Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Helsinki tatskat

Vida Loca Tattoo

Keskiarvo: (2.5): 2.5 Star Rating
Arvosteluja: 2

Lapinlahdenkatu 23, Helsinki

Liikkeestä löytyy tuhansia malleja sekä henkilökohtainen suunnittelu kuuluu asiaan. Olemme tehneet tatuointeja yli 15 vuoden ajan. Vain uusimmat ja parhaimmat käytännöt kiinnostavat. Meidät on palkittu useissa alan tapahtumissa esimerkiksi sekä vuoden 2004 että vuoden 2005 parhaana tatuoijana. (entinen New Wave Tattoo) 


Kirjoita arvostelu!


www.vidaloca.fi

 
16.8.2016
Välinpitämätöntä asiakaspalvelua


Yrityksen kanssa on vaikea sopia tatuointiaikaa, kun puhelimessa toivovat s-postia kuvasta/tekstistä mutta eivät vastaa siihen. Uudestaan soittaessa eivät ole lukeneetkaan meiliä, kysyvät nimeä ja lupaavat vastata siihen mutta eivät vastaa. Ennen tätä olin kysynyt aukioloaikoja ja yritin käydä paikan päällä, kertoivat olevansa paikalla - paikalla ei ollut kuitenkaan ketään ilmoitettuna aukioloaikana, ensimmäinen käynti oli samana päivänä kuin soitin ensimmäisen kerran - silloinkaan ei ketään ollut paikalla. Toisella soitolla ilmoittivat olleensa lomalla ja ilmoitus siitä ovessa mutta ei sellaista ollut kummallakaan kerralla. Ei tunnu kiinnostavan asiakkaiden saaminen. Liekö ongelma ollut, että olin ostanut letsdeal - tarjoituksen...joka soitolla kysyivät onko minulla tämä lahjakortti. Ei enää kiinnostakaan mennä sinne - onneksi letsdeal lupaa palauttaa maksetun lahjakortin.


5 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
25.2.2015
Sleeve projekti työnalla (vanhojen korjaus ja uusien lisäys)


Olin ottanut muutaman linnun yläkäteeni ulkomailla eri tatuointiliikkeissä. Linnut oli haalistuneet ja muodoltaan huonot ja kaipasin näihin isoja korjauksia pelastamaan ne.. Olin aina unelmoinut yhtenäisestä japanilaishenkisestä karikatyyri-tyylisestä hihasta ja esitin tämän sitten Rostille. Ekalla tapaamisella minua hävetti suunnattomasti näyttää lintuni, mutta turhaan. Kaveri oli tosi sympaattinen asian suhteen ja otti haasteen vastaan. Työn jälki on ylittänyt odotukseni; piirrokset oli mielettämät, stensseleiden asettaminen tehtiin huolella ja muokkaus ehdotukseni on otettu joka ikinen kerta huomioon. Rosti on taiteilija henkeen ja vereen. Tuskin maltan odottaa että hiha valmistuu..!!

Avomieheni Jere ja ystäväni ovat kaikki kehuneet työn jälkeä, vaikka hiha on vielä kesken. Näyttäisi siltä että useampi tuttu aikoo lähi tulevaisuudessa toteuttaa tatska haaveensa nyt Rostilla.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Vida Loca Tattoo