Kategoriat / Verkkokaupat / Sekalaiset

Shopping4net

(0.0): 0 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Meillä teet ostokset edullisemmin! Verkkokauppojemme valikoimiin kuuluu vain tunnettuja tuotteita ja nopeiden ja järkevien logististen ratkaisujen, henkilökohtaisen panostuksen sekä uuden ajattelutavan ansiosta voimme tarjota sinulle edullisen, turvallisen ja helpon tavan tehdä ostoksia. Säästät aikaa ja vältyt ruuhkassa jonottamiselta." 


Kirjoita arvostelu!


www.shopping4net.fi

 
13.8.2019
kohtuuttomat korot ja kulut vaikka maksaisit laskun


Ulkomaalainen nettikauppa josta tein kolme tilausta enkä aio enää koskaan tilata kaupasta mitään. Toista tilausta en koskaan saanut kun sieltä ilmoitettiin aina että tilaus myöhästyy, joten lopulta peruin tilauksen. Kolmannen tilauksen toimitus kesti kohtuuttoman kauan verrattuna muihin nettikauppoihin ja siinä oli lasku piilotettuna pakettiin niin ettei sitä huomannut vasta kun purki pakettia paperinkeräystä varten. Vaikka maksoin tuon laskun ajallaan niin yritys lähettää silti kaksi kuukausien kuluttua karhukirjeitä usean kymmenen euron kohtuuttomilla kuluilla ja koroilla oman rahoitusyhtiönsä nimissä vaikka itse ostosumma oli kuluihin verrattuna hyvin pieni ja lasku oli kokonaisuudessaan maksettu. En suosittele ostamaan laskulla enkä tilillä tästä yrityksestä enkä muutenkaan pitkien toimitusaikojen ja huonon asiakaspalvelun takia. Koitin selvittää ongelmia asiakaspalvelussa mutta heidän mielestään heidän yrityksensä hitaissa toiminnoissa tai kohtuuttoman korkeissa kymmenien eurojen laskutuksen kuluissa ei ole mitään vikaa. Yritys on rekisteröity ulkomaille ja siksi se kai toimii Suomessa omilla säännöillään.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
28.8.2015
Kiva kiitti!


Tilasin 2 tuotetta. Arvoitu lähettämispäivä oli pari päivää tilauspäivästä. Tämän jälkeen tuli sähköposiin 2 kertaa viesti että lähettäminen myöhästyy. Näiden jälkeen ei ilmoituksia tullut enää sähköpostiin, mutta kun kävin katsomassa viikon ajan 4shopping omilta sivuiltani lähetyksen tiedot, se aina oli siirretty lähteväksi seuraavalle päivälle.. Lopuksi peruin tilauksen. Olisin muualta saanut tuotteet jo aikapäiviä sitten, siksi en voi suositella paikkaa, enkä jatkossa ainakaan hetkeen meinaa sieltä kautta mitään tilata.


4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)Arvostele Shopping4net