Kategoriat / Verkkokaupat / Autoilu

TuningStudio.fi

Keskiarvo: (5.0): 5 Star Rating
Arvosteluja: 2

"TuningStudio.fi on johtava suomalainen autojen paranteluosien verkkokauppa. Alan menevimmissä tuotteissa, kuten alustasarjoissa ja jarruosissa TuningStudion valikoima on Suomen suurin." 


Kirjoita arvostelu!


www.tuningstudio.fi

 
24.3.2019
Uusi moottori hoitui helposti


Peugeot 308-autoni moottori hajosi. TuningStudio.fi tarjosi tehdaskorjattua vaihtomoottoria. Ainoana sieltä myös soitettiin perään ja kysyttiin miten halusin auton korjauttaa. Lopulta hoitivat sekä moottorin että moottorin vaihtotyön teettämisen. Kaikki meni niinkuin sovittiin, ja hinta-arviot pitivät.

Sain hyvät neuvot uuden moottorin sisäänajoon, ja muutenkin autonpitoon. Mielestäni on ihan kohtuullista antaa täydet 5 tähteä kun palvelu oli ystävällistä ja kaikki meni niinkuin piti.


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
26.2.2019
Loistavaa asiakaspalvelua!


Todella huikean hyvää asiakaspalvelua TuningStudiossa!

Tyttäreni auton alustan kanssa tuli ongelmia katsastuksessa ja näyttikin ensin siltä, että melko kallis jousien vaihto on tehtävä ja sitten muutoskatsastukseen.

Onneksi saimme asiantuntevaa palvelua TuningStudiolta ja heidän ohjeidensa avulla asiat hoituivat loppujen lopuksi ja auto läpäisikin katsastuksen.

Suosittelen lämpimästi muillekin, kysymyksiini vastattiin nopeasti ja selkokielellä, itse kun en mikään autotietäjä ole :)

t. Janne / Vantaa


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele TuningStudio.fi