Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

Shopping4net

Keskiarvo: (1.7): 2 Star Rating
Arvosteluja: 3

"Meillä teet ostokset edullisemmin! Verkkokauppojemme valikoimiin kuuluu vain tunnettuja tuotteita ja nopeiden ja järkevien logististen ratkaisujen, henkilökohtaisen panostuksen sekä uuden ajattelutavan ansiosta voimme tarjota sinulle edullisen, turvallisen ja helpon tavan tehdä ostoksia. Säästät aikaa ja vältyt ruuhkassa jonottamiselta." 


Kirjoita arvostelu!


www.shopping4net.fi

 
8.12.2020
Ok.


Tilasin Fiskarsin kerroskattilan pojalle joululahjaksi. Kyseistä kattilaa ei löytynyt liikkeistä omalta paikkakunnalta, eikä pidemmälle koronankaan vuoksi huvittanut lähteä. Kattila tuli viikossa, avasin paketin postissa, lasku oli laatikon päällä ja laatikko oli ko. kattilan. Lähetin kattilan edelleen pojalle. Laskun maksoin heti. Täytyy sanoa, että hirvitti lukea arviointeja, jotka luin tilauksen tekemisen jälkeen. Kaikki sujui kuitenkin hyvin. Tilaan jatkossakin.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.1.2020
En suosittele


En suosittele missään tapauksessa! Asiakaspalvelusta ei ole mitään apua! Heidän mielestään kalliissa tuotteessa oleva kauneusvirhe ei ole reklamaation aihe! Eli pinnassa musta raapale, josta väri lähtenyt, niin se on heidän mielestään ok, kun se ei käyttöä haittaa! Mielestäni tilatessani tuotteen odotan sen olevan erinomaisessa kunnossa, myös ulkoisesti. Lopputuloksena menetin rahat, kun palautin tuotteet, kun eivät suostuneet maksaa niitä takaisin, sekä blokkasivat minut sosiaalisen median kanavissa, etten sinne voi kirjoittaa heille palautetta. Eli suosittelen välttämään kyseistä yritystä!


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
13.8.2019
kohtuuttomat korot ja kulut vaikka maksaisit laskun


Ulkomaalainen nettikauppa josta tein kolme tilausta enkä aio enää koskaan tilata kaupasta mitään. Toista tilausta en koskaan saanut kun sieltä ilmoitettiin aina että tilaus myöhästyy, joten lopulta peruin tilauksen. Kolmannen tilauksen toimitus kesti kohtuuttoman kauan verrattuna muihin nettikauppoihin ja siinä oli lasku piilotettuna pakettiin niin ettei sitä huomannut vasta kun purki pakettia paperinkeräystä varten. Vaikka maksoin tuon laskun ajallaan niin yritys lähettää silti kaksi kuukausien kuluttua karhukirjeitä usean kymmenen euron kohtuuttomilla kuluilla ja koroilla oman rahoitusyhtiönsä nimissä vaikka itse ostosumma oli kuluihin verrattuna hyvin pieni ja lasku oli kokonaisuudessaan maksettu. En suosittele ostamaan laskulla enkä tilillä tästä yrityksestä enkä muutenkaan pitkien toimitusaikojen ja huonon asiakaspalvelun takia. Koitin selvittää ongelmia asiakaspalvelussa mutta heidän mielestään heidän yrityksensä hitaissa toiminnoissa tai kohtuuttoman korkeissa kymmenien eurojen laskutuksen kuluissa ei ole mitään vikaa. Yritys on rekisteröity ulkomaille ja siksi se kai toimii Suomessa omilla säännöillään.


3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Shopping4net