Kategoriat / Verkkokaupat / Vauvat ja lapset

Kidster.fi

Keskiarvo: (1.0): 1 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Kidster.fi myy hyvälaatuisia lastentarvikkeita, turvaistuimia, vaunuja, rattaita, kantovälineitä, kestovaippoja sekä äitiys/odotusajan vaatteita. Kattavasta valikoimasta löytyy tarjontaa lapsiperheen välttämättömyyksistä arjen luksukseen." 


Kirjoita arvostelu!


www.kidster.fi

 
16.9.2019
En suosittele!


Tilasin Kidsteriltä tuotteita 29.8.19 Nyt 2,5 vkoa myöhemmin en ole niitä vieläkään saanut. Olen lähettänyt ko. yritykseen 2 meiliä, joissa olen tiedustellut tilaukseni statusta, kumpaakaan en ole saanut mitään vastausta. Todella huonoa palvelua ja vahvasti näyttää siltä, että tuhlaamani rahat menivät kankkulan kaivoon. En missään nimessä suosittele Kidsteriä!!


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
30.8.2019
Hitaat toimitukset!!!


Nyt jo toistamiseen Kidsteriltä tilatessa pelkästään tuotteen lähettämiseen menee viikon verran, vaikka heidän nettisivujen mukaan toimitukset luvataan 2-5 arkipäivän sisällä. Viimeksi kun kyselin tilaukseni perään sähköpostilla viidennen päivän jälkeen, en saanut koskaan vastausta, mutta tilaamani ja maksamani tuotteet sain sitten kyselyni jälkeen. Nyt olen odotellut taas viisi arkipäivää, enkä tällä kertaa kysele perään, katsotaan kauanko kestää... Tarjoukset ovat heillä hyviä, muuten toiminta tuntuu epämääräiseltä, sillä puhelinnumeokaan ei ole käytössä...? En voi suositella verkkokaupan toimintaa kahden kokemuksen perusteella. Kaksi tähteä vain hyvistä tarjouksista!


1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)Arvostele Kidster.fi