Kategoriat / Vakuutusyhtiöt


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Etera

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Etera on keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö, joka vakuuttaa kaikkien toimialojen työntekijöitä sekä yrittäjiä."
Fennia

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Fennia-ryhmä on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija. Ryhmä tarjoaa yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille kaikki niiden tarvitsemat vakuutuspalvelut."
If Vahinkovakuutusyhtiö Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö, jolla on noin 3,6 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Kokonaismaksutulo oli 37 miljardia Ruotsin kruunua vuonna 2005. Konsernin henkilöstömäärä on noin 6 600."
LähiTapiola

Keskiarvo (1.7):

3 arvostelua.
 "LähiTapiola (ruots. LokalTapiola) on suomalainen pankki- ja vakuutuspalveluja tarjoava finanssiryhmä, joka muodostettiin Lähivakuutus- ja Tapiola-ryhmien päätettyä yhdistymisestään vuonna 2012." -wikipedia
Nordea

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nordea on vakuuttava pankki, josta voit hankkia myös vakuutusturvaa itsellesi ja perheellesi."
Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Keskiarvo(0.0):

4 arvostelua.
 "Tarjoamme vakuutuspalveluja kotitalouksille, maatalouksille sekä yrityksille. Palvelujamme ovat myös asiakkaiden eläke-, henki- ja sijoitusvakuutusratkaisujen hoitaminen yhdessä Ilmarisen ja OP-Henkivakuutuksen kanssa."
Pohjola

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Pohjola on yksi Suomen suurimmista vakuutusyhtiöistä. Pohjolalla on 1,6 miljoonaa asiakasta. Sen liikevaihto oli 1191 miljoonaa euroa ja vakuutusmaksutulot 798 miljoonaa euroa vuonna 2004." -wikipedia
Travel Guard

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Travel Guard tarjoaa sinulle markkinoimman edullisimman matkavakuutuksen helposti netistä. Voit valita itsellesi sopivan vakuutustyypin: kertamatkavakuutuksen tai vuosimatkavakuutuksen kolmesta eri tasosta. Näin maksat vain siitä, mitä tarvitset!"
Turva

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva on valtakunnallinen keskinäinen vahinkovakuutusyhtiö. Keskinäisyys merkitsee sitä, että asiakkaat eli vakuutuksenottajat ja takuupääoman omistajat omistavat Turvan. Asiakaskuntaamme ovat pääasiassa kotitaloudet, pk-yritykset ja yhteisöt. Takuupääomamme omistajia ovat SAK, 13 ammattiliittoa, kaksi työväenjärjestöä ja Tapiola-ryhmä."