Kategoriat / Matkustus / Matkatoimistot


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Air Finland Holidays

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Air Finland Holidays on tehty ihmisille, jotka osaavat lomailla ihan itse. Matka sisältää kaiken tarvittavan ? lennon, majoituksen ja kuljetukset kohteessa. Lisäksi matkustajilla on käytössä paikalliset opaspalvelut kentällä ja kohteessa."
Apollomatkat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Apollo on yksi Pohjoismaiden suurimmista valmismatkatoimijoista ja kuljettaa lomalaisia eri matkakohteisiin Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Apollolla on myös Pohjoismaiden kattavin lomavalikoima yli 1600 hotellilla, 150 matkakohteella 28 eri maassa."
Aurinkomatkat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Syksyllä 1963 perustettu Oy Aurinkomatkat - Suntours Ltd Ab on Suomen suurin valmismatkojen järjestäjä. Viemme vuosittain 315 000 lomailijaa eri puolille maailmaa, 40 maahan, 140 lomakohteeseen ja 800 hotelliin."
Bravofly

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Bravofly on yksi Euroopan suurimmista matkailualan toimijoista ja johtava halpalentoyhtiöiden lentohaku- ja varaussivusto. Bravofly on Euroopan ainoa sivusto, jossa kävijät voivat hakea, vertailla ja varata lentoja kaikilta halpalentoyhtiöiltä sekä myös perinteisiltä lentoyhtiöiltä."
Detur

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Detur Finland Oy on perustettu 1998. Detur järjestää seuramatkoja sekä yksityisille matkustajille että ryhmille. Suomen lisäksi Deturilla on toimistot Norjassa, Ruotsissa ja Turkissa."
Domina Travel

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Bulgarian, Egyptin, Tunisian, Meksikon, Kyproksen, Thaimaan Lomat"
E-Ticket Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Haet halpoja lentoja? Hienoa,haluamme auttaa Teittä! Halpojen lentoje hakukoneessa meillä on satatuhatta tarjousta. Löydämme halvat lennot mihin tahansa ja autamme ostaa ne."
ebookers.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uudistettu ebookers: edulliset lennot, hotellit, vuokra-autot, matkapaketit ja äkkilähtötarjoukset unelmalomallesi"
Elämysmatkat.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vaikka Elämysmatkojen toiminta onkin keskittynyt enemmän talveen ja lasketteluun, niin järjestämme myös paljon mielenkiintoisia ja elämyksellisiä matkoja kesälläkin."
Etillo.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Etillo.fi on matkatoimisto netissä. Voit varata lennot, hotellit sekä vuokra-autot Etillon kautta. Hinnat pysyvästi perinteisiä matkatoimistoja alhaisemmat ja maksutapoina lähes kaikki suomalaiset verkkopankit sekä Visa ja Mastercard."
Faralong.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Faralong.com on matkatoimisto joka tarjoaa upeita matkaelämyksiä suoraan toimivasta verkkokaupasta. Kirjaudu nyt käyttäjäksi ja varaa unelmamatkasi, Faralong tarjoaa sinulle matkarahaa aina 100:aan euroon asti. Laadukkaat matkapaketit on helppo ja nopea varata, hinta määräytyy aina lähtijämäärän mukaan. Kaikki matkat voi varata samaan hintaan myös yksityisillä palveluilla. Ei minimiryhmiä, peruutuksia tai turhia välikäsiä, kaukomatkojen varaaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa, nopeaa ja edullista."
Finnmatkat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Oy Finnmatkat Ab järjestää vuosittain noin 256 000 valmismatkaa ja sen osuus Suomen valmismatkamarkkinoista on 28 prosenttia. Finnmatkat on osa TUI Nordicia, joka markkinoi valmismatkoja Suomen lisäksi Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta."
FlyHi.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Flyhi.fi-sivuston kautta voi ostaa lentoja helposti ja edullisesti. Tiedot kerätään sivustolle monesta eri lähteestä, joten valikoima on laaja."
GoFinland.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "GoFinland.fi kokoaa kotimaan matkailutarjontaa yhteen palveluun. Käyttäjä voi etsiä majoitusta tai tekemistä lomalleen tai muulle matkalle. Tavoitteemme on luoda palvelu, jossa on laaja valikoima eri matkailuyrittäjien tarjontaa helposti löydettävissä ja varattavissa."
Ikaalisten Matkatoimisto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonta kohdistuu 24:een Euroopan maahan. Etäisimmät kohteet ovat Kroatian Split ja Italian Rooma. Matkoja on risteilyistä ja kahden päivän Tallinnan matkasta runsaan viikon pituisiin Baltian kylpylämatkoihin ja Euroopan kiertomatkoihin."
Kaleva Travel

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Vakavarainen Kaleva Travel on Suomen suurin yksityinen, riippumaton täyden palvelun liike- ja vapaa-ajan matkatoimisto. Kaleva Travelista löydät halvat lennot, parhaat lentotarjoukset, kaupunkilomat, kaukomatkat, hotellit, räätälöidyt matkapaketit, häämatkat, urheilumatkat, liikematkat sekä lahjakortit."
KILROY Travels

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Räätälöimme lomasi haluamallasi tavalla! Meiltä et löydä valmiita pakettimatkoja, vaan paketoimme sinulle juuri ne tuotteet ja palvelut, jotka tarvitset. Matkamyyjämme auttavat sinua oikeiden tuotteiden valinnassa tai voit tehdä varauksesi itse netissä."
Langley

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Langley on omaan tuotantoon keskittyvä erikoismatkojen järjestäjä. Kohteet on valittu huolella ja niiden valinnassa on otettu huomioon erityisesti aktivilomailua harrastavat ihmiset. Kohteissa Langleylla on 15 omaa täydenpalvelun hotellia, joissa on skandinaavinen henkilökunta."
Lomamatkat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lomamatkat on toiminut nykyisessä muodossaan aktiivisesti vuodesta 2002 ja tällä hetkellä se on Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä noin 60 000 vuotuisella matkustajallaan. Liikevaihto vuonna 2008 oli noin 37 milj. euroa. Kohdevalikoima on erittäin laaja sisälten eksoottisia kaukokohteita talvisin ja suomalaisten kestosuosikkeja kesäisin. Joten Lomamatkojen tarjoamasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin."
Lähialuematkat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lähialuematkat - Oy Russian Tours Ltd perustettiin vuonna 1992. Toiminta alkoi ns. kotiseutumatkoista ja Venäjän viisumeista. Pari vuotta myöhemmin matkamyyntimme kattoi jo koko Venäjän alueen. Yrityksellämme on siten yli kymmenen vuoden kokemus matkailupalvelujen tuottamisesta Venäjälle."
Matka-Vekka

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Matka-Vekka on Suomen suurin matkatoimistoketju, jolla on 25 toimistoa ympäri maata. Matkatoimisto Oy Matka-Vekka on perustettu vuonna 1973. Olemme valtakunnallinen matkatoimistoketju ja toimimme sekä matkanjärjestäjänä että matkanvälittäjänä. Matkoja voi varata myös puhelinmyynnistämme ja vaivattomasti verkkokaupasta."
Matkapojat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Matkapojat Oy on Tamperelainen perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1976. Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Matkapoikien kautta matkustaa yli 500.000 matkustajaa laivoilla joka vuosi. Matkapojat toimii myös matkanvälittäjänä maan merkittävimpien matkanjärjestäjien tuotteille."
Matkatoimisto Matkapörssi Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Matkapörssi on yksityinen perheyhtiö, joka on perustettu v. 1996 Taustalla on yli 30 vuoden matkailualan kokemus ja asiantuntemus. Usean vuoden erikoistuminen seuramatkoihin on sittemmin laajentunut kattavaan Internet toimintaan ja runsaaseen alati kehittyvään tuotevalikoimaan."
Mr. Travel

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Mr. Travel myy yksityis-, liike- ja ryhmämatkoja ympäri maailmaa. Valikoimaamme kuuluvat mm. lennot, hotellit, risteilyt ja vuokra-autot."
Nopsa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nopsa on voittoa tavoittelematon sosiaalinen matkatoimisto, non-profit social travel agency. Sen tavoitteena on nostaa esiin paikallista luksusta, paksua! Paikallinen luksus on yhtä kuin ekologiset, inhimilliset ja esteettiset pienen mittakaavan palvelut ja tuotteet."
Olympia Kaukomatkatoimisto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olympia on jo yli puoli vuosisataa tuottanut laadukkaita kaukomatkoja maailman kiehtovimpiin kohteisiin. Toimistomme tunnetaan suomalaisen kaukomatkailun uranuurtajana sekä luotettavana ja asiantuntevana matkanjärjestäjänä. Matkamme on suunniteltu pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja näkemyksellä."
PeterPanBike

Keskiarvo (5.0):

1 arvostelua.
 "PeterPanBike tekee yksilöllisiä moottoripyöräseikkailuja- ja elämyksiä ympäri Planeetta Maan. Matkoilla on aina suomalainen matkanjohtaja. Ryhmät ovat pieniä. Minimissään 5 pyörää ja maksimissaan 11 pyörää + matkanjohtaja. Omien porukoiden matkoissa ei ole ylärajaa. Kun lennetään johonkin ajetaan vuokrapyörillä. Euroopassa ajetaan omilla."
Rustravel

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Rustravel Oy on luotettava suomalainen matka- ja viisumitoimisto. Olemme toimineet jo vuodesta 2002 ja asiakkaitamme ovat niin kotimaiset kuin ulkomaiset yritykset sekä yksityishenkilöt."
Seat24

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Seat24-matkatoimisto pyrkii turvalliseen, nopeaan ja helppoon varauspalveluun niin lentojen, majoituksen kuin vuokra-autojenkin osalta. Tämän vuoksi haku- ja varauspalvelumme on suunniteltu matkustajille, jotka ovat jo selvillä matkakohteestaan."
SkyTours

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Sky Tours on kansainvälinen sivusto, joka mahdollistaa käyttäjiensä ostavan alennuslentolippuja mihin tahansa maailmassa."
STS Alppimatkat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "STS Alppimatkat on osa ruotsalaista STS Alpresor Ab:ta, joka on jo usean vuoden ajan ollut Pohjoismaiden suurin Alppimatkanjärjestäjä. STS on järjestänyt Alppimatkoja jo 37 vuotta ja vuonna 2012 yhtiö kuljetti lähes 50 000 matkustajaa Itävallan, Ranskan, Sveitsin ja Italian Alpeille."
Suomen Matkatoimisto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Suomen Matkatoimistolla, Suomen ensimmäisellä ja tänä päivänä suurimmalla liike- ja yleismatkatoimistolla on merkittävä rooli suomalaisten liike- ja vapaa-ajanmatkustuksen kehittäjänä. Jo 95 vuoden ammattitaidolla kannamme ylpeänä matkatoimistoalan edelläkävijän ja suunnannäyttäjän manttelia."
Supersaver.fi

Keskiarvo(0.7):

17 arvostelua.
 "Tarjoamme takuuvarmasti Suomen halvimmat hinnat lennoista ja hotelleista. Tarjontamme kattaa n. 8500 matkakohdetta ja 30000 hotellia ympäri maailmaa. Takuudiili-konseptimme takaa asiakkaille markkinoiden edullisimmat hinnat, valmiiksi tehdyt hintavertailut, automaattisen lipunkirjoittamisen sekä nettipalvelun ilman palvelumaksuja."
Takeoff

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Takeoff-matkat ovat tosiedullisia. Maksat vain siitä, mitä lomallasi tarvitset. Myymme matkat suoraan netistä tai puhelinmyynnistämme ilman välikäsiä ja kaikki alennukset ovat jo matkasi hinnassa. Miksi tuhlaisit matkaa ostaessasi – tee se vasta lomallasi."
TEMA-matkat

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "TEMA ei tee matkoja maailman kuuluisimpiin paikkoihin. TEMA tekee matkoja maailman mielenkiintoisimpiin paikkoihin. Toisinaan ne ovat yksi ja sama asia. Me emme halua pelkästään esitellä sinulle näitä upeita paikkoja. Me haluamme myös kertoa sinulle maan mytologiasta, historiasta, kulttuurista, luonnosta, ihmisistä ja tulevaisuuden unelmista – sillä vain kokonaisuuden hahmottamalla voi ymmärtää myös siihen kuuluvia pieniä yksityiskohtia. Missä me olemme olleet, missä me olemme nyt ja mihin me olemme matkalla."
Terminal A

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Centro de Viajes Terminal A SL. suorittaa pääliiketoimiaan useiden eri matkailusivujen kautta, jotka ovat nimen Terminal A alla. Näiden Internet-sivujen kautta Centro de Viajes Terminal A SL. tarjoaa sinulle paikan varausta, lentolippujen ostoa ja pakettimatkapalveluja."
Ticket

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ticket on Pohjoismaiden suurin yksityishenkilöille matkoja myyvä matkatoimisto. Ticket on ruotsalais-norjalainen vähittäisketju, joka myy kaikkien johtavien matkatoimistojen, lentoyhtiöiden ja hotelliketjujen matkoja ja lentolippuja yksityishenkilöille."
Tjäreborg

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tjäreborgin lomatavaratalosta löydät uskomattoman valikoiman lomavaihtoehtoja aina parhaaseen hintaan! Tarvitset sitten matkapaketin, pelkän lennon, hotellin tai haluat itse räätälöidä matkasi, saat matkasi Tjäreborgilta."
TravelBird

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme online-matkatoimisto, joka tarjoaa inspiroivia matkaideoita päivittäin. Valikoimme parhaat tarjoukset ja tarjoamme sinulle unohtumattomia matkaelämyksiä!"
Travellink

Keskiarvo(0.4):

24 arvostelua.
 "Travellink tarjoaa matkoja kaikkialle maailmaan ja vertailee 440 lentoyhtiön ja yli 460 000 hotelin hintoja yli 40 000 kohteessa. Tarjoamme laajan valikoiman lentoja, hotelleja, vuokra-autoja sekä lento-hotelli -yhdistelmiä."
TravelPartner

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "TravelPartnerin perusliikeidea on tarjota sekä yksityisille matkailijoille että pienille ja keskisuurille yrityksille täydellinen matkatoimistovalikoima. Lisäksi hintamme ovat aina markkinoiden edullisimmat. TravelPartnerin strategia on, että kaikilla tulee olla mahdollisuus varata matkansa ilman perinteisten matkatoimistojen veloittamia korkeita varaus- ja lisämaksuja. Laajan tuotevalikoimamme ja huokeitten hintojemme ansiosta tarvitaan vain yksi matkatoimisto, TravelPartner.fi."
Travelstart

Keskiarvo(0.0):

2 arvostelua.
 "Travelstart on internetissä toimiva matkailutoimisto. Se toimii Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Suomessa, Irlannissa, Iso-Britanniassa, Alankomaissa, Liettuassa, Saksassa, Ranskassa ja Etelä-Afrikassa. Koska kaikki myynti tapahtuu netin kautta, voimme pitää hintoja alhaalla laadusta tinkimättä. Travelstartilla voit varata lentomatkoja, hotelleja, pakettimatkoja ja vuokra-autoja. Travelstartilta varaaminen on sekä helppoa että edullista."
Tripsta

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tripsta.fi tarjoaa hapoja lentoja ja heillä on Price Radar järjestelmä joka auttaa heidän asiakkaita löytämään parhaan hinnan lennolleen seuraavan kuuden kuukauden ajalta."