Juha

Paikkakunta: , FI
Työ/koulu: Töissä
Ikä:
Vapaa sana:

Arvostelut:


Power

Tuotteiden varaus ostettaessa ei toimi


Vältä, jos tuotteet saatava päivämäärään mennessä - varastosaldot ja tuotteiden varaus ei toimi!

Tilasin kodinkoneita keittiöremppaan kuukauden päähän. Tuotteita oli verkkokaupan mukaan varastossa eli heti toimitettavissa, joten uskaltauduin luottamaan, että toimitus kuukauden kuluessa varmasti onnistuu. Kahden viikon jälkeen sain ilmoituksen, että toimitus viivästyy, eikä ehdi sinne ostohetkestä kuukauden päähän. Joten toimitettavien tuotteiden varastosaldo tai varaaminen ei ole toiminut, koska verkkokaupan mukaan niitä oli tilaushetkellä ja sen jälkeenkin saatavilla keskusvarastosta.

Kun sain viivästymisilmoituksen, niin tuotteita oli lisäksi silloinkin ostettavissa verkkokaupasta heti, mutta kaikkia ei ole keskusvarastolla, vaan osa ostettavissa samaan tapaan kotiin toimituksella myymälästä, mutta näillä ei voi paikata saatavuutta, koska "toimitustapaa ei voi muuttaa". Eli voisin heti ostaa tuotteen lyhyellä toimituksella olettaen että saldot pitävät paikkansa, mutta samaan aikaan niitä ei voida toimittaa minulle!

Älä siis luota Powerin varastosaldoihin, tuotteiden varaamisen toimivuuteen tai toimitusarvioihin! Tilaa vain, jos olet valmis odottamaan pitkään, että tuotteet ehkä joskus saapuvat.


PeterPanBike

Route 66 PeterPanBike


Route 66 ajoin 2017 PeterPanBiken kanssa ja huippu matka oli. Kaikki järjestelyt toimii, hotellit hyviä, pyörät erinomaisia ja tahti kohdallaan. Opas erittäin ammattitaitoinen nuori mies. Seuraava matkaa jo odottelen!


Kärkkäinen

ensimmäinen ja viimeinen kerta.


Tilasin tarjouksessaa olevan kaasujousitoimisen ilma-aseen. Tuotekuvauksessa mainittiin selkeästi "D-RAM" sekä "kaasujousitoiminen". Lähettivät sitten kierrejousitoimisen version. Asiakaspalvelusta vastattiin, virhe tuotekuvauksessa myönnettiin. Sama tarjouserä k.o. ilma-aseta on vielä useita päiviä myöhemmin myynnissä nimellä D-RAM tuotekuvauksella "kaasujousitoiminen". Eipä kovin hyvältä näytä... Kerkesin ottaa tuotteen käyttöön ennen kuin huomasin tämän (pidin TÄYSIN selviönä että tuote ON sitä mitä luvataan), joten käytännössä en voi sitä palauttaakaan. Tässä siis yksi esimerkki siitä, että kun hinta/laatusuhde näyttää hyvältä, se ei sitä välttämättä ole...


Gym voimapuoti

sali ok vaikka nettipuoti ei pelaisikaan


sen verta helsingin voimapuodin asiakkaana voin sanoa että sali on olosuhteiltaan loistava kaikille treenaajille ja mitä olen selvitellyt niin voimapuoti.com nettikauppa nykyään eri firmaa helsingin salin kanssa.harmi tietty jos netistä tilaa ja tuotteet ei tule.


Webhallen

Asiallinen putiikki


Muistikortin tilasin. Hinta oli edullinen ja tavara tuli nopeasti perille.


Kärkkäinen

Homma toimii


- Ainakin asiakaspalvelu oli kohdallani ripeää. Illalla lähetetty tuotekyselyä ja seuraavana päivänä (aamupäivällä muistaakseni) tuli vastaus

- Tuote tuli nopeasti perille, ei montaa arkipäivää kulunut

Ei siis valitettavaa, asialliselta paikalta vaikuttaa.


Levykauppa Äx

Ala-arvoinen


Tilasin levyn ja toimitusajan piti olla 1 viikko. Noh, kuukauden jälkeen ei mitään kuulunut. Otin yhteyttä, saako levyä. Tilattiin kuulemma uudestaan, tuli toisen 4 viikon päästä. Täysin ala-arvoista toimintaa, eikä missään välissä tohdittu kertoa asiakkaalle missä mennään tai mainittu viivytyksestä.

Huono palvelu, suppea valikoima, riistohintoja käytetyistä, vaihdossa antaavat pikkusummia levyistä. En suosittele, suosittelen itse myymään levyt Discogsissa! Kai tämä paikka jollekin aivokuolleelle hevarille sopii.


Verkkokauppa e-ville.com

Älkää langetko tähän kauppaan


Omat kokemukseni olivat erittäin huonoja. Toimitusaika oli yli 2kk. Kaupan peruminen oli hankalaa, koska kyseinen lafka ei ole Suomen kuluttajansuojan piirissä. Tilaamani tuotteet sain ostettua eri kaupoista Suomesta vähintään samaan hintaan, osan jopa halvemmalla. Esim. OBD2-lukijan (Bluetooth versio) saa Motonetista kantaasiakkaana alle 30€ ja toimii monessa eri automerkissä. Kehut joita kauppa saa lienevät heidän omia satuiluitaan. Älkää vaan sotkeutua tähän kauppaan.


Asu ja Lelu

Toimitukset takkuaa


Tilaus kateissa. Puhelimeen vastaa vain vastaaja. Sähköpostiin ei vastaa kukaan. Tilaus maksettu sitä tehdessä, mutta tavara ei vaan tule perille.