Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Helsinki tatskat

69 Tattoo

Keskiarvo: (3.5): 3.5 Star Rating
Arvosteluja: 5

Mäkelänkatu 97 C (katutaso), 00610 Helsinki

"Helsingin Käpylässä sijaitseva 69 Tattoo, tai tuttavallisemmin 'Kuusysi Tattoo' on yli kymmenen vuotta pyörinyt, rento, mutta ammattimainen tatuointiliike. Stadinkin mittapuulla hyvänkokoisessa (124m²) studiossa työskentelee täyspäiväisesti kolme tatuoijaa: Tappi (perustaja), Parn ja Tape, sekä harjoittelijat Linda ja Ilari. Nettisivujen lisäksi 69 Tattoo löytyy Facebookista, sekä Instagrammista @69tattoohelsinki. Tervetuloa Käpylään!" 


Kirjoita arvostelu!


www.69tattoo.com

 
17.6.2017
Snif


Tässä olisi kaksi nuorehkoa ihmisenalkua, jotka molemmat ovat ottaneet pienen ja yksinkertaisen kuvan 69:ssä. Sijainti ja tilat ihan mahtavat, henkilökunnan asenteessakaan ei mitään vikaa. Ainoa pettymys oli se että kumpikaan ei saanut tismalleen sellaista kuvaa kuin halusi, vaan ennemmin "taiteellisen" näkemyksen alkuperäisestä luonnoksesta vaikkakin yritettiin kyllä selväksi tehdä, että luonnoksen kuva olisi se mitä ihoon halutaan. Teknisesti kuvat on hyvin tehty, mutta ei tiedetä että oliko kommunikoinnissa jotain vikaa, kun kuvasta ei ihan haluttua tullut. Ei kuitenkaan niin huonoa jälkeä ollut, että riitaa oltaisi haastamaan ruvettu, mutta toinen kuva ainakin on peittoon menossa lähiaikoina...

Jos olet ottamassa kuvaa täällä, väännäthän kuvatoiveesi rautalangasta. Henkilökohtaisesti voimme sanoa, että tatuoinnit otetaan muualla jatkossa.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.6.2016
Ensimmäinen tatuointi


Kävelin sisään oman tekeleeni kanssa ja idea oli miten jatkaa, mutta taidot ei riittäneet. Konsultoinnissa tuli jo vahva tunne paikasta koska 2 tatuoijaa kävivät katsomassa tekelettäni ja suosittelivat että tappi olisi paras vaihtoehto kyseisen kuvan tekemiseen, eivätkä lähteneet kokeilemaan omia taitojaan. Konsultaatiossa jo sanoi että kuvan luonnos saattaa mennä suunnitellusta aloituspäivästä edeltävään, niinkuin menikin, mutta jälki vakuutti heti.

Tatuointi päivä oli leppoissa. Juotiin ensin kahvit ja sitten mallailtiin kuvaa käteen. Jokaisella tatuoialla oli omat tilat. Sovittiin mitä musiikki laitetaan soimaan ja omiin tyhmiin kysymyksiin tatuoimisesta vastattiin. 6 tuntia myöhemmin oli kuva kädessä ja jälki ensiluokkaista. Nyt vaan kuvan jatkoa odotellessa. Fiilis oli rento kokoajan ja omia toiveita kuunneltiin. Suosittelen liikettä.

Puolikas pojo lähtee että luonnos kuvaa sai odottaa edeltävään iltaan vaikka itselle ei ongelma kun tiesi tarkalleen mitä tulossa.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
24.10.2014
Kunnon hyvä mesta


Kävelin taloon elokuussa ilman että mulla oli tarkkaa referenssikuvaa siitä mitä halusin. Tiesin sen verran että halusin aidonnäköisen pienehkön viikinkimisun (kuvaamaan valkyriaa) käteeni ja muutamia tarkentavia faktoja (aikakauteen kuuluva miekka/kilpi/panssarointi, sekä tietty riimu). Olin etukäteen katsonut pajan kundien(ja Lindan) kädenjälkeä ja tykästynyt Parnin töihin. Kävin Ilarin kanssa ideaa läpi ja hänellä oli tosi hyviä ehdotuksia(perusteluineen) mihin suuntaan työtä kannattaisi viedä. Hän ehdotti kuvan isommaksi vientiä, sillä kuvan elementit ei toimisi pienenä kuvana hirveän hyvin ja hieman vielä epäröin kun päädyimme puolihihaan. Ilari välitti sitten idean Parnille, jota ilmeisesti he pallottelivat yhdessä. Jonotusajan jälkeen sain tosi siistin kuvaehdotuksen, jonka sitten hyväksyin.

Pajalle päästyäni Parn läpsäisi stencilin käteeni ja aloin ymmärtää miksi Ilari oli ehdotellut puolihihaa. Kuva ei todellakaan olisi toiminut pienemmän kokoisena. Ainoat asiat mitkä enää mietitytti oli oma kivunsietokyky ja se onko Parn yhtä hyvä kuin mitä olin instagramista katsellut. Jaksoin loppujenlopuksi istua Parnin kanssa tosi pitkän päivän ja Parn on todellakin yhtä hyvä lyömään mustavalkoista kuin mitä olin toivonut. Huolimatta siitä ettei Parnilla ole maailman paras länsimaisten kielien taito, sujui vitsien heitto ja ohjeistus tatuointiprosessista ja jälkihoidosta. Parn on tosi iso sydäminen jätkä joka rakastaa työtänsä, ja se näkyy asiakaskontaktissa, työnjäljessä sekä koko kundin olemuksessa.

Loppuun tiivistys koko fiiliksestä: Tilat on tosi mahtavat. Mukavan kutsuva lounge, jossa heittää läppää rennolla aseenteella tatuoijien kanssa. Kuitenkin rennosta asenteesta huolimatta on tyypeillä rautainen ammattitaito. Juttelin tämän projektin aikana kaikkien liikkeen työntekijöiden kanssa. Ovat oikeasti kiinnostuneita asiakkaista ja heidän tatuoinneistaan, eikä homma vaikuta olevan naama irvessä rahan perässä juoksua. Vielä edessä toinen sessio Parnin kanssa, enkä malta odottaa!

5/5, tulen uudestaan.

7 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.9.2014
Oma kokemus


Itse menin paikanpäälle alun sähköpostivaihdon jälkeen sopimaan aikaa ja suunnittelemaan kuvaa. Studiolta luvattiin olla yhteydessä, kun artisti on piirtänyt mallikuvan. Aikaa menisi n. 2 viikkoa. Kuuakuden päästä kyselin perään, ja luvattiin laittaa kuva. Tämän jälkeen on kerran tullut sähköposti, että kuvan laitto viivästyy vieläkin, mutta palaavat asiaa. Sen jälkeen ei ole kuulunut mitään, ja tästä aikaa nyt n. 6kk. Ei kovin luotettavalta tunnu.

2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
9.4.2014
Ouroboros


Kävin ottamassa ensimmäisen leimani marras-helmikuun aikana 69- Tattoossa, tekijänä Parn. Alunperin tarkoituksenani oli ottaa pohkeen ympärille pienehkö ouroboros-käärme, joka sitten suunnitteluvaiheessa paisui koko pohkeen kokeiseksi, realistiseksi kuningaspythoniksi.

Liikkeessä on todella ystävällinen ja rento ilmapiiri ja tunsin itseni tervetulleeksi siellä asioidessani. Kaikkein tärkeimpänä tietenkin tatuoinnin jälki, johon olen todella tyytyväinen. Olen suositellut paikkaa muille ja teen sitä jatkossakin. Itse asioin 69-Tattoossa seuraavan kerran todennäköisesti tulevana syksynä, uuden leiman merkeissä tietenkin!

Tässä vielä videonpätkä leimasta: https://www.youtube.com/watch?v=bNe1jGTtOOw

8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele 69 Tattoo