Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

Motonet-verkkokauppa

(0.2): 0 Star Rating
Arvosteluja: 4

"Motonetista löydät varaosat yli 500 ajoneuvomalliin. Meiltä löydät autovaraosien lisäksi kaiken tarvitsemasi niin autoiluun, moottoripyöräilyyn, kalastukseen sekä veneilyyn. Valikoimassamme myös kattava valikoima työkaluja ja rakennustarvikkeita." 


Kirjoita arvostelu!


www.motonet.fi

 
21.5.2020
Motonet Porvoo


Tänään kävin Porvoon Motonetissä aikomuksena ostaa OTSO 16pro asekaappi. Myyjä sanoikin että 1 esittelykappale olisi saatavissa. Kerroin että maksan täyden hinnan esittelykappaleesta (599e) kunhan saan samalle päivälle kotiinkuljetuksen...eipä onnistunut enää kivijalkaliikkeessä noin vaikea homma vaan minun olisi pitänyt tilata se sama tavara netin kautta(puhelimella siinä myyjän edessä) että olisivat lähteneet tilausta käsittelemään ja todennäköisesti joskus muutaman viikonpäästä joku olisi sen sitten tuonut kotiovelleni(olisin tod.näköisesti ollut juuri silloin töissä). Ei edes näin korona aikana eräille kelpaa köyhän rahat koska ilmeisesti menee liian hyvin. Puolikas tähti siitä että minulle liikkeessä vaivauduttiin sentään juttelemaan.

-Mikko


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.5.2020
Surkea asiakaspalvelu


Surkea asiakaspalvelu, sähköposteihin ei vastata ja puhelinpalveluun saa soittaa kymmeniä kertoja ilman vastausta. Etukäteen maksettu lähetys ollut kuukauden matkalla, nettiseurannan mukaan koko ajan "pakkauksessa". Todellisuudessa mennyt toiselle puolelle suomea väärään osoitteeseen, josta vastaanottaja soitti minulle. Puhelinasiakaspalvelussa kauhisteltiin asiaa ja luvattiin selvittää, mutta pariin viikkoon ei ole kuulunut mitään. Sähköposteihin ei ole tullut kuukauden aikana vastausta kertaakaan.

Virheitä toki sattuu ja paketit saattavat joskus lähteä väärään osoitteeseen, mutta se yhdistettynä olemattomaan asiakaspalveluun jättää hieman kusetetun maun. Jatkossa tilaan suosiolla Saksasta (puoleen hintaan).


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
18.8.2019
Motonet takuu


Ostin autooni jakopään hihnan vaihtoprosessiin tarvittavat osat, mukana vesipumppu. Puoli vuotta ja alle 10 000 km vesipumppu leikkasi kiinni. Motonet antaa takuun tuotteilleen mutta kun pumppu maksaa alle 40 eur mutta tässä tapauksessa hinaus, korjaus + muut sivukulut vaurion takia olivat 550 eur. Tein reklamaation liikkeeseen ja kuluttaja-asiamiehelle. Motonet ilmoitti että tottakai maksaa korjauskulut myös mutta ensin pumppu lähetetään tehtaalle analyysiin.. Pumppu lähetettiin Italiaan tehtaalle ja muutaman kuukauden kuluttua tuli vastaus. Pumpun laakeri oli leikannut kiinni mutta on todennäköistä että syy oli asennusvirhe… ilman sen tarkempaa syytä. Korvausta ei makseta. Asennuksen oli suorittanut ammattitaitoinen korjaamo joten asennusvirhe ei ole kysymyksessä. On selvää että alle 40 eur maksavassa pumpussa ei käytetä parasta mahdollista laatua laakereiden osalta. Motonetin taktiikka on että rauhoitetaan asiakas lupaamalla korvaus mutta tiedetään että vastaus tehtaalta on kielteinen. Kuka tehdas todella ilmoittaisi että valmistaa huonoa laatua. Opetus tästä on että älä osta varaosaa Motonetistä jos hajonneen osan korjauskulut menee korkeaksi. Iskareita ja vastaavia ostan ehkä vielä Motonetistä koska ne on helppo vaihtaa vaikka itse. Muut osat muualta koska en yksinkertaisesti uskalla ottaa riskiä että joudun samanlaiseen tilanteeseen uudestaan.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
22.10.2018
asiakaspalvelu ei vastaa


Verkkokaupan asiakaspalvelunumeroon on vaikeampaa päästä läpi verottajan neuvontaan. Vain automaatti-ilmoitus siitä että jonotus maksaa, on toiminnassa.


3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Motonet-verkkokauppa