Kategoriat / Tilitoimistot

Faktacount Oy

(0.1): 0 Star Rating
Arvosteluja: 4

"Kaiken kattavat taloushallinnonpalvelut yrityksille pääkaunpukiseudulla." 


Kirjoita arvostelu!


www.faktacount.fi

 
8.11.2017
Aliarvoinen palvelu - Tukea et tule saamaan


En edes tiedä kuinka saatoin olla Factacountin asiakas lähes neljä vuotta. KERTAAKAAN en saanut minkäänlaista tukea tai informaatiota yritykseni tilanteesta. Laskuja kyllä pukkasi, eikä mitenkään realistisilla loppusummilla. Nyt viimeisen tilikauden tilanne menikin ihan farssin puolelle. Siellä oli kirjapitoa tekemättä reilu 1,5 vuotta ja minulle kerrottiin, että koska ennakkolaskua ei ole maksettu. Rehellisesti tällaista ei ollut koskaan tullutkaan, mutta unohtivatpahan myös infoa yrittäjää asiasta ja antoivat asoiden vaan seistä kuukausi tolkulla. Mielestäni asiantunteva tilitoimisto ei toimi näin. Verovelkaa oli kertynyt lähes vuoden liikevaihdon verran, koska KAIKKI ilmoitukset olivat tekemättä. Menin paikanpäälle Kaupintielle ratkomaan asiaa ja esiin marssi kokonainen komitea, kovasti oli kaikilla selityksiä valmiina. Laitoin heille luun kurkkuun ja purin yhteistyön. Kysyin kättelyssä arviota loppulaskusta. Sehän sitten lähes kolminkertaistui ja tästäkään he eivät ottaneet mitään vastuuta. Kismittää suunnattomasti, miten annoin asian paisua näin pitkälle, enkä ottanut härkää sarvista jo huonosti hoidetuista asioista ensimmäisellä kierroksella. Voin rehellisesti sanoa, etten keksi kovinkaan mitään positiivista yhteistyöstämme. Ikuista vääntöä kaikesta! Ja kuten joku edellä mainitsi, komppaan täysillä ylimielistä asennetta ja ylihinnoittelua.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
26.5.2017
Vältä tätä toimistoa


Faktacount on yrittäjäurani kehnoin tilitoimisto. Ehdin olla siellä reilun vuoden ajan jonka tuloksena yrityksennasiat olivat täysin sekaisin. Henkilökunta on asenteeltaan ylimielinen: meileihin ei vastata tai jos vastataan, ovat vastaukset yliolkaisia tai suurpiirteisiä. Toimiston hintataso on kallimpi kuin minkään muun toimiston, sillä laskuttavat joka ikisestä pienestäkin toimenpiteestä minimiveloituksen, jonka seurauksena yrityksen kk-maksut olivat useita satoja euroja.

Tekivät firmani kohdalla isoja, kirjanpidollisia ja laskutukseen liittyviä virheitä ja mitään ei korjattu. Asenne oli täysin välinpitämätön. Eivät edes ilmoittaneet, kun oma kirjanpitäjäni oli irtisanottu ja kaikki asiat vain jätettiin hoitamatta.

Suosittelen pysymään kaukana Faktacountista.

1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
27.8.2015
Huono työnantaja


Surkeat henkilöstöedut ja palkka on huono. Työilmapiiri on surkea, sillä kaikki työntekijät pitävät toisiaan kilpailijoina. Sitten ihmetellään, miksi työntekijät lähtevät pois. Aita on vihreämpää toisella puolella, joten hakekaa omalla vastuulla...

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
11.3.2015
FaktaCount nosti hintoja 148,8 %


FaktaCount nosti hintoja 148,8 % Aikamoinen hinnanlisäys + kaikki ilmoitukset ym. jotka yleensä kuuluu hintaan ovat erikseen maksullisia: liian kallis minulle, pakko vaihtaa huomattavasti edullisempaan. Palvelu on ollut hyvää mutta hinta ratkaisee.

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)Arvostele Faktacount Oy