Kategoriat / Tatuointiliikkeet / Helsinki tatskat

HelsINK Tattoo Studio

Keskiarvo: (4.0): 4 Star Rating
Arvosteluja: 3

Luotsikatu 6, 00160 Helsinki

"Kansainvälisestikin palkittu Mitzu on toiminut tatuoijana 11 vuotta ja työskennellyt mm. Englannissa, Romaniassa ja Portugalissa minkä lisäksi hän on työnsä puolesta matkustellut laajalti maailmalla. Mitzun erikoisaluetta ovat värilliset realistiset sekä modernit japanilaiset tatuoinnit ja hän tekee kaikki työnsä customina.
Ehkä Suomen tunnetuin lävistäjä Lassi Sidoro vastaa studiolla lävistyksistä sekä harvinaisemmista kehonmuokkauksista. Hän on toiminut lävistäjänä 15 vuotta ja on uransa aikana toiminut mm. BMEzinen asiantuntija-avustajana, työskennellyt mm. Tokyossa ja San Franciscossa sekä kiertänyt tatuointi- ja lävistysalan messuilla ympäri maailmaa.
HelsINK Tattoo Studiolla vierailee säännöllisesti alan huippuja eri maista. Studiolla on sairaalatason sterilointilaitteisto ja työssä käytetään ainoastaan steriilejä työvälineitä, neuloja ja koruja sekä laadukkaita tatuointimusteita." 


Kirjoita arvostelu!


www.facebook.com/HelsinkTattooStudio

 
9.6.2018
Pettynyt


Tatuointini ei ole erityisen iso n nyrkin kokoinen, olen maksanut koko hinnan 1,5 v sitten. Omistaja peruu jatkuvasti tatuointi aikoja. Jouduin tekemän tatuointini loppuun muualla. Minua varoitettiin että Mizulla on tapana ottaa rahat ja jättää kesken eräisiä töitä roikkumaan, mutta varasin kuitenkin ajan koska työn jälki on upeaa. En kuitenkaan halua jatkaa yhteistyötä koska 1h tatuointi ajat joista osan aikaa viettää tupakalla tai perhe asioita setvimällä eikä työ valmistu edes kahdessa vuodessa.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
14.6.2017
Todella laadukasta


Otin viime vuonna sarjakuvia Mitzulta ja olen todella tyytyväinen. Tänä vuonna otan lisää ja täytyy myöntää, että en edes harkitse muita, jälki on sen verran priimaa. Tatuoinnin ottamiseen liittyvää epäröintiä helpottaa merkittävästi Mitzun ammattiylpeys ja pedantti suhtautuminen omaan kädenjälkeen. Tuntuu että on hyvissä käsissä. Mitzun kustomointiin kannattaa luottaa, tatskoista tulee parempia sillä tavalla.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
13.3.2017
Erittäin tyytyväinen asiakas


Kannattaa luottaa paikan tatuoitsijoihin, itselläni oli hahmotelma kuvasta sekä aiheesta minkä halusin ja annoin muuten vapaat kädet. Tuli enemmän kuin hyvä. Itse olin aavistuksen ennakkoluuloinen johtuen paikan tosi-tv taustasta mutta turhaan. Ei ollut hinnassa tv-lisää eikä herrojen asenteessakaan. Uskallan suositella.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele HelsINK Tattoo Studio