Kategoriat / Suoratoistopalvelut

HBO Nordic

(0.5): 0.5 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Kaikki tuotantokaudet uusista ja tutuista sarjoista. Uusimmat jaksot ulottuvillasi vuorokauden sisällä Yhdysvaltain ensi-illasta. Laaja valikoima elokuvia. Katso monilla eri laitteilla." 


Kirjoita arvostelu!


www.hbonordic.com

 
6.11.2018
Surkein suoratoistopalveluntarjoaja suomessa


- Käyttää vaarallista flash-lisäosaa - Flash on drm-suojattu - Android TV -laitteille ei ole sovellusta - Tuettujen mukana PC, vaikka siellä pitäisi lukea, että Windows (ja ehkä Apple) - Verkkosivu buginen sekä hidas vaikka 1080ti näytönohjain ja 100Mbits/100Mbits - laajakaista Telialta mikä toimii 100% oikein - Asiakaspalvelu surkeinta mitä missään suoratoistopalvelulla - Huono sisältö - Kallis - EI TUE GNU/LINUX -KÄYTTÖJÄRJESTELMIÄ - EI tue HTML5-tekniikkaa edes erittäin vaarallisen flash-lisäosan ohella


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
19.5.2016
Ei jatkoon


Playeri on käyttämistäni suorotoisto palveluista ylivoimaisesti huonoin. Soitin takkuaa, ja bufferoi heikosti. Kuva tökkii usein vaikka yhteys olisi kunnossa. Palvelun serverit kaatuivat kerran ja palveluun ei saanut yhteyttä pariin päivään (muut sivustot toimivat normaalisti). Asiaa ei hyvitetty asiakkaalle. Sarjat ihan ok ja Game of thrones ainoa syy minkä takia palvelua käyttäisin, hieman hampaita kiristellen. Ei kehuttavaa.


2 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele HBO Nordic