Kategoriat / Verkkokaupat / Tekniikka ja elektroniikka

Swappie.fi

Keskiarvo: (4.5): 4.5 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Tervetuloa uudenajan älypuhelinten kauppapaikkaan, jossa on yhdistetty nettikirpputorien ja verkkokauppojen parhaat puolet. Voit sanoa hyvästit huijareille, manuaaliselle myymiselle, tuotekuville, myyntipaikan sopimiselle, soittelulle ja ties mille! Swappie.fi on turvallinen käytettyjen älypuhelinten kauppa netissä, josta voit tilata vähän käytettyjä, edullisia, uusimmalla teknologialla tarkastettuja ja huollettuja älypuhelimia suoraan verkkokaupastamme. Tarkan laadunvalvonnan vuoksi voimme tarjota kaikkiin puhelimiin 6kk Swappie Käyttöturvan. Voit myös myydä meille puhelimen postitse 24h maksuajalla." 


Kirjoita arvostelu!


www.swappie.fi

 
20.3.2017
Asiallinen palvelu ja hyväkuntoiset puhelimet.


Tilasin iphone 6S jossa luvattu kunto oli erittäin hyvä (asteikolla: hyvä, erittäin hyvä, koskematon). Puhelimen saavuttua ulkoinen kunto oli todellakin vähintään ´´erittäin hyvä´´. En löytänyt yhtään naarmua edes yleisimmistä kolhujen paikoista ja näytössä vain muutama hiusnaarmu (näkyy vain näytön ollessa kiinni ja oikeassa valossa). Eli kuntoluokat ainakin siis uskottavia. Lisätietoja puhelimesta kysellessäni asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiallista! Muutenkin puhelin pelittää hyvin ainakin ensimmäisen käytön jälkeen ja Battery Life app näyttä akun wear leveliksi 7% (hyvä) ja kapasiteetiksi 93% eli siltäkin osin hyvässä kunnossa.

Hinnat näkyy normaalisti olevan noin 20-30% korkeammat yksityisten hintoihin verrattuna (riippuen kunnosta), mutta jostain syystä oman ostoni aikaan muutama puhelin oli ilmeisesti alessa ja täten saman hintaisia kun huonompikuntoiset käytetyt yksityisellä.

Ainoana miinuksen oli pieni hämminki lähetyksessä joka kesti vähän odotettua kauemmin (7pv).

Kokonaisuutena siis hyvä kauppa!

1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
7.2.2017
Paras paikka ainakin ostaa käytetty iPhone


Aluksi vähän epäilytti palvelu, koska joissain oli epäilyttävän halvat hinnat suhteessa siihen että pitäsi saada 6kk takuu. En olisi muuten ostanut, jollei kaveri olisi suositellut mutta nyt jälkeenpäin ajattelin kirjoittaa arvostelun jotta muiden ei tarvitsisi epäröidä palvelun luotettavuutta. Tuote oli rehellisesti sanottuna paljon paremmassa kunnossa kuin odotin, plussat siitä. Toimitus oli hieman myöhässä, n 1. päivä mutta en viitsi tästä laittaa enempää negatiivista koska sivuilla kuitenkin luki että saattaa mennä 1-3 päivää, vaikka itse odotin että 1 päivä. Asiakaspalvelu oli hyvä, voisivat toki laittaa sivulle vähän näkyvimmin että voi maksaa osamaksulla jotta ei tarvitse erikseen kysyä. Muuten suosittelen paikkaa puhelimen ostoon kyllä, sillä takuusen nähden hinta oli hyvä ja puhelimet kuvatun mukaisessa kunnossa, ellei jopa paremmassa.

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)Arvostele Swappie.fi