Kategoriat / Parturi-Kampaamot / Kampaamoketjut


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
BeautyHair Sirpa Mansner

Keskiarvo(0.0):

2 arvostelua.
 "BeautyHair Sirpa Mansner on tuttu nimi kaikille, ketkä arvostavat laadukkaita, ammattitaitoisia hius- ja kauneudenhoitopalveluita. Palvelemme neljässätoista liikkeessä Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Kaikista liikkeistämme löytyvät parturi- ja kampaamopalvelut sekä kahdeksasta liikkeestä monipuoliset kosmetologipalvelut."
Cutters

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Cutters on uusi ja ainutlaatuinen drop-in konsepti, joka perustuu kolmeen tekijään: tehokkuuteen, laatuun ja hintaan. Tehokkaat 15 minuuttia ja olet valmis, laadun takaavat maan parhaat parturi-kampaajat ja hinta on aina sama, 24,99€ - riippumatta asiakkaan sukupuolesta tai hiustenleikkuun tyylistä. Tietenkin joissain tapauksissa hiustenleikkuu voi kestää hieman kauemmin, mutta maksat silti aina saman hinnan. Emme tarjoa palveluita kuten hiustenpesua, päähierontaa, hiustenvärjäystä tai raitoja vaan keskitymme siihen missä olemme parhaita: hiustenleikkuuseen ja tyylikkääseen muotoiluun. Meillä tiedät aina mitä saat ja mistä maksat."
GROOM Parturit

Keskiarvo (2.3):

15 arvostelua.
 "GROOM Parturit on miehiin erikoistunut parturiliike Helsingissä. Tarjoamme kaikki parturipalvelut nopeasti ja helposti. Annamme kaikille palveluillemme GROOM tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen, on sinulla oikeus tulla korjauspalveluun viikon sisällä."
MRoom

Keskiarvo (1.3):

108 arvostelua.
 "MRoom on suomen suurin parturiketju miehille, jotka haluavat perinteistä, helppoa ja vaivatonta parturipalvelua - unohtamatta päivän tyylejä. MRoom tarjoaa parturipalvelut ilman ajanvarausta ja toimii edelläkävijänä uudentyyppisessä jäsenajattelussa: ostamalla itsellesi MRoom-jäsenyyden saat itsellesi Silver-, Gold- tai Platinum-Club kortin, joka oikeuttaa sinut monipuolisiin etuihin."
Parturi-Kampaamo Tyyli

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tyyli on täyden palvelun parturi-kampaamo. Hiuspalvelujen lisäksi liikkeissämme on tarjolla myös muita kauneudenhoitoon ja hyvään oloon liittyviä palveluja. Haluamme tarjota asiakkaillemme hetken arjen ulkopuolella. Tervetuloa uudistumaan mukavassa, lämpimässä ilmapiirissä! Liikkeemme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Nurmijärven kirkonkylällä sekä Klaukkalassa."