Kategoriat / Matkustus / Lentoyhtiöt


Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Air Finland

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Oy Air Finland Ltd on tammikuussa 2002 perustettu kotimainen lomalentoyhtiö, jonka omistajina on 5 suomalaista ilmailun, rahoituksen ja matkailumarkkinoinnin ammattilaista."
Air100

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Porin ja Helsingin sekä Seinäjoen ja Helsingin väliseen lentoliikenteeseen on perustettu uusi yhtiö Air100 Oy."
airBaltic

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) on osakeyhtiö, joka perustettiin vuonna 1995. Tärkeimmät osakkeenomistajat ovat Latvian valtio (52,6 % osakkeista) ja Baltijas avi?cijas sist?mas SIA (47,2 % osakkeista)."
Blue1

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Blue1.fi on nyt sas.fi"

"Blue1 on suomalainen lentoyhtiö, joka on kuulunut SAS-ryhmään jo vuodesta 1998 lähtien. Blue1:n kolme väriä kuvastaa yhtiötä: Valkoinen ja sininen kuvastavat yhtiön juuria ja identiteettiä, eli suomalaisuutta. Hopea sen sijaan kertoo selvästä ja hienostuneesta, modernista, suomalaisesta muotoilusta."
British Airways

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "British Airways is the UK's largest international scheduled airline, flying to over 550 destinations at convenient times, to the best located airports."
Cimber Sterling

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Cimber Sterling is a Danish based airline counting more than 850 employees with offices in five Danish airports and a fleet of 28 large and small aircraft. Cimber Sterling conducts more than 1000 flights every week and transports approx. 2.4 million leisure and business passengers per year."
Finnair

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Finnairin reittiverkko ulottuu ulkomailla aikataulukaudesta riippuen noin 50 kohteeseen. Yhtiön kaukaisimmat reittikohteet ovat New York ja Miami (talvikaudella) Pohjois-Amerikassa sekä Singapore, Bangkok ja Hongkong Aasiassa. Tokioon ja Beijingiin lennetään välilaskutta Siperian yli. Vuoden 2005 uudet kohteet ovat Venetsia ja Kanton."
Flybe

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Euroopan suurin alueellinen lentoyhtiö nyt myös Suomessa. Lennot alkaen 39e/suunta. flybe.fi"
FlyMe

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "FlyMe on Ruotsalainen lentoyhtiö, joka lentää reittilentoja Ruotsin kotimaan markkinoilla sekä myös Tukholmasta Helsinkiin. Pyrkimyksenämme on lentää niillä reiteillä, joilla on paljon matkustajia."
Germanwings

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Germanwings on saksalainen halpalentoyhtiö, jonka kotikenttänä toimii Köln-Bonnin lentoasema Kölnissä. Lentoyhtiön reittikohteisiin kuuluu 35 kohdetta eri puolilla Eurooppaa, ja se on Eurowingsin omistuksessa." -Wikipedia
Iberia

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Iberia, Espanjan kansallinen lentoyhtiö, perustettiin 78 vuotta sitten 28.6.1927. Tähän mennessä yli 575 miljoonaa matkustajaa on lentänyt Iberialla. Euroopan viiden suurimman lentoyhtiön joukkoon kuuluva Iberia on ylivoimainen markkinajohtaja Espanjan ja muun Euroopan sekä Euroopan ja Latinalaisen Amerikan välisessä lentoliikenteessä." -Matkantekijät.fi
KLM

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Lennä KLM:llä Halvat hinnat koko maailmalle Katso parhaat tarjoukset nyt!"
Lufthansa

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Passenger transportation is the core business of the Lufthansa Group. This business segment includes Lufthansa passenger airlines (incl. Lufthansa Regional and Lufthansa Italia), Austrian Airlines, British Midland (bmi), SWISS and Germanwings as well as the equity stakes in Brussels Airlines, JetBlue and SunExpress."
RyanAir

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ryanair was Europe’s original low fares airline and is still Europe’s largest low fares carrier. In the current year Ryanair will carry over 35m. passengers on 288 low fare routes across 21 European countries."
SAS

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Olemme suurin lentoyhtiö Skandinaviassa. Tarjoamme halpoja lentoja Eurooppaan ja Euroopasta. Mannertenväliset lentomme Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan lähtevät Kööpenhaminasta ja Tukholmasta. Sivuillamme voit varata halvat lennot, löydät reittilennot, tutustut kaupunkioppaisiin, saat tietoa liikematkustamisesta, löydät uusimmat lehdistötiedotteet ja paljon muuta. SAS:lla on kolme matkustusluokkaa: Economy, Economy Extra ja Business."
Turkish Airlines

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Turkish Airlines: lentoja ja lentolippuja yli 200 kohteeseen!"
Wingo

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Wingo xprs on vuonna 2007 perustettu markkinointiyhtiö ja matkanjärjestäjä, jonka lentojen operaattorina toimii Jet Air. Yhtiön omistavat ruotsalaiset Tamares Holding Sweden Ab ja Scanproducts Ltd sekä suomalaiset Oy Touch N´ Go Ab, Eriksson Capital Ab ja muita piensijoittajia. Wingo xprs liikennöi 46-paikkaisella ATR 42-300 -potkuriturbiinikoneella jonka rahtikapasiteetti on 1312 rahtikiloa."