Kategoriat / Web Hosting

Wepardi

Keskiarvo: (1.1): 1 Star Rating
Arvosteluja: 4

"Kyllästynyt odotteluun? Enää ei tarvitse odotella, sillä Safarin nopein on saapunut. Wepardi tarjoaa webpalveluja, ylläpitoa, websuunnittelua ja ohjelmistojen tuotantoa Safarin nopeudella. Valitse Wepardi, sillä ylinopeus on webissä sallittua." 


Kirjoita arvostelu!


www.wepardi.fi

 
9.10.2018
Meillä kaikki toimii hyvin


Moi kaikille,

Olemme balttian ja suomen markkinoilla toimiva yritys Relika OÜ ja myymme netin kautta tavaraa kaikkiin balttian maihin ja myös Suomeen.

Nettikauppoja on yhteensä tällä hetkellä 15 kpl. Niistä tunnetuimpia suomessa ovat www.hcgym.fi www.seksitori.fi www.seksikauppa.ee Latviassa ja Liettuassa www.hotlips.lt ja www.hotlips.lv .

Olimme ennen virolaisen zonen asiakkaita ja meillä oli ongelmia kokoajan kauppojen tehojen kanssa.

Wepardissa näitä ongelmia ei ole ollut ja sivut toimii niinkuin pitääkin.

Lisäksi ilman lisämaksua selvisi, että edellisessa paikassa oli jätetty päivityksiä tekemättä ja oli suuri riski, että joku olisi voinut murtaa sisään kauppoihin.

Maksoimme ennen kuukaudessa noin 1300 euroa ylläpidosta ja lopputulos oli ,että meidän piti vielä ottaa ulkopuolisia "asiantuntijoita" ratkomaan näitä ongelmia.. kokonaiskulu oli sitten jo muutaman tonnin per kuu pahimmillaan.

Wepardissa näitä ongelmia ei ole ollut ja emme ole joutuneet enää maksamaan ekstraa "asiantunijoille" .

Säästämme tämän kesän alusta alkaen noin 1000euroa kuussa keskimäärin.

Eli voimme suositella itse ainakin niille yrityksille ,joiden hostingkulut kuukaudessa on tällä hetkellä 600eur + ja tehot ja sivunopeudet ovat tärkeitä

Timo Majuri


3 / 43 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

Kommentointi väliaikaisesti poistettu käytöstä teknisen ongelman takia.

 
28.4.2018
Yrityksen tunnusluvut


En voi sanoa yhtään positiivista asiaa kyseisestä yrityksestä. Yritykseni menetti aikoinaan huomattavan summan tuloja, koska sivut olivat jatkuvasti poissa käytöstä. Syy oli tietenkin aina asiakkaan päässä..tai auringon pilkuissa..tai vuoroveden pintajännityksessä tai aivan-kaikessa- muussa paitsi heissä.

Ennen palveluntarjoajan valintaa kannattaa perusteellisesti tutustua asiakaspalautteen lisäksi yrityksen tunnuslukuihin. Tässä yrityksessä yksinkertaisesti kaikki on retuperällä.

Jo pelkästään Retardin omat sivut antavat erittäin kyseenalaisia mainospuheita/tunnuslukuja:

- 13000 asiakasta…eli vuotuinen liikevaihto on siis jopa 70 euroa asiakasta kohden. Olisi kiinnostavaa tietää perintäkulujen osuus tästä.

- 100% suomalainen..eli 100% virolaisomisteinen yritys (omistajatiedot).

- 15 vuoden kokemus..eli yritys on oikeasti perustettu vuonna 2007 (kaupparekisteri). Ilmeisesti kaikki ”laskentaosaaminen” menee perintäkulujen helmitaulupähkinään.

- Asiakaspalvelu sinua varten..eli tarkoittaa varmaan kirjaimellisesti Sinua-nimistä henkilöä, joita ei suomessa asu. Me muut emme saa mitään palvelua.

- Turvallinen valinta. Palvelinkeskuksessamme on ajantasaiset turvatoimet, jotta kutsumattomat vieraat pysyvät ulkosalla. Päivitämme järjestelmäämme säännöllisin väliajoin ja reagoimme mahdollisiin ulkoisiin uhkiin nopeasti. Todellisuudessa yrityksellä ei ole omia palvelintiloja ja tuolla liikevaihdolla onnistunee (rimaa hipoen) alkeellinen datanomitason freeware- haittasuojaus. Turvalliset palvelintilat tulisi varmaan esitellä edes jotenkin ja tuoda esille mahdolliset sertifikaatit..

- Pohjolan kokenein..NO COMMENTS!

- Safarin nopein..tämä on oikeastaan erittäin hyvä mainoslause ja pitää jopa paikkaansa. Perintäkirjeet tulevat todella nopeasti.

Sokerina pohjalla Retardin referenssiasiakkaana mainitaan ensimmäisenä koiranruokien verkkomyyntiyritys, joka sekin on nykyään entinen asiakas (lähde: yrityksen omat sivut ja lähdekoodi).


55 / 56 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

Kommentointi väliaikaisesti poistettu käytöstä teknisen ongelman takia.

 
6.2.2018
Uudet koreat kuoret, alla sama vanha ***


"INT2000 on nyt Wepardi

Kyllästynyt odotteluun? Enää ei tarvitse odotella, sillä Safarin nopein on saapunut. "

Toden totta, tämä lause pitää paikkansa - nimittäin laskujen ja erityisesti perintälaskujen (aiheettomista laskuista) perille toimitus on edelleen yhtä nopeaa kuin INT2000:nkin aikana. Ja vain ja ainoastaan niiden osalta. Muutoin palvelu on yhtä surkeaa ja naurettavaa, kuin INT2000:n nimenkin alla. En ymmärrä, miksei vuosienkaan jälkeen INT2000 eikun Retardi eikun Wepardi ole saanut asiakkaidensa laskutusta kuntoon. Vai onko niin, että Retardin kassavaje on edelleen sitä luokkaa jotta täytyy yrittää laskuttaa olemattomista ja irtisanotuista palveluista. Noh, tuo olkoon ns. retorinen kysymys sillä kaikkihan näkee netin yritystietopalveluista, mihin suuntaan firman talous on menossa.

Lukekaa kuulkaa aiempia INT2000:a koskevia palautteita mm. Puskaradiosta, niin näette millainen puhallusfirma on kyseessä.


85 / 85 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

Kommentointi väliaikaisesti poistettu käytöstä teknisen ongelman takia.

 
25.9.2017
Kierrä kaukaa!


Tämä on uusi nimi yritykselle int2000.net. Käy lukemassa int2000.net:n palautteet, ennen kuin hankit palveluita tästä yrityksestä.

Menetin itse ko. firman säätämisen johdosta minun yrityksen toimintaan varatun domainin, jonka voin nyt ostaa takaisin ulkomaiselta välittäjältä 2500 dollarin hintaan.


69 / 71 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

Kommentointi väliaikaisesti poistettu käytöstä teknisen ongelman takia.Arvostele Wepardi