Kategoriat / Matkustus / Matkatoimistot

Supersaver.fi

Keskiarvo: (1.0): 1 Star Rating
Arvosteluja: 15

"Tarjoamme takuuvarmasti Suomen halvimmat hinnat lennoista ja hotelleista. Tarjontamme kattaa n. 8500 matkakohdetta ja 30000 hotellia ympäri maailmaa. Takuudiili-konseptimme takaa asiakkaille markkinoiden edullisimmat hinnat, valmiiksi tehdyt hintavertailut, automaattisen lipunkirjoittamisen sekä nettipalvelun ilman palvelumaksuja." 


Kirjoita arvostelu!


www.supersaver.fi

 
8.1.2018
Kokemuksemme Supersaverista


Ostimme viime kesänä lentoliput Jenkkeihin Supersaverilta. Kaikki vaikutti hyvältä, mutta parin kuukauden päästä lentoyhtiö perui yhden lentomme. Asiasta kehotettiin olemaan yhteydessä matkatoimistoon eli Supersaverille. Näin teimmekin. Nettisivuilla annettu puhelinnumero ajoittain toimi, ajoittain ei, ja tämä herätti ensimmäisen kerran huolta. Pääsimme läpi asiakaspalveluun ja intialaisittain englantia puhuva henkilö asioi kanssamme oikein ystävällisesti. Hän lupasi reitittää meidät uudelleen - pitäisi vain odottaa lentoyhtiön vahvistusta. Asian luvattiin olevan selvä 3vrk kuluessa. Vuorokaudet kuluivat mutta vahvistusta ei kuulunut. Uusi soitto Supersaverille jossa jälleen vastattiin ystävällisesti ja asia luvattiin hoitaa saman päivän aikana. Deadline meni umpeen, edelleenkään ei kuulunut mitään. Aloimme olla epätoivoisia - saadaanko asiaa hoidettua vai olemmeko heittäneet rahamme "kankkulan kaivoon"? Lopulta soitimme suoraan lentoyhtiöön joka saman tien hoiti asian ilman lisäkuluja. Helpotuksemme oli suuri. KUNNES pari viikkoa ennen lähtöä selvisi, että vaikka olimme varausta tehdessämme antaneet lastemme iät, oli vanhimmalle lapsellemme tehty lastenlippu, vaikka hän oli todellisuudessa ko. lentoyhtiön sääntöjen mukaisesti aikuinen. Olimme asiasta ensin yhteydessä lentoyhtiöön, joka sanoi että virhe on Supersaverin ja heidän tulee asia korjata. Jälleen yhteydenotto Supersaveriin ja pyyntö korjata asia. Edellisen kokemuksen jälkeen emme kuitenkaan jääneet odottamaan asian etenemistä, vaan päätimme olla uudelleen yhteydessä suoraan lentoyhtiöön. Asia saatiinkin heti puhelun aikana korjattua. En tiedä, odottelisimmeko vieläkin, jos emme olisi suoraan järjestäneet asiaa lentoyhtiön kanssa. Pääsimme lopulta onnellisesti reissuun ja reissusta kotiin. Kokemuksemme pohjalta emme voi suositella Supersaveria, vaan ostamme jatkossa lennot suoraan lentoyhtiöltä. Jos kaikki menee suunnitellusti, ei varmaankaan ole ongelmia Supersaverinkaan kanssa, mutta muutoksiin reagointi ei tuntunut heiltä onnistuvan.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
9.12.2017
Nimivirheet


Ostin Supersavelin kautta lennot Malagaan..Liput tuli kyllä mutta Sukunimessä kirjoitusvirhe.Joku softa oli lisännyt sukunimeeni pari kirjainta lisää.Sain korjattua virheen 175 eur lisämaksulla.Nyt on liput oikealla nimellä mutta ihmettelen sitä softaa mikä kirjoittaa nimen väärin.Väittivät jotta olen kirjoittanut sen itse.No jos noin pienellä losämaksulla selvii niin hyvä.Seuraavalla kerralla luotan lentoyhtiön omiin sivuihin.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
9.11.2017
Supersaver / Travaellink


Olen molemmista tehnyt niin halpoja kuin kalliitakin matkoja ja AINA kaikki toiminut hyvin. Ei mitään ongelmia. Jos tilaa mahdollisimman halvan matkan on mahdollisuus muutoksiin rajallisia koska matkan peruminenhan on mahdotonta vaan menetät rahasi mikä mainitaankin tilauksen yhteydessä. Jos ei itse tee virheitä ja katsoo ehdot oikein niin ei mitään vikaa sivustoissa.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
15.10.2017
Varokaa SUPERSAVERIA


Ostimme mieheni kanssa viime viikolla edulliset suoranlennon lentoliput supersaverin kautta Singaporeen tammikuussa 2018. Huomasin muutaman päivän päästä,että vaikka varaus vaiheessa tarkistin nimet monta kertaa ja kaikki oli oikein jostain syystä maksettuani lentoliput ja saatuani varausvahvistuksen mieheni sukunimi ja etunimi olivat menneet väärinpäin lentolipussa??!Yritin laittaa heti sähköpostia SS:lle ,no heillä ei ole sähköpostia käytössä, soitin hädissäni SSn asiakaspalveluun siellä vastasi puhelimeen joku nainen joka puhui ainoastaan englantia. Pyysin häntä korjaamaan nimet,mutta hän sanoi että heillä ei ole oikeuksia ja sanoivat että lentoyhtiö jonka kautta lennämme ei anna heille lupaa korjata nimiä. Otin välittömästi yhteyttä siihen lentoyhtiöön. Soitettuani lentoyhtiölle minulle kerrottiin että nimen korjaaminen on mahdollista mutta supersaverin pitäisi korjata nimet jos ne ovat väärin koska tämä kyseinen lentoyhtiö ei pysty tekemään niitä korjauksia kun liput on ostettu supersaverin kautta. Puhelun aikana tuli myös ilmi että etunimen ja sukunimen korjaus soittoja on tullut kyseiselle lentoyhtiölle valitettavan paljon ja liput ovat yleensä ostettu SUPERSAVERILTA. Lentoyhtiön virkailija kertoi myös,että supersaverilla on suora puhelinlinja lentoyhtiölle mihin supersaverin asiakaspalvelijat voivat soittaa jotta nämä nimet voidaan korjata,koska näitä tapauksia on paljon!! Mutta jostain syystä supersaver ei suostu näitä korjauksia tekemään..he myös sanoivat että lippua ei voi peruuttaa,elikkä periaatteessa emme myöskään saa rahoja takaisin. haluan kertoa tämän esimerkin sen takia ,että itsekin menin valitsemaan tälläisen halvan välitysfirman ja nyt mahdollisesti joudun ostamaan kokonaan uuden lentolipun. Loppujen lopuksi lipun hinta ei olekaan niin halpa. Elikkä kaikki sujuu niin kauan hyvin kun kaikki on hyvin,mutta kun tulee yksikin pieni virhe tai ongelma asiakas on aina yksin. Supersaverin asiakaspalvelu on alhaisella tasolla ja SUOSITTELEN TARKKAAN HARKITSEMAAN SUPERSAVERIN KÄYTTÖÄ!!!! Varoitan kaikkia jotka varaavat lentojaan sieltä,että lukeekaa ensin muiden ihmisten kokemuksia ja arvosteluja ennen kuin valitsette SUPERSAVERIN. TARKISTAKAA MyÖS hyvin tarkkaan kaikki etunimet ja sukunimet ottakaa kuvakaappaukset kaikista varausvaiheista ja lukekaa kaikki erityisehdot tarkkaan.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
25.5.2017
Vanhentunut asiakaspalvelun sähköpostiosoite


Yritin tiedostella paljonko varaamani matkan paluulennon muuttaminen maksaisi, mutta asiakaspalveluun lähettämääni sähköpostiin vastattiin että käyttämäni sähköposti osite ei ole enää voimassa. Yritin etsiä sivuilta palaute osiota, mutta en löytänyt sitä, minkä jälkeen turvauduin googleen ja totesin että muillakin on ollut sama ongelma.

Super Saverin kokoisella firmalla väärän sähköpostiosoitteen pitämistä etusivulla ja piilossa olevan palautelaatikon täytyy olla joko täysin käsittämätöntä epäpätevyyttä ( joka ei luo luottamusta siihen että he pystyisivät hoitamaan matkasi järjestelyt) tai tahallista.

Onneksi olkoon Super Saver säästätte asiakaspalvelukuluissa, sillä luettuani arvostelut joihin törmäsin googlettaessani teidän asiakaspalveluanne en aiokaan muuttaa varaustani, jotta minulla olisi edes jonkinlainen mahdollisuus päästä kotiin matkaltani. En tosin aio enää koskaan tilata mitään Super Saverin kautta :)

Lieventävänä asianhaarana mainittakoon että muistaakseni olen joskus aiemmin onnistuneesti matkustanut kohteeseen ja takaisin Supersaverin kautta varatuilla lennoilla, joten ilmeisesti sekin on mahdollista tällä yhtiöllä kunhan asiakaspalvelua ei tarvi. Asiakaspalvelusähköpostin jemmaaminen on kuitenkinn niin ikävä tempaus että yksi tähti.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
3.3.2017
Firman kotisivulle laitettu s-postiosoite on pois käytöstä


Maksoimme lennot + lisämaksut peruutusturvasta, joustavasta lipusta sekä paikkavarauksista. Sairaustapauksen vuoksi jouduimme siirtämään matkaa, mistä veloitettiin lisähinta. Uudessa varausvahvistuksessa paluumatka oli vaihdettu iltalennosta aamulennoksi. Korjauspyyntö ei tuottanut tulosta. Laskutus toimii, siitä se yksi tähti.

Pettynyt

1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
28.2.2017
Harhaan johtavia ohjeita


Varasin kotimaan lentoliput SuperSaverilta. Paluupäivä oli ostohetkellä vielä epävarma, joten ostin lisäksi mainostetun joustoturvan. Varmistin puhelimella ennen menolentoa asiakaspalvelusta, että voihan joustoturvaa käyttää paluulennon muuttamiseen sen jälkeen kun menolento on jo käytetty. Vastaus oli, että kyllä voi. Asiakaspalvelu jätti kertomatta, että siinä tapauksessa, kun menolento on jo käytetty, paluulennon uusi hinnoittelu on ihan muuta kuin normaali lentolipun hinnanerotus. Minulle tuli halvemmaksi ottaa uusi lento kuin käyttää joustoturvaa. En ostanut uutta lippua SuperSaverilta enkä tule ostamaan tulevaisuudessakaan.

1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
27.2.2017
Kammottava firma


Olemme aiemmin varanneet useita lentoja ja hotellipaketteja Supersaverin kautta, mutta nyt tuli sellainen kokemus ettei ikinä enää tarvitse!!! EN SUOSITTELE kenellekään.

Varasimme pitkät lennot koko perheelle, joista maksoimme ihan korkean hinnan, sillä seurauksella että paluulentopäivä oli muutettu samalle päivämäärällä mutta seuraavalle kuukaudelle.

Asiakaspalvelu myönsi virheensä ja lupasi hoitaa asian ilman lisäkuluja minun odottaessani puhelimessa. Reilun tunnin odotettuani linjalla asian ilmoitettiin olevan kunnossa ja minun pitäisi vain tehdä check-in lentoyhtiölle. Tämä ei kuitenkaan onnistunut ja tästä eteenpäin SuperSaverin huonosti suomea ja huonosti englantia puhuvat virkailijat syyttivät lentoyhtiötä muutoksesta ja lentoyhtiö syytti Supersaveria. Mitään esimiehiä ei SSltä saa puhelimeen ja törkeästi he lyövät puhelimen korvaan kun ystävällisesti vaadit asiaasi hoidettavaksi.

Loppujen lopuksi jouduimme maksamaan lentoyhtiölle 1500e lisää päästäksemme kotimaahan takaisin, SS olisi veloittanut lipuista 1900e lisää. Täyttä huijausta koko firma!!!! VAROKAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
2.11.2016
Huonoin sekä vaarallisin matkailukokemukseni.


Viime syksynä ostin lennot Yhdysvaltoihin Supersaverin kautta. Varauksen tehtyäni huomasin varaustiedoissani olevan virheen, jota aloin välittömästi selvittämään ja korjaamaan. Lentoyhtiö käski minun selvittää asiaa varaussivuston kautta, mutta supersaver toistuvasti epäonnistui palvelussaan. Olisin ollut valmis maksamaan muutoksesta (kirjoitusvirhe nimessä), mutta en saanut sivustolta minkäänlaista apua. He jopa väittivät yrittäneensä kaikkensa lentoyhtiön kanssa, mutta kuulemma asialle ei voinut tehdä yhtään mitään, tulisin menettämään niin lentoni kuin rahanikin, sekä yöpymään seuraavan yön taivasalla Tukholmassa, jonne olin jo matkan aloitettuani ehtinyt. Noin 6 tunnin selvittelyn jälkeen sain vihdoin lentoyhtiön kanssa homman etenemään niin, ettei minulle tullut edes mitään maksettavaa muutoksista, ja sain matkustajatiedot oikeaistua lippuihin, vaikka Supersaverin mukaan sen piti olla täysin mahdotonta. Luojan kiitos, että lentoyhtiö ymmärsi asian kriittisyyden ja auttoi minua hädässäni. Supersaveria en tule enää koskaan eläissäni harkitsemaan, ja aion myös tehdä parhaani, ettei kukaan läheiseni sitä tule käyttämään. En halua ottaa riskiä, että joku heistäkin vielä päätyisi kadulle Supersaverin ammattitaidottomuuden, epäluotettavuuden ja totaalisen välinpitämättömyyden seurauksena.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
17.10.2016
Supersaver


Jatkoa Supersaver juttuun. Tässä alla mainittu ketkä on samaa yritystä. Tekevätkö hekin samaa likaista puuhaa kuin supersaver.

BudJet / OY SRG Finland AB. • Puh.+358 7532 52 891 Seat24 /OY SRG Finland AB:tä. • Puh. 09-4241 5745 Supersaver / OY SRG Finland AB. • Puh. 09-4241 5746 Travelstart / OY SRG Finland AB. Puh. 09 4241 5747 TravelPartner / OY SRG Finland AB. • Puh +358 7532 52 890 Viiden tähden juttu kun antaa jokaiselle yritykselle yhden tähden

Tilasin matkan 17.10.2016 tuolta Travellink Finland, Gate8, Äyritie 12 a, 01510 Vantaa Saas nähdä miten äijän käy. Ainakaan rahat ei mene noille ensin mainituille.
2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
24.4.2016
Uskomattoman huonoa palvelua ja valehtelua


Meillä oli Supersaverin kautta lento Hurghadasta Helsinkii. Vaihto Istanbulissa ja lentoyhtiönä Turkish Airline. Noin 3 viikkoa sitten tuli ilmoitus, että vaihtoaika Istanbulissa on muuttunut 2 tunnista seitsemään. Soitin Supersaverille tiedustellakseni muuta reittiä, koska tarkoituksena oli tuoda kissamme mukaan Suomeen ja 7 tunnin vaihtoaika ei onnistu kissan kanssa. Heillä ei ollut tarjota parempaa yhteyttä ja keskustelimme myös mahdollisesta lippujen peuruuttamisesta ja maksetun summan palauttamisesta. Puhelu päättyi siihen, että heidän asiakaspalvelun esimiehen kanssa sovittiin, että lippuja ei peruuteta, vaan selvittelen tilannetta ja palaan tarvittaessa asiaan. Viime yönä lentokentällä oli vastassa yllätys. Lippumme oli peruutettu. Ei siis pääsyä koneeseen. Takasin kaupunkiin taksilla noin klo 4.30 yöllä. Tänään selvittelin asiaa heidän asiakaspalvelun kanssa ja sieltä väittivät ensin, että olemme itse peruneet liput. Tämän jälkeen tohtivat vielä väittää, että olimme tulleet myöhässä kentälle! Turkish airlinen paikallisessa toimistossa selvittelimme paluulentoa. Ystävällinen lentoyhtiön virkailija keskusteli Supersaverin asiakaspalvelun kanssa. Nyt aspasta ruvettiin syyttämään asiasta lentoyhtiötä. No saimme ostettua lentoyhtiöltä uudet liput ylihuomiseksi. Supersaverin asiakaspalvelu lienee Intiassa ja heillä ei liene mitään valtuuksia korjata omia virheitään. Kaikkinensa huonointa palvelua johon olen ikinä törmännyt

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
26.1.2016
Supersaver.fi


Supersaver kusettaa. Väittävät mm. noudattavansa lentoyhtiön määrittelemiä lippusääntöjä muutos- ja peruutustapauksissa mutta eivät tee sitä vaan noudattavat totaalikieltäytymislinjaa.

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.11.2015
KemijärviLuusua


Huomenta!

Varasin lennot 7.11.2015 ja lisäksi tuli puskan takaa korttimaksu 31,61€ jota en huomannut heti, vasta myöhemmin kun tilausvahvistus kilahti s-postiin. Tästäkin näkee että ei tullut paljon katsottua laskun loppu summaa ennen maksua. Millähän verukkeella sen veloittavat, osaako joku teistä kertoa?

Tähän loppui minun supersaver kannatus.

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
28.7.2015
Ei enää ikinä


En suosittele SuperSaverin palveluita missään tilanteessa!

Varasimme lennot heidän kauttaan seurattuamme tarjoushintoja usean päivän ajan. SuperSaver tarjosi sillä hetkellä markkinoiden halvimmat hinnat. Myös hotellin hinta oli täysin kilpailukykyinen joten päädyimme varaamaan myös majoituksen. Varauksen maksusivulla tuli ensimmäinen ikävä yllätys kun KAIKKI maksuvaihtoehdot olivat enemmän tai vähemmän maksullisia. Tästä huolimatta päädyimme varaamaan matkan.

Varausvahvistuksen tultua huomasimme että näihin tarjouslentojen hintoihin oli tullut SATA EUROA lisää! Olimme yritykseen välittömästi sähköpostiyhteydessä, mutta vastauksemme saimme vain automaattiviestin että "asiakaspalvelussa on ruuhkaa ja vastaamme --siihen ja siihen mennessä- -.Vastausta ei kuitenkaan kuulunut ja soitimme yriytksen asiakaspalveluun. Puolentunnin jonotuksen ja 45minuutin puhelun jälkeen asiakaspalvelija osasi sano vain että "lentojen hintaan voi vaikuttaa paikkatilanne ja polttoainekustannukset". Se ei kuitenkaan selitä sitä, miksi hinta on muuttunut kesken varausprosessin!

Lähetimme asiakaspalveluun useita sähköposteja, joissa oli muunmuassa kuvankaappauksia yrityksen sivuistolta, joissa lentojen hinnat pysyivät edelleen näinä tarjoushintoina usean päivän vielä varauksemme jälkeenkin. Lopulta hinnat muuttuivat -halvemmiksi! Edes kaksi päivää ennen lentomme lähtöä hinta ei ollut niin kallis, kuin laskussamme. Asiakaspalvelun vastausajat olivat kohtuuttoman pitkiä, vastauksen saamiseen meni vähintään viikko ja usein jopa kaksi viikkoa. Vastaus oli aina sama: "emme voi hyvittää, sillä olette hyväksyneet varauksen". Ei ole mitenkään mahdollista että olisimme varanneet sata euroa kalliimmat lennot, kun meillä oli tiedossa muitakin yrityksiä, jotka tarjosivat lennot tällä tarjoushinnalla. Lentojen ja hotellin hintaa ei myöskään eritelty enää maksutapasivulla, eikä varausvahvistussivulla, joten kuluttajaa on helppo harhauttaa!

Jälkeenpäin harmittaa ettei tullut luettua nettikeskusteluita kyseisestä yrityksestä ennen varauksen tekoa, muita huijattuja on nimittäin useita!

Toivon että tämä arvostelu auttaa ennaltaehkäisemään uusien huijattujen syntymistä.

SuperSaverin asiakas -ei enää ikinä!

12 / 12 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
6.10.2014
Maksu suoritettu mutta varausvahvistuksesta ei tietoakaan!


Kannattaa olla todella varovainen asioidessa ko. yrityksen sivuilla ja varsinkin jos on aikomus maksaa tilatut liput verkkopankin kautta. Varasin perheelleni lennot Supersaverin kautta ja (epäonnekseni) maksoin verkkopankin kautta. Kun olin maksun suorittanut, varaus jäi "pyörimään" ja odottamaan vahvistusta maksusta ja varauksesta, joita ei tietenkään koskaan tullut. Rahat olivat kyllä lähteneet tililtäni. Nyt tuskainen prosessi saada joku kiinni heidän puhelinpalvelusta: jonotan yli puoli tuntia ja olen palveluvuorossa numerolla 1, kun puhelu yhtäkkiä siirtyykin jonon hännille! Ja taas sama uudelleen! Epäilen vahvasti, ettei siellä muuta asiakaspalvelijaa olekaan kuin automaattinen nauha pyörimässä. Sähköpostiviesteihin ei kukaan vastaa, ainoastaan tule automaattiviesti, että vastaamme kyselyynne, niin kuin minulle, kolmen (3) päivän päästä! Ajatella, jos on lähilähtö kyseessä! Sinne meni rahat eikä matkaan pääse! Tämä oli ensimmäinen kerta kun yritin käyttää Supersaveria ja varmasti viimeinen samalla kertaa.

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.5.2014
Surkea asiakaspalvelu


Supersaverillä vastataan puhelimeen vain muutama tunti päivässä (arkipäivisin) ja sähköpostilla voit saada vastauksen hyvällä tuurilla viikossa. Jos lentoon tulee muutoksia, lentoyhtiö muuttaa aikoja tai mitä vaan muuta, niin on erittäin vaikeaa tavoittaa sieltä ketään.

En suosittele ja itse en käytä kokemusteni jälkeen enää ikinä.

5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)Arvostele Supersaver.fi