Kategoriat / Kuljetus- ja muuttopalvelut

Lahden Muutto ja Kuljetus

Keskiarvo: (3.0): 3 Star Rating
Arvosteluja: 2

"Lahden Muutto ja Kuljetus on toiminut vuodesta 1960. Muuttojakuljetus.fi on erikoistunut täyden palvelun muuttoihin. Kotimuutot, yritysmuutot, sekä muuttovälineet." 


Kirjoita arvostelu!


www.muuttojakuljetus.fi

 
26.6.2019
Muutto Lahdesta Helsinkiin


Muuton tarjouspyyntösähköpostini oli hukkunut jonnekin ja jouduin kyselemään sen perään puhelimitse. Muutto alkoi kuitenkin vaivattomasti Lahden päässä ja kalusteet saatiin autoon nopeasti. Perillä Helsingissä alkoi ilmetä ongelmia, kun esimerkiksi 60 sentin levyisiä kalusteita yritettiin saada sisään 80 sentin levyisistä oviaukoista poikittain. Metallijalallinen matala kaappi valui muuttoauton takarampilta maahan ja kaapin kaksi jalkaa pääsivät vääntymään mutkalle. Pari kolhua syntyi myös sisäänmuuton aikana.

Laskutus ei pysynyt minimilaskutuksen rajoissa vaan tiedusteluni jälkeen sain vastaukseksi perusteluja muuttomiesten ruoka- ja kahvitauoista. En ehkä suosittelisi yritystä ystävilleni.

Jari Hyvärinen


0 / 0 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (1)

 
31.7.2015
Huippupalvelua


Muutto Lahdesta Helsinkiin sujui todella nopeasti ja ammattimaisesti. Jo tarjouspyyntöön tuli vastaus tunnissa ja muuttomiehet olivat paikalla minuutilleen sovittuna aikana. Heitä oli jopa kaksi ylimääräistä, sillä he olivat vapautuneet yllättäen toisesta muutosta. Muutosta laskutettiin tuntitaksalla, joten tässähän siis asiakas voitti, kun tavarat siirtyivät muuttoautoon huippunopeasti. Helsingin päässä yllättävä puomi esti auton pääsyn oven eteen, mutta silti tavarat kannettiin ystävällisesti perille toiseen kerrokseen saakka. Muutosta jäi todella hyvä mieli, suosittelen tätä firmaa mielelläni.


4 / 4 pitävät tätä arvostelua hyödyllisenä.
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen?     

Raportoi asiaton arvostelu  /  Laadi vastine yrityksenä

lisää kommenttiKommentoi & näytä kommentit (0)Arvostele Lahden Muutto ja Kuljetus