Arkisto

Lista viimeksi lisätyistä arvostelukohteista. Katso myös viimeiset 100 arvostelua.

Nimike   Kuvaus
InnoCover
Keskiarvo
(0.0):
  "Puhelimien ja tabletien suojakalvojen (myös Tempered Glass) verkkokauppa."

Priocore
Keskiarvo
(0.0):
  "Priocore on vuosikymmenien kestäneen Eurooppalaisen kehityksen tulos. Se on lisäravinne joka vahvistaa ja nopeuttaa hiustenkasvua, lisää volyymia ja kiiltoa. Priocoren jatkuvan käytön on todettu myös tehokkaasti estävän harmaiden hiusten syntyä ja hoitavan hiuspohjaa. Unohda iän tuomat harvat ja harmaat hiukset ja kokeile Priocorea jo tänään postikulujen hinnalla."

Kello-Optiikka Lappalainen
Keskiarvo
(0.0):
  "Suomussalmella sijaitseva kello, koru ja optikkoliike, jolla on myös verkkokauppa."

Google Kuvat
Keskiarvo
(0.0):
  "Kaikki kuvasi varmuuskopioidaan turvallisesti, järjestetään ja merkitään automaattisesti tunnisteilla, joten löydät ne nopeasti ja voit jakaa niitä mielesi mukaan."

LFG Finland Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "LFG Finland on suomalainen suurkuvatuotannon ammattilainen. Teemme kaikenkaiset tulosteet rulla- ja levymateriaaleille sekä sisä- että ulkokäyttöön. Helsingissä sijaitseva oma tuotantomme takaa nopeat toimitusajat sekä kilpailukykyiset hinnat."

Luuritarvike.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu matkapuhelintarvikkeet esim. kuoret, kotelot, kalvot, johdot yms."

Navimare Oy
Keskiarvo
(0.5):
  "Purje- ja moottoriveneilyn kuluttajatuotteita. Erityisosaamisena merielektroniikka, esimerkiksi navigointi-, lämmitys- ja viestintätuotteet."

Pintanikkarit
Keskiarvo
(0.0):
  "Pintanikkarit on entisöijien, rakentajien, remontoijien, sisustajien sekä kotinikkareiden kohtaamispaikka netissä. Olemme keränneet tänne paljon tietoa erilaisiin aiheisiin liittyen. Verkkokauppamme laajasta valikoimasta saat tilattua kaiken tarvitsemasi helposti ja vaivattomasti. Löydät siis kaiken tiedosta tuotteisiin ja vieläpä edullisesti!"

Chilinkasvattajat.com verkkokauppa
Keskiarvo
(5.0):
  "Chilitarvikekauppa, chileistä kasvatusvälineisiin."

SOL Pesulapalvelut Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Pesulamme puhdistavat kinkkisimmät tahrat ja taitavat erityisetkin pesutekniikat. SOLin tuntien saat kotiin vietäväksi puhtaiden tekstiilien lisäksi iloisen mielen."

Pakukeisari
Keskiarvo
(0.0):
  "Pakettiautojen vuokraus muuttoautoiksi ja tavaran kuljetukseen pääkaupunkiseudulla."

Hurraw.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Hurraw.fi:n verkkokaupassa löydät täydellisen valikoiman Hurraw!-huulivoiteita. Kaikki Hurrawin tuotteet ovat täysin luonnollisia, vegaanisia ja valmistettu korkealuokkaisista kypsentämättömistä, luonnonmukaisesti viljellyistä ja Reilun Kaupan kriteerit täyttävistä raaka-aineista. Hurraw tuotteet ovat gluteenittomia, säilöntäainettomia, kylmäpuristetuista luomuöljyistä valmistettuja ja kaikki värit ja maut ovat täysin luonnollisia."

Scandivape.eu
Keskiarvo
(0.0):
  "Porilainen sähkötupakointiin liittyvä verkokokauppa, ScandiVape.eu."

Niiralankulma Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Niiralan Kulma on Kuopion suurin vuokranantaja. Vuokra-asuntoja on tarjolla lähes kaikissa Kuopion kaupunginosissa ja jonkin verran maaseutukylissäkin. Laadukkaita vuokrakoteja on tarjolla kerrostaloista omakotitaloihin ja rauhallisista maaseutukohteista kaupungin sykkeeseen."

KattoReiska
Keskiarvo
(0.0):
  "Kattoreiska on kattoremonttien vahva ammattilainen. Suoritamme kaikenlaiset kattotyöt yli 20 vuoden ja 10 000 katon kokemuksella. Kattoremonteille annamme 5 vuoden kirjallisen takuun – ja taas voit nauttia toimivasta ja kauniista katosta kymmeniä vuosia."

Soundplace Inn
Keskiarvo
(0.0):
  "Soundplace Inn on itsenäinen autovaraosia ja korjaamopalveluita tarjoava yritys. Meiltä löydät kattavan valikoiman autovaraosia sekä tarvikkeita. Tarjoamme myös huolto- ja korjauspalvelut sekä rengastyöt autoileville asiakkaillemme auton merkkiin, malliin ja ikään katsomatta."

Suomen Puusydän Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Suomalainen ykkösluokan koivuklapi edullisesti tuoreena tai heti käyttövalmiina kuivana kotiin kuljetettuna Tampereen lähialueille."

Monipalvelu J. Piekkala
Keskiarvo
(0.0):
  "Kantojen jyrsintäpalvelua pihamaille, puutarhoihin, golfkentille, hautausmaille jne."

StrawberryNET.com
Keskiarvo
(0.0):
  "StrawberryNET on kauneuteen ja kosmetiikkatuotteisiin keskittyvä kansainvälinen verkkokauppa, jotka tarjoavat yli 840 huippubrändiä, kilpailukykyiset hinnat, houkuttelevia alennuksia ja maksuttoman toimituksen! Valikoimista löytyy mm. ihonhoitotuotteita, meikkejä, hajuvesiä ja mm. miehille suunnattuja tuotteita. Valikoimissa myös luomukosmetiikkaa (esim. Jurlique, Nuxe, Patyka, Wella ja Melvita)."

Lainoittaja.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Lainoittaja.fi -palvelun kautta saat parhaat lainatarjoukset 50e - 30 000e lainasummille."

FleshlightSuomi.fi
Keskiarvo
(5.0):
  "FleshlightSuomi.fi on aitojen Fleshlight tuotteiden jälleenmyyjä Suomessa. Tarjoamme samat viralliset hinnat kuin kansainvälisellä sivustolla sekä suomalaiset maksu- ja postitusratkaisut. Voit maksaa suomalaisilla verkkopankeilla ja saada tuotteet joustavilla kuljetusvaihtoehdoilla. Fleshlightit jotka löytyvät Suomen varastosta toimitetaan välittömästi. Euroopan varastostakin saamme tuotteet muutaman lisäpäivän odotuksella."

Intersport
Keskiarvo
(0.0):
  "Intersport –ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin."

Lendo
Keskiarvo
(0.0):
  "Voit hakea lainaa aina 20 000 euroon asti. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat kaikki yhteistyöpankkimme ja voit saada useita lainatarjouksia. Saamistasi lainatarjouksista voit valita juuri sinulle sopivimman. Palvelumme käyttö on sinulle täysin maksuton!"

Greatdays
Keskiarvo
(0.0):
  "Greatdays on vuonna 2008 Ruotsissa perustettu yritys, joka tuo markkinoille uuden tavan ostaa elämyksiä. Jatkuvasti kasvavasta valikoimastamme löytyy jokaiselle jotain. Greatdaysin verkkokaupan kautta ostetut elämykset paketoidaan ja lähetetään valitsemallesi vastaanottajalle tyylikäässä lahjalaatikossa tai nopeasti suoraan sähköpostiin. Vaihtoehtoisesti voit hankkia elämyslahjan laadukkailta jälleenmyyjiltämme. Helppoa!"

BladeWP
Keskiarvo
(5.0):
  "Rocksolid WordPress Hosting
No contract - Free moving service - 30 days trial
Pagespeed Results Under One Second!"

AffBeat
Keskiarvo
(0.0):
  "Affbeat is the leading affiliate program for the entertainment vertical. You get 24/7 access to our affiliate support team."

Data-Systems
Keskiarvo
(0.0):
  "Data-Systems on vuonna 1993 perustettu perheyritys. Alkuvuosina toimintamme oli keskittynyt vahvasti muistituotteisiin ja laajentunut vähitellen lähes kaikille IT-tuotteiden osa-alueille. Tuotevalikoimamme kattaa tällä hetkellä yli 200.000 tuotetta ja on yksi Suomen suurimmista. Edustamme monia Suomessa harvinaisia merkkejä."

Golden Store itsenäinen GNLD kauppias
Keskiarvo
(0.0):
  "Yritys edustaa laadukkaita GNLD:n tuotteita. Monipuoliset ostomahdollisuudet mukaan lukien verkkokauppa. Mahdollisuus myös lisäansioihin."

StuntFreaksTeam
Keskiarvo
(0.0):
  "Moottoripyörien ja mopojen teippausten suunnittelu, valmistus ja myynti."

Aatami ja Eeva - Aikuisten Verkkokauppa
Keskiarvo
(0.0):
  "Aatami ja Eeva.com myy alusvaatteita, seksivälineitä, kauneus- ja terveystuotteita, sekä erotiikkaviihdettä. • Nopea toimitus: Ennen klo 12 tehdyt tilaukset lähetetään vielä samana päivänä.
• Paljon ilmaistuotteita.
• Vaatekokoja myös isokokoisille.
• Huomaamaton toimitus
• Toimituskulut: Posti 2,90€ / Ärrä-Express 0,00€"

StyleWorkShop
Keskiarvo
(0.0):
  Läntinen Papinkatu 2-4, 00530 Helsinki

"Kampaamopalvelut; hiustenpidennykset, keratiinisuoristukset jne."

Varaaverkossa.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Olemme lanseeranneet hyvinvointialan palveluyrityksille uudenlaisen ajanvarauspalvelun sekä aikojen hakumedian varaaverkossa.fi:n, jonka ydinajatuksena on tarjota kuluttajille helppo tapa etsiä palveluita ja niiden saatavuuksia sekä varata aikoja suoraan verkosta. Yrityksen näkökulmasta palvelu tarkoittaa tehokkaampaa uusasiakashankintaa, parempaa asiakaspalvelua ja helpompaa päivää."

Saletti.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Kotimainen laatupalvelin kohtuuhintaan? Mikään ei ole yhtä varma kuin Saletti. Kun palvelun laatu ja varmuus ratkaisevat, valitse Saletti ja nukut yösi rauhassa."

Polkumyynti.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Yritys myy netissä matkapuhelinten varaosia ja erilaisia tarvikkeita 'tee se itse miehelle taikka naiselle'."

Brandstore.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Brandstore.fi on suomalainen urheiluvarusteisiin keskittynyt verkkokauppa Tuotteita löytyy erityisesti juoksuun, hiihton, pyöräilyyn ja vapaa-aikaan. Brändeinä, esim: Vivobarefoot, FiveFingers, Oneway Sports, Sanuk, Dakine, Halti... Tervetuloa!"

Tanya Heath Paris
Keskiarvo
(0.0):
  "Yritys, joka myy korkokenkiä, joissa on vaihdettavat korot."

Ykstuuma 0y
Keskiarvo
(1.0):
  "Olemme ammattitaitoinen rakennuspalveluihin erikoistunut yritys Jyväskylässä. Päätoimialanamme on sisäremontit, esimerkiksi keittiöremontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja muut huoneistoremontit."

Aurea LKV
Keskiarvo
(5.0):
  "Aurea LKV on innostava ja innovatiivinen kiinteistönvälitysliike, joka on erikoistunut kiinteistöjen ja osakehuoneistojen myynti- sekä vuokravälitykseen."

Liskomaa
Keskiarvo
(5.0):
  "Liskomaa on erikoistunut Give away -leluihin. Toimimme ilman välikäsiä ja näin pystymme pitämään hintatason kohtuullisena. Meillä on oma maahantuonti ja sopimusvalmistajat."

Greatmaster Tattoo
Keskiarvo
(0.0):
  Ulpukkasuontie 5, 20250 Turku

"Kaikenlaiset tatuoinnit ja suunnittelutyöt ammattitaidolla ja yksilöllisellä palvelulla."

Tuiskun rakkaat lemmikit
Keskiarvo
(0.0):
  Paarnoorintie 121, Pori

"Porin Paarnoorissa sijaitseva kodinomainen ja tilava hoitola. Tervetulleita ovat hoitoon myös kaikki muut lemmikkieläimet. Lisätietoa jakuvia löytyy facebookista, etsi Tuiskun rakkaat lemmikit."

Lahden ATK-Klinikka
Keskiarvo
(0.0):
  "Kattavaa tietokone- ja matkapuhelinhuoltoa Lahden keskustassa"

Foodora
Keskiarvo
(0.0):
  "foodora on ystävällinen kuljetuspalvelu Helsingin parhaille ravintoloille. Tilaa aterioita kaupungin suosituimmista italialaisista, japanilaisista, intialaisista tai paikallisista ravintoloista. Valmistettu huolella. Kuljetettu ammattitaitoisesti luoksesi."

Outlet-X
Keskiarvo
(0.0):
  "Kodin tarvikkeet, sisustus, elektroniikka, mobiilituotteet, autotarvikkeet edullisesti ja luotettavasti verkkokaupastamme."

The Natural Goods Company
Keskiarvo
(0.0):
  "TheNaturalGoodsCompany.com tarjoaa laajan valikoiman luonnonkosmetiikka tuotteita. Valikoimissa mm. seuraavat brändit: Mádara, Weleda, Sante, Logona, Khadi, Biosolis, Laboratoire du Haut Segala, MiLO MiLL, Florascent, MyTao, Baldini, Isle of Wolf ja Naked Lips."

Sumashop.fi
Keskiarvo
(4.9):
  "Sumashop.fi tarjoaa laajan valikoiman viihdettä uutena sekä käytettynä. Verkkokaupastamme saat dvd- ja blu-ray-leffat, konsolipelit, cd-levyt sekä peliaiheiset oheistuotteet. Yli 12 000 tuotteen valikoima, joka kehittyy jatkuvasti. Kaikki yli 60 euron tilaukset aina ilman toimituskuluja."

EenaFit
Keskiarvo
(0.0):
  Tampereentie 22, 20300 Turku

"Kauneutta ja hyvinvointia. Liikunta, ravitsemus, kestopigmentointi, ripset ja kynnet."

eBay
Keskiarvo
(0.0):
  "Kuka tahansa yksityinen henkilö tai yritys, joka kirjautuu eBay:n ohjelmistoon käyttäjäksi, voi huutokaupata internetissä julkisesti melkein mitä tahansa tavaraa, palvelua tai tuotetta. Kaikki muut eBay:n käyttäjäksi rekisteröityneet voivat asettaa sitten myynnissä olevasta tavarasta huutoja. Huutokaupan ominaisuuksiin kuuluu se, että eBayn ohjelmisto korottaa huutoa aina käyttäjän asettamaan maksimirajaan asti automaattisesti."

Extraluotto
Keskiarvo
(0.0):
  "Ekstraluotto tarjoaa kätevän ratkaisun pidempiaikaisiin rahoitustarpeisiin. Laina on 3000 euron tililuotto. Lainapalvelun ikäraja on 21 vuotta. Ekstraluoton hinnoittelu on läpinäkyvä, eikä palvelu sisällä piilokustannuksia. Maksat vain luoton käytöstä"

Bags of Love
Keskiarvo
(4.0):
  "Nettikauppa, josta saa tilattua itse suunniteltuja lahjatavaroita. Tarjolla erilaisia tuotteita, joihin voi valita omia valokuvia, tekstejä ym. kuvitukseksi."

AudioBlocks.com
Keskiarvo
(0.0):
  "AudioBlocks.com is the first subscription-based resource providing UNLIMITED downloads of royalty-free production music, sound effects, and loops. Download anything you want, and use it in any type of project--forever!"

DuuniBuumi.fi
Keskiarvo
(5.0):
  "DuuniBuumi on lyhytkestoisten töiden ja palvelujen markkinapaikka. DuuniBuumissa sekä yritykset että yksityiset henkilöt ja kotitaloudet voivat tarjota lyhytaikaisia työtehtäviä, joita työtä etsivä voi sitten vastaavasti hakea."

DataRanta
Keskiarvo
(0.0):
  "Tietokonehuolto Hämeenlinna - Tietokoneiden ja oheislaitteiden huolto ja atk-tuki."

Lemmenlelut.com - Se aikuisten lelukauppa
Keskiarvo
(0.0):
  "Suomalainen seksilelukauppa netissä, tule ihmeessä tutustumaan valikoimaamme!"

AM Autokorjaamo Imatra Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "AM Autokorjaamo Imatra Oy on palveleva ja luotettava autokorjaamosi Imatralla. Imatran lisäksi meille tulee tyytyväisiä asiakkaita lähialueilta, kuten Joutsenosta, Ruokolahdelta ja Rautjärveltä. Palvelemme aina asiantuntevasti niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiäkin."

Kuusiston Kruunu Oy
Keskiarvo
(2.5):
  "Neidonranta nimisellä tilalla sijaitsevat Kuusiston Kruunun Sauna ja Kruunun Majatalo tarjoavat luonnonläheisen vaihtoehdon virkistykseen, majoitukseen kokous- ja saunatiloineen sekä merellisiin harrastuksiin."

Lainaaja.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Lainaaja.fi on markkinapaikka, jonka kautta ihmiset voivat antaa tai ottaa lainaa toisiltaan. Keskeinen toimintaperiaatteemme ja visiomme on hyödyn jakaminen: lainanantajat saavat hyvän tuoton ja lainanottajat saavat alhaisemman koron ? näin molemmat hyötyvät."

Yhteislaina.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Yhteislaina on jopa 6000 euron laina kahdelle hakijalle."

Kodin Kuvalehti
Keskiarvo
(0.0):
  "Kodin Kuvalehti on lukijalleen hyvä ystävä, vuorovaikuttaja, tukija ja ymmärtäjä. Lehti tarjoaa lukijalleen oman verkoston johon samastua ja tukeutua. Sen sisältöä värittävät elämykselliset lukuaiheet, ajankohtaiset työelämän jutut, perhettä ja parisuhdetta käsittelevät syvälliset pohdinnat, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät aiheet sekä ruoka ja sisustus, tyyli ja matkailu."

Chloe's
Keskiarvo
(0.0):
  "Chloe'sin clip-on hiustenpidennyksillä saat pidemmät, paksummat ja hohdokkaammat hiukset vain muutamassa minuutissa. Hiuksia voi kiharruttaa, suoristaa ja muotoilla niin kuin voit omiasikin. Juuri sinulle oikean värin löytäminen on helppoa suuresta värivalikoimastamme. Unelmahiuksien saaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!"

Pispalanpalmu
Keskiarvo
(0.0):
  "Myymme kasvatus ravinteet ja tarvikkeet ikkunalaudalle, parvekkeelle, kasvihuoneisiin, sekä telttoihiin. Orgaaniset GHE General Organics ja Bio Nova-lannoitteemme ovat turvallisia ja testattuja, puhtaita ravinteita. Saatavana myös suosittu monipuolinen 100% Biologinen Advanced Nutrients: Iguana Juice- tuoteperhe. Pispalanpalmu on Bio Novan ja GHE:n virallinen Suomen edustaja ja maahantuoja. Palvelumme uudistuu jatkuvasti verkkokaupassa kuten myös myymälöissämmekin."

Bigbank
Keskiarvo
(0.0):
  "Bigbank on vaivaton tapa rahoittaa hieman suurempiakin ideoita. Lainaa voit saada 2000 - 20 000 euroa ilman vakuuksia. Vaivaton hakemus verkossa. Tyytyväisyystakuu: jos et ole tyytyväinen lainaasi, voit palauttaa sen ilman kuluja 60 päivän sisällä. Meiltä saat aina nopeaa ja ystävällistä palvelua."

Dreamlashes Helsinki
Keskiarvo
(0.9):
  "Ripsien pidennys"

Suodatinmestarit Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Suodatinmestarit on 2009 perustettu sisäilman puhdistukseen erikoistunut yhtiö. Monipuolisesta valikoimastamme löytyvät ilmanvaihdon suodattimet koteihin, kiinteistöihin ja teollisuuteen. Tervetuloa myymäläämme Tampereella. Soita meille tai tilaa suoraan verkkokaupastamme! Puhdas ilma on parasta hengittää!"

XXL
Keskiarvo
(0.0):
  "XXL Sports & Outdoor on paratiisi, josta löydät kaikki urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja erätuotteet saman katon alta."

Suomenwebhotelli
Keskiarvo
(0.0):
  "Olemme uusi suomalainen webhotelli palveluiden tarjoja. Hinnat ja palvelu ominaisuudet ovat erittäin kilpailukykyiset. Jos olet etsimässä palvelua, joka mahdollistaa helpot nettisivut ottakaa yhteyttä meihin. Webhotellimme sopivat mainiosti verkkokaupoille!"

Evolution.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Evolution.fi on vuonna 2014 avattu, laadukkaisiin Evolution urheiluravinteisiin keskittyvä verkkokauppa. Evolution-tuotemerkki on perustettu jo vuonna 1997, mutta varsinaista verkkokauppaa ei tuotemerkillä ole aiemmin ollut. Tuotteet lähtevät asiakkaille nopeasti, yleensä jo tilauspäivänä."

DesignWest
Keskiarvo
(0.0):
  "DesignWest on sisustusverkkokauppa josta löydät kotiisi iloisen värikkäitä astioita ja keittiötekstiilejä, valaisimia ja pallovaloja. Valikoimaan kuuluu myös laadukkaita tuoksukynttilöitä ja marokkolaista keramiikkaa. Edustettuja brändeja ovat mm. GreenGate, Tine K Home, Voluspa ja Irislights."

Arcadia Rahoitus
Keskiarvo
(0.0):
  "Arkadia Rahoitukselta lainaa jopa 30.000 euroa ilman vakuuksia remonttiin, autoon tai ihan vaan arkeen. Kilpailuta hakemuksesi pankeilla ja rahoitusyhtiöllä yhden yksinkertaisen nettihakemuksen kautta. Et sitoudu mihinkään hakemalla - päätät itse hyväksytkö saamasi tarjouksen."

OnniBus
Keskiarvo
(0.0):
  "OnniBus.com on innovatiivinen ja laadukas kaukoliikennepalvelu Suomessa. OnniBus.com –verkoston liikennöinti käynnistyi Suomen suurimpien kaupunkien välillä 1.7.2014. Lippujen hinnat ovat alkaen 1 € + 1 € varausmaksu. OnniBus.com liikennöi eräillä Euroopan moderneimmista, laadukkaimmista ja taloudellisimmista kaukoliikenteen linja-autoista, jotka on varustettu ilmastoinnilla, ilmaisella nettiyhteydellä ja pyörätuolipaikalla*."

Gallerian Kukka
Keskiarvo
(0.5):
  "Gallerian Kukka, alueella Leppävaara Espoo, on pieni kukkakauppa ostoskeskus Galleriassa."

DealeXtreme
Keskiarvo
(0.0):
  "DealeXtreme on suuri elektroniikkalaitteiden verkkokauppa. Heidän valikoimissaan on tuhansia eri lisälaitteita, autohifistä kaikkiin kodin, kauneuden, toimiston ja urheilun eri tarvikkeisiin ja välineisiin. Laturista, makuupussiin ja meikeistä autolaturiin."

Lemmikistore.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Lemmikistore.fi tarjoaa laajan valikoiman tarvikkeita ja ruokia koirille, kissoille, jyrsijöille, hevosille ja akvaariokaloille. Verkkokaupassa on vaihtuvia tarjouksia ja aina ilmianen toimitus yli 25 euron tilauksiin."

Zmarta
Keskiarvo
(0.0):
  "Zmarta kilpailuttaa, vertailee ja etsii puolestasi lainatarjouksia useilta eri luotonmyöntäjiltä. Zmartan kautta voit hakea lainatarjouksia vakuudettomille lainoille 40 000 euroon asti. Zmartan avulla varmistut, että saat rahoillesi ja valinnoillesi vastinetta."

Seksikauppa.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Seksikauppa.fi myy kaikkea seksiin liittyvää (välineet, asut, elokuvat, muu oheisrekvisiitta). Valikoima on erittäin laaja ja laadukas - mukana ovat kaikki tunnetuimmat tuotemerkit. Seksikauppa.fi pärjää myös hintavertailuissa: tuotteet ovat edullisempia kuin useimmissa muissa alan verkkokaupoissa."

Sisätossut.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Sisätossut.fi myy nahkaisia sisätossuja lapsille vauvoista tarhaikäisiin (koot 18-30). Tossut on valmistettu aidosta italialaisesta nahasta ja mokkaisen pohjan lisäksi pohjassa on myös liukuesteet."

Parturi-kampaamo Salon TC
Keskiarvo
(0.0):
  Parturi-kampaamo -palvelut
-ripsienpidennys
-kestolakkaus
-sokerointi
-tuotemyynti
-verkkokauppa (www.kampaamoverkkokauppa.fi/hairfactory)

Mammas.fi
Keskiarvo
(4.5):
  "Äitiys-ja imetysvaatteiden verkkokauppa."

Bellaluna
Keskiarvo
(0.0):
  "Bella Luna Oy on vuonna 1986 perustettu perheyritys. Toimimme huonekalujen valmistuttajana, maahantuojana ja tukkuliikkeenä. Palvelemme vähittäiskauppaa koko Suomen alueella, ja tuotteitamme menee myös vientiin. Toiminta-ajatuksemme on valmistuttaa sekä moderneja, että perinteisiä kalustesarjoja ja yksittäisiä kalusteita. Tuotteitamme myydään hyvinvarustetuissa huonekaluliikkeissä kautta Suomen."

Kuljetuspalvelu
Keskiarvo
(0.0):
  Tarvitko sohvallesi, pesukoneellesi tms. kuljetusta tai tarviiko roskasi kuljetusta kaatopaikalle. Teen sen edullisesti pakettiautolla. Toimin pääasiassa pk-seudulla mutta kuljetuksen onnistuvat tarvittaessa kauemmaksikin. Pakettiauton koko on 7 kuutiota. Tavaran maksimi pituus voi olla 3 metriä. Edullisimmat hinnat. 046 6203335

Hudomi Shop
Keskiarvo
(0.0):
  "Hudomi Shop on älypuhelimien ja tablettien suojakuoriiin erikoistunut liike, jonka myymälä ja varasto sijaitsevat Varkaudessa. Huikean suuri, yli 4000 suojakuoren valikoimamme tarjoaa suojakuoret jokaiseen makuun edullisesti, nopeasti ja täysin ilman toimituskuluja."

Rs Cars Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "RS Cars keskittyy saksalaisiin laatuautoihin. Kuvaako Audi, BMW tai VW elämäntyyliäsi? Katso myytävät autot ja valitse se, joka tuntuu omalta. Mikäli et vielä löytänyt omaasi, niin kerro meille minkälaista etsit."

Puhelimenkuoret.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Puhelimenkuoret.fi on suomalainen verkkokauppa, joka myy laadukkaita puhelimen suojakuoria, suojakoteloita, näytön suojakalvoja ja muita tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan. Puhelimenkuoret.fi verkkokauppa toimittaa kaikki tilaukset Suomeen 1-2 arkipäivässä."

Nordicshirts.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Haluamme varustaa Suomen tyylikkäin ja hyvinistuvin paidoin, edulliseen hintaan. Me täällä paitapajalla olemme sitä mieltä, että koska jokainen on yksilöllinen, on paidankin oltava sitä. Täällä meillä voit suunnitella aivan omannäköisesi paidan. Ompelemme sen toiveittesi ja mittojesi mukaan. Kuten kaikki tietävät, vasta sitten kun paita on päällä, voi varmasti sanoa, onko siihen tyytyväinen vai ei. Sovita siis ja kerro meille mielipiteesi. Pidämme huolen siitä, että tulet tyytyväiseksi. Pyrimme siihen, että paita ei maksaisi enempää kuin 60? riippumatta valitsemastasi kankaasta tai designista. Lähtöhinta paidoillemme on vain 49? - Lyömätön hinta paidalle, joka on tehty egyptiläisestä puuvillasta."

ACKD Easy Diet
Keskiarvo
(0.0):
  "ACKD Easy Diet -tuotteissa on jo yli 20 eri makuvaihtoehtoa, jotka ovat saaneet kuluttajilta erinomaista palautetta. Tuotesarjasta löytyy mm. puuroja, suolaisia keittoja, pirtelöitä, kiisseleitä ja patukoita. Lisäksi sarjaan kuuluu suositut, glukomannaania (konjak) sisältävät, EasyMed-tuotteet. ACKD Easy Diet -tuotteet eivät sisällä natriumglutamaattia eivätkä keinotekoisia makeutusaineita! Useimmat tuotteet ovat myös gluteenittomia ja laktoosittomia tai vähälaktoosisia."

Superdieetti
Keskiarvo
(0.0):
  "Superdieetillä tiputat 10kg 6 viikossa - kokeile ilmaiseksi"

Lenovo
Keskiarvo
(0.0):
  "Verkkokauppa.com on Suomen toiseksi suurin viihde-elektroniikan jälleenmyyjä."

Desigual
Keskiarvo
(0.0):
  "Desigualin virallinen verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman naisten, miesten ja lasten vaatteita, kenkiä ja asusteita. Lisäksi verkkokaupassa löytyy myös paljon tuotteita kotiin, kuten esim. lakanoita, koristetyynyjä ja pyyhkeitä."

Rantapallo Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Suomen suosituin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, keskustelut, matkablogit sekä monipuoliset matkahaut. Yksittäisiä kävijöitä on joka viikko noin 200 000. Vuonna 2007 perustetun sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Rantapallo Oy."

PAIN+BALL ( Paintball Helsinki )
Keskiarvo
(0.0):
  Vuokraamme markkinoiden laadukkaimpia ja turvallisimpia paintball varusteita. Paintball varusteet vuokrataan aina käyttövalmiina ja vuokralleottaja koulutetaan turvalliseen käyttöön. Tahtotilamme on luoda ikimuistoisia kokemuksia kaikille vuokraajille. Päävarastomme sijaitsee Helsingin Vuosaaressa, mistä myös paintball varusteiden luovutus tapahtuu. Kauttamme onnistuvat ketterästi niin yksittäiset vuokraukset, kuin myös suuremmat tapahtumat. Oli kyseessä sitten polttarit, synttärit, juhlat tai yrityksenne TYKY päivä olemme mielellämme mukana tekemässä siitä ikimuistoisen."

Indecoria
Keskiarvo
(0.0):
  "Indecoria on huonekalujen ja sisustustuotteiden maahantuoja ja tukkuliike."

Futuron Internet
Keskiarvo
(2.0):
  "Webhosting palvelu, välitön avaus."

IT Ihme
Keskiarvo
(0.0):
  "IT Ihme on vuonna 2006 perustettu kotimaisia hosting-palveluita tarjoava yritys. Valikoimiimme kuuluvat mm. verkkotunnukset, kotisivutila, sähköposti, shell-tunnukset ja IT-konsultointipalvelut."

Calculex
Keskiarvo
(0.0):
  "Luotettava, asiantuteva ja vastuullinen tilitoimisto pienille yrityksille."

Bittipiste
Keskiarvo
(5.0):
  "Laadukas, asiantunteva ja nopea toimivuustakuulla tietokoneen huolto, korjaus ja asennus Itä-Vantaalla Hakunilassa. Tietokoneet kuntoon jopa parissa tunnissa. Pääkaupunkiseudulla myös asiakaskäynnit sekä kotitalouksille että yritylsille."

Napalmi Tietotekniikka Oy
Keskiarvo
(5.0):
  "Napalmi Tietotekniikka Oy on IT-alan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ja monipuolisia IT-palveluita niin yrityksille kuin yksityisille. Meillä on laaja osaaminen erityisesti Windows-ympäristöistä ja palvelimista. Konesalipalvelumme ja yhteistyö operaattorin kanssa mahdollistaa erikoisempienkin yritysverkkojen rakentamisen. Näiden lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. IT-palveluiden ulkoistaminen, nettisivut, helpdesk, ylläpito, pilvipalvelut, etäyhteysratkaisut sekä tietokonehuolto."

Koiraparkki Touhu ja tirsa
Keskiarvo
(5.0):
  Eerikinkatu 7E, 00100 Helsinki

"Koiraparkki Touhu ja tirsa on kodinomainen päivähoitopaikka koirallesi Eerikinkadulla Helsingin keskustassa. Koirilla on salin ikkunalaudoilta näkymät Annantalon puistikkoon. Kampin kauppakeskuskin pilkottaa!" Järjestämme tiloissamme myös mm. koirien koulutusta.

Seksilelut
Keskiarvo
(0.0):
  "Seksilelut verkkokauppa on valikoimien puolesta jo suomen suurin ja kasvaa nopeiten suomessa sekä balttian maissa. Yhtiöllä on AAA luottoluokitus ja he ovat aloittaneet 23 vuotta sitten."

Biisafe.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "BiiSafe tarjoaa mobiilipohjaisia turvallisuusratkaisuja sekä niihin liittyviä lisälaitteita. Toimimme kuluttaja- ja yrityssektoreilla - hyvällä hinta-laatusuhteella."

AdsNinja
Keskiarvo
(0.0):
  "AdsNinja tarjoaa markkinoiden korkeimmat provisiot. Helppo ja nopea tapa saada lisäansioita, ajasta ja paikasta riippumatta."

« 123 »

Hostingpalvelu.fi
Zoner Kotimainen Webhotelli
Ukko.fi - Laskuta ilman yritystä