Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Helsinki tatskat

69 Tattoo

Keskiarvo: (3.5): 3.5 Star Rating
Arvosteluja: 2

Mäkelänkatu 97 C (katutaso), 00610 Helsinki

"Helsingin Käpylässä sijaitseva 69 Tattoo, tai tuttavallisemmin 'Kuusysi Tattoo' on yli kymmenen vuotta pyörinyt, rento, mutta ammattimainen tatuointiliike. Stadinkin mittapuulla hyvänkokoisessa (124m²) studiossa työskentelee täyspäiväisesti kolme tatuoijaa: Tappi (perustaja), Parn ja Tape, sekä harjoittelijat Linda ja Ilari. Nettisivujen lisäksi 69 Tattoo löytyy Facebookista, sekä Instagrammista @69tattoohelsinki. Tervetuloa Käpylään!" 


Kirjoita arvostelu!


www.69tattoo.com

 
17.6.2017
Snif


Tässä olisi kaksi nuorehkoa ihmisenalkua, jotka molemmat ovat ottaneet pienen ja yksinkertaisen kuvan 69:ssä. Sijainti ja tilat ihan mahtavat, henkilökunnan asenteessakaan ei mitään vikaa. Ainoa pettymys oli se että kumpikaan ei saanut tismalleen sellaista kuvaa kuin halusi, vaan ennemmin "taiteellisen" näkemyksen alkuperäisestä luonnoksesta vaikkakin yritettiin kyllä selväksi tehdä, että luonnoksen kuva olisi se mitä ihoon halutaan. Teknisesti kuvat on hyvin tehty, mutta ei tiedetä että oliko kommunikoinnissa jotain vikaa, kun kuvasta ei ihan haluttua tullut. Ei kuitenkaan niin huonoa jälkeä ollut, että riitaa oltaisi haastamaan ruvettu, mutta toinen kuva ainakin on peittoon menossa lähiaikoina...

Jos olet ottamassa kuvaa täällä, väännäthän kuvatoiveesi rautalangasta. Henkilökohtaisesti voimme sanoa, että tatuoinnit otetaan muualla jatkossa.


1 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.6.2016
Ensimmäinen tatuointi


Kävelin sisään oman tekeleeni kanssa ja idea oli miten jatkaa, mutta taidot ei riittäneet. Konsultoinnissa tuli jo vahva tunne paikasta koska 2 tatuoijaa kävivät katsomassa tekelettäni ja suosittelivat että tappi olisi paras vaihtoehto kyseisen kuvan tekemiseen, eivätkä lähteneet kokeilemaan omia taitojaan. Konsultaatiossa jo sanoi että kuvan luonnos saattaa mennä suunnitellusta aloituspäivästä edeltävään, niinkuin menikin, mutta jälki vakuutti heti.

Tatuointi päivä oli leppoissa. Juotiin ensin kahvit ja sitten mallailtiin kuvaa käteen. Jokaisella tatuoialla oli omat tilat. Sovittiin mitä musiikki laitetaan soimaan ja omiin tyhmiin kysymyksiin tatuoimisesta vastattiin. 6 tuntia myöhemmin oli kuva kädessä ja jälki ensiluokkaista. Nyt vaan kuvan jatkoa odotellessa. Fiilis oli rento kokoajan ja omia toiveita kuunneltiin. Suosittelen liikettä.

Puolikas pojo lähtee että luonnos kuvaa sai odottaa edeltävään iltaan vaikka itselle ei ongelma kun tiesi tarkalleen mitä tulossa.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele 69 Tattoo