Kategoriat / Kuljetus- ja muuttopalvelut

Muuttopojat

Keskiarvo: (5.0): 5 Star Rating
Arvosteluja: 3

"Tarjoamme erittäin edullisia muutto- ja kappaletavara kuljetuksia. Toimimme lähinnä pk-seudulla mutta muutot ja kuljetukset onnistuvat myös muualle Suomeen. Meillä hinnat ovat aina samat ja meillä ei ole vloppu-, ilta- tai muitakaan lisiä. Pyydä rohkeasti tarjousta. Hintamme ovat varmasti kilpailukykyisiä. email: muuttopojat@gmail.com Puh: 041 4941319"  


Kirjoita arvostelu!


www.muutot.webs.com

 
9.6.2018
Huom! Koskee Kokkolalaista Muuttopojat.fi yritystä


Tämä Kokkolalainen muuttofirma hoiti hienosti tyttöystäväni muuton Kalajoelta Ouluun. Ei mitään negatiivista sanottavaa ja kilpailukykyinen hinta. Suosittelen todellakin. Kun otat kantajan kuskin lisäksi ei tarvitse itse kantaa mitään. Muutto Kalajoen yhdestä asunnosta Oulussa kahteen asuntoon hoitui kokonaisuudessaan neljässä tunnissa josta siirtymiin yli puolet ajasta. Käytännössä voit ajatella että paikallinen muutto hoituu alle kolmessa tunnissa. 45min vei tavaroiden pakkaus autoon suunnilleen ja saman verran kahdessa osoitteessa yhteensä purkaminen. Tilava auto, ripeät muuttajat joilla voimaa saada huonekalut hankaliinkin paikkoihin. Täydet kymmenen pistettä.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
15.7.2015
Hienoa palvelua


Muuttopojat suoritti muuton tosi hienosti. Kaikki kamat äkkiä ja särkymättä nopeasti paikasta toiseen. Tosi avulias henkilökunta ja hintakin oli edullinen varsinkin kun sovittiin maksu käteisellä.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
19.1.2015
Muuttopojat on parhaat


Muuttopojat on tehneet meille useamman muuton ja aina on kaikki sujunut mallikkaasti ja justiin niin kuin on sovittu. Edullisin ja ripeät miehet ja todella mukavat :) Kaikki kenelle olen heitä suositellut ovat olleet tosi tyytyväisiä. Taas kohta sukulaisen muutto tulossa ja ketäpä muita me siihen otettaisiin kuin Muuttopojat :)


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Muuttopojat