Kategoriat / Verkkokaupat / Urheilu ja vapaa-aika

GoFitness

Keskiarvo: (1.5): 1.5 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Gofitness.fi on suomalainen kuntosali- ja fitnessalan erikoisliike. Valikoimamme kattaa kuntosalilaitteet, lisäravinteet sekä vaatteet. Meiltä löydät myös valtavan määrän erilaisia pienvälineitä sekä terveystuotteita." 


Kirjoita arvostelu!


www.gofitness.fi

 
17.3.2020
Maksetun tuotteen toimitus kestää 2 kuukautta


Tilasin tammikuussa yritykselta tuotteita,ja maksoin ne tilauksen yhteydessä. Yrityksestä ei otettu yhteyttä ennenkuin itse kyselin, milloin tuotteet mahdettaisiin toimittaa. Luokatonta toimintaa. Vieläkään en ole tuotteita saanut. Saa nähdä, toimitetaanko ne ylipäätään ollenkaan.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.12.2017
Tuote vastasi kuvausta, toimituksessa ongelmia


Tilasin GoFitness verkkokaupasta Megatec half rackin ja yläosat/alataljan. Itse tuote tuli sovittuun aikaan ja vastasi verkkokaupan kuvausta. Valitettavasti yksi osa puuttui toimituksesta. Puuttuvan osan saaminen kesti n. 5 viikkoa. Oltuani yhteydessä asiakaspalveluun sain ensin väärää tietoa, että osa olisi jo tilattu. Kun kyselin tilannetta viikon kuluttua, ei kuitenkaan tiedetty edes mikä osa puuttuisi. Tästä eteenpäin asiakaspalvelu vastasi kyllä hyvin ripeästi tiedusteluihini.Kuitenkaan tuote ei lähtenyt rahdin mukana Suomeen tästä parin viikon kuluttua kuten oli infottu. Samoin tuotteen piti lähteä gofitnessiltä viikkoa myöhemmin, mutta paketin seurantatietojen perusteella toimitus viivästyi vielä 4. kerran viikolla. Sain hieman hyvitystä viivytyksestä kun pyysin. Kehityskohteena toivoisin kuitenkin realistista tietoa puutteellisen lähetyksen täydennyksestä ja ripeämpää korvaavan osan toimitusta. Muuten itse kaupanteko toimi kätevästi ja tuote oli sitä mitä pitikin.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (3)Arvostele GoFitness