Kari

Paikkakunta: ,
Työ/koulu:
Ikä:
Vapaa sana:

Arvostelut:


InkClub

Inkclub alaarvoinen suoritus


Hei,

Olen nyt odottanut tuotteitani jo viikon ja asiakaspalvelsuta sanoivat että voisitko vielä odottaa puoliviikkoa lisää. Eihän tässä ole mitään järkeä kun kilpailijat toimittavat 3 päivässä perille. Huutava pula musteesta ja nyt joutuu odottamaan 1.5 viikkoa. Taitaa seuraavat tilaukset mennä kyllä muille. En suosittele


Halvat Hinnat verkkokauppa

Nokia BL-5J akku


En tiennyt tilatessani että tuote toimitetaan Hong Kongista Sain akun 28.9.2018 kirjattuna kirjeenä. Paketissa on joku ihmeellinen laturi jonka pistoke ei ole Suomessa toimiva, sellaista en ole tilannut ja tilaamani akku joka EI OLE edes verkkokaupan sivulla olevan kuvan mukainen, eli siitä puuttuu hologrammi ja teksti NOKIA BL-5J. Toimitettu akku ei edes sovi "laturiin" Epäröin laittaa akun puhelimeen mutta päätin kokeilla. Aluksi puhelimeen tuli patterin kuva joka kuvaa latausta, mutta yllättäen patterin kuvaan tuli ? siis kysymysmerkki. Puhelin ei käynnistynyt lainkaan. Vaihdoin sitten kiireesti vanhan akun, jolla puhelin käynnistyi normaalisti.

Odotan nyt verkkokaupan vastausta viestiini toimimattomasta akusta ja pyyntööni rahojen palauttamisesta, onneksi kyseessä on vain hieman yli 12 euroa. Nyt näyttää akku olevan alle 8 euroa ja kuva sivulla on edelleen alkuperäisen Nokia akun kuva.

En voi suositella kokemani perusteella


Avaruus.net

Peruskäyttöön hyvä


Olen useamman vuoden käyttänyt avaruus 1 lähinnä sähköpostin "kääntämiseen". Mielestäni ollut hyvä hinta / laatu -suhde.


Megaklinikka.fi

Megaklinikka.fi


hinnoittelu ei ole avointa.

Tyttäreni kävi hammaslääkärillä 25.10.2017 ja kaksi hammasta otettiin pois lasku oli 400€ hampaalta yhteensä 800€ kun kysyin heiltä miksi Teillä ei ole hinnastossa tuota hintaa niin huonolla suomenkielellä vastattiin emme tiedä. Hinnastossa lukee EBA05 Vaativa hampaan poisto ilman leikkausta125,74 €. Operaatio oli EBA10 joka vaatii leikkausta

Olkaa tarkkana kyseisen paikan kanssa koska hyvin nopeasti se lasku on kuitenkin eri mitä oletat. Hampaan poistot siis vaativat leikkausta ja yhteisaika mitä siihen meni oli 40 minuuttia ja hinta 800€.

Pyytäkää vahvistettu hinta ennenkuin menette operaatioon. Tuntuu olevan hintojen pimittämistä miksi ei ole kaikki hinnastossa siitä syystä että kukaan ei kävisi siellä.

SIIS VAROVAISUUTTA

EN käytä koskaan heidän palvelujaan


Matkavaruste.fi

Ei löytynyt tuotetta!


Tässähän se suurin valitusten aiheuttaja onkin - ei löydy jo maksettua tuotetta. Kaikki muu kyllä toimii ihan mallikkaasti ja rahanvälittäjä ei myöskään anna Matkavarusteelle rahoja, mikä ei ole tuotetta lunastanut.


Verkkokauppa e-ville.com

Huijari yritys


Yrityksen sivuilla luvattiin puhelintuote jouluksi 2016 perille, mikäli tilaus tehdään ennen 4.12.2016. Nyt 29.1.2017 ei tuote ole vieläkään perillä. Pilasivat joulun tuon osalta ja sen jälkeen, kun tuotetetta on useamman kerran kysellyt niin vastaukset heidän puoleltaan ovat olleet kokoajan korrektia vittuilua. Myöskään rahoja ei saa takaisin millään, koska palautuksen voi tehdä vasta, kun tuotteen saa perille ja keksivät kokoajan selityksiä eivätkä toimita tuotetta niin ei voi palauttaakaan.

Korvauksena väärästä mainonnasta tuli tyypillinen korrekti vittuilu: viiden euron lahjakortti seuraavasta ostoksesta. Voimassa yhden kuukauden.

Haluaako kukaan muu tieten tahtoen ostaa e-villeltä ja saada samanlaisen asiakaskokemuksen ja jättää satojen eurojen maksetun ostoksen ikuisesti odotustilaan saamatta tuotetta sen kummemmin kuin rahojaan takaisin?


Nautintojensaari.net

Melkein täydellinen


Tavarat tuli ja kun jouduin kysymään neuvoa niin kerrottiin melkein heti ohjeet mutta vain sähköpostilla vaikka pyysin kyllä apua asennukseenkin niin sitä ei luvattu.


Verkkokauppa e-ville.com

KW903 WiFi + Bluetooth OBD2 -vikakoodinlukija mini


KW903 WiFi + Bluetooth OBD2 -vikakoodinlukija mini on toiminut hyvin ja tilaus saapui nopeasti. Kiitos.


Bluebiit

Tilaus


Uudenvuoden tienoilla tilasin smasbass kuulokkeet, vähän yli viikon sai kuulokkeita odotella, toimitusajaksi luvattiin viikko. Pidettiin kuitenkin hyvin ajantasalla viivästymisestä ja hyvityslahjana saatu vara-akku oli kiva piristys. Tarkkuutta toimitusaikoihin; mutta muu toiminta näyttää hyvältä!


Verkkokauppa e-ville.com

Toimiva verkkokauppa


Hyvä hinta/laatusuhde. Pitää asiakkaan ajantasalla. Nopeat toimitukset.


Lumingerie

Palvelu


Nopea toimitus, laadukkaat ja sexyt alusasut myös vaimon mielestä.Hyvän tuntuiset päällä(eivät vaan pysy aina päällä...)