Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

Tokmanni

Keskiarvo: (1.0): 1 Star Rating
Arvosteluja: 3

"Tokmanni-konserni on Suomen suurin halpakaupan toimija. Tokmanni-konserni on Suomen suurin halpakaupan toimija.Tarjoamme asiakkaillemme tuotteita eri elämänvaiheisiin ja eri tarpeisiin halvalla, laadukkaasti, helposti ja nopeasti." 


Kirjoita arvostelu!


www.tokmanni.fi

 
11.10.2019
Alennustuotteesta normaalihinta


Ostin 25 % alennuksella olevan tuotteen Tokmannista. Tarkastin kuitin ja sanoin siitä kassalle. Käski mennä osastolle valittamaan. Osaston myyjä katsoi laitteestaan, että tarjous ei koske kuin paria ko. tuoteryhmän tuotetta, vaikka hyllyssä olleesta hintalapusta sai sen käsityksen, että koskee kaikkia.

Valitin asiasta Tokmannin asiakaspalveluun sähköpostilla. Sieltä selvisi, että tarjouksen olisi pitänyt koskea myös ostamaani tuotetta, mutta alennus oli jäänyt syöttämättä järjestelmään. Asiakaspalvelu lupasi lähettää hintaerotuksen arvoisen lahjakortin ja hyvityksenä makeisia. Ehdotin, että liikaa peritty hinta ja hyvitys tulisi lahjakorttina, mutta se ei sopinut Tokmannille.

Tokmannilta tuli sitten kirje ja siinä oli liikaa perityn rahasumman suuruinen Tokmannin lahjakortti ja ruhtinaallinen hyvitys kaikesta vaivannäöstäni. Hyvitys oli 1,10 € Tokmannilla maksava pieni karkkipussi. Varmaankin aika moni tässä Tokmannin valtakunnallisessa huijauksessa maksoi ko. tuotteista normaalihinnan, Tokmanni sai paljon ylimääräistä rahaa ja kuittasi sen pienellä karkkipussilla. Koska alennusten unohtuminen järjestelmästä tuntuu olevan Tokmannin toimintatapa, eikä siitä kannata valittaa, niin tähän loppui minun asiointi Tokmannilla.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
12.4.2019
Tarkastakaa kuitti kassalla


Tarkastakaa aina tuotteen hinta ostovaiheessa, koska kaikkia kaupassa esillä olevia alennuksia ei automaattisesti vähennetäkään kassalla. Olen huomannut sen muutamaan otteeseen vasta kotona, mutta jokin aika sitten huomasin asian kassan näytöstä ja sanoin siitä heti myyjälle. Hän sanoi, että joo, kaikkia alennuksia ei kassalaite automaattisesti laske oikein. Hän luonnollisesti korjasi asian kohdallani, enkä sen tarkemmin kysellyt asiasta, mutta myyjän puheiden perusteella kyseessä on normaali asia. Aika uskomatonta, sillä niin monta kertaa asia on tapahtunut kohdallani, että epäilen kyseessä olevan tarkoituksellisen sumutuksen tai sitten liikkeiden sisäinen tiedonkulku on surkeasti hoidettu.

Eli tarkkailkaa kassalla aina, että hinnat menevät oikein.

Muuten asiointi Tokmanneissa on sujunut ongelmitta. Kaupat ovat hieman tylyn näköisiä, mikä on normaalia halpisketjuille toki.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
23.6.2015
Hyundai-merkki


Arvostelu perustuu sekä ledilamppuihin että ruohonleikkureihin. Ledilamppujen suhteen annetaan 36kk takuu (erinomainen). Käytännössä ne kestävät alle vuoden (8 kpl hajonneen polttimon kokemus)ja tuona aikana mallisto on jo vedetty pois markkinoilta eikä saman tehoista saa tilalle. Esimerkki: ostat kattokruunuun 5 kpl ledilamppuja, joista 4 hajoaa vuoden sisällä. Koska vastaavan tehoista ei enää saa, päädyt vuoden sisällä tilanteeseen, että sinulla on useita eri lampputehoja kattokruunussasi ja olet maksanut erotuksen jokaisessa takuuvaihdossa. Hyundai-ledilamput myös saattavat rikkoutua siten, että lampun kantaosa kuumenee ja voi pahimmillaan aiheuttaa tulipalon.

Ruohonleikkureiden suhteen kyse on NGK:n valmistamista kiinalaisista leikkureista, joihin ei saa edes takuuaikana (12kk) varaosia. Hinta/laatusuhde todella huono. Tokmannin suhtautuminen takuuhuoltoon tässäkin asiassa todella penseä, lähinnä syylllistää asiakasta.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Tokmanni