Kategoriat / Verkkokaupat / Lemmikkieläimet

Musti ja Mirri

(0.4): 0 Star Rating
Arvosteluja: 5

"Musti ja Mirri on Suomen sekä samalla koko Skandinavian suurin lemmikkieläintarvikeketju. Meillä on yli 100 eläinkauppaa ympäri Suomea ja erinomainen verkkokauppa. Tuotevalikoimamme on erittäin laaja. Verkkokaupastamme www.mustijamirri.fi löytyy yli 5700 online-tuotetta. Tuotteistamme pääosa on koirille ja kissoille, mutta myös jyrsijöille, kaneille, akvaariokaloille ja linnuille löytyvät omat tuotevalikoimansa. Mustissa ja Mirrissä palvelemme aina asiakkaitamme sekä heidän lemmikkejään." 


Kirjoita arvostelu!


www.mustijamirri.fi

 
21.12.2018
Palvelu ala-arvoista


Porttipuiston myymälässä kaksi myyjää, asiakkaita kassalla pitkä jono. Kumpikaan myyjistä ei vaivautunut kassalle vaan touhusivat kaikkea muuta. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun asioin kyseisessä liikkeessä.

Pettynyt


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
18.3.2017
Tarkistakaa luvattu alennus!


Jos ostatte Mustista ja Mirristä isompia määriä ruokia, joista luvataan 15 %:n alennus, tarkistakaapa saatteko luvatun alennuksen (30 kpl pieniä purkkeja -15 %). Itselläni on ollut viime vuoden lopusta asti joka kerta muutaman euron pienempi tuo hyvitys kuin luvattu 15 %, sekä liikkeissä että verkkokaupassa. Kun asiasta ilmoittaa (verkkokauppa) asiakaspalveluun, maksavat kiltisti erotuksen hyvitystilille, josta sen voi seuraavalla kerralla käyttää. Näppärä keino koukuttaa asiakas ostamaan uudestaan. Oma mittani tuli nyt täyteen. Olen kolme kertaa ilmoittanut väärästä summasta, kukaan ei pahoittele eikä kerro mistä tuo virhe tulee. "It-osasto" ei ole koskaan paikalla ja jälkikäteen tehtyyn kyselyyn vastataan,että virhe on nyt korjattu. Ei oltu korjattu ainakaan vielä tällä viikolla, jälleen kerran kyllä luvattiin korjata. Yhdellä tilauskerralla ohjelma toimi muutoinkin järjenvastaisesti: ruokia lisätessä alennussumma pieneni. Tästäkin tein tarkan raportin "it-osastoa" varten. Rahat laitettiin hyvitystilille seuraavaa kertaa varten, mutta kukaan ei pyynnöstäni huolimatta ottanut yhteyttä. Ei pahoitellut saati sitten kiittänyt. Jos asiakkaita on paljon, tällaisella nappikauppavirhelaskurillakin pääsee varmaan isoihin lukuihin. Itse siirryn nyt luotettavampien laskureiden kauppoihin, 15 %:n vähennys laskusta ei kuitenkaan ihan avaruustiedettä ole...


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
13.3.2015
Huono palvelu


Ämmä rähjää puhelimeen. Ei voi ostaa posti-ennakolla. Älä vaan mene noin kalliiseen liikkeeseen!


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
6.3.2015
Ala-arvosta toimintaa


Ostin Espoon liikkeestä koiralle purulelun joka ensimmäisellä puraisulla meni rikki (koira alle 5 kiloinen sylikoira). Oltiin välittömästi puhelinyhteydessä liikkeeseen, jossa tyly ja ylimielinen vastaus "ei korvata tai vaihdeta eikä kiinosta nähdä tuotetta". Ala-arvoista ja täysin luokatonta toimintaa.

Jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi ostokseksi tästä kauppaketjusta.
4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
4.2.2015
Pettynyt entinen asiakas


Pidin Mustia ja Mirriä hyvänä kauppana, mutta mielipiteeni muuttui radikaalisti viimeisen tilaukseni myötä. Sain ihan oikeat tuotteet kohtalaisen nopeasti, mutta toinen tuotteista ei sopinutkaan koiralleni. Lähetin tuotteen takaisin tarvittavien paperien kanssa ja pyysin, että tuote vaihdettaisiin pienempään vastaavaan. Kun kaksi viikkoa oli kulunut, otin ensimmäisen kerran yhteyttä asiakaspalveluun säköpostitse ja kysyin missä palautus viipyy. Lupasivat ottaa yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Odotin viikon, ei mitään vastausta. Soitin sitten jo hieman ärtyyntyneenä ja ilmoitin asiani. Asiakaspalvelija ilmoitti, että ottaa yhteyttä mahdollisimman pian. Ei soittanut koskaan takaisin! Sitten muutama päivä siitä eteenpäin menin Mustin ja Mirrin nettisivulle ja kirjoittelin chatissä asiakaspalvelijan kanssa ja valitin asiasta. Taas luvattiin palata asiaan. Nyt palautuksesta oli jo kuukausi. Sitten menetin hermoni ja kirjoitin vihaisen palautteen, että onpas huonointa palvelua ikinä. Pian tulikin sähköpostivastaus, jossa luvattiin toimittaa tuote mahdollisimman pian ja lahjakortti postitse korvauksena odotuksesta. Tästä lupauksesta on nyt jo viikko ja olen siis odottanut palautusta nyt jo 5 viikkoa! Suomessa on paljon muitakin hyviä eläinkauppoja, joten tuskin tulen koskaan tämän putiikin kanssa olemaan enää tekemisissä. Ymmärtäisin, jos ulkomailta kestäisi tuotteen lähettämisessä näin kauan, mutta että Suomen sisäisessä postissa 5 viikkoa! Talvi taitaa olla ohi ennen kuin koirani saa haalarinsa :(


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)Arvostele Musti ja Mirri