Kategoriat / Asuntohaku

Nimike       Arvosana       Arvostelumäärä
Apartime.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Apartime.com tarjoaa laadukkaita vuokra-asuntoja barcelonassa ja muissa Euroopan pääkaupungeissa. Asuntomme ovat aina kaupungin keskustassa tai lähistöllä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kaikki asuntomme ovat kalustettu ja varusteltu kaikella tarpeellisella."
Asunnot.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Asunnot.fi on verkkopalvelu, josta löydät kaikkien Lemminkäinen Talo Oy:n tytäryritysten myynnissä olevat asunnot ja kohteet ympäri Suomen."
AsuntoArea

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "AsuntoArea on päijäthämäläinen ja yksityinen kiinteistönvälityksen ammattilainen, jonka yrittäjillä on yli 15 vuoden tietotaito alalta."
Asuntoverkko.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Asuntoverkko on yksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysalan toimijoista, ja Asuntoverkko-toimistoja löytyy jo 50 ympäri Suomen. Meidän kauttamme on tarjolla tuhansia koteja, vapaa-ajan asuntoja, maa- ja metsätiloja sekä tontteja Suomesta. Tarjolla olevat kohteet löydät kohdehausta."
Asuntovuokraamo ja Kiinteistötoimisto Talasmäki LKV

Keskiarvo(0.5):

2 arvostelua.
 "Asuntovuokraamo Talasmäki on toiminut Tampereella vuodesta 1968 alkaen. Tänä aikana olemme välittäneet lähes 30 000 asuntoa Tampereella ja lähikunnissa."
ATT - Helsingin Asuntotuotantotoimisto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto Att tuottaa korkeatasoisia vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja. Asuntotuotantotoimisto on Helsingin kaupungin organisaatio, jonka tehtävänä on vastata kaupungin oman asuntotuotannon rakennuttamisesta kaupungin tavoitteiden mukaisesti."
Avara

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Ota elämäsi suuri askel omaan kotiin luotettavan asiantuntijan kanssa. Meillä on mittava kokemus omistusasuntojen rakennuttajana ja tarjoamme laadukkaat kohteet hyvillä alueilla. Nauti asumisen mukavuudesta ja toimivuudesta parhaimmaillaan."
Etuovi.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Etuovi.com on Suomen suosituin ja tunnetuin asunto-ja kiinteistökaupan valtakunnallinen nettipalvelu"
Forenom

Keskiarvo (1.0):

10 arvostelua.
 "Forenom on työsuhdeasuntoihin ja tilapäisiin majoitusratkaisuihin erikoistunut yritys. Meiltä löydät eritasoiset kalustetut asunnot niin lyhyelle kuin pidemmällekin aikavälille."
Huoneistokeskus

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Turvallista kiinteistönvälitystä vuodesta 1953."
Jokakoti.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Jokakoti.fi on uuden ajan asumisen palvelu: tarjoamme kattavien myynti- ja vuokra-asuntojen lisäksi myös tontteja, kiinteistöjä, tietoa asuinalueista, asuntomarkkinoista ja asuntokaupasta yleensä. Hakuvahtien tekeminen on helppoa ja voit tilata ilmoitukset uusista asunnoista sähköpostina tai rss-feedinä."
Jokapaikka.fi

Keskiarvo (2.5):

2 arvostelua.
 "Mielenkiintoinen palvelu joka pisteyttää Suomen asuintaloja satojen eri lähdetietojen perusteella (myös uutisten). Mikäli olet muuttamassa, kannattaa katsoa mitä tulevasta kodistasi sanotaan!"
Kalustettu.com

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kalustettu asunto on edullinen vaihtoehto hotelliasumiselle. Olipa tarve pitkä tai lyhyt niin täältä löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. ILMOITTELU SIVUSTOLLA ON TÄYSIN ILMAISTA."
Kiinteistömaailma

Keskiarvo (2.0):

2 arvostelua.
 "Saa asunnostasi oikea markkinahinta. Tilaa maksuton Kotikäynti ja kerromme lisää."
Kiinteistöpörssi LKV

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Kiinteistöpörssillä on vahvat juuret: vuodesta 1974 alkaen kiinteistönvälitystä ja isännöintitoimintaa Auranmaalla ja eri puolilla Suomea, niin Itä-Suomessa kuin Lapissakin, sekä ulkomailla Espanjan kohteista. Asuntojen- ja kiinteistöjenvälitys ja viralliset arviot hoidetaan Turusta ja vuokraukset sekä isännöinti hoidetaan Riihikoskelta ja Kyröstä. Olemme erikoistuneet vapaa-ajan asuntojen ja maatilakohteiden välitykseen. "
NCC : Asuntohaku

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Ryhdyitpä uuden kodin hankintaan missä elämänvaiheessa tahansa, meiltä löydät useita vaihtoehtoja. NCC:llä rakentamisessa yhdistyvät kokemus, tieto ja taito. Niinpä uskallamme luvata sinulle, että suunnittelun ja toteutuksen osalta voit olla tyytyväinen lopputulokseen."
Nettiasunto

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Nettiasunto.com on yksityisille myyjille ilmainen kiinteistöjen, maatilojen, tonttien, liiketilojen ilmoituspalsta, mutta välittäjille maksullinen."
Niiralankulma Oy

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Niiralan Kulma on Kuopion suurin vuokranantaja. Vuokra-asuntoja on tarjolla lähes kaikissa Kuopion kaupunginosissa ja jonkin verran maaseutukylissäkin. Laadukkaita vuokrakoteja on tarjolla kerrostaloista omakotitaloihin ja rauhallisista maaseutukohteista kaupungin sykkeeseen."
Oikotie.fi Asunnot

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Oikotie.fi on Suomen suurin kaikille avoin asuntoportaali."
OP-Kiinteistökeskus

Keskiarvo(0.5):

2 arvostelua.
 "OP-Kiinteistökeskus on Suomen kattavin ja suurin kiinteistönvälitysketju, jossa tehdään kauppaa jo yli 60 vuoden kokemuksella."
Tori.fi

Keskiarvo(0.0):

1 arvostelua.
 "Tori.fi on ostetaan ja myydään -palvelu Suomessa, jossa voit ilmoittaa ilmaiseksi. Yksityishenkilöt ja yritykset voivat jättää ilmoituksia eri osastoihin esim. autot, moottoripyörät, asunnot, talot, tai työpaikat. Osastoja on useita ja ilmoittaminen on helppoa!"
Uudiskohde.fi

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Uudiskohde.fi tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista, asiantuntevaa ja laadukasta palvelua koskien uudiskohteita, tontteja, rakentamista, remontointia ja sisustusta."
Viva LKV

Keskiarvo(0.2):

3 arvostelua.
 "Tehokasta kiinteistönvälitystä VIVA:sta. Ilmainen hinta-arvio. Luotetut ja koulutetuimmat kiinteistönvälittäjät."
Vuokraisäntä.fi

Keskiarvo (3.8):

3 arvostelua.
 "Vuokraisäntä.fi on vuokranantajille sekä vuokralaisille suunnattu verkkopalvelu. Vuokralaiset voivat hakea palvelun kautta asuntoja ja vuokranantajat voivat hallinnoida vuokrakohteitaan."
VVO

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "VVO on asumispalveluita tarjoava julkinen osakeyhtiö. VVO:lta voit vuokrata tai ostaa asunnon kokonaan omaksi. VVO rakennuttaa, markkinoi ja isännöi omia asuntojaan."
YIT

Keskiarvo(0.0):

0 arvostelua.
 "Tutustu uusiin YIT Koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Autamme sinua toteuttamaan asumisen unelmasi!"

Puuttuuko täältä jokin arvostelukohde?

Palaa edelliselle sivulle