Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

Viherpeukalot.fi

(0.0): 0 Star Rating
Arvosteluja: 1

"Viherpeukalot.fi-sivustolta voi vaivattomasti tilata kukkasipulit, perennat, ruusut ja muut kotipuutarhan kasvit. Tuotteet toimitetaan kätevästi Postin ja Matkahuollon välityksellä lähimpään toimipisteeseen. Lisämaksusta myös kotiinkuljetus on mahdollinen. Kaikilla kasveilla on 45 vrk:n kasvuunlähtötakuu!" 


Kirjoita arvostelu!


www.viherpeukalot.fi

 
12.5.2020
Heikot, huonolaatuiset taimet


Sama teksti jonka laitoin viherpeukalot.fi:n facebook sivuille:

Tein ja maksoin tilauksen ti 28.4. Tilausvahvistus saapui sähköpostiin heti.

Kun Viherpeukaloista seuraavan viikon perjantaihin 8.5. mennessä ei ollut kuulunut pihaustakaan, laitoin aamulla sähköpostia. Kun siihen ei vastattu, yritin soittaa klo 15. Puhelimeen vastasi nauhoitus että palvelevat klo 14 asti. Pe iltana sain yllättäen tekstiviestin että lähetys on luovutettu postille. Muistettiinko se viedä postiin vasta kun 1,5 viikon jälkeen aloin kysellä perään?

Minun kokemukseni tämän puljun asiakaspalvelusta on yllä kuvatun menettelytavan huomioonottaen surkea.

Kokemus huononi entisestään kun tavaran huono laatu paljastui. Tilaukseni sisälsi 3 rirarinkannuksen taimea ja 6 varjoliljan sipulia. Sipulit ovat kai ok, niiden kai voi olettaa olevan hieman näivettyneitä kun ovat olleet maasta pois. Mutta ne taimet!!! Etioloituneita, surkeita yksilöitä. Heikkoja, harvoja, honteloita, liian vähällä valolla kasvaneen näköisiä. Ja kaiken kukkuraksi taimet olivat rutikuivissa ruukuissa ja alkaneet jo kuihtua kun sunnuntaina hain ne pakettiautomaatista. Siis pe lähetetty ja su rutikuivia ja kuihtuneita!?

Olisiko maksanut ekstraa kastella taimet ennen lähetystä?

Ymmärrän että koronakevät on ruuhkauttanut puutarhamyymälät, mutta luokattoman huonolaatuisen tavaran lähettämistä asiakkaalle se ei selitä.

Ensimmäinen ja viimeinen tilaus Viherpeukalot.fi:stä.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Viherpeukalot.fi