Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

Taloon.com

Keskiarvo: (1.5): 1.5 Star Rating
Arvosteluja: 4

"Hanki laatutuotteet vaivattomasti ja edullisesti. Taloon.com tarjoaa helpon tavan hoitaa materiaalihankinnat, vaikka päivätyösi lomassa, ja mikä parasta, ilman turhaa jonottamista.

Älä hukkaa aikaasi hankintareissuilla. Rautakauppa Taloon.com palvelee, luotettavasti ja ammattitaidolla, silloin kun sinulle sopii." 


Kirjoita arvostelu!


www.taloon.com

 
23.1.2020
Taloon.com


Verkkokaupan tilauksessa Osoitteeni postinumero ei kelvannut. Tein sitten tilauksen sähköpostitse. Minulta kysyttiin puh numero. Lähetin tiedon. Tilaus meni perille, mutta erikseen minulta kysytty puhelinnumero tuotteen tilausvahvistuksessa oli ihan toinen kuin omani. Pyysin korjausta. Vastaus oli että on oikein. Uutta korjattua tilausvahvistusta puhelinnumeron korjauksesta, ei tullut

Lasku tuli sähköpostiini. Ilman puhelinnumerotietoa. Toimitus heiltä olisi edellyttänyt maksua etukäteen. Kenelle olisikaan mennyt tieto noudossa olevasta paketista kun en voinut tietää mihin puhelinnumerotietoon olisi soitettu ilmoitus noudosta kun omani ei näkynyt missään heidän listoissa eikä laskussa. Kuka olisi sen puolestani hakenut/saanut. Hmm. Mikä tuote näin liikkuu ja kuka maksaa viulut.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.11.2018
Ihan kuraa


Toimittaa tavaraa "välittäjänä" originaali toimittaja ei voi auttaa ongelma tilanteissa, koska taloon.com ovat vain välittäjä verkkokauppa. Pitää tehdä palautus ja odottaa rahoja takaisin kuukausi ja tehdä uusi tilaus tai vaihtaa toimittajaa. Asiakaspalvelu ei vastaa puhelimeen ja spostiin noin viikossa koska se on niin ruuhkautunut, no se nyt on arvattavaa. Muualta saa kallimmalla, mutta muualta saa palvelua, pitäkää tunkkinne.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
20.6.2018
Paikkansa pitämätön toimitusaika


Siis aivan huono kauppa. Tilasin hiekkapumpun uima-altaaseen 11.5.2018 ja nyt 20.6.2018 tuote ei ole vieläkään tullut, peruin kaupat. Toukokuun upeat ilmat meni katsellessa tyhjää allasta, (haettiin honkkarista sitten 50€ hintainen väliaikainen suodatin). Toimitusaika pumpulle oli 5-10 arkipäivää, 14 päivän jälkeen lähetin s-postilla kyselyä että koskahan se tulee, sanoivat selvittävänsä pikaisesti ja ilmoittavansa sitten. No viikon päästä soitin ja kyselin että miten on asian laita, he selvittävät sitä edelleen. Sitten tuli viesti 3 päivän päästä, että kyseinen pumppu onkin loppuun myyty, tarjosivat toista tilalle ja hyväkyin, ei ole tullut sekään. Toimitus- sekä asiakaspalvelu ovat aivan ala-arvoisia. en suosittele kenellekään. Olisi pitänyt käydä ensin heidän omalla palaute sivulla, siellä on satoja asiakkaita jotka ovat olleet sitä mieltä että toimitusajat eivät pidä paikkaansa vaan kaikki myöhästelee ja osa on saanut aivan väärän tuotteen joka piti olla.


0 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.11.2017
Homma hoitui


Tilasimme oven. Se saapui 5-6 arkipäivässä ja kuljettaja soitti n. tunnin ennen saapumistaan. Eli kaikki meni kuten piti.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)Arvostele Taloon.com