Kategoriat / Verkkopalvelut

Urakkamaailma.fi

(0.3): 0 Star Rating
Arvosteluja: 5

"Remontti aiheinen markkinapaikka, jonka avulla voi kilpailuttaa remontin ja löytää tekijöitä kaikenlaisiin kodin remontteihin." 


Kirjoita arvostelu!


www.urakkamaailma.fi

 
21.1.2021
Urakkamaailma, ei jatkoon


Urakkamaailma.fi on ajatuksena hyvä, aivan loistava! Siihen se ikävä kyllä jääkin. Olemme olleet urakoitsijana heidän asiakkainaan jo useamman vuoden ajan eikä tämän hankalampaa yhteistyö voisi olla. Puhelinnumeroa ei löydy helpolla ja jos löytyy, ei puheluihin vastata eikä myöskään sähköpostiviesteihin vastata. Kun urakat on ilmoitettu, ei niistä jää mitään jälkeä rekisteriin. Mikäli kyseessä on puolivuotta kestävä urakka, jonka kesto ja mahdollinen hinta lisätöiden myötä muuttuu, syyttävät he ilmoituksen laiminlyönnistä. Tämän seurauksena tili jäädytetään eikä selvityspyyntöön tässäkään tapauksessa vastata - paitsi viikon, kahden kuluttua. Varmasti huijareita löytyy, jotka eivät urakoitaan ilmoita, mutta tätäkin konseptia pystyisi muokkaamaan käytännöllisemmäksi urakoitsijoiden näkökulmasta. Kodinplaza on tästä hyvä esimerkki. Kirjautumisen jälkeen etusivulle tulee selvittämättömät urakat, jotka on käsiteltävä ennen kuin pääsee tarkastelemaan uusia tarjouspyyntöjä. Toimivaa, vai mitä? Urakkamaailman väki syyllistyy myös epäammattimaiseen, jopa törkeään syyttelyyn ja vainoamiseen, mikäli pitkään aikaan ei ole ilmoitettuja urakoita. Tähänkään ei riitä selvitykseksi se, että asiakaskontaktit tulevat yritykseen usean kanavan kautta. Ja taas lisätyötä sen takia, että jokaisesta Urakkamaailmassa lähetetystä viestistä pitää lähettää kuvakaappaus. Toiminta on jopa lainoppineiden mukaan kyseenalaista, moneltakin osaa. Useat urakoitsijat ovat yhtyneet samaan "tarinaan". Ryhmäkannetta odotellessa..

Toivoisin, että viesti tavoittaisi Urakkamaailman väen, jotta alusta saataisiin muokattua kaikille toimivaksi. Tällä tavalla ei tule kuin pitkä liuta tyytymättömiä asiakkaita. Onneksi yhteistyö muiden palveluntarjoajien kanssa toimii, kiitos siitä heille!


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
12.2.2019
Täyttä humpuukkia koko roska


Kun ei edes viesteihin vastata


8 / 9 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
9.10.2018
Etelän Laaturakenne OY - pettymys


Pidennetty, kallis ja juosten kusten tehty remontti. Asaiakaspalvelu ei ole Etelän Laaturakenne OY ala.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
3.4.2018
Turhia laskuja ja uhkailuja


Lähettää urakoitsijoilleen turhia laskuja joita ei edes voi perustella. toimitusjohtaja on ihan täysi kakara eikä muuta kun naljailee. HUIJARI YHTIÖ VAROKAA URAKOITSIJAT MENKÄÄ DOOXEEN dooxe.com Todella epämiellyttävää että he myös leimailevat ja loukkaavat yrityksiä täysin aiheetta. On helppo yhtyä moniin kommentteihin mitä olen tästä lafkasta kuullut ja omat kokemukset oli aivan hurjat EI ENÄÄN IKINÄ.


7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
8.2.2018
VAROKAA NÄITÄ KUSETTAJIA


#WARNING# Olen varovainen näiden huijareiden kanssa. Yrittävät esittää ulospäin itsestään parasta laillista ja periatteitaan hyvästä rakennustavasta ja käytännöistä ym.... Ovat itse juuri päinvastaisia omissa toiminnoissaan, sopimuksissaan, laskutuksissaan erityisesti ehdoissaan sopimuksia tehdessään ja hyväksyessään mielivaltaisesti, kilpailulainsäädännön vastaisesti, rajoittaen vapaata kilpailemista ja vääristämällä markkinoita ja vapaata kilpailua, eriarvoistamalla valitsemillaan yrittäjillä. Ja kun joudut riitelemään heidän kanssaan, sinut välittömästi suljetaan pois estämällä urakkatarjoukset, ja lopulta potkivat sivustoiltaan pois. Ja päätökset ja perustelut mielivaltaisia, omia etuja puolueellisesti edistäen. Ja laskuttavat olemattomia ja perusteettomia/perusteettomasti laskujaan. Kun riitautat ne, alkaa helvetti. Uhkailevat kaikella mahdollisella. Yrittävät laittomia trattoja saada niskaanne, laittomilla perintätoimilla ym... Ja kun yrität saada perusteet ja tiedot näille toimille et niitä saa eikä heidän perintätoimistokaan kun osoitat heille että kysessä laiton toimi. Taistelkaa oikeuksienne puolesta ja tuokaa muutkin julkisesti mätä firma ja sivusto toimintoineen asiakkaiden tietoisuuteen. Kyllä tämä julkinen paikka hoitaa ´tehtävänsä aikanaan kunhan uskallatte ihmiset avautua kokemuksistanne ja kohtelustanne. NIMIMERKILLÄ TÄMÄN KAIKEN KOKENEENA


10 / 11 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Urakkamaailma.fi