Arkisto

Lista viimeksi lisätyistä arvostelukohteista. Katso myös viimeiset 100 arvostelua.

Nimike   Kuvaus
Automob
Keskiarvo
(0.0):
  "Automob vuokraa halpoja autoja, veneitä ja asuntovaunuja."

Oulun DataPalvelut
Keskiarvo
(0.0):
  "Oulun DataPalvelut on vuodesta 2007 asti toiminut pienyritys, joka pyrkii tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman kaikenkattavaa ja henkilökohtaista palvelua."

Lastenvaatekaupat.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Lastenvaatekirppiksiä, -verkkokauppoja sekä -liikkeitä listaava palvelu. Lisäksi tiuhaan päivittyviä vaatetarjouksia, outlet-tuotteita ja ALE-koodeja."

Kiuruveden Metsola
Keskiarvo
(0.0):
  "Kiuruveden Metsola Oy on metsätarvikkeiden myynti ja metsänhoitoon sekä puiden kaatoon keskittynyt yritys Kiuruvedellä. Metsola tarjoaa myös koulutuksia ja tie-/ojasuunnittelua. Kiuruveden Metsolan internet-sivuilta löytyy paljon tietoa mm. puiden kaadoista, joita yritys tekeekin lähes puolen Suomen alueella. Metsätarvikkeissa ja pihanhoitoon liittyvissä laitteissa edustettuina ovat mm. Stihl, Viking, Husqvarna sekä Tunturi. Metsolalla on sekä kivijalkamyymälä että verkkokauppa ja sen toimenkuvaan kuuluvat myös koneiden huollot."

Lastenvaatteiden verkkokauppa Arctic Kids
Keskiarvo
(0.0):
  "Arctic Kids -lastenvaatteiden verkkokaupasta löydät edulliset lasten- ja vauvanvaatteet sekä tytöille että pojille."

Parturi kampaamo Studio Blue Eyes
Keskiarvo
(0.0):
  Vähäntuvantie 1a, Konala, Helsinki 39

"Tervetuloa valoisaan liikkeeseen Helsingin Konalaan. Päivi ja Kata ottavat sinut vastaan juuri sellaisena kuin olet, toiveitasi kuunnellen ja ammattilaisen neuvoja antaen."

Amortreffit
Keskiarvo
(0.0):
  "Amortreffit yhdistää satoja ihmisiä joka päivä. Meidän sivustolla on satoja aktiivisia jäseniä, lukemattomia määriä ominaisuuksia mitkä auttavat sinua tutustumaan uusiin ihmisiin. Juttu kavereita ja sun muuta löydät täältä välittömästi! Liity jo tänään."

Twoo
Keskiarvo
(0.0):
  "Yli 12 miljoonalla käyttäjällä*, Twoo on suurin kaltaisensa yhteisö maailmassa. Twoo on käytettävissä yli 200 maassa ja 38 kielellä."

Raven Tattoo
Keskiarvo
(5.0):
  Abrahaminkatu 11, 00180 Helsinki

"Raven Tattoo on huhtikuussa 2014 Abrahaminkadulle avattu, korkeatasoinen tatuointistudio. Raven Tattoo on jatkumo vuodesta 2012 Helsingin Alppilassa toimineelle Leandro Rossi Tattoo Studiolle."

Nlyman.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Nelly esittelee nlyman.comin; Pohjoismaiden suurimman panostuksen miesten muotiin netissä."

BooxTV
Keskiarvo
(0.0):
  "booxTV on mobiilisti toimiva tallentava digiboksi, joka tuo television kännykkääsi ja myös "isoille ruuduille" booxmoten avustuksella. Katso valitsemasi ohjelmat milloin ja missä haluat!"

SVT Play
Keskiarvo
(0.0):
  "Med SVT Play erbjuder vi dig att se de flesta program som vi visar i Sveriges Televisions tv-kanaler även på webben." (Ruotsin TV-ohjelmat netissä.)

Watson
Keskiarvo
(0.0):
  "Katso tv:tä, vuokraa elokuvia ja tilaa maksu-tv-kanavia oman makusi mukaan, silloin kun sinulle sopii. Katso peruskanavien tv-ohjelmat livenä tai jälkikäteen ja tallenna rajattomasti ohjelmaa puoleksi vuodeksi. Kaikki mitä haluat katsoa on Watsonissa."

Hyttysansat.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Hyttysansat.fi tarjoaa tietoa hyttysansoista sekä hyttysistä. Lisäksi sesongin tullessa tarjoamme verkkokaupan, josta löydät laajan valikoiman hyttysansoja. Jos harkitset hyttysvapaata kesää, tutustu sisältöömme."

Xetnet Webhotelli
Keskiarvo
(0.0):
  "Xetnet Suomessa sijaitseva webhotelli tarjoaa tilan www-sivuille omalla verkkotunnuksella ja sähköpostiosoitteella."

Avoris Verkkokauppa
Keskiarvo
(0.0):
  "Ortopedisten apuvälineiden verkkokauppa. Laaja valikoima tukia ja tuotteita kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn. Nopeat toimitukset ilman toimituskuluja!"

Palokan Autohuolto Ky
Keskiarvo
(0.0):
  "Palokan Autohuolto Ky sijaitsee Jyväskylässä Heinämäen teollisuusalueella. Yritys on perustettu vuonna 1994."

Urakkamaailma.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Remontti aiheinen markkinapaikka, jonka avulla voi kilpailuttaa remontin ja löytää tekijöitä kaikenlaisiin kodin remontteihin."

Nääs Muuttopalvelut
Keskiarvo
(0.0):
  "Nääs Muuttopalvelut Tampereelta hoitaa kaiken kokoiset muutot Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Olemme täyden palvelun muuttofirma, jolta saat myös avaimet käteen -muutot. Muuttopalvelun lisäksi yrityksemme tarjoaa ammattitaitoisia siivouspalveluja niin yksityisille kuin yrityksillekin. Siivouspalvelun voi yhdistää muuttoon. Se on myös ostettavissa monipuolisena erillispalveluna."

Mad Flow Tattoo
Keskiarvo
(5.0):
  Satakunnantie 17, 20300 Turku

"Uusi valoisa ja viihtyisä tatska studio"

Qtime Hair Design
Keskiarvo
(0.0):
  "Vidal Sassoonin hiusmuotoilufilosofiaa noudattava huippuosaajien tiimi huomioi hiusmuotoilussa asiakkaan omat toiveet sekä persoonalliset piirteet pään ja kasvojen muodoista silmien ja ihon väriin. Hiusten leikkauksessa ja värjäyksessä noudatetaan täsmällisyyttä ja tarkkuutta; näin asiakkaalle löydetään aistillinen ja persoonallinen hiustyyli, joka on helppohoitoinen, harmoninen ja muodikas. Alan johtaviin ammattilaisiin Suomessa lukeutuvien ja mm. Prof Helsingissä menestyneiden hiusmuotoilijoiden palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista. Qtime toteuttaa mm. leikkaukset ja värjäykset, erikoistyöt kuten esivaalennukset, värinpoistot, permanentit, raidoitukset, kampaukset, ripsien ja kulmien muotoilut sekä meikit. QTimen henkilökunta seuraa aktiivisesti alan uusimpia trendejä sekä hiusmuotoilun menetelmiä ja pystyy siten toteuttamaan vaativimmatkin hiusmuotoilut ja muodikkaimmat kampaukset."

Red Imp Tattoo
Keskiarvo
(0.0):
  "Tatuointistudio Red Imp Tattoo Jyväskylän Torikeskuksen 1. kerroksessa Yliopistonkatu 36 b 3"

Puhelinosat
Keskiarvo
(0.0):
  "Varaosia puhelimiin, näyttöjen vaihtoja"

Vauvanuni.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Vauvan uneen ja nukkumiseen liittyvien tuotteiden myyntiin keskittinyt verkkosivusto."

Tinder
Keskiarvo
(0.0):
  "Tinder on paikkatietoja hyödyntävä sosiaalisen verkostoitumisen ja nettideittailun mobiilisovellus." -wikipedia

LadyShape
Keskiarvo
(0.0):
  "LadyShape on kehitetty erityisesti naisille. Se polttaa rasvaa nimenomaan hankalista paikoista, kuten vyötäröltä, lantionseudulta ja reisistä. LadyShape polttaa jopa sellaista rasvaa johon ei edes fyysinen liikunta pure. Se sopii kaikille jotka kärsivät ylipainosta, tai haluavat muokata figuuriaan."

Sinkkutreffit.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Treffit mielessä? Sinkkutreffit deittipalvelussa voit hakea seuraa helposti ja nopeasti. Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi ja liity mukaan rentoon seuranhakuun."

MoviesFoundOnline.com
Keskiarvo
(0.0):
  "We find movies, documentaries and other videos online and list them on this site. Watch hand picked streaming videos online instantly for free."

HDFIN Suomi
Keskiarvo
(0.0):
  "Katso elokuvia heti netistä"

ysiysi
Keskiarvo
(0.0):
  "Olemme supisuomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa asiakkailleen mielenkiintoisia tuotteita edulliseen hintaan"

VERTICAL Hobby
Keskiarvo
(0.0):
  "Radio-ohjattavien helikoptereiden, lennokkien ja multikoptereiden verkkokauppa. Maahantuojan edulliset hinnat ja asiantuntevat myyjät. Nopeat toimitukset ja myös nouto espoon varastolta."

Rageon
Keskiarvo
(0.0):
  "Ajovaatteita- ja varusteita motoristeille. Nahkaliivejä, prätkärotseja, cordura-ajoasuja ym. Myös muuta vapaa-ajan vaatetusta, mahareista pilottitakkeihin!"

Oiva Remontit & Takat
Keskiarvo
(0.0):
  Oiva Yhtiöt on Kajaanissa ja lähialueella toimiva remontteihin, tulisijoihin ja varaaviin takkoihin keskittynyt yritys. Yritys jakautuu erillisiin Oiva Remontti ja Oiva Takka yksiköihin. Oiva Remontti kattaa keittiöremontit, kylpyhuoneremontit ja muut kodin sisäremontit. Lisäksi yrityksessä on saatavilla sisustussuunnittelua. Oiva Takka kattaa tulisijat: kuten varaavat takat, leivinuunit sekä puuhellat. Oiva Yhtiöt on toiminut alallaan yli 10 vuotta.

Halpis.fi
Keskiarvo
(4.5):
  "Tabletteja, elektroniikkaa, vaatteita, kelloja ja muita asusteita edulliseen hintaan. Valikoimasta löytyy tunnettuja merkkejä, mutta myös vähän tiukempaankin budjettiin sopivia tuotteita."

Lastenvaateliike Youngest Fashion
Keskiarvo
(0.0):
  "Youngest Fashion tarjoaa muodikkaita vaatteita ja kauniita asusteita vauvoille ja lapsille. Tuotteemme on suunniteltu 0-14 vuotiaille lapsille. Kiinnitämme valikoimassamme huomiota tuotteiden laatuun: vaatteiden pitää olla valmistettu luonnollisista materiaaleista, jotka eivät aiheuta allergioita ja pitävät lapsenihon terveenä. Lapset ovat hyvin liikkuvaisia, joten mallimme ovat käytännöllisiä ja mukavia - ne istuvat täydellisesti eivätkä rajoita liikkuvuutta."

Sinepro
Keskiarvo
(0.0):
  "Euroopan tehokkain rasvanpolttaja. Patentoitu Sinetrol polttaa rasvaa jopa 600 kertaa tehokkaammin. SinePro:n rasvanpoltto keskittyy nimenomaan vyötärölle ja lantionseudulle."

PaulSaar.com Sähkötupakka-kauppa
Keskiarvo
(0.0):
  "Suomen suosituin sähkötupakka-kauppa"

Mikrotukikohta
Keskiarvo
(0.0):
  "Mikrotukikohta on tietokoneiden huoltokorjaamo ja henkilökohtainen tukipalvelu kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä asioissa. Asiantunteva henkilökuntamme on turvanasi kaikissa tietokonepulmissa ja korjaa laitteesi nopeasti ja luotettavasti."

Leivontatarvikkeet.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Leivontatarvikkeet.fi on suomalainen laadukkaisiin leivontatarvikkeisiin ja -tuotteisiin erikoistunut verkkokauppa."

Motonet-verkkokauppa
Keskiarvo
(5.0):
  "Motonetista löydät varaosat yli 500 ajoneuvomalliin. Meiltä löydät autovaraosien lisäksi kaiken tarvitsemasi niin autoiluun, moottoripyöräilyyn, kalastukseen sekä veneilyyn. Valikoimassamme myös kattava valikoima työkaluja ja rakennustarvikkeita."

Mikkelin Valokuvausliike Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Mikkelin Valokuvausliike on alunperin 1923 perustettu valokuvaamisen erikoisliike. Yritys on paikkakunnan johtava fotoliike, jonka valikoimaan kuuluu kaikki kuvaukseen tarvittava."

2nd Family Tattoo
Keskiarvo
(4.5):
  K.H.Wiikinkatu 4, Malmi Helsinki

"2nd. Family tattoo on kotoisa tatuointistudio Helsingin Malmilla, kuin toinen perheesi. Hyvän fiiliksen lisäksi suunnittelemme ainutlaatuiset kuvasi ammattitaidolla. Tiimimme koostuu luovista persoonista, jotka kaikki pyrkivät koko ajan kehittymään sekä tatuoijina, että taiteilijoina lisää. Meiltä saat Kiireetöntä ja asiakaslähtöistä palvelua juuri omien toiveittesi mukaan. Hygienia ja aseptiikka on meille äärimmäisen tärkeää ja huolellisuutemme myös huomaa. Päivitämmekin tietotaitoamme jatkuvasti aseptiikassa ja tatuointitekniikoissa."

eDate.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Palvelu edate.fi on täysin suomalainen seuranhaku ja treffipalvelu. Tule tutustumaan ja löydä elämäsi rakkaus! Palvelussamme ei ole toistuvia maksuja, emmekä tallenna luottokorttitietoja. Palveluun liittyessäsi saat aina yhden viikon ilmaisjäsenyyden, jonka aikana voit tutustua rauhassa palveluumme."

Suhteet24.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Suhteet24 on laadukas ja luotettava viron ja suomenkielinen kohtaamispaikka verkossa niille, jotka haluavat löytää uutta kumppania tai Virosta tai Suomesta."

Unisex.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Unisex on kotimainen, erityisesti pariskunnille suunnattu Lovestore. Kattava tyylikäs verkkokauppa, sekä kivijalkaliikkeet Tampereella ja Vaasassa. Laadukas ja monipuolinen valikoima seksivälineitä, voiteita sekä asusteita. Huomaamattomat ja nopeat toimitukset!"

Lauranpikkuputiikki.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Lauranpikkuputiikki.fi:ssä myydään lasten tavaroita, jotka ovat juuri sopivasti erikoisia. Vähän blingiä, tyylikkyyttä, luksusta, uusia innovaatioita, toimivuutta, teknologiaa. Tämä on kauppa niille äideille, jotka haluavat erottua massasta ja osaavat arvostaa lastenkin tavaroissa sitä pientä ekstraa."

Nerot.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Tarvitsetko yrityksesi kotisivuille tekijän tai logolle suunnittelijan? Jätä tarjouspyyntö ammattilaisille Nerot.fi:ssä."

Mytrendyphone
Keskiarvo
(0.0):
  "Matkapuhelinten ja tablet-tietokoneiden varusteita ja itse laitteita."

Herttavippi.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Herttavippi on pikalainapalvelu yli 18-vuotiaille Suomen kansalaisille. Pikalainojen lainasummat ovat suuruudeltaan 100-1500 euroa ja maksuaikaa on 1-5 kuukautta. Uusille asiakkaille ensimmäinen pikalaina on 100-500 euroa. Kaikki lainamme ovat vakuudellisia lainoja. Lainojen saamisen edellytys on joko henkilötakaus tai ostettu takaus. Haettava laina on kertaluotto."

Vippiluotto.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Vippiluotto tarjoaa 2000 - 4000 euroa lainaa 3-12 kk maksuajalla. Haettava laina on kertaluotto. Uusille asiakkaille ensimmäinen laina on enintään 2900 euroa. Vanhoille asiakkaille myönnämme 2000-4000 euron suuruisia lainoja."

Siljalaina
Keskiarvo
(0.0):
  "Vippi 20 - 1000 euroa - Nopeasti ja helposti tilillesi"

Orkia
Keskiarvo
(0.0):
  "Orkia.fi pikalaina on luotettava, nopea ja edullinen. Saat nopeasti 20 ? 1000 euron lainan suoraan tilillesi. Orkia pikalaina sopii äkillisiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustukseen, harrastuksiin tai mihin tahansa tarpeisiin, joissa tarvitset nopeaa lainaa. Lisäksi lainakulut ovat edulliset."

Ottoraha.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Ottoraha.fi, pikalainaa joustavasti. Ottoraha auttaa silloin kun sinulla on yllättäviä menoja. Saat tarvittaessa jopa 20-1.000 euroa joko 7, 14, 30 tai 90 vuorokaudeksi. Hakemuksia otetaan vastaan joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa. Saat rahat heti tilillesi ma-su 7-23"

NetMovies24
Keskiarvo
(0.0):
  Elokuvapalvelu

MTV Katsomo
Keskiarvo
(0.0):
  "MTV Katsomo on netti-tv, jossa voit katsoa MTV3:n, Subin, AVA:n ja MTV:n maksukanavien ohjelmia internetin välityksellä. Palvelun ohjelmatarjontaan kuuluu sekä suoria urheilu- ja uutislähetyksiä että televisiossa jo esitettyjä ohjelmia. Lisäksi tarjolla on paljon myös sellaista sisältöä, joka on saatavilla vain MTV Katsomossa."

YLE Areena
Keskiarvo
(0.0):
  "Areena on Ylen nettitelevisiopalvelu, jossa on katseltavissa iso osa Ylen esittämistä ohjelmista."

Ruutu+
Keskiarvo
(0.0):
  "Ruutu+ on videopalvelu, joka tarjoaa helpolla kuukausimaksulla rajoittamattoman pääsyn parhaaseen live-urheiluun, hittisarjoihin, lasten suosikkiohjelmiin, mielenkiintoisiin dokumentteihin ja elokuviin."

Filmnet
Keskiarvo
(0.0):
  "Filmnet on C More Filmin jakelija internetin ja langattoman verkon kautta. Voit katsoa C More Filmin elokuvia ja tv-sarjoja rajoituksetta, kiinteällä kuukausimaksulla. Filmnetin voit tilata sitoumuksetta ja katkaista tilauksesi koska haluat. Maksat kiinteän hinnan kuukaudessa ja voit katsoa juuri niin paljon ohjelmia kuin haluat."

C More Play
Keskiarvo
(0.0):
  "C More Play -videokirjastopalvelu on lisämaksuton C More -tilaajille. Voit katsoa satoja elokuvia, useita tv-sarjojen kokonaisia tuotantokausia sekä dokumentteja samalla kuukausimaksulla."

HBO Nordic
Keskiarvo
(0.0):
  "Kaikki tuotantokaudet uusista ja tutuista sarjoista. Uusimmat jaksot ulottuvillasi vuorokauden sisällä Yhdysvaltain ensi-illasta. Laaja valikoima elokuvia. Katso monilla eri laitteilla."

Välittäjä.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Välittäjä.fi on työnhakuun erikoistunut sivusto, joka toimii tehokkaana linkkinä työnhakijoiden ja työnantajien välillä."

Rakennuslehden työpaikkailmoitukset
Keskiarvo
(0.0):
  "Rakennuslehti on rakennus-, kiinteistö- ja talotekniikka-alan johtava rekrytointimedia. Avoimet työpaikat -sivulla julkaistaan voimassa olevat, Rakennuslehdessä julkaistut työpaikkailmoitukset."

Kelan avoimet työpaikat
Keskiarvo
(0.0):
  "Etsitkö kiinnostavaa uutta työpaikkaa?"

Valtiolle.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Millaisia tehtäviä valtio tarjoaa, mitä on avoinna juuri nyt ja miten niitä haetaan? Millaisista työpaikoista valtiokonserni muodostuu? Miksi valtio voisi olla sinunkin työnantajasi?"

Ylen avoimet työpaikat
Keskiarvo
(0.0):
  "Tällä sivulla ilmoitamme alan yrityksissä havaituista avoimista työpaikoista. Avoimista paikoista voi vinkata osoitteeseen: toimitus-lista ät vierityspalkki piste fi. Mitään maksuja ei peritä ja tietojen oikeellisuudesta ei vastata. :) Jos sijainnista ei ole erillistä mainintaa, niin työpaikka sijaitsee pääkaupunkiseudulla."

Helsingin kaupungin avoimet työpaikat
Keskiarvo
(0.0):
  "Helsingin kaupungin avoimet työpaikat"

Luovamo
Keskiarvo
(0.0):
  "LUOVAMO on luovien alojen informaatio- ja työnhakukeskus, jossa saatetaan työnhakija-asiakkaiden osaaminen ja työnantajien työvoiman tarve paremmin yhteen verkostotyön avulla."

Seure
Keskiarvo
(0.0):
  "Seuressa on päivittäin avoinna jopa 500 keikkaa ympäri pääkaupunkiseutua. Eniten tarjolla on lyhyitä, alle kuukauden mittaisia keikkoja. Näitä usein yhden tai kahden päivän keikkoja on helppo tehdä joustavasti oman aikataulun mukaan. Valittavana on jatkuvasti myös pidempiä, jopa koululukuvuoden mittaisia keikkoja."

Venuu
Keskiarvo
(0.0):
  "Palvelumme tavoite on yksinkertainen: haluamme helpottaa juuri sen oikean juhla-, sauna-, kokous- tai muun tapahtumatilan löytämistä. Pyrkimyksenämme on tuoda myös ne kaikkein jännittävimmät, aiemmin kiven alla piilossa olleet tilavaihtoehdot kenen tahansa saataville. Tilojen tarjoajille Venuu on puolestaan kustannustehokas tapa löytää asiakkaita ja nostaa tilan käyttöastetta."

Silkkipaino Satapaita
Keskiarvo
(0.0):
  "Silkkipaino Satapaita on laatutyön paitapaino! Silkkipaino Satapaita Ay on Satakunnan Säkylässä, Iso-Vimman liikekeskuksessa toimiva yritys, joka on erikoistunut paitapainatuksiin. Asiakaskuntamme muodostavat seurat, yhdistykset, yritykset sekä yksityiset kuluttajat ympäri Suomen. Palvelut Käytössämme on uusi nykyaikainen silkkipainolaitteisto 8-värisellä automaattikarusellilla, jolla isotkin painatuserät voidaan painaa tasalaatuisesti, kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla aikataululla. Painamme muun muassa t-paitoja, takkeja, siirtokuvia, pipoja, pantoja, huppareita, seurojen urheiluvaatteita, työvaatteita yrityksen logolla, kangaskasseja - lähes mitä tahansa!"

Avainvaunu
Keskiarvo
(0.0):
  "Automerkit ja palvelut, vaihtoautot ja vauriokorjaamo."

nunuco.fi
Keskiarvo
(4.8):
  "Hyvästit tylsille suojakuorille! Nunuco.fi tarjoaa sellaisia kuoria, joita ei muualta Suomesta saa. Löydät nunuco.fistä myös suojakalvot, kosketusnäyttökynät sekä älylaitteiden muut lisätarvikkeet."

Parturi-kampaamo procut
Keskiarvo
(0.0):
  Mannerheimintie 89 A 1, 00270 Helsinki
p. 09-444 321

"Yksilöllistä ja ammattitaitoista parturi-kampaamopalvelua kokemuksella koko perheelle. Käytössä ja jälleenmyynnissä laadukkaat Wellan ja Paul Mitchellin tuotesarjat."

Mikropasi
Keskiarvo
(0.0):
  "Tietokoneesi ei käynnisty, sammuu kesken kaiken, pysähtyy paikalleen kesken käytön tai kone on todella hidas? Huoltomme auttaa sinua!"

PalkkaaMinut
Keskiarvo
(0.0):
  "Työntekijöitä ja avoimia työpaikkoja laidasta laitaan."

Dukan-dieetti
Keskiarvo
(0.0):
  "Nelivaiheinen laihdutusmenetelmä: Vaihe 1 HYÖKKÄYSVAIHE ,syödään 72 sallittua proteiinipitoista ruoka-ainetta. 2 PUDOTUSVAIHE , proteiiniruokien ohessa 28 erilaista vihannesta . 3 TASAUSVAIHE , voi nauttia ed lisäksi hedelmiä ,leipää, juustoa ja juhlaherkkujakin . 4 YLLÄPITOVAIHE , voi syödä ihan mitä vaan -kunhan syö yhden päivän viikossa vain proteiineja."

Soittarihaku
Keskiarvo
(0.0):
  "Aidot soittoäänet kännykkään. Kertamaksulla. Ei kuukausimaksuja!"

SMS-Suomi
Keskiarvo
(0.0):
  "Ilmainen tekstiviesti Lähetä tekstiviestejä ilmaiseksi Suomeen."

LumenLux Store
Keskiarvo
(0.0):
  "Olemme kotimainen, laadukkaisiin kodin led-valaisimiin erikoistunut valaisinkauppa. Valikoimistamme löytyvät tunnettujen laatumerkkien mielenkiintoisimmat valaisimet, erittäin edulliseen hintaan."

RAY
Keskiarvo
(0.0):
  "RAY:n pelimaailmassa on tarjolla pokeria ja kasinossa mielenkiintoisia pelejä. Pelituotot käytetään suomalaisen terveyden ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen. Pelattavana yli 150 erilaista peliä, tutuista RAY-klassikoista aina kansainvälisiin suosikkipeleihin."

Glee
Keskiarvo
(0.0):
  "Glee.fi on joustava. Lainaa 20 ? 1000 euroa. Glee auttaa yllättävissä menoissa ja hankinnoissa. Lainaa saat jopa 1.000 euroa joko 7 ? 90 vuorokaudeksi. Hakemuksen voit tehdä 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä."

Palkkainfo.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Palkkainfossa on listattu satojen ammattien ja suomalaisten työnantajien palkkatiedot. Käyttäjät voivat lisätä sivustolle oman palkkansa ja verrata sitä muiden käyttäjien ilmoittamiin palkkoihin."

Ten Tree
Keskiarvo
(0.0):
  "The beautiful landscape we know and love is fast disappearing. At Ten Tree, we believe that we can inspire a new group of consumers to tackle the environmental issues we are now faced with. By planting ten trees and ensuring that all our clothing is produced responsibly we allow each and every customer to make a difference."

Miira C
Keskiarvo
(0.0):
  "Miira C on korkeatasoinen kauneuskeskus merellisessä Helsingissä. Hoidamme kauneuttasi, kehoasi ja mieltäsi kokonaisvaltaisesti. Kauneuskeskuksen etuosassa on tyylikäs Pohjoismaiden ensimmäinen Diego Dalla Palma-konseptimyymälä ja takaosasta löytyy harmoninen RVB-hoitola. Tule nauttimaan rentouttavista kauneudenhoitoelämyksistä yksin, ystäväsi kanssa tai yritysvieraana. Autamme sinua ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä. Kaikki hoidot voidaan räätälöidä niin naiselle kuin miehelle. Haluamme tarjota Sinulle vain parasta!"

Matinkylän Auto Oy
Keskiarvo
(2.0):
  "Espoolainen Matinkylän Auto oy on toiminut vuodesta 1957. Teemme ammattitaidolla muun muassa huollot, korjaukset, katsastuspalvelut, peltityöt, ruostevauriokorjaukset."

V.I.P.Lemmikkihoitola Ky
Keskiarvo
(5.0):
  Lambontie 50, 06500 Porvoo

"Me ymmärrämme, kuinka rakas lemmikkisi on Sinulle. Täällä V.I.P.Lemmikkihoitolassa Sinun lemmikkisi on erittäin tärkeä myös meille. Meillä saatkin asiantuntevaa, ammattimaista ja omistautunutta huolenpitoa ystävällesi! Tarjoamme koirille ensiluokkaista ja rodulle/yksilölle sopivaa hoitoa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa ja suunnittelemme hoitojaksot lemmikkisi tarpeen mukaan. Lisäksi teemme trimmausta ja muita hyvinvointipalveluita sekä neuvontaa. Hoidosta vastaa kokenut ja koulutettu klinikkaeläinhoitaja. Eläinhoitolamme puitteet ovat upeat ja maisemat kauniit."

urbanhair
Keskiarvo
(0.0):
  Vilhonkatu 4, Helsinki

Ammattitaitoinen, ajan hermolla oleva, ihmisläheinen parturi-kampaamo Helsingin Rautatieaseman läheisyydessä.

Webhallen
Keskiarvo
(2.0):
  "Ruotsin suosituimpia verkkokauppoja, laajensi toimintaansa Suomeen."

Lumilinkokauppa
Keskiarvo
(0.0):
  "Lumilinkokauppa tarjoaa apua lumilingon hankintaan (mm. ostajan oppaan) sekä mahdollisuuden ostaa edullinen lumilinko. Jos harkitset lumilingon hankkimista, kannattaa tutustua sivuiltamme löytyvään sisältöön."

Kauneushuone Nina Carita
Keskiarvo
(0.0):
  "Kosmetologipalvelu"

Koirahoitola DogFamily
Keskiarvo
(0.0):
  "Koirahoitola DogFamily on häkitön koirahoitola. Koirahoitola DogFamily sijaitsee Eurajoella maaseudun rauhassa. Käytössämme on 135 m² omakotitalo, 4000 m² tontti ja 70 m aidattua koiratarhaa, jossa tilava terassi. Tarhassa ulkoillaan koiran ehdoilla. Lenkkeilemme kerran päivässä 1-2 h rauhallisilla reiteillä ja metsäpoluilla. Tämän lisäksi aktiviteetteja sisällä ja pihassa. Kaikille koirille taataan myös omaa rauhaa."

Urumi
Keskiarvo
(5.0):
  "Urumi on Suomen suurin anime- ja manga-oheistuoteliike ja tunnettu siitä, että se myy vain aitoja oheistuotteita, ei tuoteväärennöksiä/piraattitavaraa. Urumilla on valikoimissaan noin 2000-3000 erilaista tuotetta. Nettikaupan lisäksi Urumi kiertää erilaisissa coneissa ja omistaa myös Chibicon-tapahtuman."

Zizzi
Keskiarvo
(0.0):
  "Zizzi on kurvikkaiden naisten vaatteiden myymiseen erikoistunut ketju, jolla on kymmenkunta liikettä ympäri Suomea."

Black Panther Beauty Room
Keskiarvo
(0.0):
  "Pieni ja tyylikkäästi sisustettu kauneushoitola Black Panther on viihtyisä kauneushoitola Helsingissä, joka sijaitsee Harjussa hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä Sörnäisten metroasemaa. Black Pantherissa hoituvat niin ripsienpidennykset, karvanpoistot, jalkahoidot kuin parturi-kampaamo-palvelutkin. Asiakkaita palvellaan yksilöllisesti ja ystävällisesti, ammattitaitoisella otteella."

24hSport
Keskiarvo
(0.0):
  "24hSportin valikoimasta löydät laadukkaita ja tunnettuja urheiluvälineitä, vaatteita ja kenkiä liikuntaan ja vapaa-aikaan. Tuotteillamme on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Erittäin halvat toimituskulut."

Hairbar
Keskiarvo
(0.0):
  Ruusulankatu 19, 00250 Helsinki

Helsingin Optiikka
Keskiarvo
(0.0):
  "Täyden palvelun optikkoliike Helsingin ytimessä. Meiltä saa apua kaikkiin näkemiseen liittyviin kysymyksiin. Olemme erikoistuneet urheilunäkemiseen sekä vintage kehyksiin."

Test123
Keskiarvo
(0.0):
  Åäö Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor. Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem. Proin interdum maecenas massa turpis sagittis in, interdum non lobortis vitae massa. Quisque purus lectus, posuere eget imperdiet nec sodales id arcu. Vestibulum elit pede dictum eu, viverra non tincidunt eu ligula.

Viinitkotiin.com
Keskiarvo
(0.0):
  Virolainen verkkokauppa, jonka kautta voit tilata viiniä ja shamppanjaa kotiisi tai yrityksellesi.

Tekninen testi
Keskiarvo
(0.0):
  Tekninen testi

« 123 »

Hostingpalvelu.fi
Zoner Webhotelli