Kategoriat / Verkkokaupat / Urheilu ja vapaa-aika

Pilateskauppa

(0.2): 0 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Pilateskauppa on jokaisen jooga- ja pilatesharrastajan toivekauppa. Täältä löydät lajien harrastamiseen sopivat vaatteet ja välineet. Pilatekseen löytää aivan uusia ulottuvuuksia esimerkiksi pilatespallojen, -rullien ja -renkaiden avulla. Keskivartalon trimmaaminenkin on paljon hauskempaa, kun välineet ovat kunnossa!" 


Kirjoita arvostelu!


www.pilateskauppa.fi

 
3.2.2020
Huono ja törkeän hidas asiakaspalvelu


Huono asiakaspalvelu, huono kyky tulla vastaan asiakasta, tällaiseen en ole koskaan aiemmin nettikaupoissa törmännyt. Olin ihan tyrmistynyt asioidessani heidän kanssa, kun tuote piti palauttaa takaisin ja vaihtaa toiseen. Heidän asiakaspalvelunsa on todella hidasta ja tuntui, että ihan kiusallaan jättivät vastaamatta pitkiksi ajoiksi viesteihini. Siellä on tosi ammattitaidotonta ja huonolla asenteella olevia ihmisiä töissä. Lisäksi heillä on tavanomaista kalliimmat hinnat, monia tuotteita saa jopa yli 20 euroa halvemmalla muista verkkokaupoista. En ymmärrä miten kehtaavat toimia näin, että antavat törkeän hidasta ja huonoa asiakaspalvelua ja myyvät vielä tavanomaista kalliimmalla vaatteitaan. On aivan varma, että minä hylkään heidän kauppansa vastedes ja tilaan tuotteeni jostain muualta, se kun on todella mahdollista, urheiluväline ja -vaatekauppoja on netissä lukuisia ja vieläpä halvempia ja nopeampia sekä paljon asiakasystävällisempiä.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
3.11.2018
Huono asiakaspalvelu


Lahjakorttia (joka on ihan normaalihinnalla ostettu) ei voi käyttää pienessäkään alennuksessa oleviin tuotteisiin, vaikka yrityshän on saanut täydet rahat jo myydessään lahjakortin! Tässä puodissa asiakas tuntuu aina olevan väärässä. Vältän jatkossa.


1 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Pilateskauppa