Kategoriat / Parturi-Kampaamot / Kampaamot Helsinki

Vihreä Kampa

Keskiarvo: (3.5): 3.5 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Vihreä Kampa on toiminut vuodesta 2003 Helsingin Ilmarinkadulla, ja on Helsingin ensimmäisiä Eko-kampaamoja. Henkilökohtainen palvelu ja asiantuntemuksemme takaavat sinulle oikeat neuvot hiustenhoitoon, värjäykseen ja hiustyyliin liittyvissä asioissa. Päämäärämme on tarjota erinomaista palvelua ja puhtaita lounnontuotteita. Sinun tarpeesi ja elämäntapasi ovat meille tärkeitä." 


Kirjoita arvostelu!


www.kampa.fi

 
12.9.2017
Tylyä asiakaspalvelua


Ikävä todeta, mutta sain ko kampaamossa todella ylimielistä ja jopa arvostelevaa palvelua. Koska en ollut aiemmin kokeillut tämäntyyppisia eko kampaamoita, eikä asiantuntemukseni ollut korkea, sain osakseni silmienpyörittelyä ja tuhahtelua. Kampaaja oli poissaoleva ja teki työn "sinne päin". En voi suositella, enkä ajatellut mennä uudelleen.

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
6.3.2013
Ammattitaitoista leikkaamista


Olipa mukava käydä ekokampaamossa asiakkaana kun ei tarvinnut erilaisissa katkuissa tuntiaan viettää. Olin erittäin yllättynyt ammattitaidosta, jolla hiukseni leikattiin. Hiuksiani leikattiin sekä märkänä että kuivana, kampaaja halusi nähdä kuinka tukkani käyttäytyy. Hyvä palvelu, ystävällistä, kuumaa juotavaa, uusimmat lehdet. Hiukseni pestiin jollakin aivan ihanan hentoisen tuoksuisella shampoolla. Täydet pinnat! Ja menen uudelleen! Aikoja on vain vähän hankala saada, lienee suosittu paikka.

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Vihreä Kampa