Kategoriat / Verkkokaupat / Toimistotarvikkeet


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Finink.com

Keskiarvo (4.4):

52 arvostelua.
 "Finink.com tarjoaa mustesuihku- ja laserprinttereihin sopivia tarvikekasetteja erittäin edulliseen hintaan. Saat kaiken tarvittavan tulostimeesi: värikasetit, mustekasetit, musteet, tulostinmusteet ja valokuvapaperit sekä digikameran akut ja digikameran muistikortit. Yritys on kokonaan suomalainen ja haluaa panostaa nopeaan, joustavaan ja ystävälliseen palveluun sekä laadukkaisiin tuotteisiin.

Finink tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden tutustua tuotteisiin täysin ilmaiseksi. Ilmaistuotevalikoimista löytyy mustepatruuna (useita malleja/merkkejä), pakkaus laadukasta valokuvapaperia ja mustan musteen täyttösarja."
inkClub

Keskiarvo(0.6):

9 arvostelua.
 "inkClub on yksi Euroopan suurimmista mustepatruunoiden ja laserkasettien online jälleenmyyjistä. Vuosien varrella tuotevalikoima on kasvanut suureksi valikoimaksi tulostimia ja tulostustarvikkeita, akkuja, pölypusseja, siivoustarvikkeita, kenkienhoitoaineita, tietokone- ja matkapuhelintarvikkeita ja paljon, paljon muuta."
Mustekasetti.com

Keskiarvo (1.5):

21 arvostelua.
 "Mustekasetti on tulostus- ja toimitustarvikkeita myyvä yritys. Lähes kaikki verkkokaupan tuotteet tuodaan itse maahan Euroopasta, USA:sta ja Aasiasta. Ilman väliportaita pystymme pitämään hintatason kohtuullisena. Kaikkia tuotteita löytyy normaalisti suuria eriä varastosta. joten toimitukset ovat nopeita. Tuotteet ovat tuoreita, koska rahtia saapuu eri puolilta maailmaa varastoon joka viikko."
Mustemaailma.com

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Tulostinmusteet ja laserkasetit valtakunnan edullisimpaan hintaan! Verkkokauppa avoinna 24/7. Nopeat toimitukset ympäri suomen ja toimituskulut alkaen VAIN 1,49 ?/ lähetys"
Sunglobe Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hyvä valikoima ja nopeat toimitukset. Toimittavat liikelahjoja ja toimistotarvikkeita myös pienille yrityksille."
Tavaratrading

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uudet ja käytetyt toimistokalusteet. Laajasta valikoimasta löydät hyviä käytettyjä, uusia sekä esittelykäytössä olleita kalusteita. Meiltä saat mm. Kinnarpsin, Martelan, Iskun ja EFG:n tuotteita. Myymme sekä yrityksille että yksityisille."
Toimistotuotteet.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Meiltä saat yrityksellenne toimistotarvikkeet sekä muut toimistotuotteet edullisesti, nopeasti ja luotettavasti. Tarjoamme monipuolisia palvelumalleja helpottamaan toimiston tarvikehankintoja. Palveluvalikoimastamme löytyy ratkaisu myös Sinun yrityksesi tarvikeongelmiin. Palvelumme säästää aikaasi ja kustannuksia, vaivasta puhumattakaan."
TopOffice Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Helppokäyttöinen ja tyylikäs toimistotarvikkeiden verkkokauppa. Ei rekisteröitymispakkoa. Monipuoliset maksutavat, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva."
Tuolitukku.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tuolitukku.com myy vain laadukkaita toimistokalusteita, jo yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tuolitukulta toimistokalusteet, kuten työtuolit, työpöydät, sermit, sekä asiakastuolit. Katso myös neuvottelupöydät. Myymme sekä yrityksille että yksityisille. Kaikki hinnat sisältävät alv 23%."