Kategoriat / Valokuvapalvelut

Ifolor

Keskiarvo: (2.0): 2 Star Rating
Arvosteluja: 4

"Suomen suosituin kuvapalvelu Ifi on nyt Ifolor.

Ifolorin tärkein päämäärä ovat tyytyväiset asiakkaat.

Mielestämme kuvapalvelujen tulee olla helppoja, laadukkaita ja kohtuuhintaisia. Näiden päämäärien ansiosta Ifolor on ollut jo pitkään Suomen markkinajohtaja valokuvien ja kuvatuotteiden toimittajana. Korkealaatuiset kuvat ja kuvatuotteemme ovat jatkuvasti kuluttajatestien kärjessä." 


Kirjoita arvostelu!


www.ifolor.fi

 
26.10.2014
Halvalla ei saa hyvää


Pro: -Halpa -Suht nopea

Con: -Heikkolaatuiset värit väritulosteissa, ei osu kalibroidun näytön väreihin kuten muut paremmat kuvavalmistamot. -Värihallittu(tai siis käyttäjän hallinnoima) pro-linjasto uupuu. -Mustavalkotulosteissa "värivirheitä". -Huono tilaussofta peruskuville, sekava. -Kuvakirjaohjelma saa tuntemaan tarvetta heivata kone ikkunasta ulos, sekava ja heikkolaatuinen sekin. -Kuvakirjoissa tulostejäljessä selkeä rasteri, kelpaa kännykkäkuville mutta ei millekään muulle.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
30.12.2013
Hyvä laatu, nopea toimitus


Asensin Ifolor Designerin ja tein 48-sivuisen Deluxe kirjan ilman ongelmia. Toimitus tuli ajallaan ja tulostuslaatu sitä mitä odotin paperille. Automaattisen kuvakäsittelyn kytkin pois kokonaan päältä ja käsittelin kuvat itse etukäteen.

Ainoa miinus siitä, että kovat ja suht paksut pahvikannet eivät oikein pysy suorina vaan hieman venkoilevat kieroon. Kyllä 60€ kirjan kannet pitäisi pysyä täysin suorina.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
2.11.2013
Järkyttävän huono


Olin pitkään panttaillut paperikuvien tilaamista ja lopulta sain sen aikaiseksi.
Tilasin useita satoja kuvia ja kun kuvat saapuivat, niin kyllä harmitti! Kuvat olivat
kaikki harmaasävyisiä ja käytännössä täysin kelvottomia. Jos kuva näyttää
näytöllä kirkkaalta ja värit näyttävät hyviltä, niin miksi paperikuvat olivat aivan ala-
arvoisia? Jos jotain positiivista, niin tilaaminen oli helppoa ja toimitus nopea.

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
13.1.2013
Oli ennen parasta, nyt ei voi edes tilata enää!


Tähän asti olen aina tilannut Ifolorilta, kuvien laatu on hyvä ja tarjouksia on usein ja tekniikka on toiminut erinomaisesti. Näin ei kuitenkaan ole enää, sillä Ifolor uudisti tilausjärjestelmänsä vuoden 2012 loppupuolella ja uuden järjestelmän ovat rakentaneet jotkut aloittelijat, jotka eivät osaa koodata lainkaan!

Ensinnäkään kuvien tilaus ei onnistu läheskään kaikilta koneilta, vaikka päivittäisi uusimmat Javat ja Flashit ja silloinkin kun se onnistuu, ei latauksen etenemisestä näe mitään indikaattoria. Latauksen onnistumista joutuu seuraamaan verkonvalvontaan tarkoitetuilla erikoistyökaluilla, joilla ainoastaan näkee että dataa siirtyy ja yhteys pysyy päällä.

Nyt, Tammikuussa 2013 tilanne oli muuttunut entistäkin heikommaksi. Webbipalvelun kautta tilaus oli täysin mahdotonta, data ei lähde enää mihinkään. Asensin koneelle Ifolorin tilausohjelman, jonka kanssa pääsin jo valitsemaan kuvat sekä koot, mutta turhaan. Tämäkään ei muodosta yhteyttä tilauspalveluun, vaan herjaa verkkovirheestä. Totesinkin, että valokuvien tilaaminen on nyt täysin mahdotonta.

Tässä on vain yksi esimerkki siitä, miten erinomaisesti toimiva palvelu voidaan tuhota, kun päästetään aloittelijat tekemään uudistus. Palvelu on täysin rikki, ja varmasti vaikuttaa aika lailla Ifolorin liikevaihtoon, että heiltä ei pysty ostamaan palvelua millään keinolla.

Lisäksi tämän kanssa meni taas yli tunti aikaa hukkaan, joten tuskin jaksan enää yrittää, elleivät palaa takaisin vanhaan tilausjärjestelmään, jonka jälkeen tilaisin kuvia mielelläni.

PLUSSAT:
- Oli ennen erinomaisen laadukas ja helppo käyttää
- Tarjouksia tosi usein
- Tarjousaikana kaikkein edullisin
- Runsaasti eri kuvatuotteita

MIINUKSET:
- Uusi tilausjärjestelmä täysin susi
- Ainakaan tällä hetkellä mahdotonta tehdä tilausta

17 / 17 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (4)Arvostele Ifolor