Arkisto

Lista viimeksi lisätyistä arvostelukohteista. Katso myös viimeiset 100 arvostelua.

Nimike   Kuvaus
MiPhone
Keskiarvo
(0.0):
  "MiPhone on puhelin- ja tablettitarvikkeiden sekä elektroniikkatuotteiden maahantuoja ja MiGame Oy:n puhelin- ja tablettitarvikkeiden välittämiseen erikoistunut sivuliike. MiPhone jatkaa iMall verkkokaupan toimintaa samassa osoitteessa." Päätoimipaikka & postiosoite MiPhone verkkokauppa Toukolankatu 17 D 62 00560 Helsinki Y-tunnus: 2254874-7

Tohtorille.fi
Keskiarvo
(0.5):
  "Tohtorille.fi on lääkäriaikojen ajanvarauspalvelu, jonka avulla voit helposti etsiä oikean ammattilaisen alueellasi, nähdä toimenpiteen hinnan, vahvistettujen potilaiden suosittelut ja varata ajan."

Laatutalopaketit
Keskiarvo
(0.0):
  "Haluaisitko rakennuttaa unelmiesi talon järkihintaan? Olet löytänyt oikeaan paikkaan."

Rautatientorin Hammaslääkärikeskus
Keskiarvo
(0.0):
  "Hammaslääkäri Helsingin keskustassa."

mojala, koristetyynyt.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Yksilölliset brodeeratut koristetyynyt omilla toiveillasi. Yksilöllinen lahja. Lahja ideoita."

PK-Systema
Keskiarvo
(0.0):
  "Pohjois-Karjalan Systema Oy, tuttavallisesti Systema, on vuonna 1981 Joensuuhun perustettu monipuolinen toimistotarvikealan erikoisliike."

Purkkimaailma.fi
Keskiarvo
(4.0):
  "Purkkimaailma myy pakkaustarvikkeita kotitalouksille ja pienkäyttöön. Laaja valikoima lasipurkkeja ja lasipulloja."

Dollar Rent A Car
Keskiarvo
(0.0):
  "Dollar Rent a Car was founded in 1965 by Henry Caruso in Los Angeles, California. In 1990 it was acquired by Chrysler. Dollar has more than 647 worldwide locations in 53 countries, with a significant presence in Europe, the Caribbean and Latin America, including more than 358 in the United States and Canada."

Fiorellashop.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Fiorellashop.com myy naisten vaatteita ja asusteita. Valikoimiin kuluu mm. topit, paidat, takit, laukut, lippikset, pipot, sukat, lompakot jne. Fiorella tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 30 euron tilauksiin."

Limiitti
Keskiarvo
(0.0):
  "Avaa itsellesi lainalimiitti hyvän päivän varalle. Saat käyttöösi 2000e tai 3000e lainatilin, jolta voit nostaa rahaa aina silloin kun tarvitset - ja juuri sen verran kuin haluat."

Puuppolan Talkkari
Keskiarvo
(0.0):
  "Tekee kaikkia pikkuhommia tietokoneen korjauksesta lumitöihin."

Hammaslääkäriasema Hammaspeikko Oy
Keskiarvo
(0.5):
  "Hietaniemenkatu 6 sijaisteva yksityinen hammaslääkäriasema"

N & J Beauty Salon
Keskiarvo
(0.0):
  Itämerenkatu 3, 00180 Helsinki

"Kampaamo-, kynsi- ja kauneushoitolapalvelut"

Parturi-kampaamo Hair Room
Keskiarvo
(5.0):
  Aleksis kiven katu 48, Helsinki

"Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaamme, haluamme palvella teitä yksilöllisesti ja 110% innolla !!! Jatkuvalla koulutuksella ja intohimolla kauneuteen pidämme ammattitaidon korkealla tasolla. Tarjoamme normaali parturi-kampaamo palveluiden lisäksi erikoispalveluja: hiustenpidennykset, suoristuskäsittelyt, meikkaukset ym. Meillä tehdään myös Käsien ja jalkojen hoito, sekä löyty rakennekynsi palveluita!!! Tervetuloa"

Huutokaupat.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Palvelemme meklareita ja realisointia harjoittavia yrityksiä sekä julkishallinnon huutokauppaa. Toimintaamme kuuluvat keskeisesti myös konkurssipesien nettihuutokaupan järjestelyt asianajotoimistoille sekä muu vastaava toiminta."

Nethost Webhotelli
Keskiarvo
(5.0):
  "Nethost tuottaa nopeita webhotellipalveluja niin yksityishenkilöille, kuin yrityksillekin. Hinnat alkaen 29€ / vuosi!"

10studiot
Keskiarvo
(5.0):
  Pirkankatu 10, Valtatie 9, Tampere, Finland

"Tatuoinnit Pete ja Susu. Ripset ja kaikki muu ihanuus, Laura. Parturi- Kampaamo etkopaikka ja Outi Pirkankatu 10. Akaa Tatuoinnit Pete ja hiukset Nina."

Parturi Kampaamo Ateljé Anne
Keskiarvo
(0.0):
  "Parturi-kampaamo Ateljé Anne on Anne Pernun perustama yritys, joka näki päivänvalon 2.5.2002. Palvelemme asiakkaita aina yksilöinä ja työmme hyvä jälki on kunnia asia, toivomme että viihdyt meillä :) Koulutaudumme joka kevät ja syksy trendien ja uusien tekniikoiden parissa ,n 4 krt.vuodessa."

Bangerhead.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Bangerhead.fi myy ja markkinoi kauneustuotteita huippulaadukkailta merkeiltä kuten Redken, Decléor, Clarins, Kérastase, TIGI, Biotherm, BareMinerals, Lanza, ja on Suomen suurin kauneustuotteita myyvä verkkokauppa."

Daniel Wellington
Keskiarvo
(0.0):
  "Nopeasti kasvavana rannekello-brändinä Daniel Wellington on vuonna 2011 myydystä ensimmäisestä rannekellosta lähtien edustanut klassista ja ajatonta designia. Meillä Daniel Wellingtonilla on luotettava jälleenmyyjien verkosto yli 30 maassa eri puolilla maailmaa ja aiomme laajentaa sitä entisestään. Vaihdettavien rannekkeiden ansiosta Daniel Wellingtonilla on kello joka tilanteeseen. Rannekkeita on saatavana aidosta nahasta valmistettuna sekä suositun preppy-tyylin inspiroimalla tyylikkäällä NATO-rakenteella."

TammerInk
Keskiarvo
(0.0):
  Tuomiokirkonkatu 21, 33100 Tampere

"Tatuoinnit ja lävistykset"

Nettiapteekki
Keskiarvo
(0.0):
  "Nettiapteekki on Kouvolan Salpa Apteekin luotettava verkkoapteekki."

HeadHunter store
Keskiarvo
(0.5):
  "Action figuureja, patsaita ja muuta Pop-kulttuuritavaraa myyvä liike."

Decotikki Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Brodeeraus ja painatuspalvelu sekä tekstiilien ja liikelahjojen myynti. Brodeeraukset ja painatuksen myös pieniin eriin, 1 kpl on pienin määrä."

MyyAsuntoni.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "MyyAsuntoni.fi on kiinteistönvälittäjäportaali, jossa voit vertailla alueesi kiinteistönvälittäjiä sekä lähettää tarjouspyynnön välityspalveluista itse valitsemillesi kiinteistönvälittäjille. Palvelu on veloitukseton. Voit itse päättää, etsitkö kokenutta, koulutettua tai muulla tavalla vakuuttavaa välittäjää. Kun olet löytänyt sinulle 1-4 sopivaa kiinteistönvälittäjää, voit lähettää heille kaikille tarjouspyynnön yhdellä napin painalluksella!"

Babyland.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Babyland on lastentarvikkeisiin ja lasten turvallisuuteen erikoistunut nettikauppa. Yritys on toiminut jo vuodesta 1959 Ruotsissa ja nyt Babyland.fi-osoitteessa myös Suomessa. Yrityksemme edustaa pitkää kokemusta lastentarvike alalta ja valikoimissamme on yli 9000 eri tuotetta sinun tilattavissasi kotiisi."

Porvoon Kukkatalo
Keskiarvo
(0.0):
  "Täyden palvelun kukkatalo"

kustomrig.fi
Keskiarvo
(5.0):
  "Tekee asiakkaan käyttöä varten kustomoituja tietokoneita."

9kk.fi
Keskiarvo
(5.0):
  "9kk.fi-verkkokaupasta löydät nuorekkaat, muodikkaat ja edulliset äitiysvaatteet ja imetysvaatteet ilman toimituskuluja."

AutoJerry.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "AutoJerry on markkinpaikka autokorjaamoille ja autohuolloille sekä auton huoltoa tarvitseville asiakkaille. Palvelu toimii lähes kaikilla Suomen kaupunkialueilla. AutoJerry on avattu kesällä 2014 ja on jo tällä hetkellä Suomen suosituin autohuoltotoimialan verkkopalvelu tuhansien käyttäjien ansiosta."

Kledjut.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Kledjut.com -verkkokaupan valikoimasta löydät laadukkaimmat vaatteet miehelle. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita merkkivaatteita ja niillä on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Merkkeinä mm. Dickies, Costo ja Aerial7 (kuulokkeet)."

Satatekniikka Oy, Pori
Keskiarvo
(5.0):
  "Hydrauliikan tuotteet ja palvelut"

Pirkanmaan hautaustoimisto / Hautauspalvelu Mielonen
Keskiarvo
(0.0):
  "Kun suru koskettaa... Hautaustoimistomme on tukenasi kaikissa hautajaisjärjestelyissä. Käymme yhdessä läpi kaikki hautaukseen liittyvät asiat ja halutessanne hoidamme kaikki puolestanne. Tarjoamme valmiita palvelupaketteja tai kokoamme tuotteistamme ja palveluistamme juuri teille sopivan kokonaisuuden. Palvelemme teitä kolmenkymmenen vuoden asiantuntemuksella ajankohtana joka sopii teille."

Moonlight Motorsport Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Autojen optimointiin, adblue- ja dpf-poistoihin, sekä lasien tummennuksiin erikoistunut yritys."

Striker Kauppa
Keskiarvo
(4.8):
  "Striker-brändin maahantuojan Striker Finland Oy:n nettikauppa."

Sinful.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Eroottinen verkkokauppa - erilaisia seksileluja miehille, naisille ja pariskunnille"

Soosoo
Keskiarvo
(3.4):
  "Soosoo.me on suomalainen sosiaalinen media missä voit chattailla ja tutustua uusiin ihmisiin. Soosoo.fi palvelun aktiiviset käyttäjät saavat kuukausittain ilmaisia lahjakortteja mm. hesburgeriin ja raxiin."

T&T Store
Keskiarvo
(0.0):
  "Kotimainen puhelimen ja tabletin tarvikkeet verkkokauppa. Edullinen, nopea ja luotettava palvelu."

Muuttopojat
Keskiarvo
(5.0):
  "Tarjoamme erittäin edullisia muutto- ja kappaletavara kuljetuksia. Toimimme lähinnä pk-seudulla mutta muutot ja kuljetukset onnistuvat myös muualle Suomeen. Meillä hinnat ovat aina samat ja meillä ei ole vloppu-, ilta- tai muitakaan lisiä. Pyydä rohkeasti tarjousta. Hintamme ovat varmasti kilpailukykyisiä. email: muuttopojat@gmail.com Puh: 041 4941319"

Painful Beauty
Keskiarvo
(0.0):
  "Kivuliaita kauneudenhoitoalan palveluita osoitteessa Hämeenkatu 9-15, 11100 Riihimäki"

Telemarkkinointiesto
Keskiarvo
(5.0):
  "Telemarkkinointiesto on Suomalainen palvelu, joka pitää huolen siitä ettei ärsyttävät puhelinmyyjät soita sinulle. Vain 6 euron vuosimaksulla saat olla täysin rauhassa, ja voit unohtaa myyntisoitot."

Bondora
Keskiarvo
(0.0):
  "Lainaa jopa 10.000e, hae tästä!"

Teamdeal.net
Keskiarvo
(4.5):
  "Teamdeal.net on sosiaalinen verkkokauppa, missä tuotteet ostetaan kimpassa. Kaikilla tuotteilla on aina ryhmäalennus ja ilmainen toimitus! Parempia diilejä et löydä mistään."

ttkauppa.com
Keskiarvo
(4.7):
  "Kotimainen puhelimen ja tabletin tarvikkeet verkkokauppa."

AliExpress
Keskiarvo
(0.0):
  "Ali Express toimii vastaavalle tavalla kuin Ebay, jossa ihmiset voivat itse myydä tuotteitaa. Sivusto kasvaa voimakkaasti ja uusia tuotteita, sekä tarjouksia lisätään päivittäin tuhansia. Ali Express tarjoaa yli 6.000 eri tuotekategoriaa ja heillä on suuret valikoimat elektroniikkaa, muotia, leikkikaluja, koruja ja paljon, paljon muuta!"

euro24.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Nosta helposti ja nopeasti 2000 euroa rahaa tilillesi heti, ilman vakuuksia ja takaajia!"

Lumore
Keskiarvo
(5.0):
  "Lumore on kodin ja sisustamisen tehtaanmyymälä netissä. Kauppa myy kotimaisia tunnettuja brändejä, kuten esimerkiksi Vallilan, Finlaysonin, Aarikan, Jokipiin Pellavan, Iittalan ja Nanson tuotteita. Valikoimassa on pääosin edellisen kauden tuotteita, minkä takia hinnat ovat tehtaanmyymälätapaan alhaisempia."

Kampaamo JaanaX
Keskiarvo
(0.0):
  Klaneettie 12, 00420 Hki/Kannelmäki

"KAMPAAMO - PARTURI - KAUNEUSHOITOLA - AKUPUNKTIO"

a.k.a Luova
Keskiarvo
(0.0):
  Fredrikinkatu 33 B, 00120 Helsinki

"Ammattitaitoista hiusmuotoilua miellyttävässä ympäristössä keskellä Punavuoren sydäntä. Kaikkiin palveluihin sisältyy konsultaatiokeskustelu, jonka avulla syntyy asiakkaalle sopiva hiustyyli yhdistämällä toimivuus ja trendikkyys."

Kauneussalonki Glory For You
Keskiarvo
(0.0):
  "Kauneussalonki Glory For You on kauneushoitola Kampissa Helsingissä."

NetFix
Keskiarvo
(0.0):
  "Tietokonehuoltoa yksityisille ja yrityksille. Autamme sinua tietokonepulmissa! Saat apua ongelmiisi vaivattomasti ja apu on lähempänä kuin luuletkaan. Hintamme ovat palvelukohtaisia hintoja, emme veloita tuntiveloitteisesti."

X-in
Keskiarvo
(0.0):
  "500-30 000 euroa lainaa ilman takuita. Täytä yksinkertainen lomake. Saat lainatarjouksia useilta pankeilta. Päätät itse mitkä tarjoukset hyväksyt tai hylkäät."

Suomen Terveysravinto - D-vitamiini
Keskiarvo
(0.0):
  "Vuoden laadukkaat D-vitamiinit vain 39,90 e." Kertatilausksena. Tilaajalahjaksi saat kuntoilumittarin.

Halino
Keskiarvo
(0.0):
  "Lainaa 3000 e. Vaivaton hakemus ja luottopäätös heti. Hae tästä!"

MyMoosh Catering
Keskiarvo
(0.0):
  "MyMoosh Catering on edullinen ja toimiva keino järjestää perinteinen pitopalvelu uudella tavalla."

Koruonline.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Koruonlinesta voit tilata huippusuositut rannekorut, kellot ja muut korut suoraan maahantuojan edullisilla hinnoilla! Tilauksen tekeminen on helppoa ja toimitusaika on vain 1-2 arkipäivää."

Bluebird Store
Keskiarvo
(4.5):
  "Bluebird Store verkkokauppa myy twintip laskettelusuksia ja laskettelu vaatetusta."

SV-Nova I Mittatilauskalusteet Helsingistä
Keskiarvo
(0.0):
  "Yritys SV-Nova Ok suunnittelee ja valmistaa huonekaluja asiakkaan tarpeen ja mittojen mukaan. Valikoimamme on laaja: liukuovikaapit, kirjahyllyt, keittiökaapistot, lastenhuoneen kalusteet, vaatekaapit, tilanjakajat (liukuovet, kirjahyllyt jne.), kauppojen kalusteet, toimistokalusteet jne."

Suomen Urheilufysio
Keskiarvo
(0.0):
  "Suomen Urheilufysio on fysioterapiaan, monipuolisiin hieronta- sekä kuntoutusmenetelmiin erikoistunut hoitoyksikkö."

Helsinki Bofori Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Toteutamme painettavan viestisi ja suunnittelemme kampanjoita myös digitaalisiin kanaviin."

Reittihaku
Keskiarvo
(0.0):
  "Selkeä reittihaku kartalla, yksinkertainen ja toimiva sivu"

TravelBird
Keskiarvo
(0.0):
  "Olemme online-matkatoimisto, joka tarjoaa inspiroivia matkaideoita päivittäin. Valikoimme parhaat tarjoukset ja tarjoamme sinulle unohtumattomia matkaelämyksiä!"

Spartan Shop
Keskiarvo
(0.0):
  "Spartan Shop on Spartan Gear Oy:n verkkokauppa, jossa myydään kuntoiluvälineitä, lisäravinteita, vaatteita ja koulutuksia."

Tripsta
Keskiarvo
(0.0):
  "Tripsta.fi tarjoaa hapoja lentoja ja heillä on Price Radar järjestelmä joka auttaa heidän asiakkaita löytämään parhaan hinnan lennolleen seuraavan kuuden kuukauden ajalta."

CityKatsastus
Keskiarvo
(4.5):
  "CityKatsastus on kotimainen, palveleva katsastusketju Uudellamaalla."

Tmi Mavile
Keskiarvo
(0.0):
  "Leivontatarvikkeiden erikoismyymälä. Kaikkea leivontaan ja juhliin."

Datariihi
Keskiarvo
(0.0):
  Louhenkatu 18 as. 7, 60120 Seinäjoki

"Seinäjokinen IT-palveluyritys"

GOLFCENTER.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Johtava kotimainen golfvälineiden verkkokauppa jolla on kivijalkaliikkeet pääkaupunkiseudulla. Golf Center panostaa luotettaviin ja nopeisiin toimituksiin, asiantuntevaan palveluun ja kilpailukykyiseen hinnoitteluun."

Espoon Hautauspalvelu
Keskiarvo
(0.0):
  "Espoon Hautauspalvelu tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua, jonka tunnusmerkkinä on yksityisiä toiveita huomioon ottavien ratkaisujen mahdollistaminen hautajaisjärjestelyissä."

KRP Oy Koiviston Rakennuspalvelu
Keskiarvo
(0.0):
  Lars Sonckin kaari 14, 02600 Espoo

"KRP Oy tuottaa kotimaista, korkealaatuista ja asiakaslähtöistä rakennuspalvelua yksityis- ja yritysasiakkaille."

Ompelimo Seliina
Keskiarvo
(0.0):
  Kotiompelimo Martinniemessä (Oulu).
Kokenut ja osaava ompelija tarjoaa ystävällistä, nopeaa ja henkilökohtaista palvelua kohtuuhinnalla. Ompelutyöt laidasta laitaan: Vaatteiden valmistusmittatilaustyönä, korjausompelu, vaatteiden paikkaus, sekä pienennykset ja suurennukset, verhojen ja sisustustekstiilien ompelu.
-Lahkeiden lyhennys 12E
-Takin vetoketjun vaihto 20E+vetoketju
Mekot yms. mittatilaustyönä alkaen 60e
Sanna Kauppila
0414745962
ompelimoseliina@gmail.com

DNA Welho Viihde
Keskiarvo
(0.0):
  "DNA Welho Viihde on palvelu, jolla katsot helposti mitä haluat ja milloin haluat - kaikkialla Suomessa. Se toimii yhtä hyvin niin kännykässä, läppärissä, tabletissa kuin telkkarissakin."

Lopetan.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Lopetan.com –kampanja antaa kuluttajille mahdollisuuden tutustua sähkötupakkaan toimitusmaksun hinnalla."

Fellow Finance
Keskiarvo
(0.0):
  "Euroopan edistyksellisin ja aito suomalainen vertaislainapalvelu Fellow Finance tarjoaa kulutusluottoja 400-10.000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Kaikki myönnetyt lainat ovat täysimääräisesti lainanhakijan kerralla nostettavia ja kuukausittain tasaerin lyhennettäviä kulutusluottoja."

Lahjat.net
Keskiarvo
(0.0):
  "Lahjat.net valmistaa yksilölliset lahjat niin yrityksille kuin yksityisillekin. Merkkipäivät, tapahtumat, liikelahjat... Tilaa helposti yksilölliset lahjat netistä! Teemme myös tuotteita omasta logosta, ja jopa valokuvasta voidaan kaivertaa mm. tyylikäs taulu esimerkiksi puulle tai muoville. Toimitusajat olemme pitäneet nopeana, eli yleensä tavara lähtee jo samana päivänä."

Paitapainatus.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Paitapainatus.com valmistaa painatuksia paitoihin, vaatteisiin ja muihin painatettaviin tuotteisiin asiakkaiden toiveiden mukaan. Edulliset hinnat ja laadukkaat tuotteet takaavat markkinoinnin tuottavuuden. Paitapainatus.com on täysin suomalainen yritys, joka on valmis haastamaan europan suuret yksityisasiakkaille suunnatut paitapainot."

Blobber
Keskiarvo
(5.0):
  "Blobber on Suomalainen verkkokauppa. Meiltä löydät edullisesti kamerat ja tarvikkeet. Edustamme GoPro, Drift, Contour ja Rollei kameroita. Lisäksi meiltä löydät kattavan valikoiman varusteita. Tilaaminen on helppoa ja toimitus nopeaa."

ADA OY
Keskiarvo
(0.0):
  Vuokraus- ja huoltopalvelu

Salon Ocean Beauty
Keskiarvo
(0.0):
  Vänrikki Stoolinkatu 1, 00100 Helsinki

"Parturi-kampaaja palvelut, ripsipidennykset ja tuuhennukset, kosmetologi/kauneushoitola, meikit ja maskeeraukset, hiusten pidennykset / tuuhennukset, raidat pidennyshiuksilla, osapidennykset, kampaukset"

Nettikulta
Keskiarvo
(0.2):
  "Nyt on hyvä aika myydä kultaesineesi. Kullan hinta on jälleen korkealla. Myy kultasi meille, niin saat parhaan hinnan. Ostamme kaikenlaisia kultaesineitä kuten koruja, kolikoita, harkkoja ja hammaskultaa. Laita kultaesineesi Turvapakettiin ja lähetä se meille. Postimaksu on maksettu puolestasi ja lähetys on vakuutettu."

Lux-Case
Keskiarvo
(0.0):
  "Lux-case.fi myy mobiilitarvikkeita aina suojakuorista kosketusnäyttökyniin, latureihin ja muihin härpäkkeisiin kuten radio-ohjattaviin autoihin."

Gasellistore
Keskiarvo
(0.0):
  "Miesten asusteisiin erikoistunut verkkokauppa. Valikoimissa vöitä, kelloja, rannekoruja ja lompakoita."

Cheap Fix
Keskiarvo
(0.0):
  "Älä maksa kalliita tunti maksuja tai 'vian etsintä maksuja' tietokoneen korjauksen takia ! Korjaamme tietokoneesi oli sitten kannettava tai pöytä kone nopeasti ja huolellisesti vain 40€:lla oli sitten millainen iso vika tahansa! Ota Yhteyttä ! facebook sivumme kautta viestillä: http://www.facebook.com/pcmobfix tai sähköpostitse: fixcheap@yahoo.com"

Perintätoimisto C-Creditor
Keskiarvo
(0.0):
  "Perintätoimisto Nordic C-Creditor Oy on tehokas ja toimeksiantajalle kustannukseton perintätoimisto. Perintätoimistolla on perintätoimen harjoittamista varten Etelä-Suomen Läänihallituksen lupa."

Nierle.com
Keskiarvo
(5.0):
  "Levyjä. CD/DVD/RW. DVD/CD Koteloita.
Säilytystarvikkeita.
USB tarvikkeita.
Tallennustarvikkeita.
Tulostustarvikkeita."

Rakastatko.com
Keskiarvo
(3.0):
  "Tuntuuko siltä, että olet ilman seuraa yksinäisinä synkkinä iltoina? Rakastatko.com auttaa sinua etsimään sen oikean rakkauden tai vain rakkautta makuuhuoneen puolella, sinähän päätät! Palvelu on täysin maksuton!"

Parturi-kampaamo Hairforum
Keskiarvo
(5.0):
  Forum Yrjönkatu 31, Helsinki

"Parturi-kampaamo Helsingin keskustassa Forumissa. Kampaajamme ovat huippuammattilaisia ja toteuttavat tarkat hiusten leikkaukset ja värjäykset sekä muut hiustenkäsittelyt."

Kuljetuskengurut Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Reipas, iloinen ja edullinen muuttopalvelu!"

Tulikulma.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Tulikulman valikoimista löytyvät tuotteet kotiin, mökille kuin vapaa-aikaankin. Espoossa palvelee myymälä nouto-asiakkaita, ja verkkokauppa mahdollistaa tuotteidemme hankinnan helposti, nopeasti ja vaivattomasti koko maahan."

Kodin1
Keskiarvo
(0.0):
  "Valikoimaan kuuluu lähes kaikkea, mikä liittyy sisustamiseen, remontointiin, asumiseen ja vapaa-ajan viettoon. Tarjoamme laatua järkevään hintaan."

Ciamos.net
Keskiarvo
(1.8):
  "Clamos.net on tuore merkkikosmetiikan ja -muodin verkkokauppa, jonka valikoiman perustan muodostavat suomalaisille tutuimmat kosmetiikka- ja vaatemerkit kuten Marimekko, Schwarzkopf, Joe Blasco, Make-Up Store, Lumene, Vila, Jack&Jones, Selected, Kalevala Koru ja Snö of Sweden."

Finnacta.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Finnacta.fi telemarkkinointiyritys ja etsimme nyt uusia työntekijöitä koko- ja osa-aikatöihin. Työt voi aloittaa ilman kokemusta sillä koulutamme kaikki itse tehtävään."

Vähänkäytetty.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Vähänkäytetty.fi on ilmainen ja täysin uudenlainen käytettyjen lastenvaatteiden ja harrastusvälineiden verkkokauppa, jossa myyjinä ja ostajina toimivat yksittäiset ihmiset. Palvelumme helpottaa käytettyjen tavaroiden ostamista ja myymistä sekä ennenkaikkea poistaa normaalissa kirpputorimyynnissä olevat haasteet. Voit ostaa verkosta tuotteita usealta eri myyjältä yhdellä ostotapahtumalla ja yhdellä toimitusmaksulla. Monipuolisen ja tehokkaan hakutoiminnon ansiosta löydät helposti juuri tarpeitasi vastaavat tuotteet nopeasti."

Soppari.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Sähkösopimuksen kilpailutus on nyt helppoa ja erityisen kannattavaa. Vaivaton: hoidamme kaiken yhteydenpidon nykyiseen sähkönmyyjääsi. Varma: ei kuluja, ei katkoksia sähköntoimituksessa. Huoleton: sama sähkön siirtohinta (paikallisen verkkoyhtiön julkinen hinnasto). Soppari.fi -palvelu on asiakkaalle täysin maksuton. Voit ainoastaan säästää. Sopimuksen syntyessä Soppari.fi saa palkkion sähköyhtiöltä. Asiakkaalta ei peritä mitään lisäkuluja."

Iittala
Keskiarvo
(0.0):
  "Iittalan verkkokaupasta löydät Iittalan, Arabian, Hackmanin ja Fiskarsin kodintuotteiden laajan ja monipuolisen valikoiman sekä valikoidut sarjat ruotsalaisen Rörstrandin astioista. Fiskars Homen tavoitteena on olla skandinaavista muotoilua edustavien kuluttajatuotteiden johtava valmistaja. Tuotteet tunnetaan brändistä, ja kuluttajat voivat luottaa siihen, että tuotteen laatu ja erinomainen käyttökokemus säilyvät kerta toisensa jälkeen."

Luomutalli
Keskiarvo
(0.0):
  "Luomutalli on uusi hyvinvointi-, fitness-, superfood- ja luomutuotteiden verkkokauppa. Laaja valikoima ja nopeat toimitukset! Toimitus joko postipakettina tai Matkahuollon Lähellä-toimituksena. Tuotevalikoima on pökerryttävän suuri - Luomutallista voi hankkia niin siemenet, jauheet kuin proteiinijauhot, unohtamatta blendereitä, mixereitä tai muita keittiötarvikkeita. Edustettuna kaikki suurimmat merkit ja kymmenet pienemmät toimijat."

Ilmanhaltija.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Ilmanhaltija.fi on hyvinvointiin ja virkeyden edistämiseen tähtäävä verkkokauppa."

Saunalahti Pilvilinna
Keskiarvo
(0.0):
  "Saunalahti Pilvilinna on turvallinen, helppo, varma ja jokaisen suomalaisen ikioma tapa tallentaa ja käyttää kaikkia tärkeitä tiedostoja - kuten valokuvia, videoita, musiikkia ja muita dokumentteja."

Vectone Mobile
Keskiarvo
(0.0):
  "Vectone Mobile prepaid-liittymä tarjoaa ainutlaatuisena etuna myös edulliset ulkomaanpuhelut. Liittymän voi ottaa käyttöön tilaamalla ilmaisen SIM-kortin netissä ja lataamalla siihen halutun määrän saldoa. Jokaisen saldon latauksen yhteydessä nyt myös ilmaista dataa joka päivä!"

Gazoz.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Gazoz.fi myy vapaa-ajan, treeni- ja kuntosalivaatteita, sekä lisäravinteita m.m. seuraavilla brändeillä: Gazoz Farkut, Xzavier, Affliction, Ecko Mma, Metal, Mulisha, Xtreme Couture, Rush Couture, Tapout, Nebbia, Under Armour, Mnx - Sportswear, Six Deuce, Nebbi, Brasil Sul, Gazoz F Casual, Gazoz F Sport/Fitness, Scitec Nutrition®, Sportlife Nutrition, Manninen ja Eliitti Maija."

« 123 »

Hostingpalvelu.fi
Zoner Kotimainen Webhotelli
Ukko.fi - Laskuta ilman yritystä