Kategoriat / Hammaslääkärit / Hammaslääkärit Helsinki

Hymyklinikka

(0.5): 0.5 Star Rating
Arvosteluja: 10

"Hymyklinikka on joutunut lopettamaan toimintansa Itiksessä vuokrasopimuksen irtisanomisen takia."  


Kirjoita arvostelu!


www.hymyklinikka.fi

 
28.9.2017
Ryhmäkanne


Hei!

Uudet henkilöt jotka haluavat osallistua joukkokanteeseen Hymyklinikkaa koskien, viestejä voi laittaa osoitteeseen vousanna@gmail.com

0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
12.9.2017
Hirveää toimintaa


Aloitin hoidon hymyklinikalla marraskuussa 2016,tässä vaiheessa omistaja varmasti tiesi, että tulee sulkemaan koko paikan maaliskuussa, mutta otti silti hoitoon tästä mitään kertomatta niin että viimeisetkin rahat saatiin nyhdettyä irti. Käyntejä oli suht. paljon ja näin ollen myös rahaa kului paljon muutamassa kuukaudessa. Kerran sitten maaliskuussa aikani peruttiin Helin saikun takia. Varasimme uuden ajan. Sain kuitenkin myöhemmin työvuorolistani ja tajusin, että aika pitää vaihtaa. Koitin n. viikon ajan soitella ja vaihtaa aikaa, laittaa viestiä yms. mutta vastausta ei kuulunut. Kyseisenä päivänä minulle soitettiin ja tiedusteltiin, missä olen. He sitten ilmoittivat minulle, että respa oli jäänyt saikulle, samoin Heli, sitten Heli olikin jäänyt eläkkeelle ja että Hymyklinikka suljettaisiin seuraavana päivänä!! Ainoa mahdollisuuteni oli tulla seuraavana päivänä viimeiselle käynnille. Siellä olikin sitten täysi kaaos, paljon asiakkaita jonossa ja joillekin ilmoitettiin, että joutuvat odottamaan jopa pari tuntia. Kuulemma Hymyklinikan muille työntekijöille oli ilmoitettu paikan sulkemisesta kahden viikon varoitusajalla ja nämä työntekijät sitten jäivät selvittämään Helin sotkuja hänen ollessa eläkkeellä. Törkeää! Myöhemmin kävi myös ilmi, että rautani oli huokettomasti laitettu ja yhden kiinnikkeen paikkaa tuli muuttaa. Hampaat olivat kuitenkin jo vinossa ja nyt niitä yksi kerrallaan yritetään liikuttaa oikeaan suuntaan. Sitä on helppo jälkernpäin huomata tulleensa huijatuksi. Haluan ehdottomasti liittyä kanteen nostamiseen, hän ei voi päästä kuin koira veräjästä tuollaisen käytöksen jälkeen. Ilmeisesti yrittää pakoilla vastuutaan sulkemalla paikan ja jäämällä eläkkeelle...

4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (3)

 
15.8.2017
Järkyttävää toimintaa!


Todella karmaiseva kokemus Hymyklinikasta:( Jätettiin hoito kesken ja nyt olen sitten ilman hoitoa raudat suussa ollut jo 7kk. Rahaa palanut myös toisilla hammaslääkäreillä käynteihin, mutta kukaan ei halua alkaa korjaamaan toisen jälkiä. Kasvo ja leukakivut, purenta päin per...ttä, sekä hampaat sojottaa esteettisesti ihan vinossa ja on isoja koloja. Suomen laki ei nähtävästi koske lääkäreitä! Toiminta Hymyklinikalla on ollut systemaattisesti ihmisiä huijaavaa rahastusta. Jos olet kohtalotoveri, niin toivoisin, että ottaisit yhteyttäja voisimme yhdessä pohtia miten edetä, että ko. hammaslääkäri saadaan vastuuseen.

2 / 2 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (3)

 
15.6.2017
Yhteiskanne Hymyklinikkaa vastaan


Hei!

Hymyklinikka on lopettanut toimintansa ja on näin ollen "vapaa vastuistaan" eli kuluttajariitalautakunnan kautta annettuja suosituspäätöksiä takaisin korvaamiseen ei tarvitse toteuttaa.

Olenkin miettinyt kanteen nostamista ja toivoisinkin, että kaikki vääryyttä kokeneet voisivat yhdessä aloittaa prosessin ryhmäkanteena. Näyttää siltä, että toiminta on voinut olla tarkoituksenhakuisesti ihmisiä huijaavaa ja sitten yritys pääsee kuin koira veräjästä.

6 / 6 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (5)

 
12.4.2017
Hyvää hoitoa


Minulle tehtiin muutama vuosi sitten Hymyklinikassa oikomishoito, joka onnistui hyvin. Tottakai se kesti kauan ja hampaita kivisti ja särki, sekä tuli vielä tosi kalliiksi. Kärsin ja maksoin, mutta nyt minulla on komea hammasrivistö jolla kehtaa hymyillä. Turha inistä oikomishoidon kalleudesta, ei se halpaa ole missään.

2 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (2)

 
22.2.2017
Vuosien painajainen


Olipas ahdistavaa löytää näin samanlaisia tarinoita kyseisen yrityksen toiminnasta. Minulla oikomistarve suppea ja alustava kustannusarvio myös x euroa. Loppukustannukseni oikomisesta yli kaksinkertaiset alkuperäiseen arvioon nähden, lisäkustannuksia tämän lisäksi muilta lääkäreitä 2000€ tähän mennessä. Purentalihaskipuja, korvakipuja, kuulo-ongelmia, en saa purtua oikein jne...rahaa mennyt niin paljon etten saa nukuttua kum ahdistaa nin paljon, työt kärsii. Lääkärin lausunnot päin mäntyä tehdyt, joutuu selvittämään asioita eri virastoista ja potilan oikeudet tuntuu olevan puhdas 0. Pienestä oikomisesta tullut vuosien painajainen. Tehkää ihmiset ne ilmoitukset että asiat saa selviettyä ja ihmiset oikeutta!!

3 / 3 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
24.10.2015
Elämäni huonoin päätös


Oikojan kanssa sovittiin että oikominen maksaa enintään x summan. Hinta (sekä sovitut käyntikerrat) ylittyi todella nopeasti vaikka olimme viellä hoidon alkuvaiheessa. Kyseessä piti olla yksi hammas, joka pitäisi saada oikeaan asentoon. Oikoja siitä huolimatta laittoi kaikkiin ylähampaisiin raudat. Hampaita liikutettiin edes takaisin, välillä oli rakoja ja välillä samat hampaat päällekkäin. Tästä tietenkin veloitettiin. Oikoja oli muutenkin outo, koko hoidon aikana jatkuva tekohymy (hymyili puhuessaankin). Kysymyksiin ei ikinä vastattu suoraan vaan vastaukset olivat ympäripyöreitä. Sanoi aina, että "katsotaan sitten ensi kerralla"... Harmittaa ja jopa hävettää, että hakeuduin Hymyklinikkaan hoitoon. Hoito maksoi useita tuhansia euroja. Myöhässä oltiin välillä jopa 45 minuuttiakin. Loppujen lopuksi hammas on huonnommassa asennossa kun ennen hoidon alkamista ja ylähampaat heiluvat vieläkin. Näin monen valituksen ja tyytymättömän asiakkaan jälkeen toivon tuon korpun saavan ansionsa mukaan!

8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
6.7.2015
Ei kannata mennä tänne


Itse en ollut tyytyväinen Hymyklinikan palveluun. Henkilökunta on ystävällistä, mutta ajat ovat melkeinpä aina 5-15 minuuttia myöhässä. Koin tämän ongelmaksi työelämässä ollessani, kun kävin hoidattamassa hampaita ruokatunnilla tai töiden jälkeen. Lääkäri on tosiaan kiireinen ja juoksee kahden asiakkaan väliä sekä teettää varsinaisen oikomistyön suuhygienistillä. Minulle tehtiin siis oikomishoito. Konsultaatiokäynti oli lyhyt enkä saanut kirjallista hoitosuositusta tai hinta-arviota paperille (tämän on harmittanut nyt myöhemmin). Oikomishoito ei loppujen lopuksi auttanut, vaikka rautojen ollessa suussa purenta oli ok. Kun retentiokaari laitettiin, siirtyi purenta pikkuhiljaa etuhampaille ja nykyisin poskihampaat eivät kosketa toisiaan ollenkaan. Tilanne on aiheuttanut päänsärkyä ja etuhampaissa kipua. Olen sanonut ongelmasta joka tarkastuskerralla puolen vuoden ajan (4 käyntikertaa), mutta on sanottu vain, että: "katsotaan vielä". Käyntejä oli 2-4 vko:n välein ja tuntui, että keskityttiin aina vain yhden hampaan siirtämiseen. Sitä siirrettiin eteenpäin, taaksepäin, taas eteenpäin ja taas taaksepäin. Mielestäni aivan turhaa työtä.

Budjetti ylittyi reilusti. Hinta-arvio piti sisällään ala- ja ylähampaiden oikomisen, mutta lopuksi pelkkien ylähampaiden oikominen maksoi alussa sovitun verran (3500 e) ja hoito venyi.

Nyt asiani on edennyt siihen pisteeseen, että olen käynyt kunnallisella hammaslääkärillä tarkastuttamassa tilannetta. Kunnan hammaslääkäri sanoi, että yhden hampaan siirtämisen takia tehty koko ylähampaiden oikomishoito on hullun homma ja on menty ojasta allikkoon. Kunnallisella puolella tuohon vinoon hampaaseen olisi voinut laittaa laminaatin ja näin muokata se muuhun rivistöön sopivaksi. Eipä Hymyklinikalla kerrottu tällaisesta mahdollisuudesta. Hintaa tuolle operaatiolle olisi tullut kunnallisella puolella 500 e ja yksityisellä varmaan 1000 e.

Minulta on menossa valitukset nyt kuluttaja-asiamiehelle sekä potilasvahinkokeskukselle. Hymyklinikka ei ole vastannut viesteihini eikä kuluttaja-asiamiehen viesteihin tai soittoihin. Seuraavaksi vien asian kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
31.3.2015
Eritäin pettynyt asiakas


Aloitin oikomishoidon aikuisiällä. Hymyklinikka antoi jo tämän hoidon alkukonsultaatiossa harhaanjohtavaa tietoa siitä kuinka paljon/ kauan oikomishoito tulee kestämään. Kustannusarvio luonnollisestikin ylittyi, ja suhtautuminen asiakkaaseen on muutenkin epäkunnioittavaa sillä lääkärit olivat lähes poikkeuksetta kerroista vähintään vartin myöhässä. Tämä ei ole mukava asia kun itse lähdet etuajassa töistä. Olin hyvin iloinen kun hoitosuhde loppui.

Retentiokaari sitten irtosi yhdestä etuhampaasta vuoden jälkeen ja tämän seurauksena hampaat liikkuivat hieman, jonka korjauksen arvioitiin maksavan x euroa. Yllättäen työhön ruvettua hinta nousikin yli kaksinkertaiseksi (uusia käyntejä, uusia kisko, lisää muotteja hampaista). Viime käynnillä hampaat olivatkin sitten huonommassa tilassa kuin aloittaessa tämä uudemman korjauksen sillä muovikaari painoi yhtä hammasta ja lääkärin irrottama retentiokaari olikin yllättäen painanut ympärillä olevia hampaita. Valittaessani asiasta ja hinnasta (poikkeaa täysin annetusta arviosta) kehotettiin jatkamaan hoitoa toisessa paikassa. Sitten ehdotettiin kiinteitä kojeita uudestaan, käyntejä useampi viikossa, loppulasku siis vain jatkoi kasvuaan... Valittaessani asiasta uudestaan kehotettiin jatkamaan hoitoa toisessa paikassa, ja että palautetaan tämän hoidon rahat. On ilmeisesti ihan ok ensin tehdä tuhoa potilaan hampaille ja sitten jättää hoito kesken.

Vapaita aikoja uusissa paikoissa on saatavilla vasta useamman viikon kuluttua, joten hampaat ovat siis liikkuvassa tilassa eikä tietoa siitä milloin ne ovat uudestaan kunnossa/mikä lopullinen hinta. Rahat tästä hoidosta luvattiin hyvittää, mutta mielenkiintoista onkin annettu hinta-arvio ja todellisen loppulaskun erotus kun saan hampaat kuntoon. Pahimmillaan kai joudun ottamaan uudestaan kiinteät kojeet.

Tässä vaiheessa olen hyvin pahoillani että valitsin kyseisen paikan hoitojani varten. Varsinkin kun kyseessä aika turha korjaus jonka olisin 100% varmuudella jättänyt tekemättä, jos minulle olisi kerrottu OIKEA kustannustaso ja aika, sekä edes mainittu riskistä että näin voikin käydä.

7 / 7 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)

 
20.2.2015
Lapsen oikomishoito


Hei,

Olemme olleet hymyklinikan asiakkaana kaksi vuotta. Olemme olleet hyvin pettyneitä palveluun. Joskus varattu aika on olut myöhässä, mikä nyt ei ole kamala asia. Suurempi haitta on, että oikomishoidon raudat asennetaan paikan päällä lääkärin rakentamana. Sekään ei olisi huono asia, mutta raudat irtoilevat ja löystyvät lähes säänöllisesti. Niitä toki käydään korjaamassa, mutta vain maksua vastaan.

Hoidon alettua oli puhe noin 6kk jaksosta, jonka jälkeen toinen 6kk hoidon arvioituun päättymiseen. 24 kk myöhemmin olemme päässeet retentio vaiheeseen. Nyt kuulimme että tämä kestää 6-12kk ja käyntejä tulee tusina lisää. Tämän jälkeen riittää vuosittainen tarkastus.

Sanomattakin on selvää, että emme voi olla kovin tyytyväisiä malliin, jossa palvelu on huonoa ja asioista tiedotetaan hieman harhaan johtavasti.

8 / 8 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     (Raportoi asiaton arvostelu)

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Hymyklinikka