Kategoriat / Koirahoitolat

Koirahoitola Amor

(0.0): 0 Star Rating
Arvosteluja: 2

Lepänojantie 117, 12100 Oitti

"6-paikkainen koirahoitola maaseudun rauhassa. Jokaisella koiralla omat paikat (jos perheessä useampi koira, niin mahtuvat samaan paikkaan). Jokainen koira lenkitetään erikseen usean kerran päivässä. Hoitola on kodikas a siivotaan päivittäin. Omat lelut, peitot tai sängyt voi tuoda mukana." 


Kirjoita arvostelu!


www.easynetti.net/company_3.jsp?id=2400

 
8.9.2020
Arvosteluita poistetaan, miksi?


Oma koiramme oli siellä hoidossa ja laihtui, päkiät oli aivan sileät, pidetty siis sisällä koko viikon ja pelkäsi ihmisen kättä hoitolareissun jälkeen. Ilmeisesti alkuperäinen arvostelu on poistettu, mutta se ei poista sitä tosiasiaa miten jo edesmennyttä koiraamme on siellä kohdeltu. Ikinä en missään tapauksessa suosittele paikkaa.


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
15.8.2018
Toimii nykyään nimellä Koirahoitola Amor! Kamala paikka!


Sukulaiseni koira oli täällä hoidossa. Kun koiraa mentiin hakemaan alkuiltapäivästä, piha oli lumessa eikä jäljen jälkeä missään. Koirat haukkuivat pihalla lukitussa parakissa. Kun paikan omistaja viimein ilmestyi pihalle, selitteli jotain epämääräistä kuinka koirat on ulkoilutettu äsken yms. Sukulaisen koira oli aivan hysteerinen, ilmeisesti pidetty nälässä ja ulkona ei ollut päässyt käymään hajusta päätellen. Koira piti pestä kahteen kertaan, haisi virtsalle ja ulosteelle voimakkaasti. Aivan järkyttävä paikka. Toimii näköjään nykyään nimellä Koirahoitola Amor, ilmeisesti alkanut liikaa löytyä negatiivisia kommentteja Koirahoitola Rixun nimellä niin pitänyt vaihtaa nimi jotta asiakkaita vielä tulisi.


4 / 5 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Koirahoitola Amor