Kategoriat / Verkkokaupat / Tekniikka ja elektroniikka

Power

(0.6): 1 Star Rating
Arvosteluja: 11

"Power-elektroniikkajätin tavoitteena on olla markkinoiden halvin kodintekniikkaketju: Power seuraa aktiivisesti kilpailijoiden hintoja netissä ja pyrkii siihen, että Power.fi-verkkokaupassa on halvempi hinta. Tämä sama halpa hinta päivitetään myymälöiden avaintuotteissa oleviin sähköisiin hintalappuihin vähintään neljä kertaa päivässä." 


Kirjoita arvostelu!


www.power.fi

 
30.10.2020
Luvatut toimitusajat eivät pidä


Luvatut toimitusajat eivät pidä, ja kun asiasta kysyy chatissa niin yksi asiakaspalvelija väittää että tuote on lähetetty päivänä x. Seuraavana päivänä toinen asiakaspalvelija sanoo että tuote on lähtenyt vasta päivänä y. Eli asiakkaalle valehdellaan suoraan. Edelleen odotetaan tuotteen toimitusta.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
20.10.2020
Tuotteiden varaus ostettaessa ei toimi


Vältä, jos tuotteet saatava päivämäärään mennessä - varastosaldot ja tuotteiden varaus ei toimi!

Tilasin kodinkoneita keittiöremppaan kuukauden päähän. Tuotteita oli verkkokaupan mukaan varastossa eli heti toimitettavissa, joten uskaltauduin luottamaan, että toimitus kuukauden kuluessa varmasti onnistuu. Kahden viikon jälkeen sain ilmoituksen, että toimitus viivästyy, eikä ehdi sinne ostohetkestä kuukauden päähän. Joten toimitettavien tuotteiden varastosaldo tai varaaminen ei ole toiminut, koska verkkokaupan mukaan niitä oli tilaushetkellä ja sen jälkeenkin saatavilla keskusvarastosta.

Kun sain viivästymisilmoituksen, niin tuotteita oli lisäksi silloinkin ostettavissa verkkokaupasta heti, mutta kaikkia ei ole keskusvarastolla, vaan osa ostettavissa samaan tapaan kotiin toimituksella myymälästä, mutta näillä ei voi paikata saatavuutta, koska "toimitustapaa ei voi muuttaa". Eli voisin heti ostaa tuotteen lyhyellä toimituksella olettaen että saldot pitävät paikkansa, mutta samaan aikaan niitä ei voida toimittaa minulle!

Älä siis luota Powerin varastosaldoihin, tuotteiden varaamisen toimivuuteen tai toimitusarvioihin! Tilaa vain, jos olet valmis odottamaan pitkään, että tuotteet ehkä joskus saapuvat.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.9.2020
Kuluttaja kantaa riskin


Ostin Powerin verkkokaupan kautta Macbook Pro kannettavan. Kun kone saapui, kävi ilmi, että akku oli sökönä, ja lisäksi apple -takuun rekisteröinti ei onnistunut. Veimme koneen ohjeistetusti mcareen, jossa meille kerrottiin, että uutena myydyn koneen takuu oli mystisesti rauennut vuotta aiemmin. Mcaren mukaan ainoa selitys tälle oli, että kone on ollut esittelykäytössä, minkä Power kielsi. Lopulta Power suostui ottamaan koneen takaisin, mutta vähensi palautettavasta hinnasta 5% koska “koneen pohjaan oli ilmestynyt naarmu”. Eli lopputulema oli, että useamman viikon ja selvittelyyn kuluneen työtunnin jälkeen minun oli maksettava Powerille 79€, että pääsen käyttökelvottomasta koneesta eroon, ja voin jatkaa elämääni.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
12.7.2020
Samsung puhelin


Halusin ostaa puhelimen mutta haluamaani puhelinta ei löytynyt varastosta. Myyjä sanoi, että niitä on tulossa heti seuraavan viikon alussa. Ostin myös muuta samalla kertaa ja kun maksoin muita ostoksia niin myyjä oli lisännyt puhelimen hinnan laskuun. Kysyin asiasta, että miksi maksan puhelimen nyt, kun tuote ei ole toimitettu. Myyjä selitti, että maksamalla sen nyt, varmistan että saan puhelimen heti seuraavan viikon alussa. Ok, asia selvä. Seuraavan viikon lopulla menin hakemaan puhelinta. Ei löytynyt. Myyjä pahoitteli tilannetta ja sanoi, että ottaa selvää missä puhelin on ja milloin se on noudettavissa. Myyjä sanoi ottavansa yhteyttä seuraavalla viikolla. En suostunut, sanoin, että joko hän kertoo minulle heti milloin voin noutaa puhelimen tai kaupat perutaan. Myyjä alkoi selvittää asiaa ja noin tunnin odottelun jälkeen myyjä kertoi, että puhelin olisi liikkeessä heti seuraavalla viikolla. Ei ollut. Sain puhelimen 4 viikkoa sen ostamisen jälkeen. Mitään informaatiota ei lähetetty toimituksen viivästymisestä. Asiaa ei selitetty tai kommentoitu mitenkään. Annoin palautetta suoraan myyjälle hakiessani puhelimen. Hänen kommentti oli ”Tällaista tämä välillä on.” En aio käyttää Poweria enää koskaan. Jos ja kun ostan jotain elektroniikkaa seuraavan kerran, maksan vasta kun olen saanut tuotteen.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
1.12.2019
Powerin hintarobotti


Power on ollut aktiivinen selittäessään miten hinnat muuttuvat jopa useita kertoja päivässä kysynnän mukaan. Jos on paljon kysyntää hinta nousee ja vastaavasti kysynnän supistuessa hinta laskee. Yrityksen hintarobotin käyttö näyttää siten olevan kaksisuuntaista. Yristys mainostaa, että se vain laskee hintoja, vaikka todellisuus on täysyin toinen. Yrityksen kustannusrakenteessa ei tapahdu vastaavia muutoksia, vaan pikemminkin päinvastoin. Kysynnän lisääntyessä kustannusten osuus laskee joten myös tuotteiden hinnan pitäisi laskea. Yrityksen strategiana ja tavoittena näyttääkin olevan myyntihinnan maksimointi - ei pyrkimys edullisuuteen kuten se mainonnassaan antaa ymmärtää.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
17.10.2019
Paikka mihin en ikinä mene.


Jo toisen kerran alle 200 e puhelin korjaukseen,kun olis vielä takuuta jäljellä.pyysin että saisko uuden kun vika näkyy uusiutuvan niin ei kun he samsungilla tekee tälläiset takuu jutut ym.rovaniemen powerissa huono informointi,huono palvelu,ei meinannut edes katsoa onko puhelimessa takuuta kun lahja puhelin.lopulta katsoi.ja miksi ei voi antaa uutta puhelinta jo kun vika uusiutuu koko ajan.sentään alle 200e puhelin..Huhuh..pahoitellaan vaan.no seuraavaksi kun puhelin olisi taas tullut sama vika ei olisi enää ollut takuu voimassa .olisi kaupattu uutta puhelinta. Ostan mielellään teliasta. Vaikka myy Samsungin tuotteita niin televisionkin tuli samsungilta mie jonka lähettivät kotiin asti laittamaan uuden. Älkää hyvät ihmiset luotteko poweeriin.yhteistyö täyttä sontaa ja ei ymmärretä asiakasta ja hänen ongelmaa joka on täysin ymmärrettävissä ja jos ollaan oikein asiakas palvelijoita niin eihän samaa tuotetta korjailla monta kertaa..


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
18.3.2019
Ei tarvitse myydä samaa, mikä luvataan


Ostin jokin aika sitten hiilihapotuslaitteen, mistä on markkinoilla kahta eri versiota: megapack, missä kaksi juomapulloa, ja toinen, missä vain yksi.

Tarjoukseen tuli megapack, ja myös luettelo tarvikkeita, mitä paketista löytyy oli mainoksessa. Lähdin kauppaan. Myyjä kysyi, voiko auttaa, ja en olisi tarvinnut, mutta kerroin, mitä etsin hyllyltä nimellä. Myyjä näytti pakkausta ja ihmettelin, eikö se ole tarjouksessa. Myyjä oli varma, ettei. Pari kertaa lisää kysyen hän edelleen on varma. Sitten nuori nainen tulee paikalle ja näyttää tuotteen, ja myyjä käy tarkistamassa, onko tarjousta. Kohta hän palaa ja ojentaa syliin tuotteen. En siinä vaiheessa tarkista, onko oikea versio. Myönnän. Maksettuani menen kotiin ja ihmettelen, miksei paketti ole megapack, mutta sitten laitetestaus vie huomion. Laite päästää vedet läpi. Nopea yhteys asiakaspalveluun ja lähden kauppaan, missä myyjä testaa, toimiiko se, ja kun ei,hän sanoo, että lähtisin toiseen liikkeeseen hakemaan vastaavaa. Se on kaukana, joten pyydän testausta, että laite toimii. Tämän uskotaan onnistuvan. En omista autoa, joten pyysin turhan matkan tähden. Myyjä muistaa aukioloajat toiselle liikkeelle väärin. Liike on jo kiinni, kun olen siellä. Siis uusi 2 h reissu seuraavana päivänä. Oma moka, kun en tarkistanut myyjän puheita.

Seuraavana päivänä saan tuotteen, ja taasen liikkeessä ei ole megapackversioita, mihin vaihtaa,huomaan,enkä kysy niistä, sillä arvelen, että sitä on kysyttävä sieltä, missä on maksettu. Huomaan, että netissä ei ole tavisversioita tarjolla ollenkaan haulla, myymäläsaatavuudetkin löytyvät, mutta löytyy vain megaversio, eli tuotetta on todennäköisesti tullut vain tavisversioita ja sitä kaupataan megaversiona.

Testaan tuotteen itse ja otan sitten sen. Päätän käydä seuraavana päivänä kysymässä, miksi kaupoissa ei tarjota samaa versiota kuin mainostetaan, sillä samahan voidaan myös tehdä muissakin tuotteissa.

Seuraavana päivänä käyn asiakaspalvelun kanssa sähköpostia. Siellä neuvotaan, että myynnissä oli megaversio, käy myymälässä. Laitan myymälään viestiä, miten puutteet hoidetaan, ovatko tietoisia? Ei vastaa, lähden käymään.

Paikalla kassalla kaksi myyjää. Toinen on kassa. Kerron käyneeni viestiä asiakaspalvelun kanssa ja kehotettu käymään. Kassa sanoo, että hän saa vasta nyt viestini. Myyjä irvailee testaamisestani ja myöntää, että heillä ei ollut ollenkaan megaa, joten myytiin tavisversioita, ja että varmaan on sanottu ostaessa. Kassa sanoo samaan viidesti, että pullot voi ostaa erikseen. Sanon, että ei ole sanottu mitään ostaessa, ja että tietenkin voi ostaa erikseen, mutta jos myydään jotain, minkä mukaan tulee jotain, tulisi saada myös tuotteet. Myyjä ja kassa eivät ole samaa mieltä, sillä heillä ei ole ollut myynnissä artikkelia, mikä oli mainoksessa. Korvaavasta tuotteesta ei lukenut myöskään missään mitään. Myyjän mukaan se, että on myyty tuote, mikä on, se on myyty, ja sillä selvä. Koska myyjä ja kassa vaihtavat katseita minusta,sanon, että haluan tavata myymäläpäällikön ja kysyä, onko tämä oikea tapa toimia, miten toimitte. Hän ei kuulemma ole paikalla. Haluan yhteystiedot, mutta niitä en saa, sillä myyjä lähtee hakemaan minulle ylimääräistä, pientä pulloa laitteeseen. Otan tuotteen. Mutta en ole tyytyväinen. Tapa, miten kohdellaan, kun asiakas on maksanut, ja miten tuotteen korvaaminen on tehty, huolestuttavat. Ei niinkään tässä, vaan jatkossa. Kun ostat esim. sen puhelimen, saatko edellisen version uuden hinnalla silloinkin, mutta on asiakkaan asia huomata????

En voi suositella. Asiakaspalvelu oli hyvä e n n e n maksua ja silloin, kun se oli lähellä joutua peruutetuksi, kun laite 1 oli rikki. Sen jälkeen kassa on tehnyt asiasta ilmeisesti pilaa, ja asiakas on täysi roska.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
22.9.2018
Liesituulettimen suodatin


Maksoin liesituulettimen suodattimen kassalla. Kassa sanoi, että hae kuitin kanssa tavara noutovarastosta. Mies noutovarastossa pahoitteli että tavaraa ei ole vaikka järjestelmän mukaan pitäisi olla yksi kappalei. Varastomies lupasi että power postittaa maksamani tuotteen heti alkuviikosta. Nyt on kulunut viikko. Olen maksanut tuotteen, jota en ole vieläkään saanut. Olen reklamoinut nyt kolmasti ja aina eri henkilö on asiaa käsittelemässä. Kaikki pahoittelevat tilannetta! Kaikki! Jopa myyntipäällikkö pahoittelee tilannetta! He edustavat liesituuletinta ja takaavat varaosien saatavuuden! Ajatelkaa yksi liesituulettimen suodatin ja Power joutuu näin nolosti toiminnallaan myöntämään, että ei asiakas heitä oikeasti kiinnosta! Rahat kuitenkin Powerin kassassa.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
6.8.2018
Toimi kuten pitää


Tilasin tuotteen maanantaina ja perjantaina se oli haettavissa postista. Ei valitettavaa.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
16.1.2018
Power huijaa rahat


Ostin joulukuussa 2017 Oulun Powerin liikkeestä Tivoli Audio BT:n tarjouksesta 499€, maksoin sen samalla. Tuote laitettiin tilaukseen. Olen nyt odottanut n.3 viikkoa eikä soitinta ole vieläkään tullut. Yhtä aikaa myyvät koko ajan samaa tuotetta click-pick verkkokaupassa. Myyvätkö olemattomia tuotteita? Rahoittaako Power liiketoimintaansa näin, lainaamalla epämääräisen ajan asiakkaan rahoja, tulee väistämättä mieleen jo. Tänään menen liikkeeseen ja vaadin rahat takaisin. TV-ostoksen kohdalla jo jouduin tekemään sen joulukuussa samassa liikkeessä. Joten nämä kaksi ensimmäistä ostostani ko. firman kanssa menivät molemmat pieleen, eiköhän tämä liike ole nyt nähty! Merkillistä ettei viranomaiset tai jokin instanssi jo puutu ketjun toimintaan.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
2.11.2017
Läppäristä lisähintaa


Ostin Powerista halvan 200e läppärin. Soitin helsinkiin missä todettiin kyseistä läppäriä olevan 3 kpl eräässä tampereen (missä itse asun) liikkeessä hyllyssä joten päätin etten osta netistä vaan menen suoraan liikkeestä hakemaan. Liikkeessä kyllästyneen oloinen nuorimies heti ensitöikseen ilmoitti että kyseisiin kolmeen läppäriin on esiasennettu windows ja poistettu turhat ohjelmat joten nettihintaan tulisi asennusmaksua lisää 80e!!! Totesin että nettisivuilla lukee hinnan olevan samat kuin liikkeissä..pureskeltuaan faktoja 10 sekuntia myyjä tiuskaisi että myy tälläkertaa sovittuun hintaan kyseisen tuotteen.. Huijari liike jota ei todellakaan voi suositella kenellekkään..


3 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Power