Kategoriat / Verkkokaupat / Lemmikkieläimet


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Antassu verkkokauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Verkkokauppa on keskittynyt palvelemaan koiraharrastajia, jotka tekevät itse vaatteita ja pantoja koirilleen. Ompelutarvikkeiden lisäksi saatavana myös mm. mittatilauspantoja ja -neuleita, koiranruokaa, leluja, taluttimia ym. koiratarvikkeita."
Doggallery.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Doggallery.fi on astetta laadukkaampi koiraharrastajan verkkokauppa. Suurta valikoimaa tärkeämpää on laatu. Dog Gallerysta löytyy huolella mietitty valikoima laadukkaita käyttötuotteita, jotka laadukkuuden lisäksi vetoavat aikuiseen makuun tyylikkyydellään."
Doggo.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Koiratarvikkeiden erikoiskauppa. Meiltä löytyvät laadukkaat koiranruoat, makupalat, valjaat ja taluttimet, koiranpennun tarvikkeet sekä Nose Work tuotteet."
Eläintarvikekauppa.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Elaintarvikekauppa.fi:stä löytyy laaja valikoima koiratarvikkeita ja kissatarvikkeita, mm. erilaiset pannat ja valjaat, lelut, hoitotuotteet, herkut, kopit ja kopat, trimmaustarvikkeet."
Hullupulu

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Hullupulu.fi on suorastaan hämmentävän nopea lemmikkieläintarvikkeita ja lemmikkien ruokia myyvä verkkokauppa. Kaikki tilaukset toimitetaan 1-2 päivän toimitusajalla. Mikäli tilaus syystä tai toisesta myöhästyy, asiakas saa automaattisesti alennuskupongin sähköpostiin."
kissoille.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kissoille.net tarjoaa parhaat tuotemerkit, joilla lemmikkisi pysyvät siisteinä, terveinä ja onnellisina. Edustamme internetin parhaimmistoa luotettavuudessa ja sujuvuudessa."
Koiralle.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "KOIRALLE.fi on suomalainen briljantin asiakaspalvelun verkkokauppa, joka toimittaa koiranruoat täysravinnoista herkkuihin ja koiratarvikkeet leluista koiratarhoihin suoraan kotiovellesi."
koirille.net

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "koirille.net tarjoaa parhaat tuotemerkit, joilla lemmikkisi pysyvät siisteinä, terveinä ja onnellisina."
Lemmikistore.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lemmikistore.fi tarjoaa laajan valikoiman tarvikkeita ja ruokia koirille, kissoille, jyrsijöille, hevosille ja akvaariokaloille. Verkkokaupassa on vaihtuvia tarjouksia ja aina ilmianen toimitus yli 25 euron tilauksiin."
Lemmikkikauppa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lemmikki/koiratarvikkeita myyvä edullinen verkkokauppa."
Lemmikkitalo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lemmikkitalo on Suomen suurin lemikkieläinliike. Valikoimastamme löydät niin akvaariokalat, koirat, kissat, linnut, matelijat kuin pieneläimetkin sekä kaikki tarvikkeet ja ruoat niiden hoitoon. Edulliset hinnat ja nopeat toimitukset tarjoa Lemmikkitalo."
Musti ja Mirri

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Musti ja Mirri on Suomen sekä samalla koko Skandinavian suurin lemmikkieläintarvikeketju. Meillä on yli 100 eläinkauppaa ympäri Suomea ja erinomainen verkkokauppa. Tuotevalikoimamme on erittäin laaja. Verkkokaupastamme www.mustijamirri.fi löytyy yli 5700 online-tuotetta. Tuotteistamme pääosa on koirille ja kissoille, mutta myös jyrsijöille, kaneille, akvaariokaloille ja linnuille löytyvät omat tuotevalikoimansa. Mustissa ja Mirrissä palvelemme aina asiakkaitamme sekä heidän lemmikkejään."
Pet-Needs.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 Lemmikkitarvike-verkkokauppa Itävallassa.
Petenkoiratarvike.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "PetenKoiratarvike.com on laadukkaiden KOIRATARVIKEIDEN nettikauppaan jo vuodesta 2004. Parhaiten toimintaamme kuvaavat seuraavat asiat: laadukkuus, toimitusten nopeus ja asiakaspalvelu. Valikoimamme perustuu suurelta osin omaan maahantuontiimme, jolloin voimme tarjota laadukkaat tuotteet edullisesti ilman välikäsiä. Kaikki myymämme tuotteet löytyvät pääsääntöisesti varastosta, jolloin toimitukset sujuvat nopeasti ja parhaimmassa tapauksessa saat tilaamasi tavarat heti seuraavana arkipäivänä, viimeistään 5 arkipäivän kuluttua tilauksesta."
PetNetstore

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "PetNetstore on luotettava suomalainen verkkokauppa, josta löydät paljon laadukkaita tuotteita sekä lemmikeille että omistajille aina edulliseen hintaan!"
Petshop.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Petshop.fi on uuden ajan eläintarvikkeiden verkkokauppa. Verkkokaupan toiminta-ajatus on tarjota laadukkaita ruokia ja tarvikkeita suomalaisille lemmikkiharrastajille edullisin hinnoin, selvällä suomenkielellä palvellen. Olemme Suomen suurin terraario- ja akvaariotarvikkeiden nettikauppa."
Vetstore.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tuotteet lemmikkisi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olemme luotettava, eläinlääkärin pitämä verkkokauppa."
Villi Hurtta

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ainutlaatuinen verkkokauppa jonka valikoimaan kuuluu erilaisia lemmikki- ja eläinaiheisia tuotteita kuten muotokuvia ja käsinmaalattuja ovikylttejä. Tuotteita tehdään myös tilauksesta."
Yappy Fashion

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Yappy Fashion on vuonna 2005 perustettu Suomen ensimmäinen trendikkäiden, johtavien lemmikkien laatutarvikkeiden maahantuoja ja tukkukauppa. Tuotteita voi ostaa myös nettikaupasta. Yrityksen edustuksessa ovat mm. merkit Puppia, Pinkaholic, Chipie, John Paul Pet, Pethead jne. Perusajatuksena on tarjota muodista, sisustuksesta ja aktiivisesta vapaa-ajasta kiinnostuneille lemmikkien omistajille laadukkaita ja nykyaikaisia tuotteita. Tuotevalikoima vaihtelee kausittain. Tuotteita saa myös yli 20 jälleenmyyjältä."
Zooplus

Keskiarvo (1.2):

9 arvostelua.
 "Laadukas eläintarvikkeiden verkkokauppa, kotiinkuljetus koko Suomeen!"