Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

Nordicfeel

Keskiarvo: (3.5): 3.5 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Nordicfeeliltä ostat hajuvesiä, meikkejä sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita nopealla toimituksella ja alhaisilla toimituskuluilla. Meiltä löydät laajasti tuotteita tunnetuilta ja klassisilta tuotemerkeiltä kuten Dolce & Gabbana, Hugo Boss, NYX, Redken ja Clarins. Lisäksi valikoimaamme kuuluu monia uusia tuotemerkkejä kuten Makeup Revolution, Ariana Grande, Milani ja Freedom Makeup London. Tällä hetkellä valikoimassamme on yli 10 000 tuotetta yli 300:lta tuotemerkiltä, jonka ansiosta olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista kauneudenhoitotuotteita myyvistä nettikaupoista." 


Kirjoita arvostelu!


www.nordicfeel.fi

 
21.11.2018
Nopea toimitus


Tilasin ensimmäistä kertaa nyt kun verkkokauppa mainostaa olevansa uudistettu. Todella hyvä valikoima hajuvesiä ja meikkejä. Kaikki toimi ongelmitta ja tilaus tuli perille kolmessa päivässä. Aion tilata jatkossakin täältä, koska on niin hyvä valikoima ja hyviä tarjouksia!


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
30.11.2017
Kankea kokemus


Viimeisin kokemukseni 11/2017 Nordicfeel.fi:ssä oli pettymys. En löytänyt nettisivuilta tarkempaa tietoa siitä kuka palautuksen maksaa ja voinko palauttaa tilaamani kosmetiikkatuotteen, asia ei ollut ihan niin yksinkertainen joten halusin selvyyttä asiaan suoraan heiltä.

Otin yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse, joka vastasi seuraavana päivänä pyytäen, että kirjoittaisin viestini englanniksi koska heillä ei ollut suomalaista asiakaspalvelijaa. Kirjoitin viestin uudelleen ja sain vastauksen taas seuraavana päivänä, jossa oli vain linkki sivuille jo lukemaani tekstiin.

Hinnat ovat hyvät, valikoima ihan ok, maksuvaihtoehdot ovat hyvät ja paketti tulee suht ajallaan. Mielestäni nettisivut voisivat olla selkeämmät ehdoissa ja ohjeissa, on hyvä tietää että jatkossa harkitsen pitkään ostoksiani Nordicfeelissä koska palautus tulee tod. näk. selvittää postissa. Asiakaspalvelu voisi olla avuliaampi, palveluhenkisempi ja nopeampi.


0 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Nordicfeel