Kategoriat / Verkkokaupat / Urheilu ja vapaa-aika

Partioaitta

Keskiarvo: (2.0): 2 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Partioaitta on keskittynyt ulkoilu-, retkeily- ja partiovälineiden vähittäismyyntiin. Laaja ja laadukas tuotevalikoima tukee pyrkimystämme kestävään kehitykseen ja ulkoilun kautta saavutettavaan hyvinvointiin." 


Kirjoita arvostelu!


www.partioaitta.fi

 
9.5.2017
Partioaitan verkkokaupan vaatteet usein nuhruisia


Olen tilannut paljon vaatteita ja varusteita Partioaitan verkkokaupasta. Palvelu on mielestäni hyvää ja toimitukset joskus todella nopeita. Ongelma on lähinnä siinä, että heillä ei ole erillistä varastoa verkkokaupan puolella vaan tuotteet ovat myymälöiden hyllyiltä. Nämä postitetaan verkkokaupan asiakkaille ilman sen enempää tarkastusta. Näin ollen olen useasti joutunut palauttamaan tilaamani tuotteet koska vaatteissa on ollut tahroja tai, esim termospullossa on ollut lommo. Joskus vaatteen tuotelapusta on vedetty irti alennushintalappu, mikä harmittaa koska olen maksanut siitä normaalihinnan verkkokaupassa. Mielestäni viallisia tuotteita pitäisi myydä sekunda-tavarana jonka arvo ei ole sama kuin tehtaan pakkauksessa olevalla tavaralla (vertaa XXL jonka verkkokaupan tuotteet ovat aina iskemättömässä pakkauksessa). Viimeksi tänään palautin Sastan takin (maksoin siitä normaalihinnan 239€) koska siinä oli tahroja hartian kohdalla, rinnuksilla ja helmassa). Kun tiedustelin tilalle samanlaista virheetöntä tuotetta, minun kokoni oli loppunut. Eli minulle postitettu tahrainen takki oli ilmeisesti viimeinen ja roikkunut pitkänkin aikaa kaupan vaaterekissä. Joskus tilaamani tuotteet ovat tulleet Hollannin Fjällrävenin varastosta, tällöin ovat olleet uusia ja virheettömiä. Näin ilmeisesti menetellään jos Fjällräven tuote on myymälöistä loppu.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
1.4.2015
nettikaupan tilauksista


Tilasin kengät partioaitan nettikaupasta. Toimitus tuli ihan ajallaan ja normaalisti. Totesin sovitettuani että tarvitsisin kyseisistä kengistä numeroa pienemmän koon. Laitoin sähköpostia partioaitalle ja sovimme että palautan tuotteen ja he lähettävät minulle pienemmän koon kyseisestä kengästä kunhan saavat palautuksen. Laitoin tilaamani kengät samana päivänä palautukseen.

Kuitenkin muutamaa päivää myöhemmin sain sähköpostia, että olivat kyllä saaneet kengät takaisin, mutta heillä ei ollut enää pienempää kokoa jäljellä ja halusivat tilinumeroni jotta voisivat maksaa takaisin kengistä maksamani summan. Laitoin heille tilinumeron, mutta kurkkasin samana päivänä nettikaupan sivuja, joilla edelleen näkyi tilaamani kenkä haluamassani koossa. Nyt viikkoa myöhemmin, kenkä on edelleen saatavissa haluamassani koossa kyseisillä sivuilla. Mielestäni tämä on vähän kummallista toimintaa, että asiakkaalle väitetään ettei kenkää ole enää saatavilla, tai vaihtoehtoisesti pidetään vanhentunutta tietoa nettikaupassa, että kyseistä tuotetta olisi vielä saatavilla. Jäi vähän paha maku suuhun tästä.


3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)Arvostele Partioaitta