Arkisto

Lista viimeksi lisätyistä arvostelukohteista. Katso myös viimeiset 100 arvostelua.

Nimike   Kuvaus
Kuivalihakundi.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Kuivalihakundi valmistaa kotimaisista lihoista beef jerkyä, kanajerkyä, sekä possujerkyä."

Eurovippi
Keskiarvo
(0.0):
  "Eurovippi pikalaina on luotettava, nopea ja edullinen. Saat nopeasti 20 - 2250 e lainan suoraan tilillesi. Eurovippi pikalaina sopii odottamattomiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustamiseen, harrastuksiin tai mihin tahansa tarpeisiin, joissa tarvitset nopeaa lainaa. Lisäksi lainakulut ovat edulliset."

inkKari
Keskiarvo
(0.0):
  "inkKari on suomalainen muste- ja laserkasettien sekä tulostimien myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Lisäksi myymälässämme tehdään mustekasettien täyttöjä."

Tampellan Panoraamasauna
Keskiarvo
(0.0):
  "Tampellan Panoraamasauna on loistava paikka viettää yrityksen edustustilaisuuksia tai saunailtaa kaveriporukalla Tampereen keskustassa. Upeassa maisemasaunassa on tilaa jopa 50 hengelle ja saunaosastolta löytyvät myös hyvin varustellut kokoustilat."

Sähköpalvelu Nikkinen
Keskiarvo
(0.0):
  Sähköliike Tampere ja Pirkanmaa Sähköpalvelu Nikkinen Ky on Pirkanmaalla toimiva täyden palvelun sähköliike. Yrityksemme tarjoaa kaikenlaiset sähköalan työt reilun 10 vuoden kokemuksella laadukkaasti suunnittelusta toteutukseen.

Kaarto LKV
Keskiarvo
(0.0):
  "Luotettavaa ja ammattitaitoista kiinteistönvälityspalvelua Pirkanmaan alueella."

Itä-Suomen Sähköpalvelu Ky
Keskiarvo
(0.0):
  "Joensuussa ja lähialueilla toimiva sähkösuunnitteluun ja -urakointiin erikoistunut sähköalan yritys. Toimialaamme kuuluvat kerrostalo- ja rivitalokotien sekä omakotitalojen sähkösuunnittelu, urakointi ja laadukas huoltopalvelu."

MinnaLisa
Keskiarvo
(0.0):
  "Minna Lisan myymälästä ja verkkokaupasta löydät kauniit ja näyttävät juhla-asut tulevaan juhlahetkeesi. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan jatkuvasti uudistuvan juhlapukuvalikoimaamme."

Beart studio
Keskiarvo
(0.0):
  Kalevankatu 25, Helsinki

"Beart studio tarjoaa kauneuspalvelut. Rakennekynnet, manikyyrit, geelilakkaus, sokerointi, jalkojenhoito, kestopigmentointi, ripsienpidennys."

SuperPark
Keskiarvo
(0.0):
  Espoo, Oulu, Särkänniemi, Turku, Vantaa, Vuokatti

"Koko perheen sisäaktiviteettipuistoissa on tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille. Lapset, teinit ja aikuiset liikkuvat yhdessä, kaverit harrastavat porukassa ja työpaikat viihtyvät virkistyspäivillä."

Swingeling
Keskiarvo
(0.0):
  Karperöntie 1, 65610 Mustasaari (Sepänkylä)

"Swingeling kutsuu koko perheen leikkimään ja riehumaan meidän yli 1000 m2 viidakkoon. Meiltä löytyy kiipeilytelineitä, pomppulinna, pallomeri ja kaikkea muuta kivaa. Meillä on myös kahvilaherkkuja moneen makuun."

JP Kantojyrsintä
Keskiarvo
(0.0):
  "JP Kantojyrsintä tarjoaa monipuolisia talonmiespalveluja sekä laadukasta kantojyrsintää Sipoossa ja Uudellamaalla. Meille tyytyväinen asiakas on tärkein; panostamme palveluissamme laatuun ja nopeuteen palvellen sekä yksityisiä että yrityksiä."

Hinuri24
Keskiarvo
(0.0):
  "Hyytyikö auto tien sivuun tai kävikö ikävä kolari? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä apunasi on Hinuri 24 – luotettavaa 24h-hinauspalvelua Jyväskylässä, Kuopiossa ja Lahdessa. Tarjoamme päivystävää hinausapua kattavasti Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Päijät-Hämeen seuduilla vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä, oli sitten arki tai pyhä. Varsinaiset toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Kuopiossa ja Lahdessa."

Golden Eyelashes
Keskiarvo
(0.0):
  "Ripsistudio Golden Eyelashes on korkeatasoinen ripsienpidennyksille ja kulmien muotoilulle erikoistunut hoitola Vantaalla ydinkeskustassa, Koivukylässä. Palvelemme sinua lämpimästi, ammattitaitoisesti ja joustavasti ajanvarauksella tai sopimuksen mukaan, aamusta iltaan. Meidän ammattilaiset on koulutettu ympäri maailman, josta olemme saaneet korkeatasoisen koulutuksen ja tiedot ripsienpidennyksistä. Meiltä löydät kaikki ripsien ja kulmiin liittyvät palvelut."

Alko.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Verkkokaupassamme voit vertailla, valita ja tilata juomia ja tarvikkeita yli 5 000 tuotteen valikoimastamme. Sujuvan asioinnin ja tilaamisen lisäksi alko.fi tarjoaa henkilökohtaista apua tuotteiden valintaan, maukasta tietoa ruoan ja juoman yhdistämisestä, herkullisia reseptejä ja hyödyllisiä palveluita."

"Kun olet kerännyt haluamasi ostokset ostoskoriin, voit maksaa ne joko kortilla tai verkkopankissa. Ostoksesi toimitetaan myymäläämme tai noutopisteeseemme."

PHA Huolto Konala Oy
Keskiarvo
(4.5):
  Hankasuontie 5, 00390 Helsinki (Konala)


"Toimimme kaikkien automerkkien laadukkaana huoltopisteenä, yleiskorjaamona sekä korikorjaamona. Meillä on vankkaa ammattitaitoa erityisesti Opel, Chevrolet, Volkswagen, Audi, Seat ja Skoda autojen parista."

Viherlaakson kampaamo
Keskiarvo
(0.0):
  "Monipuolinen koko perheen parturi-kampaamo Espoon Viherlaaksossa. Erikoistunut hiusten ja hiuspohjan ongelmiin ja hoitoihin."

Viherlaakson kampaamo
Keskiarvo
(5.0):
  "Monipuolinen koko perheen parturi-kampaamo Espoon Viherlaaksossa. Erikoistunut hiusten ja hiuspohjan ongelmiin ja hoitoihin."

J. M. Pro-Paint
Keskiarvo
(0.0):
  "Monipuolinen kolarikorjaamo & maalaamo Helsingissä ja Porvoossa

Kun autoosi tulee vaurio, kannattaa se tuoda ammattilaiselle korjattavaksi. J.M. Pro-Paint Oy on asiantunteva, laadukkaan palvelun kolarikorjaamo ja automaalaamo. Korjaamme autojen pelti- ja maalivauriot ja suoritamme ammattitaitoisesti vaativatkin korinoikaisut. Henkilöautojen lisäksi korjaamme muutkin kulkuneuvot kuten bussit ja pakettiautot, asuntovaunut ja asuntoautot sekä muut alle 4500kg hyötyajoneuvot."

AXN Data Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "AXN Data Oy tarjoaa Hostingpalvelu, Domain rekisteröintejä ja SMS palvelimia edullisesti

Hosting palveluun sisältyy:
- Nimipalvelu
- Cpanel
- Webmail
- Softaculous

AXN Data on tarjonnut palveluitaan jo 14 vuoden ajan :)"

Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru Oy
Keskiarvo
(0.0):
  Ketunpesäntie 25, 80260 Joensuu

"Parasta lemmikillesi! Hoidamme koirat, kissat tai pikkujyrsijät, kun tarvitset luotettavan ja lempeän hoitopaikan. Olemme täällä sinun lemmkkiäsi varten ja teemme parhaamme, että lemmikilläsi on turvallinen ja mukava olo."

Joonas Vanhatapio / Webhotelli
Keskiarvo
(0.0):
  "Rajaton liikennöinti ja levytila. Uusimmat ja moderneimmat teknologiat sivuston nopeuttamista varten ja yhteistyö CloudFlaren ja voimanlähteenä toimiva Google Cloudin kanssa mahdollistavat parhaimman hosting-kokemuksen. Verrattuna keskivertoon hosting-palveluun, meillä saat vähintään 2x nopeamman kokemuksen."

Touhutalo
Keskiarvo
(0.0):
  "Touhutalo on koko perheen seikkailu- ja pelimaailma, josta kaiken ikäiset lapset ja aikuiset löytävät monenlaista hauskaa ja aktiivista tekemistä."

GFO Digital Marketing
Keskiarvo
(0.0):
  "GFO Digital Marketing tarjoaa hakukonemarkkinointia yrityksille."

Sunkatot
Keskiarvo
(0.0):
  "Sunkatot tekevät kattoremontteja ja muita aiheeseen liittyviä toimenpiteitä."

Med Group - Espan Hammaslääkärikeskus
Keskiarvo
(0.0):
  "Med Group Espan Hammaslääkärisemalta tarjoaa hammaslääkäripalveluita Helsingin keskustassa."

Ihanaiset.fi verkkokauppa
Keskiarvo
(5.0):
  "Ihanaiset.fi myy nimensä mukaisia ihanuuksia. Kauppa on suuntautunut naisille ja miehet löytävät kaupasta varmasti lahjaideat naiselle. Kaupassa on suuri valikoima laukkuja ja asusteita, sisustustuotteita ja lahjatavaraa sekä mm. yksi suurimmista kokoelmista erilaisia Muumi-aiheisia tuotteita. Kaupasta löytyvät niin lahjat kuin kaikki tarpeellisetkin ihanuudet. Myös herkkupuoti tarjoaa herkkuja mitä ei marketeista löydy."

Fat Rat Tat
Keskiarvo
(0.0):
  Ristikkokatu 3, 00580 Helsinki

"Miltei Sörkän vankilan porteilla sijaitseva tatuointistudio."

Salon REZA
Keskiarvo
(0.0):
  "Parturi-Kampaamo Helsingin Itäkeskuksessa, Itis-kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Vieressä saman yrityksen kauneushoitola (joka avattu 2016)."

NextLove
Keskiarvo
(0.0):
  "NextLove perustettiin vuonna 2013 tarjoamaan täydelliset resurssit yksinhuoltajille ja avioeronneille vanhemmille sekä niille, jotka haluavat tavata heidät, ja löytää ja luoda pysyvästi tyydyttäviä parisuhteita. Olemme luoneet tämän yhteisön auttaaksemme sinua löytämään ihmisen, jonka kanssa aloittaa seuraavan luvun elämässäsi."

Kuljetuspalvelu Lindster Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Lindster Oy on tehokkaasti ja nopeasti palveleva kuljetusliike, joka toimii Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Tarjoamme luotettavaa kuljetuspalvelua yrityksille sekä yksityisille."

Gasellin Hammaslääkärit Oy
Keskiarvo
(5.0):
  "Gasellin Hammaslääkärit Oy on yksityinen hammaslääkäriasema Helsingin keskustassa. Tarjoaa monipuolisesti hammashoidon palveluita molemmilla kotimaisilla kielillä."

KimFix Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Teemme autollesi täydellisen räätälöidyn kartoituksen tarpeidesi mukaan ja teemme arvion vikojen kustannuksista heti auton saavuttua korjaamolle, ei viikkojen jonotuksia koska olemme varmoja siitä että juuri sinä olet tärkein osa korjaamon toimintaa."

Potentiel Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Teemme kokonaisvaltaista ympäristörakentamista yksityisille, yrityksille sekä julkisyhteisöille. Palvelutarjontaamme kuuluu ympäristörakentamisen eri osa-alueet suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen –periaatteella."

Hotdates18
Keskiarvo
(0.0):
  "Joskus tuntemattomien kanssa rentoutuminen ja nautiskeleminen on helpompaa kuin niiden ihmisten kanssa, jotka tunnet. Juuri tämä on mahtavaa Hotdates18-palvelussa - se on täynnä juuri sellaisia tuntemattomia tyyppejä, joiden kanssa irrottelet mielellään ja pääset todella rentoutumaan. Tietenkään ei ole mitään estettä sille, etteikö palvelun kontaktien kanssa voisi jotain vakavampaakin syntyä, mutta Hotdates18 on ennen kaikkea itsestään nauttimista ja rentoutumista varten, ja tämän voit tehdä suuren joukon kanssa, joka on täynnä uusia, mielenkiintoisia kasvoja, jotka houkuttelevat sinut aina takaisin."

Haenyt.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Palvelumme avulla lainanhaku onnistuu entistä helpommin. Voit nyt kilpailuttaa lainasi yhdessä paikassa ja saada lainatarjouksen yli 20 eri luotonmyöntäjältä. Täytät vain oheisen lomakkeen ja saat lainatarjoukset sähköpostiisi! Palvelu on sinulle täysin ilmainen, eikä sinun tarvitse hyväksyä saamiasi lainatarjouksia."

Nordnet Bank AB
Keskiarvo
(0.0):
  "Voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin tuotteisiin. Ilman kiinteitä kustannuksia ja edulliseen hintaan." - "Suomen suositelluin pankki sijoittajalle."

Creditguru.ch
Keskiarvo
(0.0):
  "Creditguru.ch - Nopea, reilu ja ystävällinen vertaislaina. Vertaislaina on yksityishenkilöiden välinen lainasopimus, jossa lainantajina ja -ottajina toimivat yksityishenkilöt."

Kalasaalis.com - Vuokra- ja lomamökit
Keskiarvo
(0.0):
  "Hyvä paikka löytää mökki kalastus- tai lomareissulle."

Elorent Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Joustavaa ja luotettavaa pakettiauton vuokrausta esimerkiksi muuttoon, tavaran kuljetukseen, työtehtäviin tai sijaisautoksi tunneiksi, päiviksi tai jopa viikoiksi. Verkkopalvelumme toimii vuorokauden ympäri, puhelinpalvelumme arkisin klo 10-17 ja muina aikoina sopimuksen mukaan."

Waudio Masterointi
Keskiarvo
(0.0):
  "Waudio, masterointistudio Vallilassa"

Nettilaina24
Keskiarvo
(0.0):
  "NettiLaina24 vertailee Suomen parhaimmat pikalainat ja pikavipit."

Horze.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Horze.fi on suomen isoin ratsastus- ja hevostarvikekauppa verkossa. Valikoimassa on yli 100 tärkeää tuotemerkkiä. Tavoitteenamme on tarjota paras valikoima ja parhaat toimitusehdot - edullisimpaan hintaan. Ilmainen toimitus yli 69 euron tilauksiin. Ilmaiset palautukset. 65 päivän avoin kauppa. Hintaturva."

LaRedoute.com
Keskiarvo
(0.0):
  "LaRedoute.com on ranskalainen verkkokauppa, joka toimittaa tilauksia yli 150 maahan. LaRedoute.com on vaatteiden ja kodintuotteiden kauppa netissä, jonka valikoima palvelee koko perhettä (naiset, miehet, lapset, koti). Verkkokaupassa on myös ale -puoti, jossa hyviä tarjouksia. Valikoimissa mm. seuraavat brändit: Pepe Jeans, Esprit, Clarks ja Numph."

Vertaa Lainoja
Keskiarvo
(0.0):
  "Vertaa Lainoja -palvelussa voit verrata parhaita suomalaisia lainatarjouksia. Olemme yksi johtavista asiantuntijoista, kun tarkoituksena on löytää Suomen halvimmat lainantarjoajat verkosta. Markkinoilla on paljon erilaisia lainantarjoajia. Se on tehnyt kilpailusta kovempaa ? sinun eduksesi. Voi kuitenkin olla vaikea valita oikea lainantarjoaja. Ja juuri sen vuoksi olemme kehittäneet palvelumme.

Pyrimme tekemään 500 ? 50 000 euron lainojen vertailusta mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Profiilisi ja talouttasi koskevien tietojen pohjalta etsimme sinulle verkosta parhaat lainatarjoukset. Vertaa Lainoja? tarjoaa sinulle siis täysin tarpeisiisi räätälöidyn palvelun."

Vidaxi.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Kodin, puutarhan ja tee-se-itse työkalujen verkkokauppa vidaXL.fi. Tilaa edulliset huonekalut verkosta suoraan kotiisi toimitettuna! Ilmainen toimitus ja palautus."

Viihdemaa
Keskiarvo
(0.0):
  "Viihdemaa on MiGame Oy:n vuonna 2011 aloittanut, viihdetuotteiden välittäjäksi erikoistunut sivuliike. Tuotteille taataan keskittämisen ansiosta markkinoita edullisemmat hinnat, ja toimitukset toimitetaan laajasta katalogista & ripeillä toimitusajoilla asiakkaiden käyttöön."

LaskIT Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Asiantuntevaa laskentapalvelua lunkisti mutta luotettavasti. Palveluksessanne ProCountor partneri sekä eTasku- ja Holvi-palveluiden valtuutettu osaaja. LaskIT tarjoaa sujuvaa taloushallintoa, laskentaa, liiketoiminnan kehittämistä sekä kirjanpitoa. Kelpaisiko sinullekin? Jätä meiliosoitteesi ja viesti."

Shave Club Finland
Keskiarvo
(0.0):
  "Shave Club Finland on keväästä 2015 asti toiminut klassisen parranajon sekä parranhoidon verkkokauppa. Nyt Shave Club Finland on avannut kivijalkamyymälän Turun keskustaan Humalistonkadulle. Avajaisia vietettiin lauantaina 16. tammikuuta 2016. Myymälämme on Suomen ensimmäinen klassiseen parranajoon ja parranhoitoon erikoistunut kivijalkamyymälä."

Kauneuskeidas Heidi K.
Keskiarvo
(0.0):
  Kauneudenhoitopalvelut päästä varpaisiin. Kauneuskeidas Heidi K. tarjoaa naisille ja miehille ihania hemmotteluhoitoja ja rentoutumisen hetkiä. Monipuoliset hoitomme aina päästä varpaisiin, upeisiin meikkauksiin, ripsiin, karvanpoistoihin ja moniin muihin, ovat mitä parhain keino virkistää kehoa ja mieltä niin arjen keskellä kuin juhlien kynnyksellä. Meiltä saat myös laatutuotteet kotiin. Kauneuskeitaamme on sijainnut jo vuodesta 2009 Helsingin Ruoholahdessa, aivan Ruoholahden metron vieressä.

Leguaani.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Leguaani.com on turvallinen, edullinen ja helppokäyttöinen seksikauppa, josta löydät tunnetuimpien brändien laadukkaat asut ja seksilelut. Huomiotaherättämätön, nopea toimitus."

Pikkufillari.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Pikkufillari.fi on suomalainen lasten polkupyörien jälleenmyyntiin erikoistunut verkkokauppa."

TERMARI webhotellit
Keskiarvo
(4.5):
  "TERMARI on suomalainen todella edullista palvelintilaa esim. kotisivuille tarjoava yritys. Kaikki TERMARI webhotellit sisältävät rajattomasti liikennettä, sähköpostilaatikoita, tietokantoja jne... Varmuuskopionnin avulla takaamme, että sinulle tärkeät tiedot pysyvät tallessa. Webhotellit VAIN 0,7 €/kk/Gt."

Disturb
Keskiarvo
(0.0):
  "Disturb.fi tuo saatavillesi laajan valikoiman halutuimpia vaatemuodin virtauksia ja ikisuosikkeja sekä naisille että miehille. Yhdistämme sekä tunnettuja brändejä että ihan uusia, edukseen erottuvia tuotemerkkejä."

AudioHead
Keskiarvo
(0.0):
  "AudioHead on Suomen suurin ja paras kuulokkeisiin erikoistunut liike satojen kuulokkeiden valikoimalla. Tavoitteenamme on tarjota ehdottomasti paras valikoima kuulokkeita parhaimmilta merkeiltä kilpailukykyisin hinnoin. Rakastamme kuulokkeita ja valitsemme vain parhaimmat niistä valikoimiimme."

Alppilan Autohuolto
Keskiarvo
(0.0):
  "Olitpa sitten iki-ihastunut autoosi tai pidät sitä vain arkisena kulkupelinä, niin palveluperiaatteemme on sama. Me otamme huolehtiaksemme kaikista autoiluusi liittyvistä yksityiskohdista siten, että Sinä voit keskittyä huolettomaan ajamiseen."

Tanstore.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Suomalainen aurinko- ja rusketustuotteiden verkkokauppa. Valikoimassa itseruskettavat, aurinkovoiteet, solariumkosmetiikka - yli 200 eri tuotetta."

CupoNation.fi
Keskiarvo
(4.2):
  "CUPONATION on alansa johtava verkkosivusto, joka auttaa kuluttajia löytämään parhaat mahdollisuudet säästää verkko-ostoksissaan eri verkkokaupoissa, eri brändeistä ja tuotekategorioista, ympäri maailmaa. CUPONATION kerää yhteen kaikki verkossa saatavilla olevat alennuskoodit, tarjoukset ja edut eri verkkokaupoista ja auttaa kuluttajia säästämään merkittäviä summia jokapäiväisistä verkko-ostoksistaan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Münchenissä, Saksassa."

Elo Media Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Nopea ja laadukas paitapaino joka tekee monenlaista customtuotetta."

Parturi-Kampaamo Sweet
Keskiarvo
(0.0):
  Apajakuja 2, Vantaa

"Kampaamoyritys: hiusten leikkaaminen, värjääminen, kampaukset"

Palkintotehdas
Keskiarvo
(0.0):
  "Palkintotehdas on palkitsemiseen erikoistunut erittäin nopean palvelun verkkokauppa."

muistikauppa.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Tietokonemuistit, muistikortit, matkapuhelintarvikkeet ja paljon muuta. Edullisesti ja nopeasti, kotimaisesta verkkokaupasta!"

Retro Hosting
Keskiarvo
(0.0):
  "Retro-Hosting offers cheap and reliable hosting services! Free domain on expert & webmaster plan. Our data center locations, US - Chicago, UK - Pulsant, AU - Sydney, FI - Pori, EU - Sofia"

Lelulaatikko.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Lelulaatikko.com on romantiikan ja rakkauden verkkokauppa, joka on keskittynyt tuotteisiin, jotka parantavat elämänlaatua niin fyysisesti, seksuaalisesti kuin henkisesti."

Forever Fysio
Keskiarvo
(0.0):
  "Yritys tarjoaa fysioterapiaa, hierontaa ja muutamia erikoistuneempia palveluja."

Power
Keskiarvo
(1.0):
  "Power-elektroniikkajätin tavoitteena on olla markkinoiden halvin kodintekniikkaketju: Power seuraa aktiivisesti kilpailijoiden hintoja netissä ja pyrkii siihen, että Power.fi-verkkokaupassa on halvempi hinta. Tämä sama halpa hinta päivitetään myymälöiden avaintuotteissa oleviin sähköisiin hintalappuihin vähintään neljä kertaa päivässä."

Domainhotelli
Keskiarvo
(5.0):
  "Uudentyyppinen webhotelli, joka tarjoaa reilusti levytilaa, edulliset hinnat ja paljon ominaisuuksia. Mukana myös kaikki uusimmat tekniikat kuten HTTP/2 ja ilmaiset SSL-sertifikaatit."

Sähkömittari.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "SähköMittari.fi -palvelun kautta voit helposti löytää parhaan sähkösopimuksen vertaamalla useiden sähköyhtiöiden sähkösopimuksia. Kilpailuttamalla sähkön voit säästä satoja euroja vuodessa."

Eläinklinikka Hertta
Keskiarvo
(0.0):
  Paasivaarankatu 5 (Herttoniemen ranta), 00810 Helsinki

"Lämminhenkinen ja nykyaikainen eläinlääkäriasemamme sijaitsee Herttoniemenrannassa hyvien yhteyksien varrella. Asiakkaillemme on varattu vapaata pysäköintitilaa klinikan edessä parkkipaikalla."

Animagi
Keskiarvo
(0.0):
  "Animagi on Suomen laajuinen eläinlääkäriasemaketju."

Viherpalvelu O & L Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Viherpalvelu O&L Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva kaupunki- ja piha-alueiden maisemointiin erikoistunut yritys. Meillä on alaan erikoistuneita työntekijöitä kuten hortonomeja ja arboristeja sekä pihasuunnittelijoita. Suoritamme kaikenkokoiset työmaat vuodenajasta riippumatta. Toimimme luotettavasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti, kustannustehokkaasti."

Sponssiboxi
Keskiarvo
(0.0):
  "Sponssiboxi on konsepti, jonka avulla koulut voivat kerätä rahaa luokkaretkiä tai leirikouluja varten."

Happy Nails
Keskiarvo
(2.0):
  "Kynsipalvelut"

Pirkkalan Pakurental Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Pakettiauton vuokrausta Tampere-Pirkkala-Nokia sekä Kerava–Tuusula-Järvenpää -alueella. Meiltä pakettiauton vuokraus päiväksi, kahdeksi tai viikoksi. Vuokrahinnoissa ei ole kilometrirajoituksia."

Lääkärihinta.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Yksityisten terveyspalvelujen hintavertailu. Vertaa lääkärin, hammaslääkärin ja magneettikuvauksen hintoja yli 50 kaupungissa!"

Modeltoys.net
Keskiarvo
(0.0):
  "Monipuolinen ja suuri valikoima tarkkoja pienoismalleja, uusia ja käytettyjä, pääasiassa metallisia diecast malleja."

Meijin Budoshop
Keskiarvo
(0.0):
  "Budolajeihin erikoistunut kauppa."

Sahkoposti.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Tarjoamme uudenlaiset sähköposti palvelut rajattomalla levytilalla, sekä omalla domainilla. Voit helposti rekisketöityä palveluun ja aloittaa käytön heti!"

Akkula.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Suomalainen akkukauppa"

Exite – Room Escape Helsinki
Keskiarvo
(0.0):
  "Olemme suomalainen Helsingissä toimiva yritys ja haluamme tarjota laadukkaita ja viihdyttäviä pakohuonepelejä kaikille. Huonetarjonnastamme löytyy erityyppisiä huoneita eri makuun ja eri haastavuustasoilla. Huoneemme on suunniteltu alusta lähtien itse, joten ne ovat yksilöllisiä eivätkä kopioita muualta. Pelimme sopivat hyvin koko perheelle. Luotatko terävään älyysi ja tarkkoihin aisteihisi? Joudut luonnon keskelle elementtien armoille 60 minuutin ajaksi. Selvitä tulen, veden, ilman ja maan arvoitukset ja nauti näyttävistä ja mielenkiintoisista haasteista."

Moi
Keskiarvo
(0.0):
  "Moi on uusi operaattori, joka suunnittelee palvelunsa asiakkaan etujen mukaisesti. Kohderyhmänä ovat edelläkävijät, jotka käyttävät sujuvasti eri päätelaitteita älypuhelimesta tabletteihin. Moin mobiililiittymät ovat aina 4G LTE -liittymiä. Moin konseptin ydin on oman tilin simmien jaettu data- ja puhepaketti, jolloin jokaista liittymää ei tarvitse erikseen optimoida puheaika- tai datapaketeilla. Moin asiakas saa liittää yhteen tiliin niin monta liittymää eli simmiä, kuin hän tai hänen perheensä tarvitsee ja hallinnoida niitä internetissä tai mobiili applikaatiolla."

Eurolimiitti.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Saat heti 3000 euron limiitin käyttöösi, jota nostat vaikka 10 euroa kerrallaan! Uutena asiakkaana saat ensinoston täysin kuluitta jopa 500 euroon asti, kun maksat takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Saat myös mahdollisuuden nostaa limiitin 4000 euroon, kun olet saavuttanut Eurolimiitin VIP asiakkuuden. VIP asiakkuus myönnetään, kun olet hoitanut lainasuhdetta moitteettomasti riittävän ajan. Mikäli tarvitset joustoa takaisinmaksuun, tarjoamme jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa helpottamaan arjen muuttuvia tilanteita! Eurolimiitillä on myös markkinoiden pienin minimilyhennys, vain 10% avoimesta lainasaldosta kuukaudessa!"

Badults.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Badults.fi- seksitreffit sopivat aikuisille, jotka haluavat nauttia erotiikasta ja intohimosta ilman sitoumuksia."

Offerilla.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Palvelun kautta voi ostaa poikkeuksellisen edulliseen hintaan lahjakortteja alueellisiin palveluihin kuten ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin arjessa sekä juhlassa tarvitsemiin palveluihin. Palvelulahjakorttien lisäksi myydään myös elämää piristäviä tuotteita. Alennusprosentti on yleisesti 50-90%."

Keittiökaveri
Keskiarvo
(0.0):
  "Keittiökaveri tuo sinulle kassillisen raaka-aineita ja maistuvat reseptit kotiovellesi. Ruoanlaitto sujuu paljon mukavammin, kun viikon ruokatarpeet löytyvät valmiiksi jääkaapista."

Autohuolto T. Lahtinen
Keskiarvo
(0.0):
  Autokorjaamo Helsingin Pitäjänmäessä.

"Autohuolto T. Lahtisen Bosch Car Service -autokorjaamo huoltaa, korjaa ja maalaa kaiken merkkiset henkilö- ja pakettiautot. Monimerkkikorjaamomme ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina ratkaisemaan kaikki autoasi koskevat ongelmat."

Katsastus Helsinki
Keskiarvo
(0.0):
  "Kulkuneuvojen katsastusta helsingissä. Olemme toimineet jo vuodesta 1995 asti."

Euromuutot
Keskiarvo
(0.0):
  "Muuttopalvelu Euromuutot - luotettavuus ja kilpailukykyinen hinnoittelu!
Hoidamme muutot, sekä pianon kuljetukset. Käytössämme ovat pakettiauto, kuorma-auto, muuttolaatikoita sekä nokkakärryt. Päätoimialueemme on Turku, mutta autamme muutossa ympäri Suomea, ja myös ulkomaille."

Goldcar
Keskiarvo
(0.0):
  "Goldcar has been hiring vehicles in Alicante, Mallorca, and Malaga for the past 30 years, to which we've now added a further 60 destinations. As a pioneer company in in low cost car hire in Spain, our commitment for 2016 is to maintain the best prices in the sector and improve our customer service."

WordDive
Keskiarvo
(0.0):
  "WordDive tarjoaa kielten opiskelua netissä ja suosittu palvelu kasvaa nopeasti ja on levinnyt jo yli 150 maahan. WordDiven avulla voi opiskella englantia, espanjaa, ranskaa, italiaa, saksaa, japania, kiinaa, venäjää, turkkia, ruotsia, suomea tai viroa. Lisäksi valikoimissa on myös lukiolaisille suunnatut ABI-kurssit."

Dustin.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Dustin on Pohjoismaiden johtava IT-tuotteiden ja kodinelektroniikan jälleenmyyjä verkossa. Yritys tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman tuotteita erittäin houkuttelevaan hintaan. Toiminta-ajatuksena on tarjota mahdollisimman kattavasti tuotteita ? nopeammin, fiksummin ja parempaan hintaan!"

Moppi.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Moppi on uudenlainen yritys, joka välittää asiakkailleen siivousalan ammattilaisia nopeasti, vaivattomasti, luotettavasti ja reilusti. Moppi tarjoaa 100-prosenttisen tyytyväisyystakuun. Jos et ole täysin tyytyväinen, siivoamme uudelleen. Ilmaiseksi."

PHA Huolto Herttoniemi Oy
Keskiarvo
(1.7):
  Mekaanikonkatu 17, 00880 Helsinki (Herttoniemi)

"Toimimme kaikkien automerkkien laadukkaana huoltopisteenä, yleiskorjaamona sekä korikorjaamona. Meillä on vankkaa ammattitaitoa erityisesti Opel, Chevrolet, Volkswagen, Audi, Seat ja Skoda autojen parista."

Kosmetologi AnnaB
Keskiarvo
(0.0):
  Itämerenkatu 12, Helsinki (Ruoholahden metroasema vieressä)

"Tervetuloa rentouttumaan ja nauttimaan hoidoista! Tarjoan asiakkaille monipuolisia kauneushoitopalveluja ammattitaidolla ja laadukaiden tuotesarjojen avulla. Palveluihin kuuluvat sokeroinnit, hieronnat, jalkahoidot, käsihoidot, kasvohoidot ja kestovärjäykset. Ajattelen Sinun hyvinvoinnistasi! Kosmetologi AnnaB."

Picknpay.fi
Keskiarvo
(4.0):
  "Pick n Pay on vuodesta 1995 toiminut, perheomisteinen päivittäistavaraketju. Tällä hetkellä Pick n Payllä on myymälät Raumalla ja Porissa sekä verkkokauppa osoitteessa www.picknpay.fi"

Autostarahaa.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Autostarahaa.fi on SAV-Rahoituksen lainapalvelu, jossa voi saada lainaa omistamaansa ajoneuvoa vastaan. Palvelua käytetään hyväksi erityisesti käytettyjen ajoneuvojen ostoa varten, mutta myös muissa rahoitustarpeissa. Lainaa voi saada omistamaansa autoa tai moottoripyörää vastaan jopa 6000 euroa - kuitenkin korkeintaan 50 % ajoneuvon markkina-arvosta."

Lakitoimisto Mäkihannu Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Lakitoimisto Mäkihannu soveltuu niin yksityis kuin yritysasiakkaille. Hoidamme kaikenlaiset riita- ja rikosasiat koko Suomen alueella poislukien lasten huoltajuusriidat, joita hoidamme vain poikkeustapauksissa. Lisäksi olemme apunasi muissakin oikeudellisissa asioissa kuten kauppa- ja sopimusasioissa sekä perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa."

Saldo.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Saldo.com on uusi lainapalvelu, joka tarjoaa nykyaikaisia rahoitusratkaisuja asiakkailleen. Yksinkertaisesti sanottuna Saldo-laina toimii kuten luottokortti, mutta ilman korttia. Saldo on liikkuvan ihmisen laina, joka kulkee mukanasi missä milloinkin reissaat! Saldo.com lainapalvelusta voit hakea 2000, 3000, 4000 tai jopa 5000 euron jatkuvaluonteista lainaa, jolta voit tehdä nostoja aina tarpeesi mukaan. Lainahakemuksen täyttäminen verkossa on maksutonta ja helppoa. Ja mikä parasta lainapäätös on mahdollista saada välittömästi! Saldo.com lainan käyttäminen on joustavaa, yksinkertaista ja kätevää. Nostot on mahdollista tehdä tekstiviestillä tai verkossa koska vain, lähes missä vain! Lainapalvelu on avoinna asiakkailleen 24h vuorokaudessa joka päivä!"

Kondomikauppa.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Kondomikauppa.com - Kondomit edullisesti netistä! Toimitamme kaikki yli 10€ tilaukset toimituskuluitta. Kondomikauppa tarjoaa laajan valikoiman kondomeja markkinoiden suosituimmilta merkeiltä kuten Durex, Pasante, RFSU ja Amor. Kondomivalikoimamme koostuu perinteisistä kondomeista, makukondomeista ja ohuista kondomeista. Kondomivalikoimastamme löydätte laadukkaat kondomit kaikkiin tarpeisiin ja turvalliseen seksiin. Toimitamme kaikki lähetykset nopeasti ja huomaamattomasti ilman viitteitä lähetyksen sisältöön tai kondomikauppa.com verkkokauppaan. Hanki kondomit netistä kustannustehokkaasti ja vaivattomasti."

Lemmikkihoitola Vierashuone Oy
Keskiarvo
(0.0):
  Kurikkatie 11, 90440 Kempele

"VIERASHUONE on uudenaikainen tasokas lemmikkihoitola Kempeleessä Oulun seudulla. Olemme keskittyneet erityisesti koirahoitola palveluihin. Hoitola sijaistee logistisesti sopivasti nelostien kupeessa sekä lähellä Oulun lentokenttää (6 km), joten se palvelee erinomaisesti kaikkia lomamatkailijoita läheltä tai kaukaa. Koirahoitolan yhteydessä toimii Lemmikkikauppa.fi verkkokauppa ja lemmikkitarvikemyymälä. Koirahoitolassa on 15 vierashuonetta eri kokoisille koirille. Lähes kaikissa vierashuoneissa on oma ulkoilutarha. Tilat ovat uudet ja suunniteltu nimenomaan hoitolakäyttöön."

« 123 »