Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Puuilo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Puuilo Oy on vuonna 1982 perustettu tarjoustavarataloketju. Tuotevalikoima kattaa mm. rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruuat ja -tarvikkeet sekä valikoiman taloustavaroita."
112 INK

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "112Ink Oy on Tukholmassa sijaitseva osakeyhtiö joka myy mustepatruunoita useammassa Euroopan maassa. 112Inkin liikeidea perustuu edullisiin hintoihin ja nopeisiin toimituksiin. Toimittajamme ovat Euroopan kaksi suurinta mustepatruunoita valmistavaa yritystä."
4MC

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "4mc on ajovarustekauppa joka myy mottoripyörä- ja mottorikelkka - ajovarusteita."
A4A.FI

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tervetuloa monipuolisempaan verkkokauppaan! Sivustolla toimii tällä hetkellä 4 erillistä verkkokauppaa: korut, airsoft, elektroniikka ja alusasut.Kaupat on tehty erillisiksi siitä syystä, että jokainen voidaan muokata omaan toimialaan sopivaksi. Idea on sama kuin kauppakeskuksessa, jossa on useita erikoisliikkeitä. Jos kaikki tavarat myytäisiin samassa kaupassa olisi kyseessä supermarketti tai halpahalli."
AliExpress

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ali Express toimii vastaavalle tavalla kuin Ebay, jossa ihmiset voivat itse myydä tuotteitaa. Sivusto kasvaa voimakkaasti ja uusia tuotteita, sekä tarjouksia lisätään päivittäin tuhansia. Ali Express tarjoaa yli 6.000 eri tuotekategoriaa ja heillä on suuret valikoimat elektroniikkaa, muotia, leikkikaluja, koruja ja paljon, paljon muuta!"
Allegro

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Allegro on kotimainen, Suomessa valmistettava pyykinpesuaine. Allegro on erityisen sopiva allergiselle, kutiavalle ja atooppiselle iholle sekä lasten ja vauvojen vaatteille.

Allegro ei sisällä zeoliittia, väriaineita tai optisia kirkasteita, valkaisuainetta, säilöntäaineita, vaatteisiin jääviä liukenemattomia, pölyäviä aineita, tai muita pesukonetta vaurioittavia aineita, jotka aiheuttavat pahaa hajua pesukoneeseen. MI-vapaa (ei sisällä methylisothiazolinonea)."
AlphaGeek.fi

Keskiarvo(0.9):

4 arvostelua.
 "AlphaGeek.fi on uusi verkkokauppa Suomessa. Verkkokauppa on erikoistunut populäärikulttuuriin ja suuri osa tuotteista liittyykin tunnetuimpiin tv-sarjoihin, elokuviin ja peleihin."
Amazon.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Amazon.com on maailman suurimpia verkkokauppoja.
Anttila.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Anttila palvelee asiakkaitaan Suomen monipuolisimmalla verkkokaupalla ja 23 tavaratalolla sekä lisäksi kahdeksalla Kodin1-tavaratalolla ja kodin1.com-verkkokaupalla. Monikanavaisuus mahdollistaa erilaisten töiden oppimisen, tehtävien kierron sekä uralla etenemisen."
Avoris Verkkokauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ortopedisten apuvälineiden verkkokauppa. Laaja valikoima tukia ja tuotteita kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn. Nopeat toimitukset ilman toimituskuluja!"
Banggood.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Banggood.com on yksi Kiinan suurimmista e-commerce yrityksistä. Banggood tarjoaa korkealaatuisia hyödykkeitä ja palveluita edullisesti. Jatkuva tuotekehittely ja valikoiman laajentaminen ovat heille tärkeää ja tällä hetkellä sivulta löytyykin yli 70 000 tuotetta! Banggood palvelee asiakkaita ja jälleenmyyjiä maailmanlaajuisesti."
Blippo.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Blippo on lähteesi kaikkeen japanilaiseen ja aasialaiseen vaatetukseen, leluihin, keräilytuotteisiin ja oheistarvikkeisiin. Kuten huomaat asiointi nettikaupassamme on helppoa ja tilauksen tekeminen nopeaa ja vaivatonta. Toimitamme lähes kaikki tuotteet 24 tunnin sisällä."
Buzzador

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Buzzadorina ollessasi saat kokeilla ilmaiseksi uusia tuotteita ja palveluja. Se voi käsittää esim. elintarvikkeita, vaatteita, kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita sekä muita tuotteita. Sinä keskustelet ystäviesi kanssa ja kerrot tuotteista heille siellä missä kuitenkin tapaiset heitä: töissä, koulussa, internetissä ja muissa paikoissa."
BYGGmax

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "BYGGmax on rakennustarvikkeita markkinoiva kauppaketju, joka on perustettu vuonna 1993. Alusta alkaen yrityksen liikeidea on perustunut tavoitteeseen olla paras ja edullisin vaihtoehto kuluttajille, jotka ostavat korkeimman laatuluokan rakennustarvikkeita. Koska myymälät tekevät sisäänostonsa yhteisostoina pystyy BYGGmax tarjoamaan tuotteet asiakkailleen erittäin kilpailukykyisin hinnoin."
CDON.COM

Keskiarvo(0.3):

20 arvostelua.
 "CDON.COM tarjoaa sinulle parhaan valikoiman musiikkia, elokuvia, pelejä, kirjoja, viihde- ja kodinelektroniikkaa sekä paljon muuta. Tervetuloa ostoksille Pohjoismaiden suurimpaan tavarataloon."
Cellbes

Keskiarvo(0.5):

1 arvostelua.
 "Osta vaatteita edullisesti ja helposti Cellbesin verkkokaupasta ja postimyynnistä! Löydät valikoimastamme Naiset, Miehet, Alusvaatteet, Koti, Ale & #olemmecellbes joka makuun. Tunnetuihin merkkeihimme kuuluvat muun muassa Cellbes, Happy Holly, Fondaco & Freequent. Meiltä löydät viimeisten trendien mukaiset Tunika, Pusero, Tunika, Rintaliivit ilman tukikaarta Anna 2-Pakkaus & Pusero."
citymarket.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "citymarket.fi on kauppasi verkossa. Tule katsomaan tarjoukset ja tutustu kaupan valikoimaan. Löydät verkkokaupasta vaatteet, kamerat ja paljon muuta."
Clas Ohlson

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Clas Ohlson perusti vuonna 1918 postimyyntiyrityksen Insjönissä, Ruotsin Taalainmaalla. Nykyisin yritys toimii viidessä maassa yli 200 myymälän ja verkkokaupan välityksellä. Clas Ohlson auttaa ja innostaa ihmisiä tarjoamalla käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja edulliseen hintaan joka päivä viidessä eri tuoteryhmässä: pienrauta, sähkö, elektroniikka, koti ja vapaa-aika."
Crema.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Crema.fi on kahveihin erikoistunut kotimainen verkkokauppa, josta löydät laadukkaat espressokoneet, kahvinkeittimet, kahvit ja tarvikkeet. Valikoimasta löydät kahvilaitteet niin kotiin kuin toimistoonkin. Cremasta saat mm. seuraavat tuotemerkit: La Pavoni, Jura, Krups, Gaggia, Ascaso ja Moccamaster."
DesignSkins.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "DesignSkins.fi sisältää kaikki tunnetuimmat matkapuhelin- ja tietokonemallit, sekä suuren määrän muita tuotteita, joita voi tuunata ja suojata.Tylsät ja mielikuvituksettomat pinnat ovat nyt historiaa - DesignSkins® tekee sinulle rakkaista esineistäsi jälleen trendikkäitä katseenvangitsijoita!"
Diilit24.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen parhaat tarjoukset yhdellä sivulla. Osta Diili ja säästät jopa 75% normaalihinnasta. Diili tarvitsee toteutuakseen tarpeeksi monta ostajaa. Kutsu siis kaverisi mukaan niin varmistatte yhdessä, että kauppa syntyy."
e-Assari

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Verkkokauppa avustaja. Helpottaa kaupan tekoa netissä etsimällä ja tuomalla tuotteet kaikkien saataville turvallisesti suomeksi. Hoitaa ulkomaan maksuliikenteen asiakkaan puolesta."
eBay

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kuka tahansa yksityinen henkilö tai yritys, joka kirjautuu eBay:n ohjelmistoon käyttäjäksi, voi huutokaupata internetissä julkisesti melkein mitä tahansa tavaraa, palvelua tai tuotetta. Kaikki muut eBay:n käyttäjäksi rekisteröityneet voivat asettaa sitten myynnissä olevasta tavarasta huutoja. Huutokaupan ominaisuuksiin kuuluu se, että eBayn ohjelmisto korottaa huutoa aina käyttäjän asettamaan maksimirajaan asti automaattisesti."
Eigars

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Eigars-verkkokauppa tarjoaa sähkösavuketuotteita ihmisille, jotka haluavat siirtyä normaalista tupakasta sähkösavukkeisiin. Eigars panostaa tuotteiden laatuun ja myöntää kaikkiin tuotteisiin 6kk takuun."
Ellos

Keskiarvo(0.7):

7 arvostelua.
 "Pyrimme tarjoamaan sinulle ja perheellesi mahdollisimman laajan valikoiman ellos online -tavaratalossa."
ElämysLahjat.fi

Keskiarvo (1.6):

4 arvostelua.
 "ElämysLahjat.fi on elämyslahjojen verkkokauppa Suomessa. Lahjojen valikoima kuluttajile on kattava alkaen mikroautoajelusta ilmapallo- tai MIG-hävittäjälentokonelentoon Venäjällä. Tarjolla on myös hieronta-, kauneus- ja urheiluhenkisiä elämyslahjakortteja."
EmirMall.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "EmirMall.com on uusi verkkokauppaostoskeskus (Online Shopping Mall) mihin on liittynyt lähemmäs 1000 parasta ja tunnetuinta kauppaa ympäri maailman - etsi miljoonia tuotteita ja tuhansia brändejä yhdestä verkkosivustosta! Sivustolla löydät kaikki muoti, asusteet, elektroniikka, kodinkoneet, kauneus, korut, pelit, lelut, työkalut, ruoka, laukut, lääkkeet, urheilu, huonekalut, sisustus, lahjaideat ja paljon, paljon muuta. Enää sinun ei tarvitse hyppiä kaupasta toiseen löytääksesi oikean tuotteen - shoppailusi alkaa EmirMall.comissa."
EMP

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen valikoiman vaatetusta, musiikkia, asusteita, julisteita ja paljon muita tuotteita. Kiinnitämme erityistä huomiota asiakaspalveluumme, sillä haluamme asiakkaidemme saavan laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös hienon ostokokemuksen."
eSauhut.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "eSauhut.fi tarjoaa laadukkaita sähkösavuketuotteita ihmisille, jotka haluavat siirtyä normaalista tupakasta sähkösavukkeisiin. eSauhut panostaa asiakaspalveluun ja tuotteiden laatuun."
Exite – Room Escape Helsinki

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme suomalainen Helsingissä toimiva yritys ja haluamme tarjota laadukkaita ja viihdyttäviä pakohuonepelejä kaikille. Huonetarjonnastamme löytyy erityyppisiä huoneita eri makuun ja eri haastavuustasoilla. Huoneemme on suunniteltu alusta lähtien itse, joten ne ovat yksilöllisiä eivätkä kopioita muualta. Pelimme sopivat hyvin koko perheelle. Luotatko terävään älyysi ja tarkkoihin aisteihisi? Joudut luonnon keskelle elementtien armoille 60 minuutin ajaksi. Selvitä tulen, veden, ilman ja maan arvoitukset ja nauti näyttävistä ja mielenkiintoisista haasteista."
Facediili

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Facediili on tuore ja tehokas kilpailija "Päivän tarjous" -bisneksessä. Tavoitteena on tehdä diilejä, joista kaikki hyötyvät ja nauttivat!"
Fiksaa.fi

Keskiarvo (3.0):

9 arvostelua.
 "Fiksaa.fi on suomalainen melkein perheyritys. Pyrimme tuomaan parasta palvelua asiakkaillemme ja toivomme olevamme Suomen laajin pienkonevaraosien verkkokauppa tulevaisuudessa. Meiltä löytyy varaosat tunnettuihin tuotemerkkeihin kategorioissa puutarha, veneily, moottorikelkka, mönkijä, vesijetti ja mopot."
Findust

Keskiarvo (4.0):

1 arvostelua.
 "Findust on suomalainen pölypusseja netissä myyvä kauppa. Ostaminen on helppoa ja nopeaa."
Fruugo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kyllähän verkosta kauppoja löytyy, mutta Fruugosta ei tarvitse edes etsiä. Me nimittäin tarjoamme yhden luotettavan osoitteen useisiin eri verkkokauppoihin ja niiden valikoimiin. Ja mikä parasta, molempia tulee koko ajan lisää."
Greatdays

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Greatdays on vuonna 2008 Ruotsissa perustettu yritys, joka tuo markkinoille uuden tavan ostaa elämyksiä. Jatkuvasti kasvavasta valikoimastamme löytyy jokaiselle jotain. Greatdaysin verkkokaupan kautta ostetut elämykset paketoidaan ja lähetetään valitsemallesi vastaanottajalle tyylikäässä lahjalaatikossa tai nopeasti suoraan sähköpostiin. Vaihtoehtoisesti voit hankkia elämyslahjan laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Helppoa!"
Green Smoke - Sähkötupakka

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Green Smoke kauppaa ylläpitää täysin Suomalainen yritys, Green Smoke Oy, jonka perusarvoihin kuuluu luotettava ja nopea asiakaspalvelu sekä tilausten käsittely. Sähkötupakat ovat olleet osana Green Smoke Oy:n valikoimaa vuodesta 2010 lähtien. Tuotteita on saatavilla verkkokaupassamme, yhteistyökumppaneillamme ja myymälöissämme."
Green Smoke Europe Ltd.

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Alkuperäinen, amerikkalainen Green Smoke toimii jo Suomessa! Korkealaatuiset sähkötupakat: pitkäkestoiset akut, kertakäyttöiset patruunat runsaalla höyryllä ja hienoilla mauilla - ilman riskiä: 30 päivän palautusoikeus (Aloituspaketti), elinikäinen takuu. Green Smoke on vuonna 2008 perustettu yritys, joka tarjoaa käyttäjälleen vastaavan kokemuksen ja ulkonäön kuin perinteinen tupakka, mutta toimii akulla, ilman että tupakkaa tarvitsee sytyttää. Se ei jätä tuhkaa, tupakantumppeja, eikä aiheuta pahanhajuisia vaatteita tai hengitystä."
Grillikauppa.com

Keskiarvo (1.3):

9 arvostelua.
 "Grillikaupasta löydät grillaamiseen liittyviä tuotteita. Toimitukset ympäri Suomea ja halutessaan myös ulkomaille. Tuotteita ovat: Kaasugrillit, Sähkögrillit, Pallogrillit, Kaikki grillaustarvikkeet, Savustuslaatikot ja sähkösavustimet, Muurinpohjapannut ja parilat, Matkajääkaapit ja kylmälaukut, Painepesurit."
Groupon

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Etsitkö tarjouksia, jotka yllättävät sinut iloisesti päivä toisensa jälkeen? Siinä tapauksessa Groupon Suomi on juuri sinua varten. Verkkosivuiltamme löydät kategoriat hyvinvointi, kauneus, terveys, vapaa-aika, palvelut, matkat, ravintolat, shoppailu ja liput, joista kaikista löydät lahjakortteja superedullisesti."
Hajuvesi.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hajuvesi.fi:stä löydät kauneudenhoitotuotteita yli 100 eri tuotemerkistä. Hajuvesi.fi:stä löydät kattavan valikoiman hajuvesiin, hiuksiin, meikkaukseen ja ihonhoitoon liittyvistä tuotteista. Luotettavat verkkosivut, nopea toimitus sekä hyvin kilpailukykyiset hinnat takaavat kauppamme toimivuuden. Yli 100 euron tuotteista ei toimituskuluja!"
Hautomakone.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "WWW.HAUTOMAKONE.FI on EBAEI:n (Exotic Breeding And Equipment Import) siipikarjan kasvattamiseen erikoistunut nettikauppa."
HeadHunter store

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Action figuureja, patsaita ja muuta Pop-kulttuuritavaraa myyvä liike."
Hobby Hall

Keskiarvo(0.9):

9 arvostelua.
 "Hobby Hall on osa Stockmann Oyj Abp :tä ja sillä on Suomessa yli puoli miljoonaa kanta-asiakasta. Hobby Hall tarjoaa asiakkailleen tuotteita ja palveluita postimyynnin, verkkokaupan ja myymälän kautta."
Hong Kong

Keskiarvo (3.0):

1 arvostelua.
 "Hong Kong tavaratalot myyvät yleishyödykkeitä edullisin hinnoin. Valikoima koostuu useista eri tuoteryhmistä esim.: puutarhatuotteet, työkalut, vapaa-aika, taloustavarat, elektroniikka ja pienkodinkoneet, autotarvikkeet sekä lelut."
Hukkasuden ongelmakoirakoulutus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yksityisopetusta antava koirakoulu. Koulutan seuraavalla sektorilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Lahti, Hämeenlinna, Forssa, Riihimäki, Tampere, Karkkila, Vihti, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava + lähialueet. Turku (sopimuksen mukaan)."
Ideamaa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ideamaa on uudentyyppinen ostoskeskus internetissä, jossa elämys on taattu. Asiakas voi hankkia monet tuotteet samalla toimituskululla.

Ideamaassa on monipuoliset maksutavat, ja lisäksi tuotteita voidaan tilata laskulla ja osamaksulla. Ideamaan kauppapaikkaan on integroitu neljän johtavan IT-alan tukun tuotetietokannat, IT-alan tuotteita alkaa olla jo yli 20 000 kpl. Automaattisesti toimivat integraatiot takaavat että varastosaldot, tuotetiedot ja hinnat ovat ajantasalla."
Ihanaiset.fi verkkokauppa

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Ihanaiset.fi myy nimensä mukaisia ihanuuksia. Kauppa on suuntautunut naisille ja miehet löytävät kaupasta varmasti lahjaideat naiselle. Kaupassa on suuri valikoima laukkuja ja asusteita, sisustustuotteita ja lahjatavaraa sekä mm. yksi suurimmista kokoelmista erilaisia Muumi-aiheisia tuotteita. Kaupasta löytyvät niin lahjat kuin kaikki tarpeellisetkin ihanuudet. Myös herkkupuoti tarjoaa herkkuja mitä ei marketeista löydy."
Indecoria

Keskiarvo(0.5):

4 arvostelua.
 "Indecoria on huonekalujen ja sisustustuotteiden maahantuoja ja tukkuliike."
inkKari

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "inkKari on suomalainen muste- ja laserkasettien sekä tulostimien myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Lisäksi myymälässämme tehdään mustekasettien täyttöjä."
Inspector Sec Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Työkalu- ja tarviketukku. Tuhansia ammattitason tuotteita kohtuuhinnoin. Hinnat sisältävät rahdin ja alv:n."
IYOUWEBUY

Keskiarvo(0.0):

2 arvostelua.
 "IYOUWEBUY myy maailman parhaimmat vempaimet edullisimpaan hintaan. Meidän asiakkaat kysyvät usein miten me voimme olla niin edullisia, ja syy tähän on että me ostamme tuotteet suoraan valmistajalta. Te asiakkaana pääsette nauttimaan näistä uskomattomista hinnoista koska teidän ei tarvitse maksaa mitään lukuisille välikäsille jotka ovat sinun ja tuottajan välissä perinteisessä kaupassa."
iZettle

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "iZettle:n avulla voi turvallisesti ottaa vastaan maksuja älypuhelimen tai tabletin kanssa."
Japanikauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Japaniin keskittynyt nettikauppa. Valikoimissa opiskelutarvikkeita, musiikkia, elokuvia, julisteita ja lahjatavaroita."
Jukira Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pyrimme myymään LVI-tarvikkeet yksityishenkilöille sekä muiden toimialojen yrityksille valtakunnan edullisimpaan hintaan."
KAIKKIVERKOSTA.FI

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Laatutavaraa joka lähtöön! Tarjoamme kaiken mahdollisen yhdestä ja samasta osoitteesta suoraan ostajalle, helposti ja vaivattomasti. Tule ja suuntaa itsesi osoitteeseen www.kaikkiverkosta.fi, toivotamme mukavia ostoshetkiä."
Katamanth

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Verkkokauppa Katamanth, jonka valikoimassa on mm. vaatteita miehille, naisille, lemmikkieläimille, huonekaluja, koriste-esineitä ym. tarpeellisia ja vähemmän tarpeellisia tuotteita."
Kauppakoti.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Edullinen auringonsuojatuotteiden verkkokauppa. Sälekaihtimet, markiisit, rullaverhot ja muut auringonsuojatuotteet."
Kello-Optiikka Lappalainen

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomussalmella sijaitseva kello, koru ja optikkoliike, jolla on myös verkkokauppa."
Kiinankauppa.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yritys myy tuotteita kiinasta edullisin hinnoin

Kiinankauppa.com on 2015 perustettu verkkokauppapalvelu suomalaisille yksityiselle asiakkaalle, sekä yrityksille. Pyrimme tarjoamaan laajan valikoiman tuotteita mahdollisimman edulliseen hintaan. Meille on erittäin tärkeää, että asiakas on tyytyväinen ja saa tuotteensa nopeasti. Toimitamme tuotteita kiinasta, sekä Euroopan alueelta, joten pystymme toimittamaan osan tuotteista nopeammin, kuin mitä ne saapuisivat kiinasta.

Haluamme tarjota aina ystävällisen asiakaspalvelun, mahdollisimman nopeat toimitukset ja edulliset hinnat. Tyytyväinen asiakas on meille numero UNO."
kisakone.com

Keskiarvo (4.5):

1 arvostelua.
 "Moottoripyörien ja kelkkojen osien jälleenmyyjä ja purkaamo"
KLiNGEL

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "KLiNGEL-verkkokauppa myy muotivaatteita, koruja ja sisustustarvikkeita Saksan suurimman ja suosituimman postimyyntitalon valikoimista - sen laadukkaat, huolella valitut tuotteet ovat jo yli 90 vuoden ajan olleet erittäin suosittuja asiakkaiden piirissä."
Koirasumutin.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Halusimme tuoda markkinoille koirasumutteen, joka on turvallinen käyttää. Koirasumuttimen käytön jälkeen hyökkäävä koira palautuu normaaliin tilaan, mutta siinä vaiheessa puolustautuva henkilö on jo kaukana. Turvakerroin koirasumutin löytyy verkkokaupastamme."
Kokemuskauppa.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kokemuskauppa.com on valtakunnallinen elämyksiä myyvä ja markkinoiva verkkokauppa. Kokemuskauppa.com:n ideana on linkittää elämys- ja ohjelmapalveluja tuottavat yritykset ja yhdistykset saman markkinointiportaalin alle."
koneetkotiin.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Koneet kotiovellesi, kaikkialla Suomessa"
Korhone.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Korhone.com on yli 50000 tuotteen verkkokauppa!"
Korvatulpat.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sivulta voi tilata erillaisia korvatulppia ja kuulosuojaimia kaikenlaiseen käyttö tarkoitukseen."
Kukkodaa.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Keräilyfiguureihin ja leluihin erikoistunut verkkokauppa."
Kämp Group verkkokauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hotelli-, ravintola- ja Spa-lahjakorttien ostaminen verkkokaupasta onnistuu vaivatta, joustavasti ja luotettavasti. Verkkokauppa on helppokäyttöinen, sisältää monia eri maksutapoja ja lahjakortin voi tilata mieleisellään tavalla aina itseprintatusta tai koristekuoriin tilattuna."
Kärkkäinen

Keskiarvo (2.3):

17 arvostelua.
 "Kärkkäisen verkkokaupassa on monipuolinen tarjonta vähittäiskaupan tuotteista! Tuotevalikoima koostuu tällä hetkellä tuhansista 'non-food' artikkeleista. Valikoimamme laajenee jatkuvasti. Olemme avoinna 24 tuntia joka päivä, jolloin voit tehdä ostoksesi kaikessa rauhassa laajasta valikoimastamme."
Lahjakas

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lahjakas.fi on Anna-Maria Pokelan perustama verkkokauppa Pietarsaaressa. Lahjakkaasta löydät loistavat lahjavinkit, lelut ja pelit eri ikäisille!"
Lamina

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lamina on Suomen suurin skeittaamiseen ja lumilautailuun erikoistunut vähittäiskauppias. Laminalla on nettikaupasta pitkät perinteet, sillä ensimmäinen versio avattiin Skateland nimellä jo vuonna 1996."
Lankamaailma

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lankoja ja käsityötarvikkeita myyvä kivijalkamyymälä ja verkkokauppa."
LapLay-sylitaso

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 Kenties etsit kestävää, ergonomista, ekologista ja vakaata työalustaa? LapLay-sylitaso on loistava vaihtoehto koti- ja toimistotöihin ja erityisryhmille. LapLay-sylitaso on kauttaaltaan verhoiltu. Kansi on tasainen ja kova. Pehmustettu alaosa muotoutuu aina alustan mukaan. Isompi koko on kätevä käytettäessä hiirtä kannettavan kanssa ja pienempi koko mahtuu syliin tuoleissa ja pyörätuolissa. Tablettikoko sopii käytettäväksi tabletin kanssa esim. matkustaessa autolla. LapLay-sylitaso on 100 %:sesti suomalaista suunnittelua ja käsityötä. HeiDidi on oululainen yritys ja sylitasot valmistetaan käsityönä Verhoomo Lumoniassa, Oulunsalossa. Sylitasoja valmistetaan erissä joten osta omasi pian!
Leivontatarvikkeet.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Leivontatarvikkeet.fi on suomalainen laadukkaisiin leivontatarvikkeisiin ja -tuotteisiin erikoistunut verkkokauppa."
LightInTheBox.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "LightInTheBox.com tarjoaa valonnopeaa palvelua lyömättömään hintaan. Me tarjoamme kuluttajille maailmanlaajuisesti korkealaatuisia tuotteita tukkukauppahintaan suoraan valmistajalta, ja näin voimme pitää alhaisen kustannustason. LightInTheBox jakaa tuotteensa kolmeen ydinkategoriaan: vaatetus, pienet lisätarvikkeet/vempaimet sekä koti ja puutarha."
Lisenssit.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Koodit kuin koodit nopeasti, edullisesti ja ystävällisesti."
Loistoboxi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Loistoboxi Oy on elämyslahjayritys Helsingistä. Yritys kaupallistaa lahjakorttilaatikoita, jotka sisältävät kymmeniä tietyn teeman mukaisia elämyksiä, joista lahjan saaja voi valita haluamansa lahjakortilla."
Lopetan.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lopetan.com –kampanja antaa kuluttajille mahdollisuuden tutustua sähkötupakkaan toimitusmaksun hinnalla."
Lumilinkokauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lumilinkokauppa tarjoaa apua lumilingon hankintaan (mm. ostajan oppaan) sekä mahdollisuuden ostaa edullinen lumilinko. Jos harkitset lumilingon hankkimista, kannattaa tutustua sivuiltamme löytyvään sisältöön."
Mania33-Verkkokauppa

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Suomalainen verkkokauppa. Myynnissä mm. akkuja, virtapankkeja, muistikortteja, digivaakoja, suojakoteloita, juhlarahoja"
Markantalo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Markantalo verkkokauppa.
Matkavaruste.fi

Keskiarvo (5.0):

4 arvostelua.
 "Matkavaruste on erikoistunut vain matkailussa tarvittaviin varusteisiin joka mahdollistaa laajan ja houkuttelevan valikoiman. Kaikki valikoimassa olevat tuotteet ovat laadukkaita ja ostoksille Matkavaruste myöntää täyden tyytyväisyystakuun. "
Merkintakeskus.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Merkintäkeskus.fi tarjoaa asiakkaalleen yksilöidyt ja yksilöllisesti valmistetut tuotteet, jotka ovat erittäin nopeasti kasvava markkina-alue. Yritysasiakkaiden lisäksi tällaiset tuotteet soveltuvat myös kuluttajille. Verkkokauppaan lisätään jatkuvasti uusia tuotteita - seuraa tilannetta ja valitse itsellesi sopivimmat."
MiniInTheBox.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "MiniInTheBoxiin kuuluu tuhansia tuotteita, joita tarjotaan uskomattomaan tukkuhintaan. Nopea vilkaisu sivullemme paljastaa massiivisen valikoiman ensiluokkaisia tavaroita, olkoon ne sitten sähkötarvikkeita, mittatilauspukuja tai urheiluvälineitä."
Mitäsaisiolla.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Mitäsaisiolla.fi -tavaratalosta voit muutamalla klikkauksella ostaa tunnetuimpien ja luotetuimpien verkkokauppojen laadukkaita tuotteita - ja maksaa ostoksesi kätevästi yhdellä kertaa, ilman toimitusmaksuja."
Modeltoys.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Monipuolinen ja suuri valikoima tarkkoja pienoismalleja, uusia ja käytettyjä, pääasiassa metallisia diecast malleja."
Motonet-verkkokauppa

Keskiarvo(0.3):

8 arvostelua.
 "Motonetista löydät varaosat yli 500 ajoneuvomalliin. Meiltä löydät autovaraosien lisäksi kaiken tarvitsemasi niin autoiluun, moottoripyöräilyyn, kalastukseen sekä veneilyyn. Valikoimassamme myös kattava valikoima työkaluja ja rakennustarvikkeita."
Mustikuski

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Mustikuski on koirien ulkoilutus- ja seuranpitopalvelu Porissa.
Naamiojänis.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Naamiojänis.fi on kotimainen naamiaisasujen ja juhlatarvikkeiden myyntiin erikoistunut nettikauppa."
Naistenkauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Naistenkauppa myy edulliseen hintaan naisille suunnattuja tuotteita. Tuotteisiin kuuluu sisustus, liikunta, hyvinvointi, lemmikki sekä paljon muita tuotteita."
Navimare Oy

Keskiarvo(0.2):

4 arvostelua.
 "Purje- ja moottoriveneilyn kuluttajatuotteita. Erityisosaamisena merielektroniikka, esimerkiksi navigointi-, lämmitys- ja viestintätuotteet."
Net Idées!

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ompelukone- ja käsityökauppa. Verkkokauppa."
Netmix.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Netmix on vuonna 2004 perustettu postimyyntiyritys.
Nettipeto.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Erikoistunut eläinaiheisten tuotteiden myymiseen verkossa."
Nordic Premium Vapes Sähkötupakka

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Myymälä Runeberginkatu 50 Helsinki ja verkkokauppa www.npv.fi aloituspakkaukset, akut, höyrystäjät ja nikotiininesteet edullisesti. Myymälä avoinna ma-pe 9-17 ja la 10-15. Verkkokauppa 24h postitustakuu!"
Nordicfeel

Keskiarvo (3.5):

2 arvostelua.
 "Nordicfeeliltä ostat hajuvesiä, meikkejä sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita nopealla toimituksella ja alhaisilla toimituskuluilla. Meiltä löydät laajasti tuotteita tunnetuilta ja klassisilta tuotemerkeiltä kuten Dolce & Gabbana, Hugo Boss, NYX, Redken ja Clarins. Lisäksi valikoimaamme kuuluu monia uusia tuotemerkkejä kuten Makeup Revolution, Ariana Grande, Milani ja Freedom Makeup London. Tällä hetkellä valikoimassamme on yli 10 000 tuotetta yli 300:lta tuotemerkiltä, jonka ansiosta olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista kauneudenhoitotuotteita myyvistä nettikaupoista."
Nordnet Bank AB

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin tuotteisiin. Ilman kiinteitä kustannuksia ja edulliseen hintaan." - "Suomen suositelluin pankki sijoittajalle."
Offerilla.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Palvelun kautta voi ostaa poikkeuksellisen edulliseen hintaan lahjakortteja alueellisiin palveluihin kuten ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin arjessa sekä juhlassa tarvitsemiin palveluihin. Palvelulahjakorttien lisäksi myydään myös elämää piristäviä tuotteita. Alennusprosentti on yleisesti 50-90%."
Opteck

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Opteck on yksi maailman suurimpia binäärioptioiden välittäjä."
Ortopedia-palvelut, lääkärikeskus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Orto-Lääkärit Lääkäriasema Oy on osa Lääkärikeskus-Yhtymää. Tämä on yksi suurimmista Uudenmaan alueen yksityisistä terveyspalvelujen tuottajista."
Ostovoima / Sareskoski Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "B2B-yritysverkkokauppa, jossa valikoima tuotteita teollisuuden ja logistiikan tarpeisiin."
Otoplug Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Otoplug on 1983 perustettu tamperelainen yritys, erikoisalanaan korkealaatuiset korva-, nenä-, ja kurkkutautien tuotteet. Edustamme tunnettuja valmistajia, jotka takaavat luotettavuuden, viimeisimmät uutuudet sekä nopeat toimitukset. Asiakkaitamme ovat mm. sairaalat, terveys-, ja lääkärikeskukset sekä muut terveydenhuollon ammattilaiset. Otoplugilla on myös kuluttajille erillinen verkkokauppa."
Otoplugin verkkokauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Otoplugin kuluttajakaupasta terveydenhoitotuotteet kotiin, kuten kuumemittarit, nenähuuhtelijat, nenäimurit, kasvomaskit, pisarasuojat, korvatulpat, otoskoopit ja oftalmoskoopit."
Oy Nymix Ab

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nymixiltä kätevästi pakkaus ja muuttotarvikkeet

Säästä aikaa, rahaa ja hermoja ja hanki meiltä laadukkaat muuttotarvikkeet hyvissä ajoin. Meiltä saat muuttorauhan lisäksi kaikki muutossa tarvitsemasi tarvikkeet. Lisäksi tarjoamme myös asiantuntemusta pakkaamiseen osana palveluamme."
Panssari.fi

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Panssari.fi on suomalainen verkossa operoiva vähittäiskauppa, joka myy yksityis- ja yrittäjäasiakkaille suojatarvikkeita mobiililaitteisiin."
Paperosa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Paperosa on suomalainen askartelu- ja juhlatarvikkeiden verkkokauppa."
PaulSaar.com Sähkötupakka-kauppa

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Suomen suosituin sähkötupakka-kauppa"
Phonecaseseurope.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Phonecaseseurope.com on suomalainen verkkokauppa, josta tilaat laadukkaat puhelimen kotelot ja kuoret nopeasti ilman postikuluja."
Picknpay.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pick n Pay on vuodesta 1995 toiminut, perheomisteinen päivittäistavaraketju. Tällä hetkellä Pick n Payllä on myymälät Raumalla ja Porissa sekä verkkokauppa osoitteessa www.picknpay.fi"
Piippu.com

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Kodintarvikkeita jo vuodesta 1999. Sekä verkkokauppa että Helsingissä sijaitseva liike. Bongit ja yrttivälineet."
Pilke Optiikka

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomalainen optikkoliike jolla on toimiva verkkokauppa. Verkkokaupassa laaja valikoima merkkiaurinkolaseja ja piilolinssejä. Esimerkiksi Oakley, RayBan, Chanel, Prada, D&G, Julbo, adidas, Porsche Design, Police."
Pintanikkarit.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pintakäsittelyaineiden verkkokauppa. Löytyy maalit, lakat, vahat, petsit, öljyt, efektisprayt, kaakelimaalit jne. Mukana myös aiheeseen erikoistunut keskustelupalsta ilmaisella rekisteröinnillä."
Pispalanpalmu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Myymme kasvatus ravinteet ja tarvikkeet ikkunalaudalle, parvekkeelle, kasvihuoneisiin, sekä telttoihiin. Orgaaniset GHE General Organics ja Bio Nova-lannoitteemme ovat turvallisia ja testattuja, puhtaita ravinteita. Saatavana myös suosittu monipuolinen 100% Biologinen Advanced Nutrients: Iguana Juice- tuoteperhe. Pispalanpalmu on Bio Novan ja GHE:n virallinen Suomen edustaja ja maahantuoja. Palvelumme uudistuu jatkuvasti verkkokaupassa kuten myös myymälöissämmekin."
PK-Systema

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pohjois-Karjalan Systema Oy, tuttavallisesti Systema, on vuonna 1981 Joensuuhun perustettu monipuolinen toimistotarvikealan erikoisliike."
Polttarishop

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tarvikkeita polttareihin, naamiaistarvikkeita, ohjelmaa, esiintyjiä, verkkokauppa yms"
Posterit.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Posterit.fi palvelee yritys- ja yksityisasiakkaitaan toteuttamalla heille markkinoiden tyylikkäimmät painotuotteet! Saat käyntikortit sekä mainoskortit erittäin edullisin hinnoin."
Preeco.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Halpa sekatavarakauppa netissä. Sijaitsee Lahdessa. Liikevaihtoa yli 6 miljoonaa vuodessa."
Presentcard.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lahjakortteja useisiin eri liikkeisiin ja elämyksiin! Liitä mukaan ilmainen tervehdyskortti!"
Prisma

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Prisma.fi-palvelussa voit tutustua osaan Prisman tuotteita. Nyt palvelussa on selattavissa yli 22 000 tuotteen tiedot, pääasiassa kodin, kodintekniikan, urheilun sekä remontoinnin tuotteita. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja päivitämme verkkopalvelun tuotemäärää. Verkkopalvelussa ei toistaiseksi ole esimerkiksi pukeutumisen tuotteita eikä elintarvikkeita."
ProLed

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "ProLedin verkkokaupasta löydät led-valot, lamput, valonauhat ja valolistat edullisesti suoraan maahantuojalta."
Purkkimaailma.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Purkkimaailma myy pakkaustarvikkeita kotitalouksille ja pienkäyttöön. Laaja valikoima lasipurkkeja ja lasipulloja."
Rannekelloja.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rannekelloihin erikoistunut verkkokauppa, jossa kattavat tuotetiedot ja -kuvat. Laaja valikoima niin miesten kuin naisten rannekelloja. Toimitukset nopeasti omasta varastosta."
Rekkarit.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Heijastavat rekisterikilvet lastenvaunuihin ja polkupyöriin lapsesi omalla nimellä ja syntymäajalla."
Rellunkulma.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rellunkulma.fi on monipuolisten tuotteiden verkkokauppa, josta löydät monipuoliset maksutavat sekä nopeat ja edulliset toimitukset."
Satulatuolit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Salli Professional satulat-esittelytuolit ovat tuoleja, jotka ovat olleet messuilla Salli-tapahtumissa asiakkaiden testattavana. Varastossamme on pieni erä näitä tarjoushintaisia tuoleja."
SauhutOn

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rekisteröitymällä Sauhuton.fi-sivustolle on mahdollista tilata verkkokaupasta elektronisia savukkeita ja niihin liittyviä tarvikkeita ja varaosia. E-savukkeet on normaalia tupakkaa jäljittelevä elektroninen laite, joka koostuu useimmiten akusta, atomizerista (atomisoijasta) ja cartridgestä (nestepatruuna). E-savuke höyrystää e-nestettä atomisoijan avulla ja tuottaa näin savunkaltaista höyryä jota hengitetään sisään normaalin savukkeen tavoin. Höyryn hengittely tuottaa hyvin paljon tupakointia muistuttavan kokemuksen ja on näin saavuttanut suosion tupakoinnin lopettajien keskuudessa."
Scandivape.eu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Porilainen sähkötupakointiin liittyvä verkokokauppa, ScandiVape.eu."
Shave Club Finland

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Shave Club Finland on keväästä 2015 asti toiminut klassisen parranajon sekä parranhoidon verkkokauppa. Nyt Shave Club Finland on avannut kivijalkamyymälän Turun keskustaan Humalistonkadulle. Avajaisia vietettiin lauantaina 16. tammikuuta 2016. Myymälämme on Suomen ensimmäinen klassiseen parranajoon ja parranhoitoon erikoistunut kivijalkamyymälä."
ShopAlike.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "ShopAlike.fi on shoppailusivusto, joka kokoaa eri verkkokaupat ja niiden tuotteet yhteen osoitteeseen. ShopAlike.fi jakaa tuotteet valmiiksi tuoteryhmiin, kuten kengät, vaatteet, lastenvaatteet, korut, kellot, sisustus ja urheilu, jotta käyttäjä saa helposti yleiskuvan internetin tuotetarjonnasta."
Shopping4net

Keskiarvo (1.7):

3 arvostelua.
 "Meillä teet ostokset edullisemmin! Verkkokauppojemme valikoimiin kuuluu vain tunnettuja tuotteita ja nopeiden ja järkevien logististen ratkaisujen, henkilökohtaisen panostuksen sekä uuden ajattelutavan ansiosta voimme tarjota sinulle edullisen, turvallisen ja helpon tavan tehdä ostoksia. Säästät aikaa ja vältyt ruuhkassa jonottamiselta."
Soft Protector

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Soft Protector Oy on yksityinen, vuonna 1991 perustettu Espoossa toimiva perheyritys. Päätoimiala on teknokemian tuotteet."
STAR PERSON henkilöstöpalvelut

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Star Person on henkilöstövuokraus toimialalla toimiva työnantajan ja työntekijän kohtauspaikka. Katso ja tutustu web sivuihimme. www.starpalvelut.fi Etsimme myös kasvamaan joukkoomme franchising yrittäjiä, meillä ei ole liittymismaksuja, ja Suomen edullisin yhteistyösopimus, nyt kannattaa liittyä! Toimimme ympäri Suomea."
Stockmann

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Stockmann on modernin elämäntavan edelläkävijä. Verkkokauppa tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita naisille, miehille, lapsille ja kotiin. Ulottuvilla on aina mietitty kattaus ajankohtaisia ja haluttuja brändejä ja valikoimissa on vaatteita, jalkineita, asusteita, kosmetiikkaa, kodin pienkoneita ja sisustustuotteita. Ja mitä parasta, kaikki ostokset kerryttävät kanta-asiakaspisteitä!"
Suodatinmestarit Oy

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "Suodatinmestarit on 2009 perustettu sisäilman puhdistukseen erikoistunut yhtiö. Monipuolisesta valikoimastamme löytyvät ilmanvaihdon suodattimet koteihin, kiinteistöihin ja teollisuuteen. Tervetuloa myymäläämme Tampereella. Soita meille tai tilaa suoraan verkkokaupastamme! Puhdas ilma on parasta hengittää!"
Suomikauppa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Asutko ulkomailla? Tiesitkö että vihdoin saat netistä tilattua helposti ja turvallisesti salmiakkia, suomifilmejä, ruisleipää ja samaan pakettiin pari levyä iki-ihanaa Fazerin Sinistä suklaata? Olet tullut oikeaan paikkaan! Erään asiakkaamme mukaan Suomikauppa.fi on oikea ulkosuomalaisen paratiisi!"
SuperDiili

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "SuperDiili on 100% suomalainen lifestyle tuotteita myyvä verkkokauppa."
Superkauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Superkauppa on Vaasasta käsin operoiva vuoden 2009 lopulla perustettu teknologia-ja lifestyletuotteiden verkkokauppa."
Superpirate.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Superpirate.com on vuonna 2002 perustettu t-paitojen, fanituotteiden sekä muiden alan tuotteiden jälleenmyynti- ja maahantuontiyritys. Ostosten tekeminen nettikaupassamme on helppoa, vaivatonta ja ennen kaikkea nopeaa - toimitamme tilaukset useimmiten jopa 24 tunnin sisällä."
Synttärikuningas.fi

Keskiarvo (2.0):

5 arvostelua.
 "Synttärikuningas.fi-sivustolta löydät kaikki lastenkutsujen järjestämiseen tarvitsemasi tuotteet. Olemme valinneet hauskoja teemoja ja yllättäviä tarvikkeita ympäri maailman. Tavoitteenamme on olla Suomen johtava lastenkutsujen asiantuntija, jolla on laajin valikoima, parhaat hinnat ja nopeimmat toimitukset. Jos teet tilauksen ennen kello 14, pakettisi lähetetään jo tänään. Tervetuloa hakemaan inspiraatiota verkkokaupastamme!"
Sähköbit Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Huom: Sähköbit (Talobit Oy) on konkursissa 14.10.2013 alkaen.

"Sähkötarvikkeiden verkkokauppa. Myynnissä valaisimia, lämmittimiä, pattereita, kaapeleita, sähkökalusteita, puhaltimia, pistorasioita ja muita sähkötarvikkeita. Verkkokaupan ylläpitäjä Sähköbit Oy on Oulun alueella toimiva sähköalan yritys, jonka toimenkuvaan kuuluvat tarvikemyynnin lisäksi mm. sähköasennukset, sähköurakointi ja -suunnittelu sekä automaatio."
Sähkötupakka.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sahkotupakka.fi on sähkötupakkaa ja sähkötupakkatarvikkeita myyvä verkkokauppa."
Sähkötupakkajoulu.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sähkötupakkajoulu.com myy sähkötupakan aloituspakkauksia."
Säästö-Karit

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Käy rauhassa tuoteryhmiä läpi ja tutustu valikoimaan, meiltä löytyy takuulla jokaiselle jotakin!"
Taloon.com

Keskiarvo(0.7):

13 arvostelua.
 "Hanki laatutuotteet vaivattomasti ja edullisesti. Taloon.com tarjoaa helpon tavan hoitaa materiaalihankinnat, vaikka päivätyösi lomassa, ja mikä parasta, ilman turhaa jonottamista.

Älä hukkaa aikaasi hankintareissuilla. Rautakauppa Taloon.com palvelee, luotettavasti ja ammattitaidolla, silloin kun sinulle sopii."
Talorauta

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Talorauta Oy on perustettu kesällä 2015. Talorauta.fi on kotimainen, 100% suomalaisomistuksessa oleva verkkorautakauppa. Talorauta toimii ainostaan verkkokauppana, joten osoitteessamme ei ole myymälää. Kierrämme myös ahkerasti messuja sekä rakennustyömaita, joten ilmoitathan tulostasi etukäteen, jotta tiedämme olla paikalla toimistollamme."
Talotarvike.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Talotarvike.com - Sinun rautakauppasi netissä jo vuodesta 2005! Talotarvike.comin tavoitteena on tarjota laaja valikoima kodinrakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen merkkituotteita verkossa kilpailukykyisin hinnoin ja nopealla toimituksella. Olemme toimineet sähköisen rautakaupan alalla jo vuodesta 2005. Asiakkaamme arvostavat omaa aikaansa ja pitävät meistä erityisesti nopeiden toimituksiemme (usein omasta varastosta), laajan valikoiman ja edullisten hintojemme takia. Meillä ei tarvitse jonottaa ja ostokset voi tehdä vaikka mobiilisti suoraan työmaalta käsin! Meillä onkin jo kymmeniätuhansia tyytyväisiä asiakkaita."
Tarramonsteri.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tarramonsterilta lasten vaatteisiin ja tavaroihin silitettävät nimilaput sekä liimattavat nimitarrat. Kiinnitys on helppoa, nopeaa sekä kestää konepesun. Suunnittele oma tarrasi valitsemalla koko, väri, teksti ja kuvio! Tilaaminen on helppoa."
Teamdeal.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Teamdeal.net on sosiaalinen verkkokauppa, missä tuotteet ostetaan kimpassa. Kaikilla tuotteilla on aina ryhmäalennus ja ilmainen toimitus! Parempia diilejä et löydä mistään."
Tikaskauppa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tikaskauppa.fi on kattopeltien, kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien verkkokauppa."
Tokmanni

Keskiarvo(0.9):

5 arvostelua.
 "Tokmanni-konserni on Suomen suurin halpakaupan toimija. Tokmanni-konserni on Suomen suurin halpakaupan toimija.Tarjoamme asiakkaillemme tuotteita eri elämänvaiheisiin ja eri tarpeisiin halvalla, laadukkaasti, helposti ja nopeasti."
TokNet.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tokmannin liikeideana on myydä laajalla valikoimalla laadukkaita tuotteita edullisesti. Asiantuntevan ja osaavan henkilöstön, toimivan osto-organisaation ja tehokkaan logistiikan ansiosta verkosto pystyy tuottamaan asiakkaille sekä kotimaisia että kansainvälisiä merkkituotteita."
Tuittinen.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Verkkokauppa, mainostekstiilien painatus ja brodeeraus, treeniliivit koiranharrastukseen ja kaikkea muuta kivaa."
Turun Tukikohta verkkokauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tukikohta on ortopedisten apuvälineiden yritys, joka tuottaa yksilöllisiä ja valmistukiratkaisuja. Verkkokaupassa tarkoin valittu valikoima tukia ja tuotteita kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn. Nopeat toimitukset kaikille verkkokauppatuotteille 1-5 päivää!"
Työkaluketju

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Työkaluketjun tuotevalikoimassa on lähes 20 000 nimikettä teknisenalan tarpeisiin."
Uittokalusto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Metsätarvikkeisiin erikoistunut yritys."
Urumi

Keskiarvo (2.5):

2 arvostelua.
 "Urumi on Suomen suurin anime- ja manga-oheistuoteliike ja tunnettu siitä, että se myy vain aitoja oheistuotteita, ei tuoteväärennöksiä/piraattitavaraa. Urumilla on valikoimissaan noin 2000-3000 erilaista tuotetta. Nettikaupan lisäksi Urumi kiertää erilaisissa coneissa ja omistaa myös Chibicon-tapahtuman."
Uusin.fi verkkokauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uusin.fi -verkkokauppa on kanava, jota kautta hankit helposti, nopeasti ja edullisesti lähes minkä tahansa uutuuslevyn, -elokuvan, -tv-sarjan tai -pelin."
VapeTalo

Keskiarvo (5.0):

2 arvostelua.
 "E-tupakkaan eli höyryttelytuotteisiin erikoistunut verkkokauppa yli 18-vuotiaille asiakkaille."
Varusteleka

Keskiarvo (2.0):

1 arvostelua.
 "Varusteleka on suomalainen armeijatavaran erikoisliike. Suurin osa tuotteistamme on armeijan ylijäämää, mikä on, oli tavara mitä tahansa, parempaa ja halvemmalla. Paitsi tuotteiden laatuun, panostamme myös verkkokauppaamme - tuotekuvat ja tekstit kertovat oikeasti kaiken tarpeellisen."
Verkkokauppa Mussukat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Täyden palvelun verkkokaupasta löydät ihanat tuotteet vauvasta vaariin! Täältä löydät nimikoituja tuotteita ja paljon kotimaista, laadukasta käsityötä. Olemme koonneet lahjavinkkejä aiheittain: vauvat, taaperot, äidit, isät, isovanhemmat jne. ISYYSPAKKAUS: kokoa mieleisesi isyyspakkaus laajasta valikoimasta! Lahjapalvelu: paketointi + postitus suoraan lahjansaajalle, sisältyy normaaliin toimitusmaksuun!"
Viherpeukalot.fi

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Viherpeukalot.fi-sivustolta voi vaivattomasti tilata kukkasipulit, perennat, ruusut ja muut kotipuutarhan kasvit. Tuotteet toimitetaan kätevästi Postin ja Matkahuollon välityksellä lähimpään toimipisteeseen. Lisämaksusta myös kotiinkuljetus on mahdollinen. Kaikilla kasveilla on 45 vrk:n kasvuunlähtötakuu!"
Virtasenkauppa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Virtasenkauppa.fi on 70-vuotiaan suomalainen perheyrityksen, Virtasen Moottori Oy:n työkaluja, pienkoneita, maataloustuotteita ja autovaraosia ja auton lisävarusteita myyvä verkkokauppa. Verkkokaupassa on tuotteita yli 60 000 kpl. Koko saatavilla oleva valikoima on yli miljoona eri nimikettä."
Vuokrapuu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vuokraa elävä kotimainen joulukuusi ruukussa (vuokrataan suojaruukun kanssa). Kuusen korkeus ruukun pohjasta mitattuna 150-180 cm. Toimitamme kuusen kotiin asti, ja joulun jälkeen haemme sen pois."

"Jokaisesta vuokratusta kuusesta lahjoitamme 10€ uusien puiden istuttamiseen. Yhteistyökumppaniemme avulla istutamme 50 uutta puuta jokaisesta vuokratusta puusta."
Waucher.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Waucher.fi on ryhmäostamiseen perustuva yhteisö ja verkkokauppa, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia palveluista, tuotteista sekä lahjakorteista 30 ? 90 % alennuksella. Osallistumalla arvontaan varmistat, että päivittäin vaihtelevat paikalliset ja maankattavat tarjoukset saavuttavat sinut ja ystäväsi. Lisäksi parhaat nimiehdotukset Waucher-maskotille palkitaan yllätyspalkinnolla."
Web-Media

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Web-Media tarjoaa kirjanpito- ja jäsenrekisteriohjelmia erilaisiin tarpeisiin yhdistyksille ja yrityksille."
WinnerSmoke-sähkötupakka

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sähkötupakka on melko uusi tuote Suomen markkinoilla, ja tähänastiset laitteet ovat olleet suuria ja kömpelöitä.Nyt Suomen markkinoille lanseerataan WinnerSmoke, joka vastaa kooltaan tavallista savuketta. WinnerSmoke tarjoaa sinulle täydellisen tupakointikokemuksen ilman syövän tai muiden tupakoinnin aiheuttamien sairauksien riskiä."
XSmoke® Sähkötupakka-Kauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Pohjoismaiden myydyin sähkötupakka."
ysiysi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme supisuomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa asiakkailleen mielenkiintoisia tuotteita edulliseen hintaan"
ZENGROW SHOP

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "ZENGROW SHOP on kaupunkiviljelyyn erikoistunut myymälä. Kauppa löytyy netistä sekä Helsingin keskustan tuntumasta Mechelininkatu 12-14."