Kategoriat / Web Hosting

Domainhotelli

Keskiarvo: (3.7): 4 Star Rating
Arvosteluja: 3

"Uudentyyppinen webhotelli, joka tarjoaa reilusti levytilaa, edulliset hinnat ja paljon ominaisuuksia. Mukana myös kaikki uusimmat tekniikat kuten HTTP/2 ja ilmaiset SSL-sertifikaatit." 


Kirjoita arvostelu!


www.domainhotelli.fi

 
13.11.2020
Ei toimi


Perussivustoille varmaan ihan ok hotelli.

Meillä kuitenkin oli aktiivinen sivusto, jonka liikennemäärä oli suuri. Sopimusehtoihin vedoten domainhotelli poisti ne tiedostot joiden takia sivuillamme käytiin. Meillä siis oli ostettuna rajoittamaton kaista, mutta tämähän on vaan mainoslause ja käytännössä kyttäävät kaistojen käyttöä.

Palvelun laatu- ja laajentamismahdollisuudet on aikalailla nolla, että jos haluat tarjoajan missä voi laajemmin ottaa palveluita käyttöön niin suosittelen katsomaan muualta.


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
18.5.2019
Ammattiharrastelija


Siirsin oman ja neljän asiakkaan sivustot vuosi sitten, enkä keksi mitään kielteistä sanomista. En ymmärrä tietotekniikasta juuri mitään, mutta sekä palvelujen tilaus, että hallinnointi on niin loogista ja selkokielistä, että selvisin melkein kaikesta itse, tuhoamatta mitään. Ja asiakaspalvelu hoiti loput nopeasti chatissa. SSL kuuluu hintaan ja bonuksena kumppanuussopimuksella asiakkaideni vuosimaksut kuittaavat oman saittini kulut. Odotan toki yhä sitä haudattua koiraa ja ihmettelen, mikä firman idea muutenkin on, koska sen taustalla ovat yhden maan suurimman palveluntarjoajan pyörittäjät. Ehkä Domainhotelli on heille testialusta, mutta mitään ongelmia ei ole ollut.


4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
18.9.2018
Hyvä kokemus


Minulla on kokemusta mm Louhen ja Sitegroundin hotelleista mutta domainhotelli.fi vei voiton näistä. Halpa ja varmasti riittävä levytila. Ei voi muuta sanoa kuin kehua. Voin todellakin suositella esim Wordpress-bloggareille. Kaikki toimii!


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Domainhotelli