Kategoriat / Web Hosting

Wepardi

(0.9): 1 Star Rating
Arvosteluja: 5

"Kyllästynyt odotteluun? Enää ei tarvitse odotella, sillä Safarin nopein on saapunut. Wepardi tarjoaa webpalveluja, ylläpitoa, websuunnittelua ja ohjelmistojen tuotantoa Safarin nopeudella. Valitse Wepardi, sillä ylinopeus on webissä sallittua." 


Kirjoita arvostelu!


www.wepardi.fi

 
26.10.2020
Firma konkursissa?


Onkohan puulaaki pistänyt viimein jo lapun luukulle? Ensin "toimisto" muutti idyllisestä jokirannasta ö-luokan teollisuuskiinteistöön (Joukahaisenkatu 6 , 7. krs., 20520 Turku), mutta tyhjää näyttää olevan. Yrityksen kotisivuilla osoite onkin vain PL 88, 20101 Turku. No eipä tarvitse enää "poiketa kahville keskustelemaan ns. ammattilaisten kanssa" =)

Vääjäämätön säästötoimi tämäkin ennen, kun töpselit irtoaa lopullisesti. Nyt viimeistään olisi vähien jäljellä olevien asiakasparkojen syytä vaihtaa "palvelut" muualle..


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
27.12.2019
Palveluiden laatu/tietoturva


Wepardi.fi kotisivuilta lainattua: ”Palvelumme ylläpidetään laitesaleissa Turussa ja valvomme palvelinten toimintaa ympäri vuorokauden”.

Todellisuudessa: ”Palvelinsali” sijaitsee osoitteessa Kupittaankatu 152, 20810 Turku. Todennäköisesti Turun halvin ”palvelinsali”, minne murtautuminen onnistuisi keneltä vaan hetkessä. Kyseisessä paikassa ei ole edes alkeellista valvontaa:

https://www.google.fi/maps/@60.4367594,22.2568212,3a,75y,151.27h,84.79t/d
ata=!3m7!1e 1!3m5!1spfiYJ0pogQqxjNfYMjOBBg!2e0!6s%2F%2Fgeo2.ggpht.com%2Fcb
k%3Fpanoid%3 DpfiYJ0pogQqxjNfYMjOBBg%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dma
ps_sv.tactile.gps %26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D171.78735%26pit
ch%3D0%26th umbfov%3D100!7i13312!8i6656

Osa palvelimista löytyy kyllä ”laitesalista” Turusta. Tosin nimipalvelut löytyvät hienosti toiselta puolelta maapalloa (USA/Kanada). Nämä ovat vielä samassa aliverkossa, mikä osoittaa täydellistä tietämättömyyttä verkkosuunnittelusta.

Yrityksen kaikki nimipalvelimet eivät vastaa julkiseen kyselyyn ja SPF-kentät tyhjinä. Verkon arkkitehtuuri puuttuu tai sitten yritetään peitellä jotain (paljon asiakkaita Viro/Latvia..).

Sähköpostipalvelin löytyy Saksasta (hetzner.com), omassa päässä domain nuoli.com ilman kunnollista salausta. Sama myös ftp- ja mailfilter-palveluilla.

Wepardi.fi kotisivuilta lainattua: ” Miksi et antaisi meidän huolehtia sivustosi tietoturvapäivityksistä ja voit keskittyä itse ideointiin ja sisällön tuottamiseen?”

Vastaus: Siksi, että oma tietoturvanne on niin alkeellista, ettei sitä käytännössä edes ole! Keskeiset hosting-palvelut menevät hienosti ja ”tietoturvallisesti” Windows 7 (tuki loppunut) ja Google Chrome v33 (vuoden 2014 versio) kautta. Tosin kyseisen palvelimen tietoturvalla tuskin on niin merkitystä.. eihän sieltä löydy kuin pelkkiä erotiikkaliikkeiden nettikauppoja (mm. erotiikkalelut.com, hotlips.ee, naistenverkkokauppa.fi, seksilelut.net, seksimarket.fi, seksikauippa.ee, hotlips.lv, erootikapood.ee, seksitori.fi, taikapauli.com). Kyseisillä sivuilla ei varmaankaan ole esim. käyttäjä- tai luottokorttitietoja, joita kannattaisi varjella..

Suurimmalla osalla yrityksen hosting-palveluissa ei ole käytössä edes TLS/SSL-salausta toisin kuin mainostavat. Ei edes kaikissa yrityksen ”omissa” ylläpitopalveluissa. Mutta kotisivuilla mainostettua: Wepardin webhotellit ovat turvallisia ja suorituskykyisiä! Kertoo myös siitä, että suurimmalla osalla asiakkaista on halvin mahdollinen webhotelli käytössä (ei salausta joka nykyään käsittämätöntä halvimmassakin palvelussa!). Tämän kertoo myös yrityksen liikevaihto, joka alta 1M€ (8000 domainia, basic-paketti 8€/kk). Kaikki muu yrityksen toiminta on nappikauppaa pl. perinnästä saatavat ”lisätulot”.

Milloin ihmiset ymmärtävät, että halvalla ei saa hyvää. Tämän yrityksen palvelut sopivat yksityishenkilöiden ja pienyhdistysten käyttöön, joita onneksi suurin osa asiakkaista edustaakin. Yhdenkään kunnollisen yrityksen ei pitäisi edes harkita Wepardi/Int2000 yrityksen käyttämistä missään olosuhteissa!

Lisäksi ilmainen vinkki Halla-aholle..vaihda pian palveluntarjoajaa. Tämän yrityksen kautta otettu kotisivu kaatuu aloittelevankin hakkerin toimesta hetkessä ja virheellisen tiedon tuottaminen sivuille onnistuu ilman suurempaa tietämystä.


28 / 29 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
9.10.2018
Meillä kaikki toimii hyvin


Moi kaikille,

Olemme balttian ja suomen markkinoilla toimiva yritys Relika OÜ ja myymme netin kautta tavaraa kaikkiin balttian maihin ja myös Suomeen.

Nettikauppoja on yhteensä tällä hetkellä 15 kpl. Niistä tunnetuimpia suomessa ovat www.hcgym.fi www.seksitori.fi www.seksikauppa.ee Latviassa ja Liettuassa www.hotlips.lt ja www.hotlips.lv .

Olimme ennen virolaisen zonen asiakkaita ja meillä oli ongelmia kokoajan kauppojen tehojen kanssa.

Wepardissa näitä ongelmia ei ole ollut ja sivut toimii niinkuin pitääkin.

Lisäksi ilman lisämaksua selvisi, että edellisessa paikassa oli jätetty päivityksiä tekemättä ja oli suuri riski, että joku olisi voinut murtaa sisään kauppoihin.

Maksoimme ennen kuukaudessa noin 1300 euroa ylläpidosta ja lopputulos oli ,että meidän piti vielä ottaa ulkopuolisia "asiantuntijoita" ratkomaan näitä ongelmia.. kokonaiskulu oli sitten jo muutaman tonnin per kuu pahimmillaan.

Wepardissa näitä ongelmia ei ole ollut ja emme ole joutuneet enää maksamaan ekstraa "asiantunijoille" .

Säästämme tämän kesän alusta alkaen noin 1000euroa kuussa keskimäärin.

Eli voimme suositella itse ainakin niille yrityksille ,joiden hostingkulut kuukaudessa on tällä hetkellä 600eur + ja tehot ja sivunopeudet ovat tärkeitä

Timo Majuri


3 / 57 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (3)

 
28.4.2018
Yrityksen tunnusluvut


En voi sanoa yhtään positiivista asiaa kyseisestä yrityksestä. Yritykseni menetti aikoinaan huomattavan summan tuloja, koska sivut olivat jatkuvasti poissa käytöstä. Syy oli tietenkin aina asiakkaan päässä..tai auringon pilkuissa..tai vuoroveden pintajännityksessä tai aivan-kaikessa- muussa paitsi heissä.

Ennen palveluntarjoajan valintaa kannattaa perusteellisesti tutustua asiakaspalautteen lisäksi yrityksen tunnuslukuihin. Tässä yrityksessä yksinkertaisesti kaikki on retuperällä.

Jo pelkästään Retardin omat sivut antavat erittäin kyseenalaisia mainospuheita/tunnuslukuja:

- 13000 asiakasta…eli vuotuinen liikevaihto on siis jopa 70 euroa asiakasta kohden. Olisi kiinnostavaa tietää perintäkulujen osuus tästä.

- 100% suomalainen..eli 100% virolaisomisteinen yritys (omistajatiedot).

- 15 vuoden kokemus..eli yritys on oikeasti perustettu vuonna 2007 (kaupparekisteri). Ilmeisesti kaikki ”laskentaosaaminen” menee perintäkulujen helmitaulupähkinään.

- Asiakaspalvelu sinua varten..eli tarkoittaa varmaan kirjaimellisesti Sinua-nimistä henkilöä, joita ei suomessa asu. Me muut emme saa mitään palvelua.

- Turvallinen valinta. Palvelinkeskuksessamme on ajantasaiset turvatoimet, jotta kutsumattomat vieraat pysyvät ulkosalla. Päivitämme järjestelmäämme säännöllisin väliajoin ja reagoimme mahdollisiin ulkoisiin uhkiin nopeasti. Todellisuudessa yrityksellä ei ole omia palvelintiloja ja tuolla liikevaihdolla onnistunee (rimaa hipoen) alkeellinen datanomitason freeware- haittasuojaus. Turvalliset palvelintilat tulisi varmaan esitellä edes jotenkin ja tuoda esille mahdolliset sertifikaatit..

- Pohjolan kokenein..NO COMMENTS!

- Safarin nopein..tämä on oikeastaan erittäin hyvä mainoslause ja pitää jopa paikkaansa. Perintäkirjeet tulevat todella nopeasti.

Sokerina pohjalla Retardin referenssiasiakkaana mainitaan ensimmäisenä koiranruokien verkkomyyntiyritys, joka sekin on nykyään entinen asiakas (lähde: yrityksen omat sivut ja lähdekoodi).


62 / 63 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
6.2.2018
Uudet koreat kuoret, alla sama vanha ***


"INT2000 on nyt Wepardi

Kyllästynyt odotteluun? Enää ei tarvitse odotella, sillä Safarin nopein on saapunut. "

Toden totta, tämä lause pitää paikkansa - nimittäin laskujen ja erityisesti perintälaskujen (aiheettomista laskuista) perille toimitus on edelleen yhtä nopeaa kuin INT2000:nkin aikana. Ja vain ja ainoastaan niiden osalta. Muutoin palvelu on yhtä surkeaa ja naurettavaa, kuin INT2000:n nimenkin alla. En ymmärrä, miksei vuosienkaan jälkeen INT2000 eikun Retardi eikun Wepardi ole saanut asiakkaidensa laskutusta kuntoon. Vai onko niin, että Retardin kassavaje on edelleen sitä luokkaa jotta täytyy yrittää laskuttaa olemattomista ja irtisanotuista palveluista. Noh, tuo olkoon ns. retorinen kysymys sillä kaikkihan näkee netin yritystietopalveluista, mihin suuntaan firman talous on menossa.

Lukekaa kuulkaa aiempia INT2000:a koskevia palautteita mm. Puskaradiosta, niin näette millainen puhallusfirma on kyseessä.


92 / 92 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)Arvostele Wepardi