Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

Navimare Oy

(0.8): 1 Star Rating
Arvosteluja: 5

"Purje- ja moottoriveneilyn kuluttajatuotteita. Erityisosaamisena merielektroniikka, esimerkiksi navigointi-, lämmitys- ja viestintätuotteet." 


Kirjoita arvostelu!


www.navimare.fi

 
31.1.2020
Älä tilaa mitään täältä


Kolme viikkoa odotettu että tulisi edes ilmoitus paketin lähettämisestä. Sivuilla luvaaan että toimitusaika 1-3 päivää. Eivät vastaa puheluihin eikä sähköposteihin.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.9.2019
Yhteyden ottoihin ei vastata


Olen pariin otteeseen lähettänyt yritykseen sähköpostia saamatta mitään vastausta. Kahden viikon aikana olen koittanut myös soittaa 6 kertaa, mutta puheluuni ei olla vastattu.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
26.6.2019
Ei voi suositella!


Tilasin kyseiseltä firmalta meri VHF radion ja lomareissu painaa päälle, tilauksesta on aikaa nyt viikko. Eilen ja tänään selvitettyäni tilannetta navimaren ja matkahuollon kanssa selvisi että paketti on vasta tänään noudettu yritykseltä kuljetukseen, paketti tulee vielä hitaimmalla mahdollisella toimituksella joten toimitusaika on vielä 3-4 päivää. Vika ei ole matkahuollon vaan navimaren.

TODELLA HIDASTA PALVELUA!!!


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
11.7.2016
tilausajat


Tilasin kyseisen liikkeen verkkokaupasta tuotteen. Sivuilla ilmoitetaan toimitusajaksi 2-5 arkipäivää. 5 päivän jälkeen soitin liikkeesen ja kovasti vakuteltiin että paketti pitäis olla noudettavissa postista parin päivän sisällä, mutta eipä tullu ei. Soitin sitten uudelleen ja vasta sitten vaivauduttiin etsimään paketin tiedot koneelta ja nähtiin että paketti onkin nyt vasta saatu vietyä lähetettäväksi postiin. Ei siinä mitään tammöstöhän sattuu, mutta ois ollu iha kiva saaha jonkinlaista ilmoitusta s-postiin tai/ja puhelimeen asiasta. Kymmenen päivää vierähtäny jo tilauksesta ilman paketin saapumista ja tuotteen kohdalla luki verkkosivuilla saatavilla heti. Taitaa jäähä viimeiseksi asiaksi minkä tilaan sieltä.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
30.9.2015
Omituisen huonoa palvelua, vältä tätä yritystä


Alla Navimaresta saamaani uskomattoman huonoa "palvelua". Lue pois, ennenkuin sieltä mitään ostat!!!

Tilasin Navimaren verkkokaupasta kesäkuun 2015 alussa Foscamin FI9826W valvontakameran. Kamera toimi muuten ok, mutta videokuvan katsomiseen tarkoitettu valmistajan selainlisäosa ei toiminut yhdessäkään testaamassani selaimessa oikein. Asensin selainlisäosan viiteen(!) eri tavalliseen koti-PC:hen joissa oli Windows 7 ja 8.1 käyttiksiä. Kun otin selainlisäosan pois päältä, niin kirjautuminen onnistui, mutta tällöin en päässyt katsomaan videokuvaa. Valvontakameraa jonka videokuvaa ei voi katsoa, ei voi hyvällä tahdollakaan sanoa toimivaksi tuotteeksi...

Noh, olin ensimmäisenä yhteydessä Foscamin tekniseen tukeen ja he auttoivat ja tarjosivat vaikka mitä neuvoja, joista useimmat olivat hieman höpsöjä, mutta orjallisesti niitä kuitenkin noudatin. Järjestinpä heidän kanssaan jopa etäyhteysistunnonkin. Ongelmaa ei saatu kuitenkaan ratkaistua ja lopulta Foscamin tekninen tuki joutui myöntymään ja totesi, että laite toimii virheellisesti ja kehotti ottamaan yhteyttä jälleenmyyjään eli Navimareen takuukorjausta varten.

Navimarelta sainkin sitten huonointa "asiakaspalvelua" jota olen ikinä saanut yhdeltäkään yritykseltä. Navimaren omistajalle Janne Vihinen, joka viesteihini vastasi, vaikuttaa olevan todella oudon hankala ihminen. Asiakaspalvelu ei ole tämän kaverin heiniä ollenkaan!! :D

Asia olisi ratkennut nopeasti vain purkamalla kaupan, mutta omistajan jatkuvat pyynnöt lisätodisteiden näyttämisestä siitä, että kamera todella toimii virheellisesti venytti asiaa aivan naurettavuuksiin. Tuotteen oli todennut virheelliseksi jo valmistaja (23 sähköpostiviestiä!), olin lähettänyt kuvakaappauksia virhetilanteesta valmistajalle ja Navimarelle, valmistaja otti jopa etäyhteyden ja totesi ongelman ratkaisemattomaksi, tarjosin etätukiyhteyttä myös Navimarelle ja tallensin jopa videoruutukaappauksen virhetilanteesta. Silti kaikki nämäkään todisteet eivät vielä riittäneet tälle omistaja Janne Vihiselle! :D Kun soitin liikkeestä omistajalle ja selostin virhetilannetta ja pyysin ehdottomasti saada purkaa kaupan, niin tämä neropatti pisti vaan luurin kylmästi kiinni!

Ehdotin sitten meilitse, että voimme purkaa kaupan tai haluan vähintään 10% alennusta, koska tuote ei toimi kuten pitää, mutta tämä kaveri sen kun vaan pyysi vielä lisätodisteita; olisi vieläpä pitänyt toimittaa jokin PC:istäni heidän liikkeeseen testattavaksi! En tiedä mikä tarkalleen aiheuttaa Foscamin selainlisäosan toimimattomuuden viiden eri PC:ni kanssa, mutta sillä ei ole merkitystä, koska laitteen on tietysti toimittava tavallisessa kuluttajaympäristössä ja jos se ei toimi, niin silloin tuotteessa on jotain vikaa ja kauppa on vähintääkin voitava purkaa.

Asian hoitamiseen on mennyt minulta nyt liki neljä kuukautta ja koska Navimare ei suostu edes purkamaan kauppaa, niin vein asian kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn. Katsotaanpa mitä he ovat mieltä...


9 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)Arvostele Navimare Oy