Kategoriat / Web Hosting

Wepardi

(0.0): 0 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Kyllästynyt odotteluun? Enää ei tarvitse odotella, sillä Safarin nopein on saapunut. Wepardi tarjoaa webpalveluja, ylläpitoa, websuunnittelua ja ohjelmistojen tuotantoa Safarin nopeudella. Valitse Wepardi, sillä ylinopeus on webissä sallittua." 


Kirjoita arvostelu!


www.wepardi.fi

 
6.2.2018
Uudet koreat kuoret, alla sama vanha ***


"INT2000 on nyt Wepardi

Kyllästynyt odotteluun? Enää ei tarvitse odotella, sillä Safarin nopein on saapunut. "

Toden totta, tämä lause pitää paikkansa - nimittäin laskujen ja erityisesti perintälaskujen (aiheettomista laskuista) perille toimitus on edelleen yhtä nopeaa kuin INT2000:nkin aikana. Ja vain ja ainoastaan niiden osalta. Muutoin palvelu on yhtä surkeaa ja naurettavaa, kuin INT2000:n nimenkin alla. En ymmärrä, miksei vuosienkaan jälkeen INT2000 eikun Retardi eikun Wepardi ole saanut asiakkaidensa laskutusta kuntoon. Vai onko niin, että Retardin kassavaje on edelleen sitä luokkaa jotta täytyy yrittää laskuttaa olemattomista ja irtisanotuista palveluista. Noh, tuo olkoon ns. retorinen kysymys sillä kaikkihan näkee netin yritystietopalveluista, mihin suuntaan firman talous on menossa.

Lukekaa kuulkaa aiempia INT2000:a koskevia palautteita mm. Puskaradiosta, niin näette millainen puhallusfirma on kyseessä.

11 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
25.9.2017
Kierrä kaukaa!


Tämä on uusi nimi yritykselle int2000.net. Käy lukemassa int2000.net:n palautteet, ennen kuin hankit palveluita tästä yrityksestä.

Menetin itse ko. firman säätämisen johdosta minun yrityksen toimintaan varatun domainin, jonka voin nyt ostaa takaisin ulkomaiselta välittäjältä 2500 dollarin hintaan.

9 / 10 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Wepardi