Kategoriat / Parturi-Kampaamot / Kampaamot Espoo

Adam & Eve

(0.2): 0 Star Rating
Arvosteluja: 2

Kauppakeskus Sello, 3. kerros

"Hiuspalvelu ja Kauneushoitola" 


Kirjoita arvostelu!


www.eve.fi

 
8.2.2020
Huono palvelu


Olin jalkahoidossa, kesken hoidon tuli toinen henkilö moittimaan minua kun kynsissäni oli geelilakka ( aika yleinen nykyään kaikissa aiemmissa paikoissa jossa olen asioinut). Minun olisi pitänyt osata varoittaa kyseistä hoitolaitoista etukäteen aikaa varatessani vaikka kukaan ei kysynyt tätä minulta.Ammatiltani olen muu kuin kauneushoitolan työntekijä.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.12.2015
JÄRKYTTÄVÄN HUONO PALVELU JA AMMATTITAITO!


Adam & Even kynsihuolto oli JÄRKYTTÄVÄ kokemus! Paikka on ällöttävän likainen, ahdas pieni koppi. Ergonomisesti oli kamala istua tuolilla selkä kasassa ja polveet suussa. Työpöytänä, jonka ääressä joudun olemaan asiakkaana, on lasikaappi.

Palvelu oli ALA-ARVOISTA!! Heti ensimmäisenä tämä tummatukkainen kynsihuoltaja aloitti valituskuoron kuinka hän joutuu tekemään töitä yhdeksään ilman taukoa. Seuraavaksi alettiin arvostella tyyliä jollaisiksi kynnet halusin. Hiomalaitetta hän käytti niin kovalla teholla että olin hyppiä tasajalkaa kivusta kynnen ylikuumenemisessa. Kynsinauhat hän halusi leikata vanhanaikaiseen tyyliin ja suuttui kun kieltäydyin tietäen että kynsinauhani tulehtuvat helposti. Kaikki asiakkaat kuulemma haluavat niin. No mutta yksi on joka ei halua ja se olen minä! Seuraavaksi hän totesi että työnnetään sitten nauhat. Kyllä se hänelle sopii ja runnoi kynsinauhani kasaan niin että ne ovat vieläkin herkät. Kun osoitin tyytymättömyyteni hänen käytöstään kohtaan hän lopetti työt kesken ja kysyi vihaisesti: "Tehdäänkö työ loppuun? Muru, sun täytyy luottaa muhun." Järkyttävää! En voinut lähteä kesken pois kun ei tuulesta saa temmattua uuttakaan ja massa oli jo hiottu kynneltä pois. Lopputulos on kaikkea muuta kuin mitä halusin, sillä hän ei osoittanut minkäänlaista kiinnostusta kuunnella minua asiakkaana. Hän otti asenteen kuinka on instragamin seuratuin. Niin kuin se kertoisi jotain ammattitaidosta?? Palvelualalla itse olevana en voi uskoa, kuinka joku voi olla niin ylimielinen ja töykeä piiloutumalla vielä näennäisen, instagramissa saadun suosion taakse. JÄRKYTTÄVÄÄ! EN SUOSITTELE!

La Chica CityCenterissä Hgissä ja siellä Maria on paras!


9 / 13 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Adam & Eve