Arkisto

Lista viimeksi lisätyistä arvostelukohteista. Katso myös viimeiset 100 arvostelua.

Nimike   Kuvaus
Lux-Case
Keskiarvo
(0.0):
  "Lux-case.fi myy mobiilitarvikkeita aina suojakuorista kosketusnäyttökyniin, latureihin ja muihin härpäkkeisiin kuten radio-ohjattaviin autoihin."

Gasellistore
Keskiarvo
(0.0):
  "Miesten asusteisiin erikoistunut verkkokauppa. Valikoimissa vöitä, kelloja, rannekoruja ja lompakoita."

Cheap Fix
Keskiarvo
(0.0):
  "Älä maksa kalliita tunti maksuja tai 'vian etsintä maksuja' tietokoneen korjauksen takia ! Korjaamme tietokoneesi oli sitten kannettava tai pöytä kone nopeasti ja huolellisesti vain 40€:lla oli sitten millainen iso vika tahansa! Ota Yhteyttä ! facebook sivumme kautta viestillä: http://www.facebook.com/pcmobfix tai sähköpostitse: fixcheap@yahoo.com"

Perintätoimisto C-Creditor
Keskiarvo
(0.0):
  "Perintätoimisto Nordic C-Creditor Oy on tehokas ja toimeksiantajalle kustannukseton perintätoimisto. Perintätoimistolla on perintätoimen harjoittamista varten Etelä-Suomen Läänihallituksen lupa."

Nierle.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Levyjä. CD/DVD/RW. DVD/CD Koteloita.
Säilytystarvikkeita.
USB tarvikkeita.
Tallennustarvikkeita.
Tulostustarvikkeita."

Rakastatko.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Tuntuuko siltä, että olet ilman seuraa yksinäisinä synkkinä iltoina? Rakastatko.com auttaa sinua etsimään sen oikean rakkauden tai vain rakkautta makuuhuoneen puolella, sinähän päätät! Palvelu on täysin maksuton!"

Parturi-kampaamo Hairforum
Keskiarvo
(0.0):
  Forum Yrjönkatu 31, Helsinki

"Parturi-kampaamo Helsingin keskustassa Forumissa. Kampaajamme ovat huippuammattilaisia ja toteuttavat tarkat hiusten leikkaukset ja värjäykset sekä muut hiustenkäsittelyt."

Kuljetuskengurut Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Reipas, iloinen ja edullinen muuttopalvelu!"

Tulikulma.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Tulikulman valikoimista löytyvät tuotteet kotiin, mökille kuin vapaa-aikaankin. Espoossa palvelee myymälä nouto-asiakkaita, ja verkkokauppa mahdollistaa tuotteidemme hankinnan helposti, nopeasti ja vaivattomasti koko maahan."

Kodin1
Keskiarvo
(0.0):
  "Valikoimaan kuuluu lähes kaikkea, mikä liittyy sisustamiseen, remontointiin, asumiseen ja vapaa-ajan viettoon. Tarjoamme laatua järkevään hintaan."

Ciamos.net
Keskiarvo
(0.0):
  "Clamos.net on tuore merkkikosmetiikan ja -muodin verkkokauppa, jonka valikoiman perustan muodostavat suomalaisille tutuimmat kosmetiikka- ja vaatemerkit kuten Marimekko, Schwarzkopf, Joe Blasco, Make-Up Store, Lumene, Vila, Jack&Jones, Selected, Kalevala Koru ja Snö of Sweden."

Finnacta.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Finnacta.fi telemarkkinointiyritys ja etsimme nyt uusia työntekijöitä koko- ja osa-aikatöihin. Työt voi aloittaa ilman kokemusta sillä koulutamme kaikki itse tehtävään."

Vähänkäytetty.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Vähänkäytetty.fi on ilmainen ja täysin uudenlainen käytettyjen lastenvaatteiden ja harrastusvälineiden verkkokauppa, jossa myyjinä ja ostajina toimivat yksittäiset ihmiset. Palvelumme helpottaa käytettyjen tavaroiden ostamista ja myymistä sekä ennenkaikkea poistaa normaalissa kirpputorimyynnissä olevat haasteet. Voit ostaa verkosta tuotteita usealta eri myyjältä yhdellä ostotapahtumalla ja yhdellä toimitusmaksulla. Monipuolisen ja tehokkaan hakutoiminnon ansiosta löydät helposti juuri tarpeitasi vastaavat tuotteet nopeasti."

Soppari.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Sähkösopimuksen kilpailutus on nyt helppoa ja erityisen kannattavaa. Vaivaton: hoidamme kaiken yhteydenpidon nykyiseen sähkönmyyjääsi. Varma: ei kuluja, ei katkoksia sähköntoimituksessa. Huoleton: sama sähkön siirtohinta (paikallisen verkkoyhtiön julkinen hinnasto). Soppari.fi -palvelu on asiakkaalle täysin maksuton. Voit ainoastaan säästää. Sopimuksen syntyessä Soppari.fi saa palkkion sähköyhtiöltä. Asiakkaalta ei peritä mitään lisäkuluja."

Iittala
Keskiarvo
(0.0):
  "Iittalan verkkokaupasta löydät Iittalan, Arabian, Hackmanin ja Fiskarsin kodintuotteiden laajan ja monipuolisen valikoiman sekä valikoidut sarjat ruotsalaisen Rörstrandin astioista. Fiskars Homen tavoitteena on olla skandinaavista muotoilua edustavien kuluttajatuotteiden johtava valmistaja. Tuotteet tunnetaan brändistä, ja kuluttajat voivat luottaa siihen, että tuotteen laatu ja erinomainen käyttökokemus säilyvät kerta toisensa jälkeen."

Luomutalli
Keskiarvo
(0.0):
  "Luomutalli on uusi hyvinvointi-, fitness-, superfood- ja luomutuotteiden verkkokauppa. Laaja valikoima ja nopeat toimitukset! Toimitus joko postipakettina tai Matkahuollon Lähellä-toimituksena. Tuotevalikoima on pökerryttävän suuri - Luomutallista voi hankkia niin siemenet, jauheet kuin proteiinijauhot, unohtamatta blendereitä, mixereitä tai muita keittiötarvikkeita. Edustettuna kaikki suurimmat merkit ja kymmenet pienemmät toimijat."

Ilmanhaltija.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Ilmanhaltija.fi on hyvinvointiin ja virkeyden edistämiseen tähtäävä verkkokauppa."

Saunalahti Pilvilinna
Keskiarvo
(0.0):
  "Saunalahti Pilvilinna on turvallinen, helppo, varma ja jokaisen suomalaisen ikioma tapa tallentaa ja käyttää kaikkia tärkeitä tiedostoja - kuten valokuvia, videoita, musiikkia ja muita dokumentteja."

Vectone Mobile
Keskiarvo
(0.0):
  "Vectone Mobile prepaid-liittymä tarjoaa ainutlaatuisena etuna myös edulliset ulkomaanpuhelut. Liittymän voi ottaa käyttöön tilaamalla ilmaisen SIM-kortin netissä ja lataamalla siihen halutun määrän saldoa. Jokaisen saldon latauksen yhteydessä nyt myös ilmaista dataa joka päivä!"

Gazoz.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Gazoz.fi myy vapaa-ajan, treeni- ja kuntosalivaatteita, sekä lisäravinteita m.m. seuraavilla brändeillä: Gazoz Farkut, Xzavier, Affliction, Ecko Mma, Metal, Mulisha, Xtreme Couture, Rush Couture, Tapout, Nebbia, Under Armour, Mnx - Sportswear, Six Deuce, Nebbi, Brasil Sul, Gazoz F Casual, Gazoz F Sport/Fitness, Scitec Nutrition®, Sportlife Nutrition, Manninen ja Eliitti Maija."

Meikkitorppa Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Meikkitorpalta saa aina edullisesti Joe Blascon meikkivoiteen ja muita sarjaan kuuluvia kosmetiikkatuotteita. Meikkitorpan valikoimiin kuuluvat myös laadukkaat Magnetix Wellness magneettikorut ja uutuutena Suomeen lanseerattava BYAS Facelifter, BYAS Eyelifter, BYAS Bodylifter. Etsimme myyntiverkostoa BYAS tuoteperheelle."

iTapsa
Keskiarvo
(0.0):
  "iPhone-huolto Helsingissä, Espoossa ja Turussa. Onko puhelimestasi rikkotunut näyttö tai takalasi? Tuo puhelimesi liikkeeseemme ? saamme sen kuntoon odottaessasi. Voit myös lähettää puhelimen postitse huollettavaksi."

iityyli.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "iityyli.fi myy Applen laitteille (iPad, iPhone) soveltuvia tarvikkeita ja asusteita. iityylin.fi:n valikoimissa mm. suojakuoria, suojakalvoja, pöytätelineitä, takakansia, virtalähteitä, kosketuskyniä jne. Postikulut aina 0 euroa!"

Golden Shine Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Golden Shine on Turussa, Kaarinassa ja Liedossa toimiva siivousalan yritys, joka palvelee pääasiassa yritysasiakkaita. Yrityksen tarjoamiin siivouspalveluihin kuuluvat mm. ikkunanpesut, toimistosiivoukset, rakennussiivoukset sekä muut yrityssiivoukset. Kysy rohkeasti tarjousta!"

Scanton Remontit Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Scanton Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun kylpyhuone-, sauna-, keittiö- ja huoneistoremontteihin erikoistunut yritys."

HiMO Club
Keskiarvo
(4.5):
  "HiMO on tanssi- ja treenistudio naisille. Täällä pidetään hauskaa, hikoillaan, opitaan ja pidetään itsestä huolta. HiMO ei ole totinen tanssikoulu, eikä sellainen liikuntakeskus, jossa käyt monta vuotta,etkä opi tuntemaan ketään. Täältä löydät uusia ystäviä ja hyvää fiilistä!"

Duudsonit Activity Park
Keskiarvo
(0.0):
  Yrittäjäntie 8, 60100 Seinäjoki

"Duudsonit Activity Park on kaiken ikäisten kävijöiden aktiviteettipuisto."

MatkaVekka
Keskiarvo
(0.0):
  "MatkaVekka on matkatoimisto, joka myy risteilyjä, kaupunkilomia, kylpylälomia, kiertomatkoja, kaukomatkoja, perhelomia ja ryhmämatkoja. Kohteista erityisen suosittuja ovat Viro ja Pohjoismaat. Useille MatkaVekan matkoille on erittäin helppo lähteä kauempaakin, sillä MatkaVekka järjestää myös liityntäkuljetuksia muualta Suomesta."

Kaiverrus.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Kaiverrus.com myy laattoja, nimikylttejä, palkintoja, ovikylttejä, ja kaikkea mahdollista, johon voit tarvita kaiverruksen. Tuotteista erityisesti nimineulat, lahjat kaiverruksilla ja peruskyltit toimivat hyvin."

Lensstore
Keskiarvo
(0.0):
  "Jo vuodesta 2005 Lensstore.fi on ollut alati kasvava ja arvostettu piilolinssien verkkokauppa. Myymme täsmälleen samoja linssejä kuin optikkosi eli yksinomaan laadunvalvonnan läpikäyneitä alkuperäispiilolinssejä, mutta huomattavasti edullisemmin. Lisäksi toimitamme piilolinssit nopeasti ja suoraan kotiovellesi."

SugarSync
Keskiarvo
(0.0):
  "SugarSync allows you to easily back up, access, sync and share all of your documents, photos, music and movies across all of your computers and mobile devices. Have you ever been away from home or the office and realized that you needed a file on your computer? SugarSync puts all your files at your fingertips from any other computer or mobile device, enabling you to do more with your files while on the go."

Bitcasa
Keskiarvo
(0.0):
  "Bitcasa helps you store, share and get the most out of your digital belongings -- your music, photos, videos, documents and files -- simply and easily. Sharing your stuff with anyone -- even non-Bitcasa users -- is easy and instant."

Copy
Keskiarvo
(0.0):
  "Want to bring some files home? With Copy, they're already there. Our apps keep files in sync between your computers and available on your mobile devices so you always have what you want."

iCloud
Keskiarvo
(0.0):
  "Käytä sisältöäsi kaikilla laitteillasi. Jaa kuvia parhaiden ystäviesi kanssa. Tai paikanna kadonnut iPhone, iPad, iPod touch tai Mac. iCloud huolehtii kaikesta riippumatta siitä, onko sinulla yksi tai viisi Apple-laitetta. Sinun ei tarvitse huolehtia juuri mistään."

Google Drive
Keskiarvo
(0.0):
  "Drivessa saat käyttöösi 15 Gt ilmaista Google-tallennustilaa, jonne voit tallentaa kaikki kuvat, tarinat, suunnitelmat, piirrokset, tallenteet ja videot ? siis aivan kaiken."

OneDrive
Keskiarvo
(0.0):
  "Voit tallentaa ja jakaa valokuvia, videoita, asiakirjoja ja paljon muuta ? missä tahansa, millä tahansa laitteella ja maksutta. Saat lisäksi 15 Gt tilaa, kun rekisteröidyt käyttäjäksi."

MissWindyShop.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Vintage & pin-up lifestyle nettikauppa ainutlaatuisille naisille. Laadukas ja ajaton valikoima sisältää mekkoja, hameita, paitoja, housuja, kenkiä, home decor -tuotteita ym."

AirHelp
Keskiarvo
(0.0):
  "Airhelp auttaa matkustajia saamaan korvauksen myöhästyneistä, peruutetuista ja ylivaratuista lennoista. Riippuen matkan pituudesta ja myöhästymisestä, matkustaja on oikeutettu 250-600 euron korvaukseen, kun lento on vähintään yli 3 tuntia myöhässä."

Lasten.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Lasten.fi on suomalainen lastentarvikkeiden verkkokauppa. Valikoimiin kuuluvat niin isot kuin pienetkin lastentarvikkeet, vaatteet ja lelut sekä pelit."

Valaisin Center
Keskiarvo
(0.0):
  "Valaisin Center on valaisinten erikoisliike. Laajaan valikoimaamme kuuluvat laadukkaiden sisävalaisimiemme lisäksi suuri määrä ulkovalaisimia sekä vapaa-ajan ja toimistojen valaisimia. Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden parhaat valaisimet ja edulliset hinnat."

Pond5
Keskiarvo
(0.0):
  "Internetin laajin Royalty Free videokokoelma, miljoonia kuvia, piirroksia, musiikkia, ääniefektejä, After Effectejä ja 3D malleja."

Kehrä-Kaluste
Keskiarvo
(0.5):
  "Kalustealan yritys"

Menestysneuvonnan Hyvinvointikauppa / GNLD tuotteet
Keskiarvo
(5.0):
  "Laadukkaat ja tehokkaat GNLD tuotteet verkkoaupasta. NeoLife ravintolisät ja painonhallinta sekä Nutriance ihon- ja hiustenhoito ja Golden Puhdistustuotteet."

Entertom
Keskiarvo
(0.0):
  "Entertom on vuonna 2009 perustettu yritys, joka huolehtii pienyritysten ja yksityishenkilöiden IT-tarpeista. Tarjoan apua myös digitekniikkaongelmiin."

Koirahoitola Talli
Keskiarvo
(0.0):
  Ylimmäistentie 180, 03710, Uusitalo (Karkkila)

"Koirahoitola Talli on oman maatilan yhteyteen perustettu koirien täysihoitola Karkkilassa, Haaviston kylässä. Meillä maaseudun rauhassa lemmikkisi voi turvallisesti viettää lokoisia lomapäiviä metsien ja peltojen keskellä rentoutuen. Kokemusta meillä on suurista ja pienistä koiraroduista jo yli 30 vuoden ajalta. Hoitolamme sijaitsee Karkkilasta 12 km, Helsingistä 70 km ja Kehä III:lta 50 km päässä."

MiniInTheBox.com
Keskiarvo
(0.0):
  "MiniInTheBoxiin kuuluu tuhansia tuotteita, joita tarjotaan uskomattomaan tukkuhintaan. Nopea vilkaisu sivullemme paljastaa massiivisen valikoiman ensiluokkaisia tavaroita, olkoon ne sitten sähkötarvikkeita, mittatilauspukuja tai urheiluvälineitä."

GoDaddy
Keskiarvo
(0.0):
  "GoDaddy tarjoaa näkyvyyttä ja tunnistettavuutta, joiden avulla voit houkutella ja inspiroida vierailijoita. Yhdistettynä laadukkaisiin ja edullisiin tuotteisiimme tuloksena on entistä enemmän asiakassuhteita ja enemmän rahaa taskussasi. Tuotteemme sisältävät verkkotunnukset, webhotellipalvelut, kotisivukoneet, sähköpostin ja paljon muuta."

VitaePro
Keskiarvo
(0.0):
  "VitaePro sisältää monipuolisen kirjon laadukkaita ainesosia: astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, C-, D- ja E-vitamiineja sekä runsaasti omega-3:n DHA- ja EPA-rasvahappoja. Ravintolisä valmistetaan luonnonmukaisessa muodossa olevista ainesosista farmaseuttisen laatustandardin (GMP) suositusten mukaisesti. VitaePro-pakkaus sisältää 60 pehmytkapselia, mikä vastaa kahden kuukauden määrää yhden kapselin päiväannostuksella. Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä."

BeNaughty
Keskiarvo
(0.0):
  "Fun dating with no waiting! Find singles fast!

Vapaasti ja lyhentäen käännettynä sivuston esittelytekstistä:

Tule sivustolle ja tapaa tuhansia samanmielisiä sinkkuja alueeltasi. Kohtaa uusia ihmisiä, flirttaile vapaasti ja seuraa suoria lähetyksiä, kun liityt iloisten ihmisten suurimpaan yhteisöön!"

Auto Ahonen
Keskiarvo
(0.5):
  "Parasta palvelua kaikille automerkeille ? alustasta tuulilasiin ja moottorista pakoputkeen!"

Parturi-Kampaamo Colori
Keskiarvo
(0.0):
  Tyynylaavankuja 2, 00980 Helsinki

"Tyylisi mukaista hiusmuotoilua vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla."

Kuivaliha.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Beef Jerkyyn erikoistunut verkkokauppa Kuvaus: Kuivaliha.com on muutaman lahtelaisen beef jerkyyn hurahtaneen kaveruksen perustama verkkokauppa. Tarkoituksemme on rikastuttaa suomalaista liharuokakulttuuria ja tarjota makuelämyksiä maailmalta. Meillä on aina edulliset hinnat, erinomainen valikoima ja palkitsemme isoista ostoista."

EasySave.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "EasySave.fi palvelu tarjoaa kuluttajille ilmaisia etukuponkeja joita voidaan käyttää lataamalla ne älypuhelimeen, tulostamalla ne paperille tai uusimpana vaihtoehtona myös mobiilisovelluksen kautta näyttämällä kaupantekotilanteessa." Palvelu toimii molemmilla kotimaisilla kielillä. Palvelu löytyy täältä: http://www.easysave.fi Lataa myös ilmainen mobiiliappi: http://www.windowsphone.com/fi-fi/store/app/easysave-app/6e15a309-cdd0-4d32-9ef1-04ae8f0930ed Palvelusta löytyy myös yrityksille täysin ilmainen taso! Eli kerro meistä kaikille ja kerro meillekin mitä palveluun haluat: Voit ehdottaa kuponkeja/yrityksiä anonyymistä joita haluat palveluun. Klikkaa vain sivujemme banneria ja lähetä. Tätä kautta saamme hankittua lisää yrityksiä palveluun itsekin. Huom! Tykkää myös Facebook-sivuistamme saadaksesi sitä kautta tietoa eduista ja tilaa uutiskirjeemme. FB: https://www.facebook.com/Easysave.fi Twitter: http://twitter.com/Easysaves Pinterest: http://pinterest.com/Easysave EasySave-palvelu on täysin itsekoodattu kotimainen tuote. Tervetuloa käyttämään palveluamme heti ja muista tykätä!

Veturitallin kirppis
Keskiarvo
(0.0):
  Tallikatu 34, 00520 Helsinki

"Perinteinen sunnuntaisin järjestettävä kirpputori, jossa myyjä ja ostaja kohtaavat tavaroiden äärellä. Avoinna su klo 11-16 osoitteessa Pasilan vanhat veturitallit, Tallikatu 34, 00520 Helsinki. Vanha veturikorjaamo on peruskorjattuna avara, valoisa ja suuren pihan ansiosta myyntipöytiä on kaikkiaan käytettävissä n. 170 kpl."

Kauneushoitola Salon Lady Chair
Keskiarvo
(0.0):
  Albertinkatu 10, Helsinki

"Tervetuloa nauttimaan kasvoillesi ja vartalollesi tarkoitetuista kokonaisvaltaisista hyvänolon hoidoista. Suunnittelen hoidot yksilöllisesti ihosi tarpeiden mukaan. Käytän hoidoissa korkealaatuisia BIODROGAN, Thalgon- ja SesDERMAN ammattikosmetiikkatuotteita, joita voit myös ostaa hoitolasta mukaasi. Hoitolassa asiakkaani saavat kaiken, mitä kauneudenhoidossa tarvitaan. Hyvät tuotteet ja ammattitaitoni takaavat onnistuneen hoitotuloksen!"

Pikkusormi.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Tavoitteenamme on luoda uusi, rehellisesti suomalainen seuranhakupalvelu, kaikelle kansalle ketään unohtamatta! Haluamme tarjota helppokäyttöisen ja selkeän palvelun, joka samalla seuraa tarkasti kehityksen kärkeä tarjoten uusia yhteysmahdollisuuksia käyttäjilleen."

eLombard.com
Keskiarvo
(0.0):
  "ePantti-palvelussa voit hakea panttilainaa vaivattomasti ja yksityisesti verkossa. ePantti on Suomen ensimmäinen ja ainoa verkkopanttilainaamo."

Pelaajanvalinta.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Pelaajanvalinta.fi on pelaamiseen erikoistunt verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2006. Pelaajanvalinta tarjoaa kaikki pelaamiseen liityvät pelit (Xbox, PS2, PS3, PS4, Gameboy, Nintendo) ja lisälaitteet."

Jeans America Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Jeans America Oy on tuonut maahan Yhdysvalloista amerikkalaisia merkkituotteita jo vuodesta 2009 lähtien. Valikoimistamme löytyy Levi Straussin, Dockersin, Calvin Kleinin farkkuja, housuja, takkeja, paitoja ja vöitä. Kaikki legendaariset mallit kuten esim. maailman eniten myydyt farkut Levis 501 kaikkine kokoineen ja väreineen ovat hyvin edustettuina."

Elisa Vahti Live
Keskiarvo
(0.0):
  "Elisa Vahti Live välittää laadukasta livevideokuvaa puhelimeen tai tablet-laitteeseen äänen kanssa. Kuluneet 24h tallentuvat myös automaattisesti, joten voit koska tahansa tarkistaa myös menneitä hetkiä. Palvelu on hetkessä käyttövalmis ? liität vain palvelun mukana tulevan IP-kameran laajakaistamodeemiisi ja lataat ilmaisen Elisa Vahti Live -sovelluksen tabletiin tai puhelimeen."

Phonecaseseurope.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Phonecaseseurope.com on suomalainen verkkokauppa, josta tilaat laadukkaat puhelimen kotelot ja kuoret nopeasti ilman postikuluja."

Suutari Haukanvuori Helsinki-Kallio
Keskiarvo
(0.0):
  "Perinteinen ja palveleva suutari/avainpalvelu Huom! Meillä myös pikapalvelu.

Korjaustyöt ainotossuista steppikenkiin ja ratsastussaappaisiin.
Abloy-, ura- ja turvalukon avaimet.
Saksien ja veitsien teroitus.
Erikoisosaaminen: ratsastussaappaiden, steppi- ja trendikenkien sekä laukkujen korjaus/muutostyöt.
LUONNOLLISESTI TAKUUTYÖNÄ.

Chaya Teekauppa
Keskiarvo
(0.0):
  "Teekauppa kotonasi. Chaya tarjoaa laajan valikoiman huippu hyvää teetä kätevästi kotiin toimitettuna. Ilmainen toimitus yli 25 €:n ostoksista."

Qiannas Beauty
Keskiarvo
(5.0):
  "Hei, olen Janine, SKY-Cidesco-kosmetologi. Hoitovalikoimaani kuuluu sokeroinnit, kasvo-, jalka- ja vartalohoidot, ripsienpidennykset, kestovärjäykset, geelilakkaukset sekä timanttikuorinta. Kaikki hoidot räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Käytössäni on australialainen luomuhoitosarja - Organic Spa."

Sound Body
Keskiarvo
(5.0):
  "Sound Bodyn takaa löytyy Katja Alakotila, jonka repertuaareihin kuuluu klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi myös Voice Massage -terapia, ja tärkeimpänä prioriteettinä on aina löytää juuri sinulle sopivimmat hoitomuodot ja otteet. Päätoimipisteenä toimii tällä hetkellä lauttasaarelainen Kauneushoitola Darina."

XSmoke® Sähkötupakka-Kauppa
Keskiarvo
(3.5):
  "Pohjoismaiden myydyin sähkötupakka."

Aimo Lehtinen Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Tarjoamme ystävällistä ja asiantuntevaa muuttopalvelua jo 60 vuoden kokemuksella."

Angry Birds Activity Park
Keskiarvo
(0.0):
  Lastaajantie 3, 88610 Vuokatti

"Angry Birds Activity Park Vuokatti on maailman suurin Angry Birds -puisto! Koko perheen elämyspuistossa riittää rutkasti tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille."

Lappset Funpark sisäleikkipuisto
Keskiarvo
(0.0):
  Hiihtomajantie 2, Rovaniemi

"Lapsen mielikuvitus on rajaton, ja Santasportin Lappset Funparkissa sitä pääsee hyödyntämään! Lappset Funpark -sisäliikuntapuisto johdattaa lapset ja lapsenmieliset viidakkoseikkailuun."

Hupipuisto SnadiStadi
Keskiarvo
(0.0):
  Ruoholahden kauppakeskus, K5 krs.
Itämerenkatu 21, 00180 Helsinki

"3000 neliön Hupipuisto SnadiStadi tarjoaa sisätiloissa koko perheelle mahtavan valikoiman toimintaa mm. liikennepuisto, minielokuvateatteri, seikkailupuistot isoille ja pienille, jättihiekkalaatikko ja omat alueet street-lajeihin sekä palloiluun."

Naurusaari
Keskiarvo
(0.0):
  Flamingo viihdekeskus / 1. kerros
Tasetie 8, 01510 Vantaa

"Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs pitämään hauskaa. Flamingon viihdekeskuksessa sijaitsee saaristomeriaiheinen Naurusaari, jossa lapsilla on hyvä leikkiä ja pitää hauskaa."

Peukkulan Sisäleikkipuisto
Keskiarvo
(0.0):
  Kammintie 4, 40520 Jyväskylä

"Peukkulan Sisäleikkipuisto on auki ympäri vuoden, joka säällä!"

Helsingin Leikkiluola
Keskiarvo
(0.0):
  Sörnäisten rantatie 6, 00530 Helsinki

"Leikkiluola tarjoaa erilaisia liikunnallisia, aktivoivia ja kehittäviä elämyksiä kaikille lapsille."

Huimala
Keskiarvo
(0.0):
  Juvankartanontie 15, 02920 Espoo

"Huimalassa on 3000 neliötä hauskaa. Meiltä löydät monipuoliset välineet erilaisiin liikunnallisiin leikkeihin ja peleihin."

Hoplop
Keskiarvo
(0.0):
  "HopLop on liikunnallinen seikkailupuisto, jossa lapset voivat vanhempiensa kanssa kokea leikki- ja liikuntaelämyksiä sekä onnistumisen kokemuksia omien mieltymystensä ja uskalluksensa mukaan."

Murulandia
Keskiarvo
(4.8):
  Käenkuja 1B, Helsinki (Sörnäinen)

"Murulandia on hauska sisäleikkipuisto koko perheelle!"

GLO Hotels
Keskiarvo
(0.0):
  "GLO Hotellit on moderniin elämäntyyliin suunniteltu hotelliketju suur-Helsingin alueella. GLO:n yksilöllinen tyyli ja eksklusiiviset palvelut ovat tehneet siitä Helsingin merkittävimmän hotellin. GLO-ketjuun kuuluu tällä hetkellä neljä hotellia:
- GLO Hotel Kluuvi: Helsingin keskustassa Kluuvikadulla
- GLO Hotel Art: Helsingin keskustassa Lönnrotinkadulla
- GLO Hotel Airport: Helsinki-Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä
- Hotelli GLO Helsinki Sello: Espoon Leppävaarassa kauppakeskus Sellon yhteydessä"

Eläintarvikekauppa.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Elaintarvikekauppa.fi:stä löytyy laaja valikoima koiratarvikkeita ja kissatarvikkeita, mm. erilaiset pannat ja valjaat, lelut, hoitotuotteet, herkut, kopit ja kopat, trimmaustarvikkeet."

Finqu
Keskiarvo
(0.0):
  "Perusta verkkokauppa erittäin helposti. Voit aloittaa myynnin minuuteissa."

Unisportstore.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Unisportstore.fi on perustettu vuonna 1995. Unisporstorella on pohjoismaiden suurin valikoima jalkapallopaitoja, jalkapallokenkiä ja jalkapallotarvikkeita. Verkkokaupassa on yli 13 000 tuottetta. Tilauksissa on 30 päivän palautusoikeus sekä nopea ja edullinen toimitus. Maksuvaihtoehtoja on lukuisia."

DFC WhiteCard MasterCard
Keskiarvo
(0.0):
  "DFC WhiteCard MasterCard on luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia kaikkialla maailmassa. Kortin luottoraja on 200-500 euroa valintasi mukaan. Luottoraja on korttiin liitettävä laina, jonka haet korttihakemuksen yhteydessä. Kortille ei voi ladata omaa rahaa, eikä sillä voi tehdä käteisnostoja. DFC WhiteCard on turvallinen ja helppo maksuväline arjen eri tarpeisiin."

Suomilottopalvelu.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Pelaa lottoa 2 viikkoa hintaan 0,39 EUR (arvo 30,30 e) ja voita Apple -tuotteita koko perheelle."

Electronic-Star
Keskiarvo
(0.0):
  "Viihde-elektroniikkaa edullisesti turvallisesta nettikaupasta. Ilmainen kuljetus ja kolmen vuoden takuu kaikille tuotteille."

Bianco
Keskiarvo
(0.0):
  "Bianco Footwear Webshop, josta voit ostaa kenkiä ja saappaita verkossa, avattiin syyskuussa 2010 asiakkaiden toivomuksesta ja jotta voitaisiin tavoittaa sellaisetkin asiakkaat, joilla ei ole mahdollisuutta vierailla liikkeissämme. Bianco Footwear -verkkokaupassa on laaja valikoima kenkiä ja saappaita sekä miehille että naisille, sekä erilaisia asusteita kuten laukkuja, kukkaroita, aurinkolaseja, huiveja ja muuta mielenkiintoista."

Mr Mega
Keskiarvo
(0.0):
  "Mr Mega tarjoa sinulle kaikkein jännittävimmät kolikkoautomaatit verkossa. Pelaamista voi kokeilla 5 € ilmaiseksi - ei vaadi talletusta."

MegaScratch.com
Keskiarvo
(0.0):
  "MegaScratch.com tarjoaa yli 60 hauskaa peliä ja 5 € ilmaista pelirahaa, joilla voi kokeilla pelaamista. Myös 100% ensitalletusbonus - joka kolmas arpa voittaa."

Collector
Keskiarvo
(0.0):
  "Meiltä saat lainaa juuri silloin, kun sitä tarvitset. Joustolainaa myönnetään 10 000 euroon asti. Voit valita 2?10 vuoden takaisinmaksuajan."

Affiliate Robot
Keskiarvo
(0.0):
  "The Affiliate-Robot program offers a strategic commission model designed to increase revenue for all of our affiliates. Our CPA plan offers a payment up to $18 for each subscriber referred."

LuottoRaha
Keskiarvo
(0.0):
  "Hae LuottoRahan 2000 euron jatkuva luotto. Hakeminen on ilmaista. Luottopäätös heti!"

LightInTheBox.com
Keskiarvo
(0.0):
  "LightInTheBox.com tarjoaa valonnopeaa palvelua lyömättömään hintaan. Me tarjoamme kuluttajille maailmanlaajuisesti korkealaatuisia tuotteita tukkukauppahintaan suoraan valmistajalta, ja näin voimme pitää alhaisen kustannustason. LightInTheBox jakaa tuotteensa kolmeen ydinkategoriaan: vaatetus, pienet lisätarvikkeet/vempaimet sekä koti ja puutarha."

Honeybee.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Honeybee.fi on erotiikkatuotteiden verkkokauppa, jonka kilpailuvalttina ovat erittäin edulliset hinnat. Valikoimissa on suuri valikoima tuotteita, jokaiselle löytyy jotakin!"

Linssipiste Oy / Palokan Optiikka
Keskiarvo
(0.0):
  "Linssipiste on ketjuihin sitoutumaton yksityinen optikkoliike. Linssien reunahionta tapahtuu paikallisella reunahiomolla, joten tämä takaa nopean toimituksen. Meiltä löytyy noin 1000 kehyksen valikoima, sekä optikko ja silmälääkäripalvelut."

Koirasumutin.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Halusimme tuoda markkinoille koirasumutteen, joka on turvallinen käyttää. Koirasumuttimen käytön jälkeen hyökkäävä koira palautuu normaaliin tilaan, mutta siinä vaiheessa puolustautuva henkilö on jo kaukana. Turvakerroin koirasumutin löytyy verkkokaupastamme."

Ott Lee Tattoos
Keskiarvo
(0.0):
  Gummeruksenkatu 5, Jyväskylä

"Ammattimaista ja ilosta palvelua Jyväskylän keskustassa ! ott lee tattoo toivottaa kaikki tervetulleeksi. Facebookin sivuilla voi tutustua töihini :)"

Fantasmagoria Art & Tattoo
Keskiarvo
(0.0):
  Ketunkuja 2, 35100 Orivesi

Tatuoinnit ajanvarauksella intiimissä ja hygieenisessä studiossa Oriveden rautatieaseman läheisyydessä. Tatuointien suunnittelu asiakkaan idean ja mallien mukaan. Tarjolla myös uniikkeja old school - tyylisiä mallikuvia.

123kotisivu.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Hanki omat kotisivut viidessä minuutissa!"

Seksitori.fi
Keskiarvo
(0.0):
  Olemme Suomen ja Viron markkinoilla toimiva erotiikka-alan nettikauppa. Panostamme erikoisesti valikoiman laajuuteen seuraavissa tuoteryhmissä:
- Seksilelut
- Käsilaukut
- Perukit
- Naisten vaatteet ja alusasut
- Edulliset naisten kengät

Tulostinmusteet
Keskiarvo
(0.0):
  "Tulostinmusteet.fi tarjoaa vertailtaviksi Suomen suurimmat verkossa musteita myyvät yritykset. Näet sivulta suoraan mitkä ovat kyseisten kauppojen toimitusajat, toimitusmaksut ja löydät tulostinmusteisiin liittyvät alennuskoodit. Sivustolla oleva tulostinmusteopas auttaa mustekasetin valinnassa ja vaihtamisessa sekä antaa vinkkejä mustekasetin valintaan."

Asuntojenmyynti.fi - Välityspalkkiovertailu
Keskiarvo
(0.0):
  "Asuntojenmyynti.fi on Suomen kiinteistönvälityksen maksuton välityspalkkiovertailu. Palvelussa on vertailtuina kiinteistönvälitysyritysten hintamerkintäasetuksen mukaan ilmoittamat hinnastot. Välityspalkkiovertailu on ajantasainen ja muutokset päivitetään palveluun vuoden jokaisena arkipäivänä. Kiinteistönvälitysvertailu on paikka, jossa kannattaa ensisijaisesti vierailla ennen välittäjän valintaa."

Boothill
Keskiarvo
(0.0):
  Lönnrotinkatu 25, 00180 Helsinki (Kamppi)

"Boothill on rehti ja rento rock-baari Kampissa, ihan Helsingin keskustan kupeessa!"

« 123 »

Hostingpalvelu.fi
Zoner Webhotelli