Kategoriat / Hammaslääkärit / Hammaslääkärit Helsinki

Megaklinikka.fi

Keskiarvo: (1.5): 1.5 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Megaklinikka.fi on palvelu, jossa voi varata ajan Megaklinikalle. Kyseessä on täysin uudenlainen hampaiden hoitoon keskittyvä klinikka, jossa kaikki perushoito tehdään yhdellä käynnillä. Palvelu soveltuu kaikille, koska hinnat ovat samat kuin terveyskeskuksessa." 


Kirjoita arvostelu!


www.megaklinikka.fi

 
2.5.2019
Rahastusta


Kävin tarkastuksessa jossa hammaslääkäri löysi useita reikiä ja ehdotti viisaudenhampaiden poistoa. Ottivat myös röntgenin vaikkei siitä lopulta nähnyt mitään. Epäilin hieman diagnoosia koska koko ajan tuntui että he yrittävät myydä minulle kaikki mahdolliset palvelut. Ja kaikki toimenpiteet pitäisi tehdä seuraavalla pidemmällä ajalla.

Kävin sitten toisessa firmassa paikkausta varten. Heistä vain yhdessä hampaassa oli pieni reikä jonka paikkasivat hetkessä. Eikä lääkäri nähnyt mitään syytä poistaa terveitä viisaudenhampaita.

Kaiken kaikkiaan jäi todella huijattu olo paikasta ja ensimmäistä kertaa elämässä tuli olo että terveydenhuollon edustajaan ei pystynyt luottamaan. En voi suositella kenellekään!


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
2.5.2018
Hampaan poisto


Eka kerran kun kävin Megaklinikalla kaikki kävi todella hyvin. Lääkärinä kokenut hammaslääkäri, ilmeisesti opettanut hammaslääketieteellisessä ja tullut uran lopuksi vielä töihin. Kaikki reiät paikattiin ja hammaskivi poistettiin kerralla, lasku muistaakseni 147 euroa. Toinen kerta ei ollutkaan yhtä sujuva. Poistettiin hammas, nuori naislääkäri ei sitä pitkästä yrittämisestä huolimatta saanut irti. Mieskollegaa konsultoi välillä, tarjosi apua mutta hän halusi yrittää. Lopulta mieskollega kävi rikkomassa hampaan ja naislääkäri jatkoi siitä. Kotona ien ei alkanut paranemaan, aloin tutkia sitä itse ja löysin paikalleen jääneen hampaan sirun. Sain sen itse aikani yritettyäni irti ja sen jälkeen ien parani umpeen. Joten kokemusta on laidasta laitaan.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)Arvostele Megaklinikka.fi