojen palauttaminen myös hyvin vaikean oloista.


Power
  16.01.2018
Power huijaa rahat

Ostin joulukuussa 2017 Oulun Powerin liikkeestä Tivoli Audio BT:n tarjouksesta 499€, maksoin sen samalla. Tuote laitettiin tilaukseen. Olen nyt odottanut n.3 viikkoa eikä soitinta ole vieläkään tullut. Yhtä aikaa myyvät koko ajan samaa tuotetta click-pick verkkokaupassa. Myyvätkö olemattomia tuotteita? Rahoittaako Power liiketoimintaansa näin, lainaamalla epämääräisen ajan asiakkaan rahoja, tulee väistämättä mieleen jo. Tänään menen liikkeeseen ja vaadin rahat takaisin. TV-ostoksen kohdalla jo jouduin tekemään sen joulukuussa samassa liikkeessä. Joten nämä kaksi ensimmäistä ostostani ko. firman kanssa menivät molemmat pieleen, eiköhän tämä liike ole nyt nähty! Merkillistä ettei viranomaiset tai jokin instanssi jo puutu ketjun toimintaan.


Verkkokauppa e-ville.com
  16.01.2018
Matkapuhelimet ja tarvikkeet

Kaikki meni niinkuin luvattiin. Tilattu laite toimii hyvin ja on käytössä. Alkuperäinen akku oli vähän heikko mutta koska samalla tilauksella ostettiin myös tehoakku, niin nyt pysyy varaustilassa pitempään sekä kestää käyttöäkin. Kiitokset vaan E-Villen porukalle! T. Eikka


CDON.COM
  15.01.2018
Postitusajat minimissään 10 päivää.

Cdon toimitusaika ei ole 2- 5 arkipäivää vaan tavara lähtee liikkeelle 2-5 arkipäivän aikana, jos hyvin käy. Normaali toimitusaika 10-12 päivää.


MRoom
  14.01.2018
Mennyt alaspäin

Paikallisessa MRoomissa oli suht OK jälki aiemmin, mutta nyt koko henkilökunta on ehtinyt vaihtua moneen kertaan puolen vuoden sisällä (joka kerta uusia naamoja jotka kertoo valmistuneensa vasta), ja leikkausjälki on tullut surkeaksi. Välillä onnistuukin, mutta usin ihan normaali hyvin lyhyt malli on eri mittainen eri kohdista, niin että joutuu käymään korjaamassa seuraavana päivänä kun on käynyt kotona toteamassa että pieleenhän se meni. Sääli, konsepti oli itselle kiva.

Näin yhden vanhoista työntekijöistä (tiedän, ei kattava otos) huoltoaseman kassalla, ja muutamalla sanalla tuli selväksi ettei harkinnut enää koskaan tekevänsä töitä kyseisessä paikassa. Jäi jotenkin sellainen kuva ettei myöskään työnantajana ihan reiluimmasta päästä.


Kauneushoitola Denova
  12.01.2018
Hyvän brassin sain - supertyytyväinen

Kävin brassissa ensimmäistä kertaa ja olen todella tyytyväinen. Homma hoitui nopeasti ja jälki on todella hyvä. Aion mennä Denovaan jatkossakin brassiin.


Halpis.fi
  11.01.2018
vaihto onnistui hyvin

Tilasin vahingossa väärän värin ja se vaihdettiin saman viikon aikana oikeaan, kiitos.


Halpis.fi
  11.01.2018
hyvää palvelua

Nokiassa oli jotain vikaa mutta sain tilalle heti uuden. Toimii tosihyvin nyt. Todella tyytyväinen.


Nettihotelli.fi
  11.01.2018
Nettihotelli.fi

Nettihotellin asiakaspalvelussa olisi mielestäni parantamisen varaa. Ainakin omalla kohdallani palvelu on ollut aina melko tympeää. Olen nainen, minun on välillä vaikea ymmärtää teknisiä termejä enkä hallitse ohjelmointia, joten kokemukseni saattaa johtua siitä. Toinen kritiikkini kohde on sähköposti. Vaikka se tulikin paljon toimivammaksi ja nykyaikaisemmaksi viimeisimmän uudistuksen myötä, mielestäni sen käyttö on silti kömpelöä, laatikon koko on turhan pieni ja mobiililaitteella sähköpostiin kirjautuminen ei ole mielestäni kovin sujuvaa.

Hyvä puoli on ollut, että nettisivuni ovat aina toimineet ongelmitta ja niiden muokkaaminen ja päivittäminen on onnistunut näin maallikkonakin.


Rentalcars.com
  10.01.2018
Positiivista palautetta Rentalscarille

Varasin ja maksoin etukäteen Rentalscarin kautta auton Los Angelesiin (Hertz). Noutaessani joulukuussa 2017 auton Hertziltä LA:n lentokentällä etukäteismaksu oli huomioitu mutta silti auton vuokra oli 2-3 kertainen. Huomautin asiasta Hertzin tiskillä että auto oli varattu ja maksettu etukäteen ja summa sovittu, miksi se onkin kalliimpi... no en saanut sen enempää ymmärrystä Hertziltä ja tietysti piti auto ottaa koska ilmankaan ei olisi tullut toimeen. Palattuani Suomeen otin yhteuttä Rentalscariin ja rekmoin asiasta. Rentalscar hoiti hienosti puolestani reklamaation Hertzille ja sain hyvityksen... eli loppu hyvin, kaikki hyvin --> Suuret kiitokset Rentalscarin asiakaspalvelulle (ja tietysti risuja itse Hertzille koska käsittelivät hinnoittelun totaalisesti väärin..)


Ellos
  09.01.2018
Huonoa ja hidasta palvelua

Elloksella ei toimi kuin rahastus. Palautus ollut jo kk jossain, huonoa suomea puhuva henkilö lupaa aina selvittää asiaa palaamatta koskaan. En suosittele:(


Vannetukku.fi
  09.01.2018
Älä osta

Ostettiin 4 nastarenkaat. Yksi tyhjeni 2 päivää asennuksen jälkeen, todettiin kaikki 4 renkaat vialliseksi. Vannetukku ei myönnä sitä. Täysin ala-arvoinen firma varsinkin reklamaatiotilanteissa. Heti syytetään asiakasta ensimmäisell äyhteydenotolla. Puhelimeen ei vastata eikä soiteta kun jätetään soittopyyntöjä. Asia menee kuluttajavirastoon. Älkää ostako heiltä mitään!


FOOTWAY
  08.01.2018
Kusetus tämä Footway. Hintatakuu, et näe enää rahojasi.

Olen kysynyt rahojani useaan otteeseen takaisin, lupauksia on ollut, mutta mitään ei ole tapahtunut. Nyt viimeisempiin soitoihin vastasi automaatti ja on pahoilaan sairastapauksen johdosta. Täyttä kusetusta ja valehtelua kaikissa asioissa mitä on luvattu. Mikää ei ole pitänyt paikkaansa mitä luvataan. Hintatakuu tarkoitaa siis, että menetät rahasi mikäli ole maksanut tuotteen etukäteen. Se on Footwayn hinta takuu, että hinta veloitetaan aina palautitpa tuotteen tai et. (Palautus tapahtui samanapäivänä kun tuote oli postista noudettu.) Enkä ole saanut yhteyttä Footway enää. Olisi tehnyt uuden tilauksen mutta en halua menettää enää rahojani. Oikeusteitse lähdemme hakemaan saataviamme kun ensin rikosilmoitus on valmis.


Arlatec Oy
  08.01.2018
Luotettava kauppa ystävällisellä palvelulla

Hyvin pelaa tämän kaupan asiakaspalvelu


Supersaver.fi
  08.01.2018
Kokemuksemme Supersaverista

Ostimme viime kesänä lentoliput Jenkkeihin Supersaverilta. Kaikki vaikutti hyvältä, mutta parin kuukauden päästä lentoyhtiö perui yhden lentomme. Asiasta kehotettiin olemaan yhteydessä matkatoimistoon eli Supersaverille. Näin teimmekin. Nettisivuilla annettu puhelinnumero ajoittain toimi, ajoittain ei, ja tämä herätti ensimmäisen kerran huolta. Pääsimme läpi asiakaspalveluun ja intialaisittain englantia puhuva henkilö asioi kanssamme oikein ystävällisesti. Hän lupasi reitittää meidät uudelleen - pitäisi vain odottaa lentoyhtiön vahvistusta. Asian luvattiin olevan selvä 3vrk kuluessa. Vuorokaudet kuluivat mutta vahvistusta ei kuulunut. Uusi soitto Supersaverille jossa jälleen vastattiin ystävällisesti ja asia luvattiin hoitaa saman päivän aikana. Deadline meni umpeen, edelleenkään ei kuulunut mitään. Aloimme olla epätoivoisia - saadaanko asiaa hoidettua vai olemmeko heittäneet rahamme "kankkulan kaivoon"? Lopulta soitimme suoraan lentoyhtiöön joka saman tien hoiti asian ilman lisäkuluja. Helpotuksemme oli suuri. KUNNES pari viikkoa ennen lähtöä selvisi, että vaikka olimme varausta tehdessämme antaneet lastemme iät, oli vanhimmalle lapsellemme tehty lastenlippu, vaikka hän oli todellisuudessa ko. lentoyhtiön sääntöjen mukaisesti aikuinen. Olimme asiasta ensin yhteydessä lentoyhtiöön, joka sanoi että virhe on Supersaverin ja heidän tulee asia korjata. Jälleen yhteydenotto Supersaveriin ja pyyntö korjata asia. Edellisen kokemuksen jälkeen emme kuitenkaan jääneet odottamaan asian etenemistä, vaan päätimme olla uudelleen yhteydessä suoraan lentoyhtiöön. Asia saatiinkin heti puhelun aikana korjattua. En tiedä, odottelisimmeko vieläkin, jos emme olisi suoraan järjestäneet asiaa lentoyhtiön kanssa. Pääsimme lopulta onnellisesti reissuun ja reissusta kotiin. Kokemuksemme pohjalta emme voi suositella Supersaveria, vaan ostamme jatkossa lennot suoraan lentoyhtiöltä. Jos kaikki menee suunnitellusti, ei varmaankaan ole ongelmia Supersaverinkaan kanssa, mutta muutoksiin reagointi ei tuntunut heiltä onnistuvan.


Verkkokauppa e-ville.com
  08.01.2018
Palvelu

Kyllä pelaa ja palvelu on moitteetonta. Pikkuvikainen tuote vaihdettiin uuteen vastaavaan alle viikossa.

Hyvä meininki firmassa. Kiitos


Verkkokauppa e-ville.com
  08.01.2018
Tilaamani tuotteet

Tilasin Fat-Biken ja tarvikkeita e-villen kautta. Tilaus oli helppo tehdä, ja tuotteet tulivat kohtalaisen nopeasti postin ja matkahuollon välityksellä. Pyörä on todella hyvälaatuinen ja kaikki osat toimivat moitteettomasti.Muutama pikku kämmi tapahtui tilauksen yhteydessä, sillä vaihdoin pariinkin otteeseen tuotteita. Yksi tuote jäi saamatta, mutta se pannaan molempien piikkiin, ja voinhan tilstilata sen myöhemminkin. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen asiakas, ja aion suositella e-villeä tuttavillenikin.


Verkkokauppa e-ville.com
  08.01.2018
Tuote rikki

Tilaamani tuote ei toiminut ja oli rikki. Asiakaspalvelu toimii viesteihin vastataan nopeasti.


Verkkokauppa e-ville.com
  07.01.2018
Toimitusaika epätarkka

Ensimmäinen tilaukseni käsitti useita tuotteita, jotka lähetettiin useassa toimituksessa. Toimitusten toimitusaikaa oli vaikea selvittää ja osa niistä myöhästyi luvattua enemmän. Tähän kaipaisinkin automaattista seurantaa, joka ilmoittaisi määrävälein estimoidun toimitusajan eri lähetyksille- näin mielestäni useimmat verkkokaupat toimivat.


StudentWork
  07.01.2018
Ovat nyt vähän parantaneet tapojaan

No niin.

Studentworksilla on uudet kujeet, face-to-face haastattelua ei tehdä, vaan ne tehdään modernisti videolla (varmaan koska Tampereen toimipiste on lopetettu). Ei edes livenä, vaan nauhoitteena.

Hain IT työtä, kysyttiin tasan kaksi kysymystä. Kerro itsestäsi ja IT taidoista. Piste. Samat jutut löytyisi varmasti sieltä juuri lähettämästäni CV:stä, mutta sitä ei varmasti oltu luettu. Viimeksi sentään kysyivät syventäviä kysymyksiä, ilmeisesti ei enää.

Plussaa siitä että nyt palaute toimii. Tuli kiitos, mutta ei kiitos viesti jossa oli affliate markkinointi linkkinä lehtitarjous. Tästä myötähäpeät. Jätin lehden tilaamatta.

Palaan asiaan taas muutaman vuoden kuluttua, jos ja kun satun olemaan työtön.


CDON.COM
  05.01.2018
Paska sivu

Postitus oli niin helvetin pitkä, suoraansanottuna vitutti. Customer servive:stä ei mitään vastausta aivan helvetin laiskaa toimintaa. En keksi mitään positiivista edes rautalankaa vääntämällä.


Verkkokauppa e-ville.com
  05.01.2018
Homma toimii!

Olen tehnyt useamman tilauksen vuonna 2017 ja kaikki on mennyt niin kuin luvattu. Mitä muuta voi vaatia. Mitään mokia tai ennakoimatonta ei ole tapahtunut, joka on hyvä tavoite muillekin verkkokaupoille. Kiitos vuodesta 2017.


Verkkokauppa e-ville.com
  05.01.2018
VÄLTTÄKÄÄ KYSEISTÄ KAUPPAA!!!!

Tilasin v.2017 MARRASKUUSSA JOULULAHJAN KYSEISESTÄ LIIKKEESTÄ. VASTATTIIN ETTÄ TILAUKSENI POSTITETTU 25.11.17!!!! 2-4VIIKKOA TOIMITUSAIKA. EIPÄ OLE TULLUT PERILLE VIELÄKÄÄN!!!!!!!

JOTEN,ÄLKÄÄ TILATKO MITÄÄN!!!! TOINEN HUONOMPI ASIA ON TÄHÄN KAUPPAAN EI OLE EDES PUHELIN NUMEROA!!AIKAS OUTOA, VAI MITÄ!!!!!!!


Jimm's PC-Store
  05.01.2018
Näytönohjain geforce 6600 gt

Tilasin joskus 2014 näytönohjaimen ja asennettuani totesin ettei minkäänlaista kuvaa saannut näyttöön, ei edes biosia saanut näkymään. olen näitä koneita kasaillut vuosien varrella useita myös ammatikseni ettei mistään asennusvirheestä ollut kysymys. Ei kun kortti takaisin ja takuuseen,,,mutta sieltähän todettiin oikein micro-kuvien kera että olen naarmuttanut kortin virtapiirejä eikä kuulemma valmistaja lähetä sellaista rikkinäistä korttia koska ne on testattu aina ennen lähettämistä. Se siitä takuusta.

Aika hyvä valikoima on ja ainakin minulla on toimituksetkin sujunnu ihan ok. Kyllähän tuolta tilata voi, mutta takuiden kanssa voi tulla ongelmia.
Duck's Tattoo & Piercing
  04.01.2018
Ei vakuuttanut...

Pettynyt olin asiakaspalvelun tasoon, outo fiilis tuli käydessä konsultaatiossa ko. paikassa.


Verkkokauppa e-ville.com
  04.01.2018
Pääasiassa positiivista kokemusta

Olen tilaillut e-villestä monenlaista vuosien saatossa. Verkkokaupan sivut ovat hyvät ja selkeät. Tuotteiden hinnat ovat hyvinkin kohtuulliset laatuun nähden. Toimitusajat ovat pitkähköt, mutta pitäneet pääsääntöisesti. Tuotteiden laatu on ollut kelvotonta vain kerran jossain lasten vesipyssyissä, jotka eivät kestäneet leikkimistä alkuunkaan. Kaikki rikkoontuivat ensimmäisessä leikissä samasta kohtaa. Tekemääni asiakaspalautteeseen ei ole vastattu edelleenkään... Elektroniikan laatu on aina vastannut odotuksia, jopa ylittänyt ne. Samoin sähkökäyttöiset lelut. Voin suositella jos/kun Kiinasta tulevien tavaroiden suhteellisen pitkä toimitusaika ei aiheuta sinulle ongelmia.


Kauneushoitola Denova
  03.01.2018
Tyhjä kokemus

Olin lukenut jo täältä samanlaisia kokemuksia tästä paikasta ja jouduin kokemaan sen myös itse. Ostin Offerin lahjakortin ja varasin ajan puhelimitse. Tullessani paikalle ovesta tulee ulos kaksi naista jotka ilmoittavat paikan olevan kiinni. Tyrmistyin, että miten voi olla koska minulla on aika varattuna. Toinen naisista soittaa Natalialle ja tietämättä, että minäkin osaan venäjää selostaa hänelle tilanteen ettei ole avannut ovea muille hänen asiakkaille, mutta tämä tyttö (minä) tuli ovella vastaan niin he jäi loukkuun tilanteeseen. Sain luojan kiitos lahjakortin perutettua ja en suosittele missään nimessä paikkaa muille jotka haluaa ainoana vapaapäivänään saada haluamaansa hoitoa.


Ironfit oy
  30.12.2017
Ongelmia toimituksessa sekä laskutuksessa

En voi suositella kyseistä yritystä. Osa tuotteista tuli monta kuukautta myöhässä ilman ilmoitusta asiasta. Myöskään laskua ei tullut. Jäimme odottamaan laskua, sitä sai odottaa seitsemän kuukautta, jolloin se saapui perintätoimiston kautta. Otin yhteyttä yritykseen ja heidän puolestaan sanottiin että lasku sekä muistutuslasku on lähetetty postilla. Kumpaakaan emme olleet saaneet. Ymmärrän että postia katoaa joskus, mutta minusta on outoa, että sekä alkuperäinen, että muistutuslasku molemmat olisivat kadonneet jonnekin matkalle.. He eivät myöskään vastaa kaikkiin sähköposteihin, kun olemme koittaneet tiedustella asiasta.


Verkkokauppa e-ville.com
  30.12.2017
villen verkkokauppa

laajavalikoima eri tuote ryhmistä.Helppo tilata,ei mene aikaa tyhjänpäiväisyyksiin. hintaan nähden laadukkaita tuoteita


Halvat Hinnat verkkokauppa
  30.12.2017
Välttäkää kuin ruttoa.

Tilasin järjestelmäkameran kyseisestä firmasta. Tavaraa ei ollut varastosta ja odottelin jonkin aikaa kunnes peruin tilauksen ja tilasin toisesta paikasta.

Pari päivää myöhemmin perumisesta huolimatta yritys lähetti kameran tulemaan kysymättä Hong Kongista ja vastasi välittömästi sen jälkeen sähköpostiin huonolla suomenkielellä, että tilauksenne on lähetetty ja minun tulisi maksaa palautuspostikulut Luxemburgiin tavarasta joka ensinnäkin jää tulliin kiinni ja toiseksi, oli edelleenkin peruutettu jo pari päivää aiemmin.

Sen verran kallis keikka on tulossa tästä, että en pysty suosittelemaan kenellekkään täältä tilaamista.


Verkkokauppa e-ville.com
  30.12.2017
Homma toimii!

Sujuvaa asiointia kaikinpuolin...edullisia tuotteita!


Eränetti
  29.12.2017
Eränetiltä hyvä suoritus reklamaatiotapauksessa.

Tänään omakohtainen Kokemus eränetin palveluista. Hyvin hoitivat asiani kuntoon. Voi siis suositella


Mediaplazashop.com
  28.12.2017
puhelin

Minulla kaikki toiminut ok,olisin antanut 5 tähteä jos puhelimeen vastattaisiin.Voi olla että joulun edeltävä ruuhka haittasi sitä,mutta aina kannattaa puhelimeen vastata jos halutaan myydä jotain. Edulliset tuotteet ja rahaan nähden kaikki ok hinta-laatu suhde.


AdLibris
  28.12.2017
Paljon tarjontaa, mutta hitaahkot tilaukset

Joskus aikoinaan tilaukset tulivat ripeästi, mutta nykyään toiminta on harmillisesti hidastunut. Tilauksen tekemisen jälkeen mitään ei tapahtu välttämättä moneen päivään, vaan tilaus jää hautumaan nettiin. Sitten jossain välissä tilauksen käsittelystä ja lähetyksestä tulee tieto, jonka jälkeen kestää vielä tovin ennen kuin se on tilaajalla.

Mistähän moinen hitaus johtuu? Hitaan tahdin ymmärtää, jos tehtäisiin vanhan ajan postimyyntinä, jossa ensin lähetetään tilauskuponki ja sitten odotellaan. Nopeatahtisilla verkkomarkkinoilla nuo viiveet ja tilauksen odottelu välitilassa kuitenkin ihmetyttävät.

Plussaa Adlibrikselle erittäin runsaasta tarjonnasta ja edullisesta hintatasosta. Joskus ulkomaisen kirjankin löytää samaan hintaan kuin mitä se olisi vaikka Amazonilla.


Elegia Day Spa
  26.12.2017
tiedustelu

osaako joku kertoa millä nimellä tai missä sijaitsee kyseisen omistajan uusi putiikki, jotta en vain vahingossa eksy sinne? Etsin juuri spa-hoitoja itselleni ja äidilleni ja toivon, etten päädy vastaavaan tilanteeseen. Kiitos jo etukäteen sille, joka osaa auttaa :)


Travellink
  25.12.2017
Varaus tehtiin, lippuja ei kirjoitettu - eikä ilmoitusta

Lentoyhtiö vahvisti jo varauksen ja kaiken piti olla ok. Ilmeisesti travellink unohti/heidän automaatti ei saanut vahvistettua lippuja. No mitään ilmoitusta ei tietenkään heiltä tullut ja oletin lippuvarausten olevan ok. Kun luottokorttia ei veloitettu, niin kysyin asiasta. Heidän mukaan lentoyhtiö ei ollut vahvistanut varausta, vaikka niin varausvahvistuksellani jo luki. Eli varaus oli lentoyhtiön puoleltani tehty, mutta travellink kämmäsi sen jotenkin. Ja asiakkaan pitäisi kuulemma tehdä vaan uusi varaus ja kalliimpaan hintaan! He itse sotkivat asian, joten hinnan olisi pitänyt olla sama. Mutta väittämällä ettei lentoyhtiö ollut vahvistanut paikkoja he yrittivät piilottaa oman osaamattomuutensa. ilmeisesti he eivät edes ymmärtäneeet, että lentoyhtiön vahvistus näkyi jo asiakkaalle tulleessa vahvistuksesta. Eli travellinkin oma virhe, mitä koitettiin piilottaa ja maksattaa asiakkaalla. Kova tinkaus, kiistäminen ja asiakkaan vähättely. Lopulta ilmoitus ”asia on meidän puolelta loppuunkäsitelty”.

Lopulta annoin periksi ja hankin liput muualta -30% halvemmalla hinnalla ja nopeammalla matkustusajalla suoraan Aasiasta.

Eikä enää koskaan travellinkin lippuja missään nimessä! Osaamatonta toimintaa, luokattoman huonot prosessit ja törkeä asiakastoimintaa (palvelusta ei voi puhua).

Nämä onnistuvat vaan sotkemaan asioita, pysykää kaukana.


Verkkokauppa e-ville.com
  25.12.2017
Suosittelen...

Kun tiedät, mitä ostat. Toki jos hankinta ei ole sitä, mitä tavoittelit, palautus ja hyvitykset toimivat niin kuin pitää. Kokemusta on monista kaupoista. Hyviä ostoksia, aina en ole itsekään ajatellut, onko nimenomaan tuo se sellainen tavara , joka on omien tarpeiden mukainen. E-Ville on aina ollut valmis vaihtamaan tai hyvittämään tuotteen. Jos nyt jotain parantaisin asiakastyyden suhteen, olisin avoimempi ja täsmällisempi toimitusaikojen kohdalla. Joskus toimitusajat venähtävät pitkiksi. Ei ongelmaa, jos ei kiirettä. Jos odotat saavasi tuotteen ”ajoissa”, on hyvä varmistaa, milloin viimeistään tuote on kotonasi.


Verkkokauppa e-ville.com
  25.12.2017
Nopeaa ja sujuvaa

E-ville nettikaupasta tilaaminen toimi kuten piti. Suosittelen