Kategoriat / Verkkokaupat / Tekniikka ja elektroniikka

Power

Keskiarvo: (1.0): 1 Star Rating
Arvosteluja: 7

"Power-elektroniikkajätin tavoitteena on olla markkinoiden halvin kodintekniikkaketju: Power seuraa aktiivisesti kilpailijoiden hintoja netissä ja pyrkii siihen, että Power.fi-verkkokaupassa on halvempi hinta. Tämä sama halpa hinta päivitetään myymälöiden avaintuotteissa oleviin sähköisiin hintalappuihin vähintään neljä kertaa päivässä." 


Kirjoita arvostelu!


www.power.fi

 
18.3.2019
Ei tarvitse myydä samaa, mikä luvataan


Ostin jokin aika sitten hiilihapotuslaitteen, mistä on markkinoilla kahta eri versiota: megapack, missä kaksi juomapulloa, ja toinen, missä vain yksi.

Tarjoukseen tuli megapack, ja myös luettelo tarvikkeita, mitä paketista löytyy oli mainoksessa. Lähdin kauppaan. Myyjä kysyi, voiko auttaa, ja en olisi tarvinnut, mutta kerroin, mitä etsin hyllyltä nimellä. Myyjä näytti pakkausta ja ihmettelin, eikö se ole tarjouksessa. Myyjä oli varma, ettei. Pari kertaa lisää kysyen hän edelleen on varma. Sitten nuori nainen tulee paikalle ja näyttää tuotteen, ja myyjä käy tarkistamassa, onko tarjousta. Kohta hän palaa ja ojentaa syliin tuotteen. En siinä vaiheessa tarkista, onko oikea versio. Myönnän. Maksettuani menen kotiin ja ihmettelen, miksei paketti ole megapack, mutta sitten laitetestaus vie huomion. Laite päästää vedet läpi. Nopea yhteys asiakaspalveluun ja lähden kauppaan, missä myyjä testaa, toimiiko se, ja kun ei,hän sanoo, että lähtisin toiseen liikkeeseen hakemaan vastaavaa. Se on kaukana, joten pyydän testausta, että laite toimii. Tämän uskotaan onnistuvan. En omista autoa, joten pyysin turhan matkan tähden. Myyjä muistaa aukioloajat toiselle liikkeelle väärin. Liike on jo kiinni, kun olen siellä. Siis uusi 2 h reissu seuraavana päivänä. Oma moka, kun en tarkistanut myyjän puheita.

Seuraavana päivänä saan tuotteen, ja taasen liikkeessä ei ole megapackversioita, mihin vaihtaa,huomaan,enkä kysy niistä, sillä arvelen, että sitä on kysyttävä sieltä, missä on maksettu. Huomaan, että netissä ei ole tavisversioita tarjolla ollenkaan haulla, myymäläsaatavuudetkin löytyvät, mutta löytyy vain megaversio, eli tuotetta on todennäköisesti tullut vain tavisversioita ja sitä kaupataan megaversiona.

Testaan tuotteen itse ja otan sitten sen. Päätän käydä seuraavana päivänä kysymässä, miksi kaupoissa ei tarjota samaa versiota kuin mainostetaan, sillä samahan voidaan myös tehdä muissakin tuotteissa.

Seuraavana päivänä käyn asiakaspalvelun kanssa sähköpostia. Siellä neuvotaan, että myynnissä oli megaversio, käy myymälässä. Laitan myymälään viestiä, miten puutteet hoidetaan, ovatko tietoisia? Ei vastaa, lähden käymään.

Paikalla kassalla kaksi myyjää. Toinen on kassa. Kerron käyneeni viestiä asiakaspalvelun kanssa ja kehotettu käymään. Kassa sanoo, että hän saa vasta nyt viestini. Myyjä irvailee testaamisestani ja myöntää, että heillä ei ollut ollenkaan megaa, joten myytiin tavisversioita, ja että varmaan on sanottu ostaessa. Kassa sanoo samaan viidesti, että pullot voi ostaa erikseen. Sanon, että ei ole sanottu mitään ostaessa, ja että tietenkin voi ostaa erikseen, mutta jos myydään jotain, minkä mukaan tulee jotain, tulisi saada myös tuotteet. Myyjä ja kassa eivät ole samaa mieltä, sillä heillä ei ole ollut myynnissä artikkelia, mikä oli mainoksessa. Korvaavasta tuotteesta ei lukenut myöskään missään mitään. Myyjän mukaan se, että on myyty tuote, mikä on, se on myyty, ja sillä selvä. Koska myyjä ja kassa vaihtavat katseita minusta,sanon, että haluan tavata myymäläpäällikön ja kysyä, onko tämä oikea tapa toimia, miten toimitte. Hän ei kuulemma ole paikalla. Haluan yhteystiedot, mutta niitä en saa, sillä myyjä lähtee hakemaan minulle ylimääräistä, pientä pulloa laitteeseen. Otan tuotteen. Mutta en ole tyytyväinen. Tapa, miten kohdellaan, kun asiakas on maksanut, ja miten tuotteen korvaaminen on tehty, huolestuttavat. Ei niinkään tässä, vaan jatkossa. Kun ostat esim. sen puhelimen, saatko edellisen version uuden hinnalla silloinkin, mutta on asiakkaan asia huomata????

En voi suositella. Asiakaspalvelu oli hyvä e n n e n maksua ja silloin, kun se oli lähellä joutua peruutetuksi, kun laite 1 oli rikki. Sen jälkeen kassa on tehnyt asiasta ilmeisesti pilaa, ja asiakas on täysi roska.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
22.9.2018
Liesituulettimen suodatin


Maksoin liesituulettimen suodattimen kassalla. Kassa sanoi, että hae kuitin kanssa tavara noutovarastosta. Mies noutovarastossa pahoitteli että tavaraa ei ole vaikka järjestelmän mukaan pitäisi olla yksi kappalei. Varastomies lupasi että power postittaa maksamani tuotteen heti alkuviikosta. Nyt on kulunut viikko. Olen maksanut tuotteen, jota en ole vieläkään saanut. Olen reklamoinut nyt kolmasti ja aina eri henkilö on asiaa käsittelemässä. Kaikki pahoittelevat tilannetta! Kaikki! Jopa myyntipäällikkö pahoittelee tilannetta! He edustavat liesituuletinta ja takaavat varaosien saatavuuden! Ajatelkaa yksi liesituulettimen suodatin ja Power joutuu näin nolosti toiminnallaan myöntämään, että ei asiakas heitä oikeasti kiinnosta! Rahat kuitenkin Powerin kassassa.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
6.8.2018
Toimi kuten pitää


Tilasin tuotteen maanantaina ja perjantaina se oli haettavissa postista. Ei valitettavaa.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
16.1.2018
Power huijaa rahat


Ostin joulukuussa 2017 Oulun Powerin liikkeestä Tivoli Audio BT:n tarjouksesta 499€, maksoin sen samalla. Tuote laitettiin tilaukseen. Olen nyt odottanut n.3 viikkoa eikä soitinta ole vieläkään tullut. Yhtä aikaa myyvät koko ajan samaa tuotetta click-pick verkkokaupassa. Myyvätkö olemattomia tuotteita? Rahoittaako Power liiketoimintaansa näin, lainaamalla epämääräisen ajan asiakkaan rahoja, tulee väistämättä mieleen jo. Tänään menen liikkeeseen ja vaadin rahat takaisin. TV-ostoksen kohdalla jo jouduin tekemään sen joulukuussa samassa liikkeessä. Joten nämä kaksi ensimmäistä ostostani ko. firman kanssa menivät molemmat pieleen, eiköhän tämä liike ole nyt nähty! Merkillistä ettei viranomaiset tai jokin instanssi jo puutu ketjun toimintaan.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
2.11.2017
Läppäristä lisähintaa


Ostin Powerista halvan 200e läppärin. Soitin helsinkiin missä todettiin kyseistä läppäriä olevan 3 kpl eräässä tampereen (missä itse asun) liikkeessä hyllyssä joten päätin etten osta netistä vaan menen suoraan liikkeestä hakemaan. Liikkeessä kyllästyneen oloinen nuorimies heti ensitöikseen ilmoitti että kyseisiin kolmeen läppäriin on esiasennettu windows ja poistettu turhat ohjelmat joten nettihintaan tulisi asennusmaksua lisää 80e!!! Totesin että nettisivuilla lukee hinnan olevan samat kuin liikkeissä..pureskeltuaan faktoja 10 sekuntia myyjä tiuskaisi että myy tälläkertaa sovittuun hintaan kyseisen tuotteen.. Huijari liike jota ei todellakaan voi suositella kenellekkään..


3 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.10.2017
Maailman huonoin kauppa


Ostin läppärin, tulin kotiin ja avasin pakkauksen. Silloin näin he laittoivat vanha, käytätty tietokone pakkaukseen. Älkää ostako mitään sieltä.


1 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
26.9.2016
LG 65" tv palautus


24.9 ostin LG65 tv TAMMISTON POWER liikkeestä.Kotona asentaessani tv kuvasta puuttui osa sekä juovia pysty-vaaka tasossa.Välittömästi lähetin kuvat viallisesta tveestä RONI myyjälle joka oli su vapaalla ja tod miellyttävä ja loistava asiakas ystävällinen. Kuljetin tveen ilman pakettia hyvin suojatussa auton taakosassa ja myyjä auttoi lastauksessa.Palautin tv seuraavana päivänä.ONGELMAT alkoivat kun rehellisenä kerroin tv olevan rikki ilman ulkoisia näkyviä vaurioita.Sunnunrtain myyjä ei tiennyt mitään palautus prosessista vaan valitti flunssaansa ja sanoi että palaa maanantaina takaisin eikä Power ole kouluttanut häntä paulautus asioissa.Sanoin ettei onnistu.Myyjä soitti myymäläpäällikölle ARI PEHKOSELLE joka kuunneltuaan kertomukseni alkoi VÄLITTÖMÄSTI SYYTTÄÄ minua rikkoneeni tveen ja vaati minun vakuutustani korvaamaan sen.Palauttaessani flunssainen myyjä kertoi parin vastaavan tv palautuneen juuri samasta syystä viallinen paneeli.2,5 tuntia väänsin ja sanoin etten pysty tekemään vakuutusyhtiöön mitään korvausvaatimusta kun en ole rikkonut silloin teen vakuutuspetoksen.Palautan tv 30 päivän tyytyväisyystakuun puitteissa Kuulemma kuljetus ilman pakettia irroittaa myyjän korvausvastuusta.Myyjä auttaessaan lastausta ei maininnut mitään tästä.Lopulta sain kun tv ja auto valokuvattiin ja uuden ammattitaitoisemman myyjän Jarin kanssa hän soitti takaisin myymäläpäällikölle ja sanoi ettei tv ole voinut mennä rikki minun käsittelyssä niin pitkin hampain minulle palautettiin rahat.Palautus vaati kolme n 15minuutin puhelua myymäläpäällikölle sekä 2.5t liikkessä vakuuttamista. ÄLKÄÄ KOSKAAN ASIOIKO POWER LIIKKEISSÄ.


12 / 15 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)Arvostele Power