Kategoriat / Kauneus- ja terveyshoitolat / Hoitolat Helsinki

Lebua Spa

Keskiarvo: (3.0): 3 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Hoitoja on tarjolla laidasta laitaan mm. erilaisia kasvohoitoja, sokerointia, käsi- ja jalkahoitoja, rentouttavia erikoisvartalohierontoja sekä ylellisiä suklaahoitoja. Uutuutena on suihkurusketus, jolloin saat ihostasi hetkessä päivittyneen juhlaan ja arkeen." 


Kirjoita arvostelu!


www.lebuaspa.com

 
26.7.2019
Kuumakivihieronta


Kävin kuumakivihieronnassa, jonka olin saanut lahjaksi elämyslahjana. Hoitaja oli myöhässä, mutta vihdoin tultuaan paikalle, hän ei pahoitellut mitenkään asiaa. Hän ei myöskään tervehtinyt, ei esitellyt itseään mitenkään tai edes hymyillyt. Hoitoa mainostetaan hemmotteluhoitona, mutta asiakkaan käsittely oli hyvin liukuhihnamainen. Hoidossa ei käsitelty kuin yksi puoli kehoa vaikka lahjakortissa lukee koko keho ja kasvot. Kasvoihin ei edes koskettu. EN todellakaan suosittele tätä paikkaa kellekään. Poistuin hyvin pettyneenä ja hemmottelusta ei ollut tietoakaan, koska siihen kuuluu edes alkeellinen asiakkaan huomioinen ja tervehtiminen. Hoitotapahtuma on kokonaisuus, johon kuuluu normaalisti myös asiakkaan emotionaalinen kokemus hoitotapahtumasta.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
4.5.2015
Mahtava paikka!


Kävin lahjakortilla bikinialueen valoimpulssikarvanpoistossa ja täytyy sanoa, että kaikin puolin todella hyvä kokemus! Sain ajan heti ja tekijä oli todella ammattitaitoinen ja kertoi koko ajan mitä tapahtui. Sain hyvät ohjeet kotiin ja seuraavaa aikaa varten. Suosittelen!! :-)


2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Lebua Spa