Viimeksi lisätyt arvostelukohteet

Katso myös viimeiset 100 arvostelua.

Nimike   Kuvaus
Siivouspalvelu Hartlin
Keskiarvo
(0.0):
  "Sydämellinen siivouspalvelu pääkaupunkiseudulla; Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen. Tarjoaa sopimussiivousta yrityksille sekä kotisiivoukset yksityisille."

Oulun RakRem Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Oulun RakRem Oy remontoinnin ja saneerauksen ammattilainen. Toiminta keskittyy valtaosin kylyhuoneiden remontoimiseen sekä huoneistoremontteihin. Oulun RakRem toimii pääsääntöisesti Oulun alueella."

Oravais Turf
Keskiarvo
(0.0):
  "Oravais Turf on tuottanut ja kuljettanut siirtonurmea jo parikymmentä vuotta. Nurmi kasvatetaan Pohjanmaan maanperässä ja kuljetetaan miltei minne vain Suomeen. Nurmi asentuu nopeasti niin omakotitalon pihalle muin jalkapallokentälle. Oravais Turf auttaa kaikessa siirtonurmeen liittyvässä."

Osanetti
Keskiarvo
(0.0):
  "Osanetti saattaa yhteen ostajan ja myyjan. Takaamme maksusi, joka suoritetaan suomalaiselle asiakastilillemme. Itse kauppasopimus syntyy tavaran toimittajan kanssa: olemme valikoineet parhaat tuotteet, hinnat, seka toimittajat, sinua varten! Osanetti on voittoa tavoittelematon yritys, joka haluaa tarjota suomalaisille halvempia autotarvikkeita."

Simplia.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Simplia.fi on lainavertailusivusto, joka helpottaa kuluttajalainojen vertailua ja hakemista. Simplia.fi –sivuston kautta lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kuluttaja saa yhdellä hakemuksella kaikkien pankkien lainatarjoukset sähköpostiinsa ja niiden vertaileminen on helppoa. Kohderyhmänä aikuiset suomessa asuvat henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti."

Wepardi
Keskiarvo
(0.0):
  "Kyllästynyt odotteluun? Enää ei tarvitse odotella, sillä Safarin nopein on saapunut. Wepardi tarjoaa webpalveluja, ylläpitoa, websuunnittelua ja ohjelmistojen tuotantoa Safarin nopeudella. Valitse Wepardi, sillä ylinopeus on webissä sallittua."

Cloud City Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Cloud City on suomalainen webhotelli, joka on erikoistunut suorituskykyä tarvitsevien websivustojen ylläpitoon. Ylläpitäjälle tarjotaan monipuoliset vaikutusmahdollisuudet palvelinympäristön räätälöintiin."

Digistore Finland Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Palveleva matkapuhelinhuolto Tampereella. Huollamme useimmat ja suosituimmat puhelinmerkit, kuten iPhone ja Samsung. Lisäksi huollamme myös muut elektroniset laitteet, esim. Applen muut laitteet."

Pawshake.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Löydä luotettava eläintenhoitaja omasta yhteisöstäsi."

Koirahoitola Kaija Antila
Keskiarvo
(0.0):
  Mahlatie 9, 04260 Kerava

"Koirahoitola Tmi Kaija Antila on pääkaupunkiseudulla palveleva minikokoinen, pienille koirille tarkoitettu kotihoitola, ja sijaitsee Keravalla Koivikontien läheisyydessä. Turvalliset hoitopaikat ovat kodissani, jonka ympäristössä on hyvät ulkoilumahdollisuudet."

Lasistamo Helsinki Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Sisustuslasien erikoisliike. Mm. saunan lasi ovet, suihkuseinät, lasi ovet ja peilit"

Tili-Marke Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Tilitoimisto Keravalla"

Blacksmith PDR Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Blacksmith on erikoistunut lommojen ja kolhujen oikaisuun autoista ilman maalausta. Toimimme Turun alueella. Teemme myös auton lasien tummennuksia."

Revida Design
Keskiarvo
(4.5):
  "Kierrätyskalusteita muokattuna, verhoilua"

Autorentti Oy
Keskiarvo
(5.0):
  "Autovuokraamo Tampereen Hatanpäällä

Tervetuloa Autorentti-autonvuokrauksen edullisten, mutta laadukkaiden palveluiden pariin Tampereen Hatanpäälle. Palvelemme Sinua joustavasti kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Meiltä vuokraat autot helposti sekä lyhempään että pidempään tarpeeseen.Laaja valikoima vuokra-autoja kattaa muun muassa henkilöautot, pakettiautot (B-kortti ja C-kortti), kuorma-autot, peräkärryt, autotrailerit sekä muuttolaatikot ja tarvikkeet."

Sete Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Sete Oy asentaa ja myy Noblessa keittiöitä pääkaupunkiseudulla. Lisäksi palveluihin kuuluvat keittiö- ja kylpyhuoneremontit."

Virtasenkauppa.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Virtasenkauppa.fi on 70-vuotiaan suomalainen perheyrityksen, Virtasen Moottori Oy:n työkaluja, pienkoneita, maataloustuotteita ja autovaraosia ja auton lisävarusteita myyvä verkkokauppa. Verkkokaupassa on tuotteita yli 60 000 kpl. Koko saatavilla oleva valikoima on yli miljoona eri nimikettä."

Hajuvesi.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Hajuvesi.fi:stä löydät kauneudenhoitotuotteita yli 100 eri tuotemerkistä. Hajuvesi.fi:stä löydät kattavan valikoiman hajuvesiin, hiuksiin, meikkaukseen ja ihonhoitoon liittyvistä tuotteista. Luotettavat verkkosivut, nopea toimitus sekä hyvin kilpailukykyiset hinnat takaavat kauppamme toimivuuden. Yli 100 euron tuotteista ei toimituskuluja!"

Siimpl.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Siimpl.fi on uusi lainanvälityspalvelu, joka tarjoaa mutkattomia ja selkeitä lainaratkaisuja yksityishenkilöille jopa 50.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia."

Laskuni.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Laskuni.fi on kuluttajalle suunniteltu palvelu, joka mahdollistaa laskujen helpon hallinnoimisen tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Palvelun avulla voit vastaanottaa laskusi keskitetysti yhteen väylään ja hyötyä palvelun lukuisista eduista, kuten bonuksesta, automaattisista eräpäivämuistutuksista, arkistoinnista, tilastoista ja helposta mobiilisovelluksesta. Rekisteröityminen ja palvelun käyttäminen on ilmaista."

Photowall
Keskiarvo
(0.0):
  "Olemme ruotsalainen yritys, joka on palavasti kiinnostunut designista ja laadusta. Valokuvatapettimme ja canvas-taulumme ovat ympäristöystävällisiä, ne täyttävät Ruotsin paloturvaluokitukset eivätkä haalistu auringonvalossa. Kaikki kuvat on valittu huolella ja painetaan tilauksestasi."

OLE.FIT
Keskiarvo
(0.0):
  "OLE.FIT kuntokeskukset on kehitetty auttamaan suomalaisia viihtymään ja voimaan paremmin. Meiltä löydät kattavan valikoiman hyvinvointiasi edistäviä palveluita: mm. laadukkaan kuntosalin, laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja sekä personal trainer -palvelut ja Fustra-palvelut."

Ecotek Remontit
Keskiarvo
(0.0):
  "Meiltä saat ammattitaitoisen remonttimiehen kaikkiin huoneistoremontteihin. Olipa kyseessä omakotitalo, rintamamiestalo, kerrostalohuoneisto tai vaikka liikehuoneisto tilaa meiltä remontti."

SuperDiili
Keskiarvo
(0.0):
  "SuperDiili on 100% suomalainen lifestyle tuotteita myyvä verkkokauppa."

Biiliapu.fi
Keskiarvo
(5.0):
  "Liikkuva autokorjaamo. Myös autosähkötyöt ja diagnostiikka." (Oulunsalo)

Mediaplazashop.com
Keskiarvo
(2.0):
  "Antennitarvikkeiden ja satelliittituotteiden erikoiskauppa! Verkkokauppa ja nopeita toimituksia omasta varastosta jo vuodesta 2002."

adPrint.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "adPrint on verkkokauppa, josta voit tilata käyntikortit. Heillä on myös suunnitteluohjelma jolla käyntikorttien suunnittelu onnistuu netissä."

JoyActor
Keskiarvo
(0.0):
  "Our job is to find the best partners to work with, then modify the products one by one to best suit our customers and thereby offering our customers the newest and most exciting products now and in the future."

Delooks
Keskiarvo
(0.0):
  Pieni Roobertinkatu 4-6, 00130 HELSINKI

"Laaukas kauneushoitola Helsingin keskustassa"

Puhelinfix.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Mobiililaitteiden varaosat ja korjaukset netissä. Parhaimmat hinnat + työkalut kaupan päälle. Tietenkin myös ilmainen toimitus. Käykääs kurkkaa!"

Kuva-Järvinen
Keskiarvo
(0.0):
  Valokuvausalan erikoisliikkeen verkkokauppa.

Mindfactory
Keskiarvo
(4.0):
  "Saksalainen verkkokauppa, jonka erikoisalaa on tietokoneen komponentit. Toimittaa Suomeen."

Parturiauto Sari
Keskiarvo
(0.0):
  "Uutta palvelua ylä-savossa! Parturiauto Sari ajaa sinne missä hiustenleikkuuta tarvitaan. Hiukset voi leikata autossa tai kotona, ilman ajanvarausta tai etukäteen sovitusti. Soita puhelinnumeroon 044 3333 065 niin järjestetään sinulle sopiva hiusten leikkaus!"

RPJM Rakennuspalvelut Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "RPJM on monipuolinen, rakennustöitä ja remontteja tekevä yritys. Kokemusta ja tietotaitoa on lähes kaikenlaisten urakoiden hoitamiseen, niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Suuret kuin pienetkin remontit ja uudisrakennusurakat tehdään suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Asiakkaille rakentuvat niin omakotitalot kuin autotallit, teollisuushallit ja varastot. Ystävällinen palvelu, työn laatu ja luotettava toiminta ovat menestyksen takeita."

rde.fi
Keskiarvo
(4.5):
  "Virolainen verkkokauppa joka lähinnä keskittyy elektroniikkaan. Toimittaa Suomeen."

Laser-Paino Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Laser-Paino Oy on 1986 perustettu painopalveluja tarjoava yritys Helsingin Kampissa, satakuntatalossa, noin 200m. kävelymatkan päässä kampin metroasemalta"

AutoJerry.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "AutoJerry.fi on ilmainen palvelu, jonka avulla suomalaiset autoilijat voivat kilpailuttaa, vertailla ja säästää rahaa autohuolloissa."

Osoite Internet
Keskiarvo
(0.0):
  "Osoite Internet on suomalainen, vakavarainen ja luotettava web-hostingpalveluita ja domainrekisteröintejä tarjoava yritys. Osoite Internet on perustettu vuonna 2000."

Sannan Ruokakassi
Keskiarvo
(0.0):
  "Säästä aikaa- reseptit ja raaka-aineet kotiovellesi. Tee kuten tuhannet muut perheet ja tilaa ruokakassi kotiovelle. Säästät aikaa, syöt terveellisemmin ja monipuolisemmin. Kokeile sinäkin jo tänään!"

Design Your Home
Keskiarvo
(0.0):
  "Design Your Home (Suunnittele kotisi) on innoittava markkinapaikka design-huonekaluille vakiintuneilta, innovatiivisilta ja ympäristöystävällisesti eettisiltä tuotemerkeiltä Euroopasta. Vuonna 2014 perustettu DYH.comin yksilöllinen huonekalukokoelma noudattaa esteettisen mutta toimivan suunnittelun arvojamme ja tarjoaa tyyliä ja korkeaa laatua kohtuulliseen hintaan."

NA-KD
Keskiarvo
(0.0):
  "NA-KD on maailmanlaajuinen muotisivusto, joka myy kaikkialle ympäri maailmaa. Me yhdistämme oman tuotemerkkimme NA-KD:in ja johtavia tuotemerkkejä kuten Levis, Hunkydory, For Love and Lemons, Filippa K, Motel Rocks ja noin 150 muuta. Meillä on myös laaja vintage-mallisto. Uusia tuotteita lisätään päivittäin ja meillä on aina maksuton toimitus ja maksuttomat palautukset. Yrityksemme on kasvanut suureksi lyhyessä ajassa ja on nyt yksi Pohjoismaiden johtavista muotisivustoista."

Finncredit
Keskiarvo
(0.0):
  "Saat nopeasti 20 ? 2250 e lainan suoraan tilillesi. Finncredit pikalaina sopii odottamattomiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustamiseen, harrastuksiin tai mihin tahansa tarpeisiin, joissa tarvitset nopeaa lainaa. Lisäksi lainakulut ovat edulliset."

Lainavertaaja.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Lainavertaaja.fi on palvelu, jossa voi hakea lainaa jopa 20 000 euroa. Lainavertaaja tarjoaa asiakkaalle useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Lainasummat 500-20 000 euroa, 1-12 vuoden laina-ajalla. Asiakas hakee Lainavertaaja.fin kautta itselleen sopivaa lainasummaa valitsemallaan laina-ajalla. Lainavertaaja.fi hakee yhteistyöpankeilta tarjoukset ja toimittaa ne asiakkaalle. Asiakas voi valita hänelle sovimman lainan eri tarjouksista. "

Rahoitus24.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Rahoitus24 on lainapalvelu, jonka kautta kuluttaja saa käyttöönsä lainanvälittäjän joka etsii lainanhakijalle sopivimman rahoituksen ilman sitoutumista mihinkään. Kuluttaja voi vapaasti hyväksyä tai olla hyväksymättä saamansa lainatarjoukset."

Värillisetpiilolinssit.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Värillisetpiilolinssit.fi tarjoaa värillisten piilolinssien kattavimman valikoiman Suomessa. Me myymme ColourVUE linssejä, jotka ovat tunnetusti huippulaatuisia, käyttäjäystävällisiä sekä muodikkaita. ColourVUE linssien ainoana maahantuojana Suomessa ja Baltiassa pystymme tuomaan uniikkeja tuotteita kuluttajille."

KLiNGEL
Keskiarvo
(0.0):
  "KLiNGEL-verkkokauppa myy muotivaatteita, koruja ja sisustustarvikkeita Saksan suurimman ja suosituimman postimyyntitalon valikoimista - sen laadukkaat, huolella valitut tuotteet ovat jo yli 90 vuoden ajan olleet erittäin suosittuja asiakkaiden piirissä."

Miss Hosting
Keskiarvo
(0.0):
  "Miss Hosting on kansainvälinen Webhotelli, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Palveluihin kuuluu mm. ylläpito, VPS, omat palvelimet, verkkotunnuksen rekisteröinti, sähköposti, SEO sekä erilaiset työkalut, joilla voi rakentaa omat sivut."

Webhotelli alkaen 1 euro/kk.

Swappie.fi
Keskiarvo
(4.5):
  "Tervetuloa uudenajan älypuhelinten kauppapaikkaan, jossa on yhdistetty nettikirpputorien ja verkkokauppojen parhaat puolet. Voit sanoa hyvästit huijareille, manuaaliselle myymiselle, tuotekuville, myyntipaikan sopimiselle, soittelulle ja ties mille! Swappie.fi on turvallinen käytettyjen älypuhelinten kauppa netissä, josta voit tilata vähän käytettyjä, edullisia, uusimmalla teknologialla tarkastettuja ja huollettuja älypuhelimia suoraan verkkokaupastamme. Tarkan laadunvalvonnan vuoksi voimme tarjota kaikkiin puhelimiin 6kk Swappie Käyttöturvan. Voit myös myydä meille puhelimen postitse 24h maksuajalla."

Kiinankauppa.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Yritys myy tuotteita kiinasta edullisin hinnoin

Kiinankauppa.com on 2015 perustettu verkkokauppapalvelu suomalaisille yksityiselle asiakkaalle, sekä yrityksille. Pyrimme tarjoamaan laajan valikoiman tuotteita mahdollisimman edulliseen hintaan. Meille on erittäin tärkeää, että asiakas on tyytyväinen ja saa tuotteensa nopeasti. Toimitamme tuotteita kiinasta, sekä Euroopan alueelta, joten pystymme toimittamaan osan tuotteista nopeammin, kuin mitä ne saapuisivat kiinasta.

Haluamme tarjota aina ystävällisen asiakaspalvelun, mahdollisimman nopeat toimitukset ja edulliset hinnat. Tyytyväinen asiakas on meille numero UNO."

Hotbox
Keskiarvo
(0.0):
  Hotbox on suomalainen meikkitarvikkeita myyvä verkkokauppa, joka syntyi kuukausiboksin ylijäämistä. "Tilasimme kuukausiboksia varten aina ylimääräisiä tuotteita, jos jokin boksi hukkuisi matkalla, olisi meillä on aina lähettää uusi tilalle. Yllätyimme kuitenkin kuinka vähän niitä eksyi matkalle, joten päätimme myydä ylimääräiset edullisesti pois - näin syntyi meidän verkkokauppa" Laajensimme juuri valikoimaa myös erilaisiin meikkitarvikkeisiin ja lisäämme tuotteita kansan käskystä- teitähän varten täällä ollaan.

Turun Tukikohta verkkokauppa
Keskiarvo
(0.0):
  "Tukikohta on ortopedisten apuvälineiden yritys, joka tuottaa yksilöllisiä ja valmistukiratkaisuja. Verkkokaupassa tarkoin valittu valikoima tukia ja tuotteita kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn. Nopeat toimitukset kaikille verkkokauppatuotteille 1-5 päivää!"

Kuivalihakundi.com
Keskiarvo
(0.0):
  "Kuivalihakundi valmistaa kotimaisista lihoista beef jerkyä, kanajerkyä, sekä possujerkyä."

Eurovippi
Keskiarvo
(0.0):
  "Eurovippi pikalaina on luotettava, nopea ja edullinen. Saat nopeasti 20 - 2250 e lainan suoraan tilillesi. Eurovippi pikalaina sopii odottamattomiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustamiseen, harrastuksiin tai mihin tahansa tarpeisiin, joissa tarvitset nopeaa lainaa. Lisäksi lainakulut ovat edulliset."

inkKari
Keskiarvo
(0.0):
  "inkKari on suomalainen muste- ja laserkasettien sekä tulostimien myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Lisäksi myymälässämme tehdään mustekasettien täyttöjä."

Tampellan Panoraamasauna
Keskiarvo
(0.0):
  "Tampellan Panoraamasauna on loistava paikka viettää yrityksen edustustilaisuuksia tai saunailtaa kaveriporukalla Tampereen keskustassa. Upeassa maisemasaunassa on tilaa jopa 50 hengelle ja saunaosastolta löytyvät myös hyvin varustellut kokoustilat."

Sähköpalvelu Nikkinen
Keskiarvo
(0.0):
  Sähköliike Tampere ja Pirkanmaa Sähköpalvelu Nikkinen Ky on Pirkanmaalla toimiva täyden palvelun sähköliike. Yrityksemme tarjoaa kaikenlaiset sähköalan työt reilun 10 vuoden kokemuksella laadukkaasti suunnittelusta toteutukseen.

Kaarto LKV
Keskiarvo
(0.0):
  "Luotettavaa ja ammattitaitoista kiinteistönvälityspalvelua Pirkanmaan alueella."

Itä-Suomen Sähköpalvelu Ky
Keskiarvo
(0.0):
  "Joensuussa ja lähialueilla toimiva sähkösuunnitteluun ja -urakointiin erikoistunut sähköalan yritys. Toimialaamme kuuluvat kerrostalo- ja rivitalokotien sekä omakotitalojen sähkösuunnittelu, urakointi ja laadukas huoltopalvelu."

MinnaLisa
Keskiarvo
(0.0):
  "Minna Lisan myymälästä ja verkkokaupasta löydät kauniit ja näyttävät juhla-asut tulevaan juhlahetkeesi. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan jatkuvasti uudistuvan juhlapukuvalikoimaamme."

Beart studio
Keskiarvo
(0.0):
  Kalevankatu 25, Helsinki

"Beart studio tarjoaa kauneuspalvelut. Rakennekynnet, manikyyrit, geelilakkaus, sokerointi, jalkojenhoito, kestopigmentointi, ripsienpidennys."

SuperPark
Keskiarvo
(0.0):
  Espoo, Oulu, Särkänniemi, Turku, Vantaa, Vuokatti

"Koko perheen sisäaktiviteettipuistoissa on tekemistä, kokemista ja näkemistä kaikenikäisille. Lapset, teinit ja aikuiset liikkuvat yhdessä, kaverit harrastavat porukassa ja työpaikat viihtyvät virkistyspäivillä."

Swingeling
Keskiarvo
(0.0):
  Karperöntie 1, 65610 Mustasaari (Sepänkylä)

"Swingeling kutsuu koko perheen leikkimään ja riehumaan meidän yli 1000 m2 viidakkoon. Meiltä löytyy kiipeilytelineitä, pomppulinna, pallomeri ja kaikkea muuta kivaa. Meillä on myös kahvilaherkkuja moneen makuun."

JP Kantojyrsintä
Keskiarvo
(0.0):
  "JP Kantojyrsintä tarjoaa monipuolisia talonmiespalveluja sekä laadukasta kantojyrsintää Sipoossa ja Uudellamaalla. Meille tyytyväinen asiakas on tärkein; panostamme palveluissamme laatuun ja nopeuteen palvellen sekä yksityisiä että yrityksiä."

Hinuri24
Keskiarvo
(0.0):
  "Hyytyikö auto tien sivuun tai kävikö ikävä kolari? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä apunasi on Hinuri 24 – luotettavaa 24h-hinauspalvelua Jyväskylässä, Kuopiossa ja Lahdessa. Tarjoamme päivystävää hinausapua kattavasti Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Päijät-Hämeen seuduilla vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä, oli sitten arki tai pyhä. Varsinaiset toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Kuopiossa ja Lahdessa."

Golden Eyelashes
Keskiarvo
(0.0):
  "Ripsistudio Golden Eyelashes on korkeatasoinen ripsienpidennyksille ja kulmien muotoilulle erikoistunut hoitola Vantaalla ydinkeskustassa, Koivukylässä. Palvelemme sinua lämpimästi, ammattitaitoisesti ja joustavasti ajanvarauksella tai sopimuksen mukaan, aamusta iltaan. Meidän ammattilaiset on koulutettu ympäri maailman, josta olemme saaneet korkeatasoisen koulutuksen ja tiedot ripsienpidennyksistä. Meiltä löydät kaikki ripsien ja kulmiin liittyvät palvelut."

Alko.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Verkkokaupassamme voit vertailla, valita ja tilata juomia ja tarvikkeita yli 5 000 tuotteen valikoimastamme. Sujuvan asioinnin ja tilaamisen lisäksi alko.fi tarjoaa henkilökohtaista apua tuotteiden valintaan, maukasta tietoa ruoan ja juoman yhdistämisestä, herkullisia reseptejä ja hyödyllisiä palveluita."

"Kun olet kerännyt haluamasi ostokset ostoskoriin, voit maksaa ne joko kortilla tai verkkopankissa. Ostoksesi toimitetaan myymäläämme tai noutopisteeseemme."

PHA Huolto Konala Oy
Keskiarvo
(4.5):
  Hankasuontie 5, 00390 Helsinki (Konala)


"Toimimme kaikkien automerkkien laadukkaana huoltopisteenä, yleiskorjaamona sekä korikorjaamona. Meillä on vankkaa ammattitaitoa erityisesti Opel, Chevrolet, Volkswagen, Audi, Seat ja Skoda autojen parista."

Viherlaakson kampaamo
Keskiarvo
(0.0):
  "Monipuolinen koko perheen parturi-kampaamo Espoon Viherlaaksossa. Erikoistunut hiusten ja hiuspohjan ongelmiin ja hoitoihin."

Viherlaakson kampaamo
Keskiarvo
(5.0):
  "Monipuolinen koko perheen parturi-kampaamo Espoon Viherlaaksossa. Erikoistunut hiusten ja hiuspohjan ongelmiin ja hoitoihin."

J. M. Pro-Paint
Keskiarvo
(0.0):
  "Monipuolinen kolarikorjaamo & maalaamo Helsingissä ja Porvoossa

Kun autoosi tulee vaurio, kannattaa se tuoda ammattilaiselle korjattavaksi. J.M. Pro-Paint Oy on asiantunteva, laadukkaan palvelun kolarikorjaamo ja automaalaamo. Korjaamme autojen pelti- ja maalivauriot ja suoritamme ammattitaitoisesti vaativatkin korinoikaisut. Henkilöautojen lisäksi korjaamme muutkin kulkuneuvot kuten bussit ja pakettiautot, asuntovaunut ja asuntoautot sekä muut alle 4500kg hyötyajoneuvot."

AXN Data Oy
Keskiarvo
(5.0):
  "AXN Data Oy tarjoaa edullisia ja laadukkaita IT-Palveluita yrittäjille, AXN Data on perustettu 2002 ja aloitimme silloin tarjoamaan hosting ja domain palveluita. Vuonna 2016 AXN Data muutettiin erilliseksi osakeyhtiöksiä ja aloitimme eri yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamaan yrityksille laadukkaita ja kattavia IT-Palveluita.

Hosting palveluumme sisältyy: SSL Sertifiointi, C-Panel, Webmail, Softaculous, mysql tietokannat

AXN Datan hosting palveluun sisältyy softaculous jonka kautta asennat kaikki kotisivu, verkkokauppa ym alustat helposti, Saat myös automaattiset tietoturvapäivitykset aktivoitua softaculoussin kautta.

AXN Datan kautta myös domain rekisteröinnit, nimipalvelut ja SMS gateway järjestelmät. SMS gateway järjestelmämme tukee SIM korttia jolloin voit toimittaa oman liittymäsi meille."

Lemmikkihoitola Moppe ja Miiru Oy
Keskiarvo
(0.0):
  Ketunpesäntie 25, 80260 Joensuu

"Parasta lemmikillesi! Hoidamme koirat, kissat tai pikkujyrsijät, kun tarvitset luotettavan ja lempeän hoitopaikan. Olemme täällä sinun lemmkkiäsi varten ja teemme parhaamme, että lemmikilläsi on turvallinen ja mukava olo."

Joonas Vanhatapio / Webhotelli
Keskiarvo
(0.0):
  "Rajaton liikennöinti ja levytila. Uusimmat ja moderneimmat teknologiat sivuston nopeuttamista varten ja yhteistyö CloudFlaren ja voimanlähteenä toimiva Google Cloudin kanssa mahdollistavat parhaimman hosting-kokemuksen. Verrattuna keskivertoon hosting-palveluun, meillä saat vähintään 2x nopeamman kokemuksen."

Touhutalo
Keskiarvo
(0.0):
  "Touhutalo on koko perheen seikkailu- ja pelimaailma, josta kaiken ikäiset lapset ja aikuiset löytävät monenlaista hauskaa ja aktiivista tekemistä."

GFO Digital Marketing
Keskiarvo
(0.0):
  "GFO Digital Marketing tarjoaa hakukonemarkkinointia yrityksille."

Sunkatot
Keskiarvo
(0.0):
  "Sunkatot tekevät kattoremontteja ja muita aiheeseen liittyviä toimenpiteitä."

Med Group - Espan Hammaslääkärikeskus
Keskiarvo
(0.0):
  "Med Group Espan Hammaslääkärisemalta tarjoaa hammaslääkäripalveluita Helsingin keskustassa."

Ihanaiset.fi verkkokauppa
Keskiarvo
(5.0):
  "Ihanaiset.fi myy nimensä mukaisia ihanuuksia. Kauppa on suuntautunut naisille ja miehet löytävät kaupasta varmasti lahjaideat naiselle. Kaupassa on suuri valikoima laukkuja ja asusteita, sisustustuotteita ja lahjatavaraa sekä mm. yksi suurimmista kokoelmista erilaisia Muumi-aiheisia tuotteita. Kaupasta löytyvät niin lahjat kuin kaikki tarpeellisetkin ihanuudet. Myös herkkupuoti tarjoaa herkkuja mitä ei marketeista löydy."

Fat Rat Tat
Keskiarvo
(0.0):
  Ristikkokatu 3, 00580 Helsinki

"Miltei Sörkän vankilan porteilla sijaitseva tatuointistudio."

Salon REZA
Keskiarvo
(0.0):
  "Parturi-Kampaamo Helsingin Itäkeskuksessa, Itis-kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Vieressä saman yrityksen kauneushoitola (joka avattu 2016)."

NextLove
Keskiarvo
(0.0):
  "NextLove perustettiin vuonna 2013 tarjoamaan täydelliset resurssit yksinhuoltajille ja avioeronneille vanhemmille sekä niille, jotka haluavat tavata heidät, ja löytää ja luoda pysyvästi tyydyttäviä parisuhteita. Olemme luoneet tämän yhteisön auttaaksemme sinua löytämään ihmisen, jonka kanssa aloittaa seuraavan luvun elämässäsi."

Kuljetuspalvelu Lindster Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Lindster Oy on tehokkaasti ja nopeasti palveleva kuljetusliike, joka toimii Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Tarjoamme luotettavaa kuljetuspalvelua yrityksille sekä yksityisille."

Gasellin Hammaslääkärit Oy
Keskiarvo
(5.0):
  "Gasellin Hammaslääkärit Oy on yksityinen hammaslääkäriasema Helsingin keskustassa. Tarjoaa monipuolisesti hammashoidon palveluita molemmilla kotimaisilla kielillä."

KimFix Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Teemme autollesi täydellisen räätälöidyn kartoituksen tarpeidesi mukaan ja teemme arvion vikojen kustannuksista heti auton saavuttua korjaamolle, ei viikkojen jonotuksia koska olemme varmoja siitä että juuri sinä olet tärkein osa korjaamon toimintaa."

Potentiel Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Teemme kokonaisvaltaista ympäristörakentamista yksityisille, yrityksille sekä julkisyhteisöille. Palvelutarjontaamme kuuluu ympäristörakentamisen eri osa-alueet suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen –periaatteella."

Hotdates18
Keskiarvo
(0.0):
  "Joskus tuntemattomien kanssa rentoutuminen ja nautiskeleminen on helpompaa kuin niiden ihmisten kanssa, jotka tunnet. Juuri tämä on mahtavaa Hotdates18-palvelussa - se on täynnä juuri sellaisia tuntemattomia tyyppejä, joiden kanssa irrottelet mielellään ja pääset todella rentoutumaan. Tietenkään ei ole mitään estettä sille, etteikö palvelun kontaktien kanssa voisi jotain vakavampaakin syntyä, mutta Hotdates18 on ennen kaikkea itsestään nauttimista ja rentoutumista varten, ja tämän voit tehdä suuren joukon kanssa, joka on täynnä uusia, mielenkiintoisia kasvoja, jotka houkuttelevat sinut aina takaisin."

Haenyt.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Palvelumme avulla lainanhaku onnistuu entistä helpommin. Voit nyt kilpailuttaa lainasi yhdessä paikassa ja saada lainatarjouksen yli 20 eri luotonmyöntäjältä. Täytät vain oheisen lomakkeen ja saat lainatarjoukset sähköpostiisi! Palvelu on sinulle täysin ilmainen, eikä sinun tarvitse hyväksyä saamiasi lainatarjouksia."

Nordnet Bank AB
Keskiarvo
(0.0):
  "Voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin tuotteisiin. Ilman kiinteitä kustannuksia ja edulliseen hintaan." - "Suomen suositelluin pankki sijoittajalle."

Creditguru.ch
Keskiarvo
(0.0):
  "Creditguru.ch - Nopea, reilu ja ystävällinen vertaislaina. Vertaislaina on yksityishenkilöiden välinen lainasopimus, jossa lainantajina ja -ottajina toimivat yksityishenkilöt."

Kalasaalis.com - Vuokra- ja lomamökit
Keskiarvo
(0.0):
  "Hyvä paikka löytää mökki kalastus- tai lomareissulle."

Elorent Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Joustavaa ja luotettavaa pakettiauton vuokrausta esimerkiksi muuttoon, tavaran kuljetukseen, työtehtäviin tai sijaisautoksi tunneiksi, päiviksi tai jopa viikoiksi. Verkkopalvelumme toimii vuorokauden ympäri, puhelinpalvelumme arkisin klo 10-17 ja muina aikoina sopimuksen mukaan."

Waudio Masterointi
Keskiarvo
(0.0):
  "Waudio, masterointistudio Vallilassa"

Nettilaina24
Keskiarvo
(0.0):
  "NettiLaina24 vertailee Suomen parhaimmat pikalainat ja pikavipit."

Horze.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Horze.fi on suomen isoin ratsastus- ja hevostarvikekauppa verkossa. Valikoimassa on yli 100 tärkeää tuotemerkkiä. Tavoitteenamme on tarjota paras valikoima ja parhaat toimitusehdot - edullisimpaan hintaan. Ilmainen toimitus yli 69 euron tilauksiin. Ilmaiset palautukset. 65 päivän avoin kauppa. Hintaturva."

LaRedoute.com
Keskiarvo
(0.0):
  "LaRedoute.com on ranskalainen verkkokauppa, joka toimittaa tilauksia yli 150 maahan. LaRedoute.com on vaatteiden ja kodintuotteiden kauppa netissä, jonka valikoima palvelee koko perhettä (naiset, miehet, lapset, koti). Verkkokaupassa on myös ale -puoti, jossa hyviä tarjouksia. Valikoimissa mm. seuraavat brändit: Pepe Jeans, Esprit, Clarks ja Numph."

Vertaa Lainoja
Keskiarvo
(0.0):
  "Vertaa Lainoja -palvelussa voit verrata parhaita suomalaisia lainatarjouksia. Olemme yksi johtavista asiantuntijoista, kun tarkoituksena on löytää Suomen halvimmat lainantarjoajat verkosta. Markkinoilla on paljon erilaisia lainantarjoajia. Se on tehnyt kilpailusta kovempaa ? sinun eduksesi. Voi kuitenkin olla vaikea valita oikea lainantarjoaja. Ja juuri sen vuoksi olemme kehittäneet palvelumme.

Pyrimme tekemään 500 ? 50 000 euron lainojen vertailusta mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Profiilisi ja talouttasi koskevien tietojen pohjalta etsimme sinulle verkosta parhaat lainatarjoukset. Vertaa Lainoja? tarjoaa sinulle siis täysin tarpeisiisi räätälöidyn palvelun."

Vidaxi.fi
Keskiarvo
(0.0):
  "Kodin, puutarhan ja tee-se-itse työkalujen verkkokauppa vidaXL.fi. Tilaa edulliset huonekalut verkosta suoraan kotiisi toimitettuna! Ilmainen toimitus ja palautus."

Viihdemaa
Keskiarvo
(0.0):
  "Viihdemaa on MiGame Oy:n vuonna 2011 aloittanut, viihdetuotteiden välittäjäksi erikoistunut sivuliike. Tuotteille taataan keskittämisen ansiosta markkinoita edullisemmat hinnat, ja toimitukset toimitetaan laajasta katalogista & ripeillä toimitusajoilla asiakkaiden käyttöön."

LaskIT Oy
Keskiarvo
(0.0):
  "Asiantuntevaa laskentapalvelua lunkisti mutta luotettavasti. Palveluksessanne ProCountor partneri sekä eTasku- ja Holvi-palveluiden valtuutettu osaaja. LaskIT tarjoaa sujuvaa taloushallintoa, laskentaa, liiketoiminnan kehittämistä sekä kirjanpitoa. Kelpaisiko sinullekin? Jätä meiliosoitteesi ja viesti."

Shave Club Finland
Keskiarvo
(0.0):
  "Shave Club Finland on keväästä 2015 asti toiminut klassisen parranajon sekä parranhoidon verkkokauppa. Nyt Shave Club Finland on avannut kivijalkamyymälän Turun keskustaan Humalistonkadulle. Avajaisia vietettiin lauantaina 16. tammikuuta 2016. Myymälämme on Suomen ensimmäinen klassiseen parranajoon ja parranhoitoon erikoistunut kivijalkamyymälä."

« 123 »