Mikko

Paikkakunta: ,
Työ/koulu:
Ikä:
Vapaa sana:

Arvostelut:


Netrauta.fi

Varastotiedot eivät pidä paikkaansa


Tilasin työkaluja, joiden kohdalla luki toimitusaika 2-5 päivää. Maksoin tilauksen ja sain vahvistuksen, mutta pari päivää myöhemmin tuli viesti, että tuotetta ei olekaan enää edes valikoimassa. Toivottavasti lupaus palauttaa rahat pitää.

Kyllähän tämän kokoisen firman kannattaisi laittaa varastotietojärjestelmänsä kuntoon. Eihän firman pyörittäminen muuten onnistu.


Motonet-verkkokauppa

Motonet Porvoo


Tänään kävin Porvoon Motonetissä aikomuksena ostaa OTSO 16pro asekaappi. Myyjä sanoikin että 1 esittelykappale olisi saatavissa. Kerroin että maksan täyden hinnan esittelykappaleesta (599e) kunhan saan samalle päivälle kotiinkuljetuksen...eipä onnistunut enää kivijalkaliikkeessä noin vaikea homma vaan minun olisi pitänyt tilata se sama tavara netin kautta(puhelimella siinä myyjän edessä) että olisivat lähteneet tilausta käsittelemään ja todennäköisesti joskus muutaman viikonpäästä joku olisi sen sitten tuonut kotiovelleni(olisin tod.näköisesti ollut juuri silloin töissä). Ei edes näin korona aikana eräille kelpaa köyhän rahat koska ilmeisesti menee liian hyvin. Puolikas tähti siitä että minulle liikkeessä vaivauduttiin sentään juttelemaan.

-Mikko


Kisakone.com

Tavarat tuli perille ja nopeasti. Eivät lue aina sposteja.


Pistin sähköpostilla muutoksen tilaukseen mutta ehtivät lähettää ennen postin lukemista. Hyvin kuitenkin hoiti tilanteen kun soitin ja vastasi jopa puhelimeen. Suosittelen.


MRoom

En pääse ikinä leikkaamaan


Olen kolme kertaa viikon sisällä yrittänyt päästä sinne ja olen ollu jo jonossa, ja 10minuuttia jäljellä minun vuoroon, kunnes jono kasvaa ja loppujen lopuksi noin viiden aikaan tulee viesti että emme kerkeä sinua enää palvelemaan tänään! :). Minulla on lahjakortti tänne mutta tuon lahjakortin käyttämisen jälkeen en edes kuse enää m roomiin päin


Mustekasetti.com

Mahtava


Todellakin suosittelen, mahtavaa palvelua, vastaus tunnissa ja tuote päivässä perillä!


Suomen Polkupyörätukku

Laatu tökkii ja pahasti


Tympeää ylimielistä palvelua.. en suosittele


AdLibris

Viimeinen tilaus adlibrikseltä


Kolme tilausta olen kyseiseen verkkokauppaan tehnyt, yksi tullut perille (pari viikkoa myöhässä) kaksi peruuntunut. Joten täysin p***a paikka, välttäkää ostamista.


Suomen Polkupyörätukku

Surkea huolto


Onneton huolto. Pyörä ei tullut kuntoon. En suositteli myös palvelu oli huonoa.


Mobiilitukku.fi

Hyvin toimii


Sain ajattelemani tuotteet nopeasti ja hinnatkaan ei pahat ole eli minulta plussaa!


Digitarvike.fi

Asiallinen palvelu - Nopea toiminta


Tein tilauksen, jota en maksamispalvelun virheen johdosta pystynytkään maksamaan heti, vaikka niin halusin. Yritin maksaa tilauksen jälkikäteen ja teinkin vahingossa saman tilauksen toiseen kertaan. Yritin maksaa uuden ja tällä kertaa verkkopankki ilmoitti olevansa alhaalla.

No nyt olinkin tilanteessa: Sunnuntai-aamu, sivuilla on kaksi samanlaista tilausta, joista en voi maksaa kumpaakaan sekä palveluajoiksi ilmoitettu ma-pe 11-16. Päätin odottaa kunnes saan yhteyttä asiakaspalveluun, johon lähetin viipymättä sähköpostiviestin tilanteesta.

Seuraavana päivänä (maanantai) ei kolmeen mennessä viestiini oltu vielä vastattu ja lähetin uuden samanlaisen viestin. (Jos vaikka edellinen on mennyt ohi silmien tai jotain.)

Päätin kuitenkin tämän lisäksi kokeilla vielä sivuilla olevaa chat-palvelua, josta sain kuin sainkin heti asiakaspalvelijan kiinni. Ilmeisesti viikonlopun sähköpostit olivat vielä osittain käymättä läpi kesälomien luoman työntekijäpulan takia.

Asiakaspalvelija hoiti asian peruuttamalla vanhat tilaukset ja ilmoitti, että jos teen uuden ja maksan tilaukseni saman tien, niin hän postittaa tuotteet heti.

Posti toimitti tuotteet nopeasti muutaman päivän sisällä perille. Palautin vielä yhden tilaamani tuotteen, josta tein ilmoituksen sähköpostilla. Palautusilmoitukseeni vastattiin nopeasti ja asiallisesti kysymyksiini vastaten. Maksuni palautus tapahtui myös nopeasti muutaman päivän sisällä.Puoli tähteä lähti sähköpostiin vastaamattomuudesta, mutta muuten oikein osuva kauppa.


Verkkokauppa e-ville.com

Villen tapa markkinoida


E-Ville markkinoi verkkokauppaa ja tuotteitansa "ovelasti" asiakkaittensa kautta maksamalla heille bonusta arvosteluista ja mainostamisesta. Ainakin omaa luottoani kyseistä puljua kohtaan nostaa se, että bonus maksetaan myös negatiivisesta palautteesta. Muutaman kerran olen vasta tilannut tavaraa Villeltä, mutta tulen tilaamaan jatkossakin.


Soosoo

Hyvää joulua!


Palvelu on ilmeisesti suhtalaisen uusi, mutta siihen verrattuna, että on ollut auki vasta kuukauden tai pari niin ihan hyvä määrä aktiivisia käyttäjiä sun muuta on jo!

Chattiin tarvitsee enemmän väkeä, mutta ne tulee kyllä aikanaan!

Ehdottomasti suosittelen ja hyvää joulua kaikille taapertajioille!