Kategoriat / Verkkokaupat / Musiikki

Levykauppa Äx

Keskiarvo: (1.2): 1 Star Rating
Arvosteluja: 4

"Levykauppa Äx OY (joskus myös Levykauppa X ja Recordshop X) on suomalainen musiikkitarvikkeiden, kirjojen ja elokuvien vähittäiskauppaan erikoistunut yritys, jolla on Suomessa 5 myymälää. Tavallisten levy-yhtiö julkaisujen ohella Levykauppa Äx myy myös yhtyeiden omakustanteita sekä käytettyjä levyjä. Yritys ei myöskään ole joidenkin levykauppojen tavoin keskittynyt mihinkään tiettyyn musiikin tyylilajiin." -wikipedia 


Kirjoita arvostelu!


www.levykauppax.fi

 
11.1.2020
Ala-arvoista toimintaa.


Tilannut aina silloin tällöin ja tleensä mennyt ihan ok. Nyt kaksi viimeisintä tilausta, on toimitukset kestäneet liki kolme viikkoa. Postilakkokaan ei näihin ole vaikuttanut. Jos ei sovituista ajoista voida pitää kiinni, niin en suosittele.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
29.12.2018
Ei vastuuta


Kun ostat lp levyn olet omalla vastuulla jos on viallinen, ei ole ikinä heidän vika.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
15.1.2017
Huonoa palvelua


Helsingin liikkeen myyjät todella tylyjä. Selän takana naureskeltiin asiakkaan tietämättämyydelle isoon ääneen. Kiertäkää paikka kaukaa.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
30.4.2016
Parantamisen varaa, mutta hyvin toimii


Viime syyskuusta lähtien on tullut ostettua älppäreitä, CD-levyjä, paitoja ja hihamerkkejä kyseisestä puljusta. Mutta jos menet Äxään tilailemaan mitään tupla/kolmois- LP:itä tai ulkomaalaisia tuotoksia, suosittelen vain kääntymään Discogsin tai eBayn puolelle sillä hinnat vedetään joskus hivenen yli äyriäiden.

Äxän nettisivut toimivat jouhevasti, asiakaspalvelu on nopea, toimitustapojen runsaus on yksi parhaista mitä olen tälläisistä puljuista kokenut (itse en ala-ikäisenä saa postitse muuten tilata kuin liikkeestä itsessään noudettavaksi) ja levyjä löytyy iso valikoima, vaikka puutteita on.

Mutta jos tahtoo ostaa levykäisen isälleen/äidilleen/veljelleen/kissalleen/koiralleen/tai jollekin muulle lahjaksi ja levyä ei löydy varastoista, niin ei kannata pistää sormia ristiin ja toivoa levyn ropsahtavan siinä "2-5 arkipäivän aikana" postilaatikkoon. Esim. C418:n "Minecraft : Volume Alpha"-levyn tilauksessa kesti n. 4 viikkoa, kun levy tuli rahdissa muiden mukana lajiteltavaksi Kuopioon, josta sitten alkoi matka käsittelyn jälkeen kohti Turun kauppaa. Mutta levy tuli onneksi ehjänä perille, ja pääsin heti samana päivänä levyä vielä kuuntelemaan. Tälläkin hetkellä odottelen seinälipun saapumista Saksasta, tilauksen kun tein tuossa huhtikuun alkupuolella. Kryptiset toimitusajat voivat aiheuttaa pään vaivaa, joten ei kannata vahdata nettisivuja jatkuvasti levyn saapumisen toivossa.

Käytetyistä levyistä meikällä on vähemmän kokemusta kuin uusista, mutta ainakin Stam1nan "Viimeinen Atlantis"-LP oli loistokunnossa (kansista ja levystä), ja CD-puolelta tilatut levykäiset ovat kaikki toimintakunnossa. Nyhtämistä tulee kuitenkin hinnoissa vastaan, sekä uusien ja käytettyjen levyjen kohdalla, joten hinnan vaikuttaessa suolaiselta kannattaa katsoa juuri äsken mainituista paikoista ennen levyn ostamista jos levy löytyisikin halvemmalla.

Jos siis tahtoo aloitella tätä levyjen keräilyä, ei ole otollisempaa paikkaa kuin Levykauppa Äxä. Lisäksi Äxän kautta esim. Sakara ja Sony julkaisevat fanituotteitaan, joten paitoja, mukeja, hihamerkkejä ja kaikkea muuta mukavaa löytyy. Toimitusajat ja hinnat kuitenkin heittelihtivät joskus pilvihin asti, joten kannattaa tiettyjen tilausten kohdalla varautua siihen, että raha palaa ja kärsivällisyys on tanassa.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Levykauppa Äx