Kategoriat / Koirahoitolat

Koirahoitola rixu

Keskiarvo: (1.7): 2 Star Rating
Arvosteluja: 3

Lepänojantie 117 12100 Oitti

"6-paikkainen koirahoitola maaseudun rauhassa: Riihimäkeen 15km, Lahteen 45km, Mäntsälään 23km, Helsinkiin 63km. Siisti hoitola: kaikilla koirilla oma yksiö eli ei mitään häkkipaikkoja. Lenkitykset ja noutopalvelu. Yksilöllinen hoito: myös lääkittävät koirat. Vankalla kokemuksella." 


Kirjoita arvostelu!


pns.fi/koirahoitola-rixu

 
5.10.2017
Ei ikinä enää sinne!!!!


Koiramme oli siellä viikon. Koiraa oli selkeästi lyöty päähän, koska pelkäsi nopeaa käden liikettä ja painui matalaksi kun koitti päätä paijata. Koira oli laihtunut todella paljon ja päkiijöistä päätellen oli ollut koko ajan pelkästään sisällä, päkijät oli kuluneet täysin sileiksi ja kiiltäviksi. Aivan kamala paikka.

1 / 1 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
28.11.2015
En suosittele!!!


Vein kaksi koiraani hoitoon yhdeksi yöksi. Soitin viemispäivän iltana ja tiedustelin miten koirat voivat, hoitolan omistaja >SIRPA, vastasi kaiken olevan tosi hyvin. Kun hain koiria seuraavana päivänä, oli urokseni kaulapannassa purtu nahkaremmi, ruoat pitkin koirien tilaa, ei vettä ja koirat ihan paniikissa. Kun pääsivät hoitotilasta ulos, molemmat säntäsivät viiden minuutin lorptuksille. Eli eivät olleet päässeet ulos koko aikana,koska hihna oli poikki, oli siis jätettuy remmeinneen hyvineen sinne karsinaan. Huono "hoito". Älkää luottako tähän "hoitolaan" Aivan ala-arvoista. Koirat olivat viikon ripulilla kotiuduttuaan.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
11.3.2013
Viihtyisä pieni hoitola maaseudulla


Koiramme ovat olleet Koirahoitola Rixussa lukemattomia kertoja ja menevät sinne kuin kotiinsa! Hoito on ollut erittäin hyvää ja koiriamme kohdellaan kuin hotellissa ainakin!-Tulemme jälleen n. 3-kk kuluttua.......

3 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Koirahoitola rixu