Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

Varusteleka

Keskiarvo: (2.5): 2.5 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Varusteleka on suomalainen armeijatavaran erikoisliike. Suurin osa tuotteistamme on armeijan ylijäämää, mikä on, oli tavara mitä tahansa, parempaa ja halvemmalla. Paitsi tuotteiden laatuun, panostamme myös verkkokauppaamme - tuotekuvat ja tekstit kertovat oikeasti kaiken tarpeellisen." 


Kirjoita arvostelu!


www.varusteleka.fi

 
19.5.2020
Ennen kaikki oli paremmin!


Muistan vielä ajan jolloin leka oli ensimmäinen liike josta tarkistaa löytyykö jotain ylijäämää, joka voisi korvata heikomman siviili kaman. Nykyään on saatavilla vaikka ja mitä jos sillä hetkellä rahaa sattuu olemaan, jos ei ole jää nuolemaan näppejä sillä tavara katoaa yleensä muutamissa päivissä ja seuraavan kerran tavaraa on saatavilla puolen vuoden päästä jos lainkaa. Lisäksi viime vuonna bw teltan, jonka toinen kangas oli rikki yritin ottaa yhteyttä spostilla, mutta turhaan sillä siihen ei vastata päädyin siis tilaamaan toisen kankaan muualta. Lisäksi on varmaankin turha laittaa lisätopiveita tilaukseen, sillä todennäköisesti niitä ei toteuteta. Onhan se kiva että suomalainen yritys menestyy globaalisti, mutta jälleen kerran hintana on se että palvelu kärsii. :(


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
15.1.2017
Ei entisensä


Varusteleka on siirtänyt valikoimaansa edullisesta ylijäämästä kalliiseen uusiotuotantoon . Ennen sai parilla kympillä vaikka minkä kokonaisuuden hankittua , nykyään sillä saa huomattavasti niukemmin kelvollista tavaraa . Laatu on aina ollut kohdallaan tuotteissa . Tosin asiakkailla alkaa olla jo kaapit täynnä erilaisia maastopukuja niin ehkä tämä on se perimmäinen motiivi uuden tavaran kehittämiseen ja tuottamiseen. Se hyvä puoli Varustelekassa on , että retkeilyvarusteisiin on myös panostettu, löytyy majoitteet, sapuskat ja keittimet , astiat ja ensiapu. Olen ollut asiakkaana nettikaupan kautta jo yli viisi vuotta ja nämä huomiot olen itse tehnyt.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Varusteleka